Kek Hamuru Haberleri

Limon kabuğu kullanarak yapabileceğiniz enfes tarifler

Sadece limon kabuğu kullanarak leziz mi leziz tariflele mutfakta harikalar yaratmak mümkün!

Yemek 13-02-2024 12:54

Sağlıklı bir atıştırmalık isteyenlerin tercihi en iyi kuru üzüm çeşitleri

En lezzetli kuru yemişlerin başında gelen kuru üzümün faydalarını saymakla bitiremeyiz. Özenle yetiştirilen üzümlerin kurutulmasıyla elde edilen kuru üzüm oldukça iyi bir enerji kaynağı. Kansızlığa karşı etkili olması sebebiyle de çocukların ve yetişkinlerin yeterli düzeyde kuru üzüm tüketmesi tavsiye ediliyor. "En iyi kuru üzüm markası hangisi?" diyorsanız sizler için hazırladığımız listeyi gelin, birlikte inceleyelim.

Yemek 23-08-2023 14:35

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere günün menüsü! 28 Nisan yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne pişirsem?' sorusu gün boyu düşünülüyor. Lezzetli ve doyurucu tarifler aranıyor. 28 Nisan yemek menüsünde yer alan tarifleri yiyen herkes bu lezzetlere bayılıyor. İşte 28 Nisan günün menüsü...

Yemek 28-04-2023 10:43

Bayrama hafif tatlı arayanların tercihi trileçe tarifi! Karamelli trileçe nasıl yapılır?

Bayramda ağır tatlılar yerine hafif lezzetler arıyorsanız trileçe tatlısı kaçınılmaz bir fırsat. Kendi damak tadınıza göre sosunu değiştirebileceğiniz karamelli trileçe tarifi hem sizi hem de sevdikleriniz mutlu edecek. Karamelli trileçe nasıl yapılır merak ediyorsanız bu lezzeti deneyebilirsiniz.

Yemek 19-04-2023 15:52

Kek Hamuru

Kek Hamuru Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kek Hamuru Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Mutfağınıza ve sofralarına bahar esintisi katacak Bahar Fırsatları'ndan indirimli ürünler

Mutfakta zaman geçirmeyi sevenlere harika bir haberle geldik! Amazon'un Bahar Fırsatları kampanyası kapsamında çok sevilen ürünler özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Mutfak robotundan tencereye, kahve makinesinden blendera kadar çok sayıda mutfak aleti arasından ihtiyacınız olanlara çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Haydi gelin, hem pratik hem kaliteli mutfak ürünlerini birlikte inceleyelim!

Yemek 06-04-2023 15:08

Kek tarifi: Ev yapımı kek nasıl yapılır? Videolu kek tarifi

Kek tarifi aradığınız zaman karşınızı binlerce farklı tarif çıkabilir. Canınız çektiğinde saat kaç olursa olsun en basit haliyle yapabileceğiniz mükemmel kek tarifi ile karşınızdayız. Ev yapımı kek ile usta aşçılara taş çıkarın. Kek tarifi için malzemeler ise düşündüğünüzden daha az. Videolu kek tarifi ile adım adım ev yapımı kek yapmayı kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun...

Yemek 03-11-2022 19:24