Oklahoma City Thunder Haberleri

Acun Ilıcalı bu kez 'Komşu'ya gitti! Ünlü televizyoncu alacağı yeni takımı açıkladı

Hull City ve Shelbourne FC'nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Ilıcalı'nın yeni bir kulüp daha alacağı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 2024-07-23 09:00:05

Cenk Tosun Hull City galibiyetinin ardından konuştu! Bugünü iple çekiyordum

Fenerbahçe'nin yeni transferi Cenk Tosun, 5-1'lik Hull City galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 2024-07-18 23:36:08

Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'ya acımadı! Hull City'yi tam 5-1 mağlup ettiler

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'nın ekibi Hull City ile karşı karşıya geldi. Mücadele Sarı-Lacivertliler'in 5-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor 2024-07-18 22:25:47

CANLI: Fenerbahçe hazırlık maçında Hull City ile karşılaşıyor!

Yeni sezon öncesi Fenerbahçe, 2024-25 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano ile oynayacağı mücadele öncesi hazırlık karşılaşmasında Hull City ile karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Spor 2024-07-18 21:06:11

Acun Ilıcalı, futbolda da turnayı gözünden vurdu! Hull City tarihinin en pahalı satışlarından birini yaptı...

Premier Lig ekibi Ipswich Town, Championship takımı Hull City’den İngiliz futbolcu Jacob Greaves ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Takımın sahibi, başarılı isim Acun Ilıcalı, yaptığı bu satışla Hull City tarihine geçmeyi başardı. Kısa süre içinde Hull City'nin vizyonunu değiştiren Ilıcalı, taraftarlar tarafından tam not aldı.

Spor 13-07-24 14:23

Son derece nadir görülüyor! 9 yıldır başka bir yılanla temas halinde değildi... Bakire doğumla 14 bebek doğurdu

City of Portsmouth College Üniversitesi'ndeki personel ve öğrenciler, Ronaldo adlı 1,8 metrelik Brezilya gökkuşağı boa yılanının nadir görülen bir "bakire doğum" yapıp 14 bebek doğurmasının ardından yaşadıkları şoku dile getirdi. Olay son derece nadir görülürken dünyanın bu bilim olayını manşetlerden duyurdu.

Trend 26-06-24 10:04

Barcelona, Acun Ilıcalı'nın yıldızını istiyor!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin yıldızı Jaden Philogene'ye teklif yağıyor. Son olarak Barcelona'nın istediği Jaden Philogene için Hull City ile pazarlıklar başladı.

Spor 25-06-24 13:45

Hull City yeni teknik direktörü belli oldu! Acun Ilıcalı kararını verdi!

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Premier Lig'e çıkamamış ve play-off dışında kalmıştı. Yaşanan başarısızlığın ardından Liam Rosenior ile yollarını ayıran Hull City, teknik direktörlük görevine Tim Walter'ı getirdiğini duyurdu.

Spor 31-05-24 16:52

Premier Lig'de üst üste 4. kez şampiyon Manchester City

İngiltere Premier Lig'in 38'inci haftasında Manchester City sahasında West Ham United'ı 3-1 mağlup ederek, şampiyon oldu.

Spor 19-05-24 20:18

Phil Foden, 23 yaşında İngiltere'de yılın futbolcusu seçildi! Ne Haaland ne de Salah...

İngiltere Premier Lig’de 2023-2024 sezonunda yılın futbolcusu Manchester City forması giyen İngiliz futbolcu Phil Foden seçildi.

Spor 18-05-24 17:12

Oğlunun odasından gelen çığlık sesine uyandı! Kolyesi iletince elektrik çarptı... Bütün ev yanık saç ve deri koktu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki Rayce Ogdahl isimli bir çocuk kolyesinin fişin açıkta kalan ucuna temas etmesi sonucu korkunç bir kaza yaşadı. Elektrik çarpması sonucu boynunda ciddi yanıklar oluşan Ogdahl, yaşamının geri kalanında bu yara izleriyle yaşayacak olmasına rağmen hayatta olduğu için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

Trend 14-05-24 10:46

İşte Premier Lig bu! Liverpool'un işini bitirdiler ve liderliğe oturdular!

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, deplasmanda Fulham'ı 4-0 yenerek liderliğe yükseldi. Bu sonuçla birlikte Liverpool'un şampiyonluk şansı kalmadı.

Spor 11-05-24 16:45

Övgüyle bahsetmişti, bir hafta sonra faturayı kesti! Hull City'deki hüsran sonrası Acun Ilıcalı'nın o videosu gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Premier Lig için play-off'a katılamadı ve sezonu 7. sırada bitirdi. Başarısızlığın faturası teknik direktör Liam Rosenior'a kesen Ilıcalı, yolları ayırdı. Rosenior'un görevine son veren Ilıcalı'nın bir hafta önce teknik adamdan övgüyle bahsettiği görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor 08-05-24 10:05

Acun Ilıcalı başarısızlığın faturasını teknik direktöre kesti! Liam Rosenior kovuldu...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Premier Lig için play-off'a katılamadı ve sezonu 7. sırada bitirdi. Yaşanan bu gelişme sonrası moraller bir hayli bozulurken başarısızlığın faturası teknik direktör Liam Rosenior'a kesildi.

Spor 07-05-24 16:35

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy için olay yaratan iddia! Manchester City rekor parayı ödemeye hazır

Beşiktaş'ta kötü geçen sezonun yıldızı Semih Kılıçsoy'a teklif yağıyor. İngiliz ekipleri genç oyuncu için adeta sıraya girmiş durumda. Önümüzdeki sezon da takımda kalması beklenen Semih Kılıçsoy için gemilere yakan Manchester City'nin devreye girdiği iddia edildi.

Spor 05-05-24 09:59

Haaland'dan akılalmaz performans! Tek başına takım...

İngiltere Premier Lig'in 36. haftasında oynanan maçta Manchester City, sahasında Wolverhampton'ı 5-1 mağlup etti.

Spor 05-05-24 09:49

Acun Ilıcalı, Hull City antrenman sahasının kapılarını ilk kez açtı! Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür arasında güldüren diyalog

Hull City'nin sahibi Acun Ilcaılı, takımının antrenman sahasının görüntülerini ilk kez medyaya açtı. Abdülkadir Ömür ve Ozan Tufan'ın da yer aldığı görüntüler sosyal medyada beğeni topladı.

Spor 02-05-24 21:32

Manchester City ne yapsa liderliğe oturamıyor!

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, deplasmanda Nottingham Forest'ı 2-0 yendi.

Spor 28-04-24 20:58

İngiltere'de lider yine değişti! Arsenal maç fazlasıyla birinci sıraya oturdu

İngiltere Premier Lig'de Arsenal, deplasmanda Wolverhampton'ı 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bu sezon Manchester City ve Liverpool ile yarışan Arsenal'den kritik maçta kritik 3 puan gelmiş oldu.

Spor 20-04-24 23:45

Manchester City, Şampiyonlar Ligi bozgunu sonrası kendine geldi! Finale çıktılar...

İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) yarı finalinde; Manchester City, Chelsea'i 1-0 yenerek finale çıktı. Real Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında elenen City, Chelsea'yi mağlup ederek adeta kendine geldi.

Spor 20-04-24 22:12

Şampiyonlar Ligi'nde çok acayip gece! Kaleci bile gol attı ama yetmedi... Arda Güler'li Real Madrid yarı finalde Bayern Münih'in rakibi oldu

Şampiyonlar Ligi heyecanı tüm hızıyla sürerken çeyrek final son maçlarında Bayern Münih-Arsenal ile, Manchster City ise Real Madrid ile karşı karşıya geldi. İki maçta büyük bir heyecana sahne olurken, özellikle Manchester City Real Madrid maçında yaşananlar geceye damga vurdu. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 01:04

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile karşılaşacak Real Madrid'de oyuncuların sahaya çıkarken yaptıkları gündem oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City'e konuk olacak Real Madrid, karşılaşma öncesi Etihad Stadyumu'nda antrenman yaptı. Arda Güler'in de içinde bulunduğu Real Madrid'li futbolcuların antrenman için sahaya çıktığı anlar ise kısa sürede gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 17-04-24 17:07

Liverpool ve Arsenal kaybetti, Manchester City zirvenin yeni sahibi oldu

İngiltere Premier Lig'de Liverpool'un ardından şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal de sahasında Aston Villa'ya 2-0 mağlup olarak liderliği Manchester City'ye kaptırdı

Spor 15-04-24 07:57

Ozan Tufan'dan müthiş gol! Hull City uçuşa geçti

Milli futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür'ün formasını giydiği Hull City, İngiltere Championship mücadelesinde Queens Park Rangers'ı 3-0 mağlup etti.

Spor 13-04-24 20:08

Şampiyonlar Ligi'nde inanılmaz gece! Real Madrid-City ve Arsenal-Bayern Münih düellolarında toplamda 10 gol çıktı

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçları oynandı. Real Madrid ile Manchester City 3-3 berabere kalırken, Arsenal ile Bayern Münih de 2-2'lik eşitlikle sahadan ayrıldı.

Spor 10-04-24 00:07

Real Madrid - Manchester City maçı alev aldı! ''Bu seviyede yenilmeyecek bir gol''

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçında Real Madrid ile Manchester City karşı karşıya geldi. Çeyrek final ilk mücadelesi inanılmaz bir tempoyla başladı ve 15 dakika içinde maç adeta alev aldı.

Spor 09-04-24 22:27

Dünya futbolunun efsane ismi Agüero, Real Madrid-Manchester City maçına bahis oynadığını açıkladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başladı. Manchester City'nin eski oyuncusu Agüero'dan ilginç bir itiraf geldi.

Spor 09-04-24 21:31

Acun Ilıcalı, Survivor’da büyük ödülü açıkladı! Arda Güler isteği dikkat çekti

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı büyük ödülü açıkladı yarışmacılar mest oldu. Acun Ilıcalı, Survivor'daki yeni oyunda kazanan takımı, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Madrid'de oynanacak Real Madrid - Manchester City maçına götüreceğini açıklayınca yarışmacıları çok heyecanlandı.

Magazin 07-04-24 07:18

Acun Ilıcalı'ya büyük şok! Hull City son maçta kendini ateşe attı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Premier Lig'e çıkma planları yapıyordu. Championship'in 39. haftasında Stoke City'ye mağlup olan Hull City, play-off yolunda ağır bir darbe aldı.

Spor 30-03-24 10:16

Arsenal 9 numara transferinde büyük oynuyor!

İngiltere Premier League'de Manchester City ve Liverpool ile şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal'da önümüzdeki sezonun planlaması şimdiden başladı.

Spor 28-03-24 21:27

Rus istihbarat teşkilatı FSB'den dünyayı şaşırtan açıklama: Moskova’daki terör saldırısının arkasında ABD, İngiltere ve Ukrayna var

Moskova'da 139 kişinin öldürüldüğü “Crocus City Hall” adlı konser salonuna düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Federal Güvenlik Servisi (FSB) Direktörü Aleksandr Bortnikov, terör saldırısının arkasında ABD, İngiltere ve Ukrayna’nın bulunduğunu öne sürdü. Bortnikov, Ukrayna’nın ayrıca Orta Doğu’da militanları hazırladığını ve eğittiğini de iddia ederek, Rusya’ya karşı cephede farklı milletlerden savaşanların bunun göstergesi olduğunu dile getirdi.

Haber 26-03-24 23:27

Moskova'daki konser salonu katliamında ölü sayısı 137'ye çıktı! Yakalanan şüpheliler hakim karşısında

Rusya Soruşturma Komitesi, Moskova’daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısının 137’ye çıktığını bildirdi. "Crocus City Hall" adlı konser salonu saldırısıyla ilişkili gözaltına alınan şüpheliler, Basmanny Bölge Mahkemesinde hakim karşısına çıkarıldı. Rus polisi, mahkeme salonu çevresinde geniş önlem alırken, şüphelilerin mahkemeye getirildiği görüntüler de yayınlandı.

Haber 25-03-24 00:05

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıracak açıklama!

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında açıklamalarda bulundu. İleride sarı-lacivertlilerin başkanı olup olmayacağı konusuna ilk kez bu kadar net cevap veren Ilıcalı, Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı.

Spor 23-03-24 19:25

Rusya'nın 11 Eylül'ü... Moskova'daki kanlı saldırının failleri yakalandı: Yeni görüntüler ortaya çıktı: Çok sert açıklama: Ölüme ölüm!

Rusya, dün akşam DEAŞ'in üstlendiği bir terör saldırısıyla sarsıldı. Başkent Moskova'daki "Crocus City Hall" adlı konser salonuna saldırı düzenleyen teröristler salondaki sivillerin üzerine kurşun yağdırdı. 143 kişinin öldüğü ve 145 kişinin yaralandığı olayda, ABD ve Ukrayna'dan da açıklama geldi. Olayların Putin'in seçimi kazanmasından hemen sonra olması ve olaydan önce ABD'nin vatandaşlarını uyarması dikkat çekti. Rusya, Terör saldırısı faillerinin tamamının yakalandığı bilgisini verdi.

Haber 23-03-24 10:12

Acun Ilıcalı'dan Premier Lig açıklaması geldi! ''Bir takım daha alacağız''

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Türk futbolunda son dönemde yaşanan gerginliklerin sebebinin hakemler olduğunu belirterek, "Yarın getirin yabancı hakemi tansiyon yükselecek mi? Yüzde 80’ini yok ederiz. Futbolun her ülkesinde hata var. Bizde hatanın arkasında bir şey aranıyor, yabancı hakemler getirilsin" dedi. Ilıcalı, Türkiye’de bir futbol kulübü almayacağını ama Hull City’in yanına bir yabancı takım daha alacaklarını da bildirdi.

Spor 21-03-24 15:08

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu! Çeyrek finalde erken final...

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ve yarı final eşleşmelerinin kura çekimi İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çeyrek finalde adeta final gibi bir karşılaşma oynanacak. Real Madrid - Manchester City ve PSG - Barcelona eşleşmesi dikkat çekti.

Spor 15-03-24 14:14

Guardiola'nın genç prensi Galatasaray'a geliyor!

Galatasaray önümüzdeki sezon transferleri için düğmeye bastı. Manchester City forması giyen 20 yaşındaki Oscar Bobb'u kadrosuna katmak için harekete geçen sarı-kırmızılılar ilk teması kurdu.

Spor 15-03-24 10:23

Tezahüratlar bir an bile susmadı! İki kadının kavga görüntüleri sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida bölgesinde kaydedilen görüntüler sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Oklahoma bölgesinde iki kadının sığ bir suda şakayla karışık yaptıkları kavga çevredekileri hareketlendirdi. İki kadının etrafına toplananlar alkış ve tezahüratlarla kavganın şiddetlenmesini istedi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 13-03-24 11:25

LEGO New York City Yapım Seti'nin fiyatı 1496 TL'ye düştü

Onlarca markada indirim rüzgarları estiren Bahar Fırsatları tam hızıyla devam ediyor. LEGO yapım setleri de Bahar Fırsatları kapsamında çok cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Siz de çocuğunuza, kendinize ya da sevdiklerinize LEGO yapım seti hediye etmek isterseniz, Architecture New York City Yapım Seti'ndeki indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar!

Haber 12-03-24 17:02

Yönetim bile şaştı kaldı! FFP nedeniyle ödeme yapmak istemiyorlar... Yunus Akgün Galatasaray'a dönebilir

Sezon başında İngiliz ekibi Leicester City'ye kiralık olarak gönderilen Yunus Akgün için beklenmedik bir gelişme yaşandı. Leicester City genç yıldızın performansından memnun olsa da FFP nedeniyle oyuncuyu Galatasaray'a geri gönderebilir. İşte detaylar...

Spor 11-03-24 20:58

Premier Lig'de Liverpool ile Manchester City yenişemedi

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın maçında Liverpool ile Manchester City 1-1 berabere kaldı

Spor 10-03-24 20:51

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, lig lideri Leicester City ile 2-2 berabere kaldı! Son 4 haftadır kazanamayan Hull City'de acil kodlu uyarı verildi...

İngiltere Championship ekiplerinden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City her geçen gün play-off potasından uzaklaşıyor. Son 4 maçından galibiyet çıkaramayan İngiliz temsilcisinde keyifler bozuldu.

Spor 09-03-24 20:21

Arda Güler oynamadı, Ancelotti ve öğrencileri ıslıklandı: Büyük öfke! Tur geldi ama Real Madrid taraftarının protestosu damga vurdu

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarında Real Madrid ve Manchester City, Leipzig ve Kopenhang'ı eleyerek adlarını çeyrek finale yazdırdı. City, kendi evinde rahat turlarken, Santiago Bernabeu'daki mücadeleye protestolar damga vurdu. Arda Güler'in kulübede tamamladığı maçta ortaya konulan futbol Real Madrid taraftarını kızdırdı. Carlo Ancelotti ve öğrencileri kendi taraftarlarınca ıslıklandı.

Spor 07-03-24 10:32

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ve Real Madrid çeyrek finale yükseldi

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakiplerini eleyen Manchester City ve Real Madrid, çeyrek finale çıktı. Real Madrid'de yedekler arasında bulunan Arda Güler ise maçta forma şansı bulamadı.

Spor 07-03-24 01:45

Bunu yapsa yapsa o yapardı! Erling Haaland Brentford'a attığı golle ligdeki tüm takımlara gol atmayı başardı

İngiltere Premier Lig'de 18. hafta erteleme karşılaşmasında sahasında Brentford'u konuk eden Manchester City rakibini 1-0 mağlup ederken galibiyet sayısı Erling Haaland'dan geldi. Haaland bu golle beraber bir ilki daha başarmış oldu. İşte detaylar...

Spor 21-02-24 07:32

İmzalar resmen atıldı! Başakşehir ile City Football Group arasında iş birliği anlaşması

Başakşehir Futbol Kulübü, bünyesinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'yi de barındıran City Football Group (CFG) ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor 18-02-24 10:30

Hull City'nin galibiyetine Abdülkadir Ömür damgası! Galibiyetin asisti ondan geldi

İngiltere Championship'in 33. hafta mücadelesinde Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City deplasmanda Huddersfield ile karşı karşıya geldi. Mücadele konuk ekibin 2-1 üstünlüğü ile tamamlanırken Hull City'e galibiyeti getiren golün asisti Abdülkadir Ömür'den geldi. İşte detaylar...

Spor 17-02-24 23:35

Kansas City'deki Super Bowl şampiyonluk kutlaması kana bulandı! Amerikan Başkanı Joe Biden açıklama yaptı

ABD'nin Kansas City şehrinde Super Bowl olarak anılan Amerikan futbolu şampiyonluk kutlaması sırasında kalabalığa ateş açıldı. Silahlı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği ve en az 21 kişinin yaralandığı öğrenildi. Bu konuyla ilgili Amerikan Başkanı Joe Biden açıklama yaptı.

Spor 15-02-24 14:56

Galatasaray'a Yunus Akgün'den kötü haber geldi! 9 milyon euro hayal oldu...

Galatasaray'ın sezon başında Leicester City'ye kiraladığı Yunus Akgün'den kötü haber geldi. İngiliz kulübü Yunus Akgün'ün satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. 25 maçta oynaması halinde otomatik olarak zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesi beklenirken, Leicester City Yunus Akgün'ü bu sebeple kullanmama kararı aldı.

Spor 15-02-24 13:38