Onana Haberleri

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan isimlerdendi, Jean Onana resmen Marsilya'da! İmzayı attı...

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan isimlerden olan Jean Onana'nın yeni takımı belli oldu. Kamerunlu oyuncu Fransız ekibi Marsilya'ya satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gönderildi.

Spor 08-01-2024 18:54

Böylesi görülmedi! Beşiktaş'ta 12 dakika oynadı, kadro dışı kaldı

Beşiktaş’ta performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle 5 futbolcu kadro dışı kaldı. Bu oyuncular arasında Jean Onana da yer alıyor. Fransız ekibi Lens’ten 4 milyon 37 bin 500 Euro bonservis bedeliyle siyah-beyazlılara transfer olan Onana, Süper Lig’de sadece 12 dakika süre buldu.

Spor 11-12-2023 14:22

Manchester United efsanesinden Altay Bayındır'a büyük ayıp! Söylenen söz sonrası Türk taraftarlar mili oyuncuya sahip çıktı

Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan fakat henüz forma şansı bulamayan Altay Bayındır'ın sosyal medya yazışması gündem oldu. Altay Bayındır'ın "En sevdiğim kaleci Edwin van der Sar." demesi üzerine Manchester United efsanesi Edwin van der Sar bu yoruma cevap verdi. Van Der Sar, "Selam Altay, yakında Manchester'da görüşüp kalecilik hakkında sohbet edeceğiz ama bileceğin gibi benim favorim hala Andre Onana!" ifadelerini kullandı.

Spor 21-11-2023 11:53

Beşiktaş'ta Onana ile yollar sürpriz bir şekilde ayrılıyor! Taraftarlar yönetime tepkili

Beşiktaş'ın geçtiğimiz ay Lens'ten 4.4 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Onana ile yollar ayrılıyor. Oyuncusunu kiralık göndermek için hem İngiltere'den hem de İtalya'dan başka kulüplerle görüşme halinde olan siyah-beyazlılar, Onana'yı kısa süre içinde takımdan gönderecek.

Spor 27-08-2023 09:44

Onana

Onana Hakkındaki Haberler Mynet'te. Onana Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Beşiktaş, PSG'nin istediği yıldızı sudan ucuza kaptı! Fransız basını bu haber karşısında şaşkın durumda

Beşiktaş, Lens forması giyen Jean Onana’nın bonservisini satın almak için kulübüne resmi teklifte bulundu ve yapılan teklif Lens kulübü tarafından kabul edildi. Şenol Güneş'in çok istediği oyuncuların başında gelen Onana ile de anlaşma sağlandı.

Spor 19-07-2023 08:35

Inter'in kalecisi Onana, takım arkadaşı Dzeko ile maç içinde kavga etti! Orta sahadan koşup gelen Hakan Çalhanoğlu araya girdi!

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Inter, sahasında Porto’yu 1-0 mağlup etti. İtalyan ekibinde forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu da 90 dakika sahada kaldı. Mücadeleye Dzeko ile Onana'nın saha içinde tartışması damga vurdu. O anlarda milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu araya girerek kaleci Onana'yı güçlükle sakinleştirdi.

Spor 23-02-2023 07:16