Ogretmen Alan Degisikligi Haberleri

Yatağa uzanıp poz verdi! Melis Sezen yeni imajıyla sosyal medyayı salladı

'Sadakatsiz' dizisinde hayat verdiği 'Derin' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Melis Sezen son dönemde özel hayatı, dansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü oyuncu bu defa yeni imajıyla dikkat çekti. Sezen'in peş peşe paylaştığı pozlar kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 2024-05-14 10:32:33

İstanbul'dan döndüğü memleketinde sosyal medyadan köy hayatını anlatıyor

İstanbul'da kurumsal bir şirkette çalışırken metropolden ayrılıp doğal yaşama dönme kararı alan 31 yaşındaki Muammer Dönmez, Karabük'ün Eflani ilçesindeki köyünde tarım ve hayvancılığa dair gündelik işlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Yurthaber 2024-05-13 15:09:10

Tasarruf paketi sonrası çok tartışılacak iddia! Asıl amaç CHP'li belediyeleri iş yapamaz hale getirmek

Merakla beklenen kamuda tasarruf paketi bugün açıklandı. Pakette yer alan kısıtlama detayları hızla gündem olurken CHP'den tepki gecikmedi. Parti Sözcüsü Deniz Yücel, paketin asıl hedefinin "CHP’yi zayıflatmak ve CHP’li belediyeleri iş yapamaz hale getirmek" olduğunu öne sürdü.

Manşet 2024-05-13 14:32:33

Nesli tehlike altındaki Ayvalık'ın kırmızı mercanları görüntülendi

Balıkesir'in batı ucunda yer alan ve sunduğu dalış imkanıyla öne çıkan Ayvalık, kırmızı mercanlara da ev sahipliği yapıyor.

Yurthaber 2024-05-13 14:26:10

Diğer Haber Etiketleri

karakteri Oyuncu ünlü oyuncu Melis Sezen Eflani Karabük paylaşım tasarruf deniz yücel CHP Ayvalık Balıkesir belgesel Halfeti Şanlıurfa tekne tur turist Turizm anne Esra Akkaya Ekmeleddin İhsanoğlu Devlet Bahçeli MHP anneler günü Elazığ cinayet ak erden sezon süper li Süper Lig fenerbahçe Ali Koç İsmail Kartal Protesto Afganistan sel sosyal medya engin polat Avukat Adıyaman tiktok düğün kapandı Aslı Enver Tesla Almanya maymun Tayland ikinci el otomobil ikinci el araba ikinci el araç dolandırıcılık yaşında Afra Saraçoğlu yalı çapkını seyran son dakika ankara emniyet müdürlüğü İçişleri Bakanlığı Acun Ilıcalı ele turu Hadise O Ses Türkiye Beypazarı toplantı UNESCO Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın adidas erkek ayakkabı adidas erkek spor ayakkabı Oğuzhan Koç söyledi Demet Özdemir Fotoğraf sultan 2 abdülhamid Trakya Üniversitesi Zeynep Bastık Ekspertiz Noter arama kayıp Pamukkale evlilik Karsu moda New York MET Gala Rita Ora kadem İtalya bomba kulübün yapılan emekli maddi destek ödeme hesap şirket haberleri kelebe Ahmet Melih Yılmaz seçim anketi anket ak parti Yerel seçim camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı Enflasyon emekli zammı narkotik ismail küçükkaya maaş Halk TV ünlü şarkıcı Emel Sayın İsrail refah partisi Filistin gazze şeridi Muğla bungalov bungalov ev Çatalca Arıcılık Emine Erdoğan alara ense Güneş ilik mon urban care

Halfeti yerli turistlerin uğrak yeri oldu

Güneydoğu bozkırının ortasında yer alan ve Birecik Baraj Gölü sayesinde sahil kenti görünümüne sahip Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, özellikle hafta sonu tatili gibi dönemlerde bölge halkının ilgisini çekiyor.

Yurthaber 13-05-24 13:50

Etiyopya'dan evlat edinmişti! Esra Akkaya oğlunun son halini paylaştı

Son olarak Masumlar Apartmanı'nda rol alan Esra Akkaya, Anneler Günü'nde duygusal bir paylaşımda bulundu. Akkaya, Etiyopya'dan evlat edindiği oğlu Can Alex ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Magazin 13-05-24 10:55

Ekmeleddin İhsanoğlu 10 yıl sonra ilk kez açıkladı: Bana teklif MHP'den geldi

2014'te CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkan ve 'Ekmek için Ekmeleddin' sloganıyla yüzde 38.44 oy alan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. 2014'te yaşanan sürece değinen İhsanoğlu, "‘Çatı aday’ işinin mimarı Bahçeli'ydi" diye konuştu.

Haber 13-05-24 08:04

Anneler Günü'nde kahreden haber! Genç anne, toprağa gömülü halde bulundu

Elazığ’da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi 25 yaşındaki Dilara Günana, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü’nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi. İşte detaylar...

Haber 12-05-24 15:59

Fenerbahçe'de sular durulmuyor! Kayserispor maçı için bomba iddialar: İsmail Kartal istifa mı edecek?

Ezeli rakibi Galatasaray'ın 6 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe'de sular durulmuyor. İsmail Kartal hakkında istifa dedikoduları gündemden düşmüyor. Bu akşam evinde Kayserispor'la karşılaşacak olan Sarı-lacivertli ekipte yaşanan puan kayıpları sonrası flaş bir iddia daha ortaya atıldı.

Spor 12-05-24 12:26

Afganistan'da sel felaketi: 300 kişi öldü, 1000 ev yıkıldı...

Afganistan, ülkenin kuzeyinde yer alan Baglan ilindeki sağanak yağışlar nedeniyle sel felaketiyle karşı karşıya. Şu ana kadar 300 kişinin hayatını kaybettiği felakette bin kişinin ise evi yıkıldı.

Haber 12-05-24 10:41

Engin Polat'ın hesabından maskeli paylaşım yapılmıştı! Avukatından paylaşım hakkında açıklama geldi

Kasım ayından bu yana tutuklu olan Engin Polat'ın sosyal medya hesabından aylar sonra ilk kez bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda yer alan maskeyi kimin paylaştığı merak edilirken Engin Polat'ın avukatından açıklama geldi. İşte detaylar...

Magazin 11-05-24 23:28

Şaşırtan anıt! Adıyaman’da köylüler tesadüfen bulmuştu! Askeri helikopterlerle taşındı…

Adıyaman'da 26 Eylül 2023'te kabartma heykel gören köylüler, durumu yetkililere bildirmişti. Ekipler tarafından ise bölgenin kült (kutsal alan) alan olduğu belirlenmişti. Alanda tokalaşma sahnesinin olduğu kabartma ile yazıtların yer aldığı steller bulunmuştu. Eserler askeri helikopterle halatlar yardımıyla taşınmıştı. 2 bin 100 yıllık olduğu değerlendirilen tokalaşma anıtı ve yazıt, Perre Antik Kenti'nde sergilenecek.

Haber 11-05-24 14:17

Gelinin kız kardeşi tüm cesaretiyle devreye girdi! Düğüne gelen davetsiz misafiri böyle dışarı attı... O anlar sosyal medyada çok konuşuldu: Herkese böyle bir kişi lazım

Arizona'da gerçekleşen bir düğün töreni ilginç anlara sahne oldu. Kutlamanın yapıldığı alan bir yılanın davetsiz bir şekilde girmesi üzerine konuklar büyük panik yaşadı. O anlarda gelinin kız kardeşi Erika Rodriguez devreye girdi ve yılanı dışarı attı. TikTok'tan paylaşılan görüntüler kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Kulis 11-05-24 10:31

Engin Polat aylar sonra ilk defa paylaşım yaptı! O kare kafaları karıştırdı! Bir benzeri Nihal Candan'ın eşi Faruk Çiçek'ten gelince...

Kara para aklama ve vergi kaçırma dahil birçok suçlamayla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat cezaevinde de olsalar sık sık gündeme gelmeyi başarıyorlar. Engin Polat'ın sosyal medya hesabından aylar sonra ilk defa bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda yer alan maskenin anlamının ne olduğu merak edilirken benzer bir paylaşımda Nihal Candan'ın eşi olarak bilinen Faruk Çiçek'ten geldi.

Magazin 11-05-24 10:15

Taze anne Aslı Enver 40 yaşına bastı! Doğum gününü böyle kutladı

4 Temmuz'da kızı Elay'ı kucağına alan ve şimdilerde anneliğin tadını çıkaran taze anne Aslı Enver 40 yaşına bastı. Arkadaşları, ünlü ismi doğum gününü sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

Kulis 11-05-24 09:43

Almanya'da Tesla gerginliği! Genişleme planına tepki gösteren grup fabrika sahasına girdi

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Almanya'nın başkenti Berlin yakınlarındaki Grünheide'de bulunan giga fabrikasının ormanlık alan kullanılarak genişletilmesi planına tepki gösteren grup, polis barikatını aşarak fabrika sahasına girdi. Bölgede otoyol çıkışları kapatılırken, göstericiler demir yolu ulaşımını da engelledi. Polis bazı protestocuları gözaltına aldı, 3 polis memuru ve bir kadın protestocu yaralandı.

Haber 10-05-24 20:14

Dünyanın en şişman maymunu zayıflama kampında 6 yaşında hayatını kaybetti! Sayısız sağlık sorunuyla uğraşıyordu

Tayland'ın Bangkok kentinde yaşayan 6 yaşındaki Godzilla isimli maymun hayatını kaybetti. Dünyanın en şişman maymunu olarak sık sık dünya basınında manşetlerindeki yerini alan Godzilla'nın kilo vermek için gittiği zayıflama kampında vefat etti.

Kulis 10-05-24 13:21

İnternetten aldığı otomobildeki inanılmaz gerçeği 1 yıl sonra öğrendi! Bir telefonla hayatı karardı: Anlaşılması çok zor

Araç almak isterken dolandırıcıların eline düştü! Sahtekarlar, parçalanmış iki araçtan tek bir araç yapıp mali müşaviri kandırdı. "Bu kadarına da pes" denecek olay başkentte meydana geldi. İnternetten ikinci el otomobil alan sürücü, aracı bir seneden fazla sorunsuz kullandıktan sonra aldığı telefonla dolandırıldığını öğrendi. Araçtaki detay duyanları hayrete düşürdü.

Haber 10-05-24 09:53

Afra Saraçoğlu ödül töreninde zor anlar yaşadı! Yapılan temastan rahatsız oldu

Yalı Çapkını dizisinde "Seyran" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu bir üniversitenin ödül törenine katıldı. 3 ödülü birden alan Saraçoğlu'nun ödülü alırken temastan rahatsız olduğu anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-05-24 21:46

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 3 isim görevden uzaklaştırıldı! Ayhan Bora Kaplan detayı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nın görevlerinden uzaklaştırıldıklarını duyurdu. Bakanlığın açıklamasında, Ankara’da bir suç örgütü ile ilgili gündeme gelen iddiaların açıklığa kavuşturulması ve soruşturmanın zarar görmemesi için bu 3 ismin görevden uzaklaştırıldığı belirtildi. Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili sosyal medyada yer alan iddialar gündem olmuştu.

Haber 09-05-24 17:25

O Ses Türkiye'de finale kalamamıştı... Nutsa Buzaladze Eurovision'a katıldı! Hadise'den destek gecikmedi

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasına güçlü sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Nutsa Buzaladze finale kalmadan elenmişti. Yarışmada Hadise'nin takımında yer alan Buzaladze, yarışmanın ardından kariyerinde yükselişe geçti. Soluğu Eurovision'da alan ünlü isme eski takım kaptanı Hadise'den destek gecikmedi.

Magazin 09-05-24 16:51

Beypazarı UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde kalıcı olmak istiyor

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Beypazarı'nın kalıcı listeye girmesi için "UNESCO Alan Yönetim Planının Hazırlanması ve Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

Yurthaber 09-05-24 14:21

Hafif, esnek, dayanıklı, rahat! Adidas'ın en çok satan ayakkabı modelinde 685 TL indirim

Yükselen spor ayakkabı fiyatları karşısında siz de indirimli alternatiflerin arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Adidas'ın en sevilen modellerinden biri olan ve Amazon'un çok satanlar listesinde yer alan Adidas OZELLE Spor Ayakkabı, bugüne özel 685 TL indirimle satışta! Tarz tasarımıyla öne çıkan, rahatlığıyla kullanıcılarından tam not alan bu ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 09-05-24 13:57

1 milyon Euro'ya Yunanistan'dan ev almıştı! Demet Özdemir fiyatlara isyan etti

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile boşanır boşanmaz soluğu Yunanistan'da alan ve buradan da ev alarak gündeme gelen Demet Özdemir yükselen tatil masraflarından dert yandı.

Magazin 09-05-24 13:39

Sultan 2. Abdülhamid'in koleksiyonundan fotoğrafların yer aldığı sergi Edirne'de açıldı

Edirne'de, Sultan 2. Abdülhamid'in fotoğraf koleksiyonunda yer alan karelerden oluşan "Fotoğraflarla Balkanlar'da Osmanlı Şehirleri" sergisi açıldı.

Yurthaber 09-05-24 12:32

Ali Can Ayyıldız ile ayrılan Zeynep Bastık'tan bir garip açıklama! İlişkiler başlar ve...

Ali Can Ayyıldız ile ayrılma kararı alan Zeynep Bastık muhabirlerin sorularına verdiği yanıtlarla dikkat çekti. Bastık ayrılığa dair "İlişkiler başlar ve biter" diyerek yine sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 09-05-24 09:55

'Dublör araba' tuzağı! Pazarda farklı, noterde farklı araç... Oto yıkamacının o cümlesi kuşkulandırdı, gerçek ortaya çıktı

İkinci el araba piyasasında pek çok hileye yıllardır tanık olunurken, bugüne kadar ise böylesi görülmedi. Hatay İskenderun'da bir galeriden araç satın alan müşteri, ekspertiz yaptırdığı araçla kendisine teslim edilen aracın aynı olmadığını satış işlemi gerçekleştikten sonra anladı. Oto yıkamacının tek bir cümlesiyle şüphelenen alıcı, farklı bir ekspertize gittiğinde duyduklarına inanamadı. Uzmanlar ise benzer olayın herkesin başına gelebileceğini belirtirken, araç alacakları uyardı.

Finans 09-05-24 08:10

Pamukkale'ye gelen bir turist kayboldu

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Denizli'nin Pamukkale ilçesine gezi için gelen ve kaybolan Polonyalı turist için arama çalışması başlatıldı.

Yurthaber 09-05-24 07:57

Ünlü şarkıcı Karsu evleniyor! Düğününe Kraliçeyi de çağırdı

Güçlü sesi ve sempatik halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Karsu şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. İki yıl önce sevgilisi Mike Schrama’dan evlilik teklifi alan ünlü ismin düğün tarihi ortaya çıktı. Karsu kraliçeyi de düğününe çağırdı...

Magazin 08-05-24 15:54

Met Gala'ya o anlar damga vurdu! Rita Ora tamamen şeffaf elbisesini boncuklarla kapadı! Elbisesini kocası düzeltti

Moda dünyasının en büyük etkinlikleri arasında yer alan geleneksel Met Gala büyük bir ihtişamla gerçekleşti. Ünlü isimlerin birbirinden cesur ve ilginç kostümlerle katıldığı geceye İngiliz şarkıcı Rita Ora damga vurdu. Tamamen şeffaf elbisesi ile gecede boy gösteren ünlü ismin elbisesini kocasının düzelttiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-05-24 11:45

KADEM, Yeni Şafak’ın haberini yalanladı: Apaçık bir iftira!

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yeni Şafak gazetesinde yer alan haberi yalanladı. Yapılan yazılı açıklamada "6 yaşında evlendirilen kız çocuğu davasında mağdurun avukatlığını yürüten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Avukat Canan Sarı, bugün bir gazetenin manşetten verdiği haberde apaçık bir iftiraya maruz kalmıştır. Sarı'ya yönelik ithamların hiçbir gerçeklik payı yoktur" denildi.

Haber 07-05-24 22:18

İtalya'da bir kentte kırmızı alarm! Okullarda eğitime ara verildi, 36 bin kişi tahliye edildi

İtalya'nın Viterbo kentinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba bulundu. 2 tonluk bombanın bulunduğu muhit kırmızı alan ilan edildi, bölgedeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edilerek ikamet eden 36 bin kişi de tahliye edildi.

Haber 07-05-24 22:13

Fenerbahçe'de Ali Koç'a şok! Yaptığı açıklama nedeniyle PFDK'ya sevk edildi

Ali Koç, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda yer alan beyanlarının kulübün Youtube hesabından yayınlanmasından ötürü Sportmenliğe Aykırı Hareket." gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi.

Spor 07-05-24 18:53

10 bin TL alan emeklilere o ilde maddi destek! Ödemeler hesaplara yattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), en düşük emekli maaşı alan emeklilere destek ödemesi gerçekleştirdi. Ödemeler hesaplara yatırıldı.

Finans 07-05-24 15:32

Tren altı yaşam alanı oluyor

Kadıköy, Söğütlüçeşme’de, metrobüsle yüksek hızlı tren istasyonunun bulunduğu alan, Akfen Grubu ile birlikte önemli bir dönüşüm sürecine girdi. Önceden güvenlik açısından sıkıntılı bir bölge olarak bilinen Söğütlüçeşme, artık vatandaşlar için keyifli bir yaşam alanı haline geliyor.

Finans 07-05-24 15:28

Met Gala'nın 'gizemli kadını' TikTok'ta viral oldu! Elbisesiyle interneti kasıp kavurdu

Moda dünyasının en görkemli etkinlikleri arasında yer alan Met Gala 2024, New York'ta gerçekleşti. İş kadını Mona, Iris Van Herpen elbisesiyle interneti kasıp kavurdu

Magazin 07-05-24 14:04

Cinsiyet değiştirdi, estetik yaptırdı! Cam Tavanlar Şinaşi'yi görenler şaştı kaldı: Gittikçe güzelleşiyor

Son olarak Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirmişti. Bir dönem ekranların popüler dizisi Çukur'da da rol alan Meli Bendeli estetikleriyle bambaşka birisi oldu.

Magazin 07-05-24 11:42

AK Parti'de bu anket çok konuşulacak! Oylar 1 yılda böyle erimiş: Seçmen Cumhur İttifakı da demedi

AK Parti'nin son seçimde yaşadığı oy kaybı hemen herkesin ilgisini çekti. Kurulduğundan bu yana yerel seçimlerdeki en düşük oyunu alan AK Parti'nin oylarının nasıl dağıldığı merak uyandırıyordu. Yeni paylaşılan bir anket sonucu AK Parti oylarının 2023'ten 2024'e nasıl dağıldığını gözler önüne serdi. AK Parti'ye olmadığı gibi Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye de oy vermeyen seçmenin tercihleri çarpıcı bir sıralama ortaya çıkardı. O listede yer almayan parti de dikkat çekti.

Haber 07-05-24 11:07

Klasik ve spor kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak! Camper Runner K21 Ayakkabı'nın fiyatı en dipte

Hem klasik hem de spor kombinlerinizin altına yakışacak, şık tasarımı ve konforlu yapısıyla öne çıkan Camper Erkek Runner K21 Ayakkabı'da bugüne özel harika bir indirim fırsatı sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan Camper kalitesini şıklıkla buluşturan bu ayakkabıya 935 TL indirimle sahip olmak isterseniz acele edin, işte detaylar!

Haber 06-05-24 14:39

Bedava doğal gaz bitti, enflasyonda zirve geliyor: Merkez Bankası Başkanı’ndan dikkat çeken sözler: 9 Mayıs Perşembe’ye dikkat!

Enflasyonda en kötü ay geldi! Mayıs ayı itibarıyla tüm zamanların zirvesine yerleşeceği dile getirilen enflasyon rakamları için dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Piyasalar Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan’ın 9 Mayıs Perşembe günü açıklayacağı yılın ikinci Enflasyon Raporu’nu beklerken, bir önceki raporda yer alan o ifadeler bir kez daha gündeme geldi. Enflasyonun zirve yapmasının sebebi açık açık raporda yer aldı. İşte haberin detayları…

Finans 06-05-24 14:23

Emekli zammında yeni tablo! Mehmet Şimşek ve Vedat Işıkhan sınırı belirledi: En düşük emekli maaşında 2 formül

Son dakika: Bağ-Kur SSK emekli zammı Temmuz ayında bir kez daha artacak. Ocak ayında yüzde 49,25 zam alan emekliler için 4 aylık enflasyon da şimdiden netleşti. Memur emeklisinin de 4 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. Şimdi gözler emekli kök maaş ve en düşük emekli maaşı düzenlemelerine çevrildi. İşte en düşük emekli maaşı tahmini ve SGK emekli maaşı hesaplama tablosu…

Finans 06-05-24 13:14

Ankara'da uyuşturucu ticareti yapan ve satın alan 12 kişi yakalandı

Ankara'da uyuşturucu ticareti yaptığı ve satın aldığı belirlenen 12 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 06-05-24 13:09

'Aylık 1 milyon lira maaş alıyor' iddiası gündem olmuştu! İsmail Küçükkaya canlı yayında yanıtladı

Halk TV'de görev alan İsmail Küçükkaya'nın aylık gelirinin 1 milyon lira olduğu iddia edilmişti. Sosyal medyada gündem olan iddiayla ilgili Küçükkaya'dan canlı yayında açıklama geldi. 1 milyon iddialarını yalanlayan Küçükkaya avukatlarının devreye girdiğini ifade etti.

Haber 06-05-24 12:57

Usta sanatçı Emel Sayın'dan üzen haber! Sahneye çıkmadan önce açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan 'Mavi Boncuk' lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı Emel Sayın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl ameliyat olan ünlü isim, şimdi daha iyi olduğunu dile getirdi.

Magazin 06-05-24 12:15

Korkulan oluyor! İsrail'den Refah hamlesi: Ordu çağrıda bulundu

Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah, uzun zamandır Gazzelilerin sığındığı tek liman konumunda. Uluslararası kamuoyunda günlerdir İsrail'in Refah'a kara harekatı düzenleyeceğine yönelik bir düşünce vardı. Bu düşünce artık gerçekleşmekten bir adım uzakta... İsrail ordusu Refah kentinin doğusundaki Filistinlilere bölgeyi boşaltma çağrısı yaptı.

Haber 06-05-24 09:27

Alev topuna dönen otomobil kullanılamaz hale geldi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 06-05-24 08:04

Çatalca'da şaşkına çeviren olay: 5 evi, havuzlarıyla birlikte çaldılar! Sahipleri ise şoke oldu

Çatalca’da 5 adet bungalov alan vatandaşların evleri, havuzlarıyla birlikte çalındı. Ev sahipleri, olaydan birkaç gün sonra bungalovlara gidince şoke oldu. Evlerinden geriye çakıl taşlarının kaldığı gören ev sahipleri, jandarmaya ihbarda bulundu. İddiaya göre, bungalovları inşa eden şahısla, bir ev sahibi arasındaki alacak verecek meselesinden dolayı alacaklı kişi evleri havuzlarıyla birlikte çaldı. Bungalovlardan geriye kalan çakıl taşlarının bulunduğu arazi havadan görüntülendi.

Haber 05-05-24 16:20

Bakan Yumaklı duyurdu, yeni iller eklendi: Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Arıcılık Haritası'nın 2023 verileriyle güncellendiğini duyurdu. Haritaya yeni ballar ve iller eklendi. Yumaklı, "Yapılan güncellemeyle Türkiye Arıcılık Haritası'na, yeni coğrafi işaret alan ballar ile damızlık ana arı üreten iller de eklendi" dedi.

Finans 05-05-24 15:16

'Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı' iddiasına DMM'den açıklama

Cumhurbaşkanlığı Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı' iddiası doğru değildir" açıklamasında bulundu.

Haber 04-05-24 21:01