Kürt Sorunu Haberleri

Davutoğlu'ndan 'Kürt sorunu' açıklaması: Herkesle görüşürüz

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Kürt sorununda siyasal muhatap kimdir?" sorusuna "Şu ana kadar bizim için bütün partiler muhataptır. Meşru olarak kurulmuş, faaliyet gösteren, Meclis'te bulunan herkesle görüşürüz." açıklamasını yaptı.

Haber 03-10-2021 15:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kürt sorunu' açıklaması: Çözdük, aştık, bitirdik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP ve HDP'nin karşılıklı açıklamalarıyla yeniden gündeme getirdiği 'Kürt sorunu' için böyle bir meselenin olmadığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'de böyle bir sorun yok. Biz bu işi çoktan çözdük, aştık, bitirdik." dedi.

Haber 24-09-2021 09:01

Devlet Bahçeli'den CHP ve İYİ Parti'ye sert sözler: Hesap günü uzak değil

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, siyasette son günlerde yeniden alevlenen 'Kürt' sorunuyla ilgili olarak "Emperyalizmin vaatlerle kiraladığı zillet ittifakı tarih önünde, millet önünde, ecdat önünde, şehit ve gazilerimizin huzurunda mutlaka hesap verecektir. Demokratik hesap günü ise uzak değildir." açıklamasını yaptı.

Haber 23-09-2021 15:31

Kılıçdaroğlu'ndan 'Kürt sorunu' açıklaması! Selahattin Demirtaş'tan yanıt geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kürt sorunuyla ilgili HDP'yi meşru organ görebiliriz" açıklamasına yanıt veren Selahattin Demirtaş, HDP'nin Kürt sorunu olmak üzere Türkiye'nin tüm sorunları çözmeye talip olduğunu belirterek adres olarak TBMM'yi gösterdi.

Haber 21-09-2021 15:10

Kürt Sorunu

Kürt Sorunu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kürt Sorunu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.