Limon Ister Misin Cocuk Adam Haberleri

Pilates dersi için evlerine gidiyordu! İğrenç tacizi not kağıtlarına yazmış... Anne kızına böyle demiş: 'Tacizden hapiste yatarım, hapiste yatmamı ister misin?'

Kartal'da Y.P. hakkında pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 16 yaşındaki çocuğun yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı. Babanın şikayeti üzerine dava açılırken annenin ise kızını ikna ederek olayı kapatmaya çalıştığı öne sürüldü.

Haber 2024-03-23 12:01:21

Dünyaca ünlü bir markanın parfümünü evinde yaptı! Binlerce lira vermek yerine kendisini yaptı: Biraz limon biraz elma...

Dünyaca ünlü bir markanın parfümünü evinde yapan adamın sosyal medya paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Evindeki malzemelerle parfümünü yapan adam kısa sürede viral oldu. İki parfümü kıyaslayan adam kendi yaptığının orijinalinden daha güzel olduğunu dahi iddia etti.

Trend 2024-02-29 08:06:47

Hangi pizza tam senlik?

Herkesin bir favorisi vardır. Peki ya tam senlik pizzanın hangisi olduğunu öğrenmek ister misin?

Yemek 2024-02-13 17:55:40

Seni çok mutlu edecek hamur işi hangisi?

Seni tam şu an mutlu edecek hamur işi hangisi, öğrenmek ister misin?

Yemek 2024-02-13 14:31:17

İtirafı sosyal medyada gündem yarattı! Eski sevgilim ve onun arkadaşını aynı anda idare ettim

Sosyal medyada paylaşılan bir sokak röportajına ait görüntüler kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Sokak röportajı yapan kişi yoldan geçen bir kadına, "Bize bir itirafta bulunmak ister misin?" dedi. Genç kadının itirafı ise sosyal medyada olay yarattı.

Trend 17-01-24 14:15

'Su ister misin' sorusuna verdiği yanıtla gönüllere girmişti! Enkazdan 72 saat sonra kurtarılan 5 yaşındaki Hazal'dan haber var

Bir haftadır yürekleri yakan depremlerde enkazlardan çıkarılan vatandaşların verdiği ilk tepkiler yaşanan hisleri tüm Türkiye'nin paylaşmasını sağlıyor. Hatay'ın Antakya ilçesinde enkazdan 72. saatte çıkarılan 5 yaşındaki Hazal da "Su ister misin?" sorusuna "Yok daha muayene olmadım" demesiyle gönüllere girmişti. Hazal'ın sağlık durumuyla ilgili son bilgiler geldi...

Haber 13-02-23 14:49

Enkazdan çıkarılan minik Hazal'ın 'Su ister misin?' sorusuna verdiği yanıt gülümsetti: Yok daha muayene olmadım

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde Hatay'da yıkılan bir apartmanın enkazından 72 saat sonra 4 kişi sağ çıkarıldı.

Haber 09-02-23 15:40

Limon ister misin çocuk adam? Dedi olanlar oldu! O artık bir fenomen!

"Limon ister misin çocuk adam?" repliği herkesin diline pelesenk olmuş durumda. İstanbul Eminönü'nde çiğköftecilik yapan Ali Usta son dönemin fenomen ismi oldu. Müşterileriyle olan muhabbet tarzı ile Ali Usta oldukça ilgi çekiyor. Öyle ki artık ünü Türkiye'yi de aşmış durumda.

Magazin 07-02-23 01:49

Bize kendini anlat çalışmayı ne kadar sevdiğini söyleyelim!

Çalışmak bazı insanların yapmaktan oldukça hoşlandığı ve âdeta kendini bulduğu bir aktivitedir. Fakat bazıları da tam aksine çalışmayı pek hatta hiç sevmeyebilir. Bu durum kişiden kişiye göre değişse de sonuçları pek çok kişiyi ilgilendirir. Bu nedenle de kişinin kendini tanıması ve iş hayatında nasıl bir insan olduğunu bilmesi son derece önemlidir. Sen de çalışmayı ne kadar sevdiğini öğrenmek ister misin? O hâlde sana soracağımız sorulara doğru cevap vermen yeterli!

Trend 16-01-23 18:06

Bilinçaltındaki gerçekleri ortaya çıkartıyoruz!

Bilinçaltında sakladığımız şeyler, zihnimizin derinliklerinde gizlenen sırlardır. Bilinçaltımız, duygusal yaraların, korkuların ve bilinçli zihnimizin dışında kalan düşüncelerin bastırıldığı yerdir. Bilinçaltı, insanın kendisinin bile fark etmediği en gizli sırları ve derin gizemleri saklayan âdeta bir sandık gibi… Hatta belki de bilinçaltımız tam anlamıyla Pandora'nın Kutusu! Peki, bilinçaltında nelerin yattığını öğrenmek ister misin?

Trend 13-01-23 10:59

Neden sevgilin yok?

Uzun zamandır bir ilişki istiyorsun ama bir türlü bir ilişkide bulunamıyor musun? Bunun nedenini öğrenmek ister misin? Eğer cevabın evetse neden sevgilin yok testini çözerek bunun nedenini öğrenebilirsin!

Trend 13-01-23 10:16

Bu genel kültür testini sadece gerçek zekiler çözebilir!

"Genel kültürüm süperdir, her soruyu bilirim." diyenlerden misin? O zaman hem geçmişte olan olayları hem de günümüzde ve mevcutta yaşananları çok iyi bilmelisin. Aksi durumda genel kültürüm iyi demen pek mümkün değil. Hem geçmişe hem günümüze kültürel anlamda hâkim olmak bize pek çok kapıyı açabilir! Peki, genel kültür seviyeni ölçmek ister misin?

Trend 30-12-22 00:50

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıların bilemediği basit soruları çözebilir misin?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını duydun mu? Gerçi bu yarışmayı bilmeyen yok! Genel kültür ve güncel soruların sorulduğu yarışmada pek çok yarışmacı aslında gerçekten kolay sayılabilecek sorularda maalesef eleniyor. Peki sen de bazı yarışmacıların daha ilk soruda elendiği bölümlerde ekran başında fenalaşanlardan ve "Hayır bu sorunun cevabı bu değil!" diye evde bağıranlardan mısın?

Trend 28-12-22 00:30

Arabasını sprey boyayla boyamak istedi, hayatının şokunu yaşadı! Videosu 1 milyondan fazla izlendi

Herkes arabasının daha güzel görünmesini ister. Ancak İngiliz bir TikTok kullanıcısı, hem arabasının değerini artırmak hem de daha güzel görünmesini sağlamak için arabasını sprey boyayla boyamayı düşündü. Ancak YouTube'da gördüğü bu fikir İngiliz kullanıcının kabusu oldu. Hayatının şokunu yaşayan adam, hata yaptığını fark ettiğinde şaşkına döndü. Arabasını sprey boyayla boyamaya çalışan adamın TikTok'ta paylaştığı video ise 1 milyondan fazla izlendi.

Haber 17-11-22 18:16

Ümit Özdağ’dan İngiliz muhabire dikkat çeken ‘tecavüz’ sorusu! ‘Gece eve dönerken…’

Türkiye’deki mülteci sorunu ile ilgili yaptığı çıkışlarla gündem yaratan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ bu kez İngiliz basınına ses getirecek açıklamalarda bulundu. Özdağ açıklamasında Türkiye’deki mülteci krizin en büyük problem olduğunu vurgulayarak İngiliz muhabir Louise Callaghan'e dikkat çeken bir soru yöneltrri. Özdağ muhabire "Memleketinde gece geç saatte evine dönerken tecavüze uğrar mıyım diye düşünmek ister misin?" diye sordu.

Haber 26-06-22 13:18

Real Madrid’in yıldızı Vinicius Junior'ın mesajları ifşa oldu! ''Göğüslerim...''

Bu sezon sergilediği performansla Real Madrid’in başarısında büyük pay sahiplerinden olan Vinicius Junior, Real Madrid ile sözleşme yenilemeye çok yakın. Yıldız oyuncunun Instagram hesabı hacklendi ve attığı mesajlar ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Ester Exposito'ya mesaj atan Vinicius Junior, "Ünlüyüm, kaslıyım ve Brezilya milli takımında forma giyiyorum. Göğüslerim ve vücudum çok fit durumda. Benimle tanışmak ister misin?" dediği ortaya çıktı.

Spor 10-06-22 10:48

İster misin? ne demek? İster misin? TDK sözlük anlamı nedir?

Diller uzun bir tarihe sahip, yaşayan yapılardır. Türkçe dili de uzun bir tarihe ve kökene sahiptir. Bu tarihin izlerini taşıyan, önemli kişilerin deyişlerini barındıran kalıplaşmış sözler barındırır. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, bazı şeyleri açıklamak için ortaya çıkmış kalıplaşmış sözlerdir. Türk tarihinden izler taşıyan bu sözlerden biri de Ister misin? ifadesidir. Ister misin? TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 18:36

SON DAKİKA: 'Öğretmen sevgisi gösterdim' dedi 110 sene hapsi isteniyor! Cinsel istismar iddiası: 'Beni dudağımdan öper misin?'

Son dakika haberi: Samsun'da beş öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında 110 yıl hapis cezası istenen Yüksel Özkan'ın ifadesi ortaya çıktı. İlk kez bugün hakim karşısına çıkan öğretmen savunmasında 'Ben çocuklara sevgimi gösterdim' dedi. Mağdur öğrencilerden biri ifadesinde Özkan'ın kendisine 'Öğretmen sevgisi ister misin' diyerek sarıldığını belirtti.

Haber 23-03-22 14:13

Sunumunu böyle yapın: Kek kalıbında patates salatası tarifi

Her haliyle severek tüketilen, hem çay saatlerinde hem kahvaltıda hem ana öğünlerde yenilen patatesten farklı bir tarif uygulamak ister miydiniz? Limon, zeytinyağı ve çeşitli lezzet vericilerle tatlandırabileceğiniz rengarenk görüntüye sahip bir patates salatası tarifiyle sizlerleyiz!

Yemek 24-02-22 18:29

İğrenç ifadeler! Cinsel istismar iddiasıyla tutuklanan öğretmene 110 yıl hapis istemi

Samsun'da 5 öğrencisine yönelik cinsel istismar iddiasıyla tutuklanan Kazım Orbay İlkokulu öğretmeni Yüksel Özkan (51) hakkında, ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 110 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İddianamede, Özkan'ın çocuklara yönelik kullandığı 'Öğretmen sevgisi ister misin?' ve 'Beni dudağımdan öper misin?' ifadeleri yer aldı. Olayın ardından okul önünde toplanan veliler, duruma tepki gösterdi.

Haber 15-02-22 22:09

SON DAKİKA: ''Fatih Terim'i Fenerbahçe'ye isterim'' Sosyal medyayı yıkan açıklama...

Son dakika Galatasaray haberleri... Fatih Terim'in ayrılığı sonrası takımın başına gelen Torrent, Sarı-Kırmızılılara yaramadı. Hatayspor karşısında beklenilen oyunu oynatamayınca Galatasaraylı taraftarlar yönetime büyük tepki gösterdi. Bu olayın üzerinde Vole'de yayınlanan programda Ali Ece'nin Serdar Ali Çelikler'e yönelttiği ''Fatih Terim'i Fenerbahçe'ye ister misin?" sorusuna verdiği "Evet, çok isterim. Keşke gelse. Profesyonel hayat çünkü" sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Spor 18-01-22 23:20

2015'te İngiltere'de 19 yaşındaki Adam Armstrong, uçak biletindeki adı yanlış yazılınca bileti yanmasın diye ne yapmıştır?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan Adam Armstrong sorusu sosyal medyada gündem oldu. "2015'te İngiltere'de 19 yaşındaki Adam Armstrong, bir yanlış anlaşılmadan dolayı uçak biletindeki adı "Adam West" şeklinde yazılınca bileti yanmasın diye ne yapmıştır?" sorusunun yanıtı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte sorunun yanıtı...

Trend 15-01-22 00:20

Trajik kazanın ardından adeta süper kahramana dönüştü! Her şeyi aklında tutan adam: Orlando Serrel

Süper kahraman filmleri çoğu kişinin ilgisini çeker. Hatta yaşları daha küçük olanlar bu kahramanların özel güçlerine sahip olmak ister. Peki yaşadığınız bir kazanın sonucunda sizi âdeta süper kahramana dönüştüren bir güce sahip olduğunuzu hayal edebiliyor musunuz? Virgina’da yaşayan Orlando Serrel, kafasına ispat eden bir beyzbol topundan sonra mükemmel bir hafızaya sahip oldu.

Trend 14-12-21 13:50

Elon Musk'tan 80 yaşındaki Sanders'a tepki : Daha fazla hisse satmamı ister misin?

Dünyanın en zengin insanı, Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, ABD’li senatör Bernie Sanders'ın milyarderler vergisi paylaşımına tepki göstererek, "Hala hayatta olduğunu unutup duruyorum. Daha fazla hisse satmamı ister misin?" cevabını vererek alay etti. Twitter'da hisselerini satmak için düzenlediği anketle gündeme gelen Musk, anket sonrasında Tesla hisselerinin düşmesine neden olmuştu.

Finans 15-11-21 15:58

Devlet Arşivlerinde bulunan, öldüğü belirtilen adam hangi sebepten ölen ilk kişidir?

Popüler yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster"de yarışmacıya yöneltilen soru dikkat çekti. İşte "2020'de Devlet Arşivlerinde bulunan, 2. Abdülhamid'e arz edilmiş belgelerde 22 Ağustos 1888'de Süleymaniye sancağında öldüğü belirtilen bir adam hangi sebepten ölen, resmi kayıtlara geçen ilk kişidir?" sorusunun yanıtı...

Trend 14-11-21 23:17

Kenan İmirzalıoğlu şaşkına döndü! Kim Milyoner Olmak İster'de o soruyu bilemedi

Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümü ile yine izleyicisini ekranları başına kilitledi. Milyoner'in son bölümünde geceye Yeşilçam ile ilgili sorulan "Hangisi, Yeşilçam filmlerinde genellikle 'kötü adam' karakterini canlandırmasıyla bilinen oyunculardan biri değildir?" sorusu damgasını vurdu.

Magazin 13-11-21 07:51

Belhanda: Fatih Terim hocam beni aradı

Adana Demirspor'un yeni transferi Younes Belhanda açıklamalarda bulundu. Muhabirin "Galatasaray'dan ayrılışın hakkında bir şeyler söylemek ister misin?" sorusuna Younes Belhanda, "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum." yanıtını verdi. Öte yandan Faslı yıldız, "İmzalar atıldıktan sonra Fatih Terim hocam beni aradı ve 'Adana benim şehrim' şeklinde konuştu." dedi.

Spor 12-07-21 18:21

Serdar Ortaç’ı şoke eden tepki: Adam değilsin! | Serdar Ortaç kimdir? Serdar Ortaç kaç yaşında?

Geçtiğimiz akşam Bebek’te Seçil Gür ile bir mekandan çıkan Serdar Ortaç magazincilerle karşılaştı. Basın mensupları ile sohbet eden Ortaç, gelen soruları yanıtladı. “Hayatınızın film olmasını ister misiniz?” sorusu üzerine ise Seçil Gür, “Onun hayatını ben yazacağım.” Diyerek Serdar Ortaç hakkında bazı bilgiler paylaştı.

Magazin 08-04-21 10:28

Limon toplarken balkondan düşüp ağır yaralandı

Adana’da evinin balkonunda bahçedeki ağaçtan limon toplamak isterken dengesini kaybedip düşen adam ağır yaralandı.

Haber 10-02-21 14:13

Tane tane dökülen tam ölçülü pilavın sırrı! Birkaç damla limon bakın neler yapıyor

Türk mutfağının önemli bir parçası olan pilav, neredeyse her ana yemeğin yanına yakışır. İster şehriyeli, ister sade pilav yapın mutlaka uymanız gereken değişmeyen adımlar olduğunu unutmayın. Lapa olmayan, tane tane pişen pirinç pilavı tarifi için bu detayları bir kenara not edin.

Yemek 10-02-21 12:54

Cildiniz ister yağlı, ister akneli, ister kuru olsun! Bal, limon maskesine eklenen bu gıda...

Limon ve ballı yüz maskelerinin hazırlanması ve uygulanması kolaydır. Güçlü karışım özellikle siyah nokta tedavisi için harikadır ancak, aynı zamanda cildinizi aydınlatmak ve nemlendirmek için de kullanabilirsiniz. Maske sadece bal ve limonla yeterince faydalı olsa da, başka bileşenler ekleyerek maskenin faydalarını artırabilirsiniz. İşte sizin için bir araya getirdiğimiz bal limon maskesi tarifleri.

Kadin 09-02-21 07:42

Limondan sprey! İster salatalarda kullanın ister temizlikte

İster salatalarda kullanın ister temizlikte... Bu yöntemi biz çok sevdik! Limon, misket limonu, greyfurt veya portakallara bir sprey ucu takıp kullanabilirsiniz. Özellikle limonun bu şekilde kullanımı salatalarda ve yemeklerde çok işe yarıyor.

Kadin 29-01-21 07:45

Sosyal medyada fenomen olan 'Kenan komutan'ın son hali! Yıllar sonra görüntülendi

Sosyal medyada anlattığı hikayeyle tüm Türkiye tarafından tanınan 'Kenan komutan' olarak tanınan yaşlı adam yıllar sonra Bursa'da görüntülendi. Kolonya ve limon suyunu karıştırıp içmeye çalışırken polise yakalanan 'Kenan komutan'ın son hali yürek burktu. Kendisine eski videoları izletilince duygulanan yaşlı adam "Hayat bizi çok yordu be evlatlar" dedi.

Haber 20-12-20 13:45

Yılbaşında olmazsa olmaz: Zencefilli kurabiye adam tarifi

Yeni yıl için kimde heyecan kaldı bilmiyoruz ama başımıza bir şey gelmeden 2020'den hızlı bir şekilde sıyrılmak istiyoruz :) Gelen gideni aratmasın diyor ve tatlı tatlı 2021'e hazırlanıyoruz sevgili okur. Yılbaşı klasiklerinden olan zencefilli kurabiye adam tarifi için bize katılmak ister misiniz?

Yemek 11-12-20 09:06

Ev yapımı bulaşık makinesi kokusu! Artan limon kabuğunu...

Bulaşık makinenizde oluşan kötü kokuların önüne geçmek için çok basit yöntemler var. Bulaşık makineniz dolana kadar ister istemez kirli bulaşıkları içinde biriktiriyorsunuz ve ne zaman kapağını açsanız etrafa kötü kokular yayılmasını engelleyemiyorsunuz. Ancak bir iki pratik bilgi ile bu durum tamamen değişecek. Hazır olanları kullanmak yerine kendi bulaşık makinesi kokunuzu kendiniz yapmaya ne dersiniz?

Kadin 07-12-20 09:43

'Jean Adam sen misin?' The Mandalorian'daki çekim hatası sosyal medyanın diline düştü

The Mandalorian dizisindeki çekim hatası dikkatli gözlerden kaçmadı. Milyonlarca dolarlık bütçesi olan dizide yaşanan çekim hatası The Mandalorian'ı sosyal medyanın diline düşürdü.

Magazin 24-11-20 12:49

Sert kimyasallar içermeyen doğal temizlik ürünleri! Limon, tuz ve gazlı içecek...

Herkes kendi evini veya dairesini sadece güzel, rahat ve temiz değil, aynı zamanda güvenli ve sağlıklı yapmak ister. Sağlıklı ve enerji dolu kalmak için sadece çevre dostu ürünler satın almak, sentetik kumaşlardan kurtulmak, mobilyalarımızı çevre dostu ahşap veya geri dönüştürülmüş malzemelerle değiştirmek için çaba sarf ediyoruz. Ancak bazen evlerimizi temizlemek için düzenli olarak aldığımız deterjanların içeriğini okumayı unutuyoruz.

Kadin 18-09-20 08:22

Abdullah Avcı: Trabzonspor'u her hoca ister

Abdullah Avcı, futbol gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bordo mavili takımla ismi anılan deneyimli teknik adam, "Trabzonspor'da görev yapmak her hocanın isteğidir. Kamuoyunda gerek taraftarların gerekse camianın gösterdiği teveccüh gurur verici. Biz de gelişmeleri yakından takip edip sürecin sonucunu bekleyeceğiz" dedi. Menajeri ise, Avcı'nın Karadeniz ekibinde çok başarılı olacağını söyledi.

Spor 24-07-20 10:15

Adana'da uyuşturucu satıcılarının şifreli konuşması deşifre edildi

Şüpheliler ile uyuşturucu satın alanların teknik takibe takılmamak için telefonda "20 liralık tel kadayıf getir", "25 liralık künefe isterim" ve "Çay içmek ister misin?" gibi şifreli konuşmalar yaptıkları belirlendi

Yurthaber 10-07-20 10:02

Limon ve aspirinin cilt bakımında mucizevi etkisi! Gözlerinize inanamayacaksınız...

Bir güzellik sırrı duymak ister misiniz? Ağrıları hafifletmek için kullanılan aspirinin cilt bakımındaki etkisi kanıtlandı. Aspirin ve limon suyu birleşince cilt için harika bir ikili haline geliyor ve cildinizi tazeleyip iyileştiriyorlar. Bu ikiliden aspirin cilde peeling yapan bazı bileşikler içerirken, limon da içerdiği C vitamini sayesinde güneş hasarını en aza indirgiyor.

Kadin 07-05-20 13:40

İşte sır gibi saklanan o doğal cilt temizleme yöntemleri! Limon, yoğurt, yulaf...

Her kadın parlak, pürüzsüz ve mükemmel bir cilde sahip olmak ister. Bunun yolu ise temiz ve güzel bir cilde sahip olmaktan geçer. Kimyasal içerikli ürünler kullanmak yerine doğal temizleyiciler kullanarak cildinizin daha canlı ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu yazıda doğal cilt temizleme yöntemlerini sizlerle paylaştık...

Kadin 16-04-20 12:13

Limon ve portakal kabuklarını atmayın! Hem temizlikte hem de cilt bakımında...

Zihin metaforları kullanır. C vitamini denilince akla ilk gelenin limon ya da portakal olmasındaki sebep budur. Bu mucizevi ikili akıldan çıkmadığı kadar mutfaklardan da çıkmaz. İçini dolduran bol lifli suyu vitamin kaynağı olduğu gibi kabuğu da fazlasıyla kıymetlidir. Limon ve portakal kabuklarının salatadan yemeğe cilt bakımından süslemeye uzanan geniş kullanım alanlarını hayatınıza eklemek ister misiniz?

Yemek 10-04-20 14:55

Yer: İstanbul! Koronavirüsü bahane ederek gasp etti

Okmeydanı’nda bankadan emekli maaşını çeken yaşlı adamın koronavirüs salgınını bahane ederek “Kolonya ister misin?” diyerek 2 bin 660 lirasını gasp eden zanlı, çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 23-03-20 11:04

Anne ve babasını siyanürle öldürmüştü! İfadeleri 'pes' dedirtti

İzmir’de siyanürlü suyu içirerek anne ve babasını öldüren, karışımı zorla içirmeye çalıştığı kardeşini de yaralayan tutuklu sanık, mahkemede 'Siyanürü anne ve babamı öldürmek için değil denemek için istemiştim. Siyanürün tadına bakmak istiyordum' derken mahkeme başkanının 'Tahliye etmemizi ister misin?' sorusuna ise 'Ev güzel (cezaevi), ben rahatım' diye karşılık verdi.

Haber 13-02-20 15:59

7 Ocak Salı DHA Spor Gündemi

(ÖZEL) Okan Buruk: Hedef şampiyonluk  "Arda dönerse kucaklarım, kapımı açarım" "Geldiğimiz noktada istediklerimizi yaptık" "Sürekli yükseliş içinde olan bir takım olduk" "Zor bir fikstüre gireceğiz" "Milli takımda görev almak onurdur" "Sakatlıklar nedeniyle savunmada sorun yaşadık" "Türk teknik adam olarak yurt dışında çalışma hedefim var" "Sivasspor doğru bir takım ortamı yarattı" "Şenol Güneş ve ekibini başarılı buluyorum" "Futbolda hata yapanlar sadece hakemler değil" "İrfan'ı Avrupa'nın iyi takımlarında görmek isterim" (ÖZEL) Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan: Tabiri caizse her oyuncunun yağından, sütünden, şekerinden faydalanacağız "İlk 3 maçımız çok önemli" "Kulübümüzle sorun yaşayan arkadaşlarımızdan geriye dönük dosyalarda bize yardımcı olmalarını rica ediyorum" "Köprünün altından çok sular akar" "İlk 3 maçta en az 7 puan hedefliyoruz" "Boyd'a Ankaragücü formasını tekrardan giydirmek isteriz" "Yabancı oyuncu konusunda iyi kararlar vermek lazım" "Bizim için 14 yabancı lüks" "Şenol hocanın gelmesi en olumlu karardı" (ÖZEL) Gençlerbirliği futbolcusu Berat Özdemir: Hamza Hoca ile üstün bir performans sergiledik "Hedefe ulaştıkça yeni hedefler koyuyoruz" "Transfer haberleri mutluluk verici" "Mert Çetin güzel bir yol açtı" "Umarım ülkemi yurt dışında temsil ederim" "Şenol hocanın gelmesiyle genç futbolculara verilen değer arttı" (ÖZEL) Kayserisporlu Hasan Hüseyin Acar: Kaliteli transfer olduktan sonra bu takım ligde kalacaktır "Hepimiz inanmış durumdayız" "Bize yakışmayan ve hoş olmayan bir görüntü sergiledik" "Gitmek isteyen gider, biz buradayız" "Transfer teklifleri oldu ama ben gitmek istemiyorum" "Milli takımı herkes ister" (ÖZEL)  Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç: Daha üst sıralara tırmanma şansımız var "Lige renk kattık diye düşünüyorum" "Sumudica, futbolu yaşayan birisi" "Şehrin desteğini arkamızda hissediyoruz" "Herkesin herkesi yenebileceği bir sezon görüyoruz" "Bir Anadolu takımının şampiyon olacağını düşünüyorum" "Vedat Muriç beğendiğim forvetlerden birisi" "Genç ve yetenekli kalecilerimiz var" "Avrupa Şampiyonası'nı dört gözle bekliyorum" "Beşiktaş'ta oynadığım dönem milli takıma çağrılmayı bekledim" MHK KIŞ SEMİNERİ VE FIFA KOKART TÖRENİ 14.00 Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Antalya'da düzenlenen Kış Semineri'nin resmi açılış ve kokart töreni gerçekleştirilecek.

Spor 07-01-20 09:29

Kardeşi Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nu anlattı

Halterci Naim Süleymanoğlu'nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu: - "Ağabeyimin lakabı o zaman çizgi karakter 'Kalemando'ydu. (Hilmi Pekünlü) 'Gel bakalım Kalemando buraya. Halter yapmak ister misin?' dedi. Hiç ilgisini çekmedi" - "Hilmi Pekünlü bir ay boyunca bize gidip geldi. Annem boyu kısa kalacak diyerek vermek istemedi. Yetmedi aynı zamanda okulda da baskı yapıldı, spora yönlendirilmesi için. Hilmi Hoca okul müdürüyle ve müdür yardımcılarıyla görüşmüş. Bulgaristan'da spora bakış açısı, o yıllar daha akıcı, kolaydı. 'Ben spor yapmıyorum.' deme şansımız yoktu. Naim ağabeyim de 1-2 ay içinde halteri sevdi"

Spor 15-11-19 13:24

Acun'un saplantılı hayranı Reşat Özkan 'Onu öpmek ister misin?' sorusuna cevap verdi

Acun Ilıcalı'nın saplantılı hayranı olan Reşat Özkan, katıldığı programda 'Acun'u öpmek ister misin' sorusuna "Tabi abiler öpülür ve sarılınır" cevabını verdi.

Trend 19-10-19 10:51

Bütün darbelerin ve darbe rejimlerinin karşısındayız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: - "12 Eylül darbesi, 'hak, hukuk, adalet' anlayışını hiçe sayan tek adam düzenidir. Biz, demokratik yapıyı ve hukuk düzenini hedef alan, ister askeri ister sivil bütün darbelerin ve darbe rejimlerinin karşısındayız"

Haber 12-09-19 14:39

Basit gibi dursa da yanlış yapıyoruz! Limon nasıl sıkılır?

İster salata sosu hazırlayın, ister güzel bir limonata yapın. Bunun için bolca limon suyuna ihtiyacınız olacaktır. 'Normal' limon sıkma yöntemini deneyerek iyi miktarda limon suyu çıkarmak bir hayli zor. O yüzden size yardım etmek için buradayız.

Yemek 26-07-19 15:08