Fibromiyalji Nedir Haberleri

Fibromiyalji nedir, neden olur? Fibromiyalji belirtileri nelerdir?

Günümüzde birçok kişi yaşamın hızına ayak uydururken sık sık görünmeyen bir düşmanla, yani fibromiyalji ile karşı karşıyadır. Fibromiyalji yaygın kas ağrıları, yorgunluk ve uyku problemleri gibi belirtilerle kendini gösteren kronik bir ağrı sendromudur. Fibromiyalji hem kişilerin hayat kalitesini olumsuz etkiler hem de tıbbi testlerle kolayca teşhis edilemediği için tedavisi gecikebilir, zor olabilir. Peki, fibromiyalji nedir ve belirtileri nelerdir?

Haber 24-11-2023 14:24

Fibromiyalji nöral terapi ile tedavi edilir mi? Fibromiyalji tedavisinde nöral tedavinin faydaları nedir?

Nöral terapi yaklaşık 100 yıl önce bulunmuş bir tedavi yöntemidir. 2008 itibariyle de ülkemizde uygulanmaya başlamış olan nöral terapi pek çok farklı hastalığın tedavisinde de kullanılmaktadır. Kullanım alanı oldukça geniş olan nöral terapi aynı zamanda herkesin başvurabileceği bir tedavidir. Bu tedavi yöntemini kronik ağrılar için oldukça başarılıdır. Peki, fibromiyalji nöral terapi ile tedavi edilir mi, fibromiyalji tedavisinde nöral tedavinin faydaları nedir?

Haber 03-03-2023 23:54

Fibromiyalji Nedir

Fibromiyalji Nedir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fibromiyalji Nedir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.