Kasko Nedir Haberleri

Kasko sigortası nedir, kasko neden yapılır? Kasko ile trafik sigortası arasındaki fark nedir?

Kasko motorlu kara taşıtlarına yapılan tercihe bağlı sigorta çeşididir. Kasko, sigortalı araç sahibinin ve aracın park halinde ya da seyir halindeyken yaşadığı hasar masraflarını poliçe kapsamında temin eder. Kasko ve trafik sigortası farklı sigorta türleridir. Peki, kasko nedir ve kasko neden yapılmalıdır? Kasko ile trafik sigortasının farkları nelerdir?

Haber 25-10-2022 12:20

Kasko ne işe yarar? Neden kasko yaptırmalıyım?

Kasko, sigorta sahibine ait aracın kaza sonucu ortaya çıkan masrafları karşılar. Kasko kaza durumunda karşı tarafın hasar bedelini ödemez. Sigortalı aracın hasarını karşılar. Kasko tamamen kişinin isteğine bağlıdır, zorunlu değildir. Peki kasko yaptırmak mantıklı mı, kaskonun avantajları nelerdir?

Haber 21-10-2022 17:24

Kasko nasıl yapılır? Araç kasko sigortası yaptırmak için gerekli işlemler nelerdir?

Günümüzde kasko işlemleri oldukça pratik bir hal aldı. İnternet üzerinden istenen bilgileri eksiksiz olarak doldurarak, kasko başvurusu yapabilir, dakikalar içinde kasko teklifleri alabilirsiniz. Kasko için sürücüden istenen araç ve şahsi bilgilerin iletilmesi, başvuru işlemleri için yeterlidir. Kasko nasıl yapılır, aşamaları nelerdir?

Haber 14-10-2022 10:18

Genişletilmiş kasko nedir, neleri kapsar? Genişletilmiş kasko ile full kasko arasındaki fark nedir?

Genişletilmiş kasko, kasko sigortası yaptıran sürücünün temel paketi içine ekstra maddeler eklettiği kasko çeşididir. Genişletilmiş kasko tamamen sürücünün beklentilerine göre planlanan bir üründür. Genişletilmiş kasko nedir, neleri kapsar?

Haber 14-10-2022 10:18

Diğer Haber Etiketleri

Kasko Nedir

Kasko Nedir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kasko Nedir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.