Pfdk Sevkleri Haberleri

PFDK kararları açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), AcnTurk Sigorta Vanspor FK idarecisi İsmail Ayaz’a, Bursaspor maçında takımı sahadan çekmesi nedeniyle 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

Spor 2024-06-11 22:18:58

PFDK’dan Bülent Uygun, Çağdaş Atan ve Balotelli’ye men cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan’a 1’er resmi müsabakadan men cezası verdi. Adana Demirspor’un golcüsü Balotelli ise 3 resmi maçtan men cezası aldı.

Spor 2024-05-17 11:44:43

PFDK kararını açıkladı! 2 teknik direktöre kötü haber: 1 maç men edildiler!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.

Spor 2024-05-16 17:33:18

PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 520 bin TL ve 60 gün hak mahrumiyeti verildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan yapılan açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 520 bin TL para cezası verildi duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-09 18:34:01

Karagümrük'ten Feghouli'ye verilen ceza hakkında ilginç açıklama!

Fatih Karagümrük Kulübü, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Cezayirli futbolcuları Sofiane Feghouli'ye verdiği 5 maç men ve 65 bin TL para cezası ile ilgili açıklama yaptı.

Spor 08-05-24 16:44

Fatih Karagümrük'e büyük şok! PFDK Sofiane Feghouli’ye 5 maç ceza verdi

PFDK, Fatih Karagümrük'te forma giyen Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'ye 5 maç men ve 65 bin TL para cezası verdi.

Spor 08-05-24 11:24

PFDK, Beşiktaş'lı Al-Musrati’ye 2 resmi müsabakadan men cezası verdi

PFDK, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gören Al Musrati'ye 2 maç ceza verildiğini açıkladı.

Spor 02-05-24 17:17

Caner Erkin, Eyüpspor formasıyla ligi kasıp kavuruyor! Onlar nasıl goller öyle...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), olaylı Bodrumspor-Eyüpspor maçının ardından Caner Erkin'e 6 maç men cezası vermişti. Cezanın bitmesiyle formasına kavuşan Caner Erkin, Şanlıurfaspor deplasmanında ilk yarıda şov yaptı.

Spor 28-04-24 17:10

Fenerbahçeli taraftarlar PFDK'nin cezasına değil, zamanına tepki gösteriyor!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe’nin Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında sahadan çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve 4 milyon TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Bu duyurunun ardından cezanın açıklanma zamanına sarı-lacivertli taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Spor 11-04-24 17:23

PFDK, Fenerbahçe'nin hükmen mağlup sayıldığını açıkladı! Galatasaray'ın 7. kez kupayı kazandığı resmileşmiş oldu...

PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçında sahadan çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve sarı-lacivertlilerin 4 milyon lira para cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Spor 11-04-24 16:46

Fenerbahçe'ye bir şok daha gelebilir! Galatasaray maçının ardından İrfan Can Kahveci sürprizi...

Fenerbahçe, 7 Nisan'da Galatasaray ile oynanan Turkcell Süper Kupa'da maçında "müsabakayı terk etme" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi. Bu açıklamanın ardından sarı-lacivertlilere bir şok daha geleceği iddia edildi.

Spor 09-04-24 18:08

Trabzon'da bir grup taraftar, TFF'yi protesto etti

Trabzon'da bir grup taraftar, Trendyol Süper Lig'de 17 Mart'ta oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylara ilişkin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunca (PFDK) verilen cezalar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) tepki gösterdi.

Yurthaber 04-04-24 07:34

Cezaların açıklanmasının ardından Trabzonspor'dan istifa paylaşımı geldi!

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Trabzonspor’a 6 maç seyircisiz oynama ve 3 milyon 112 bin TL para cezası verilirken, Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat da 1 maç men cezası aldı. Cezaların açıklanmasının ardından Trabzonspor'dan yoğun tepki geldi.

Spor 03-04-24 16:10

SON DAKİKA: Fenerbahçeli futbolcular ceza aldı mı? Merakla beklenen PFDK kararları az önce açıklandı, 6 maç seyircisiz oynama cezası...

Son dakika haberi! Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrasında yaşananlarla ilgili olarak futbolcular PFDK'ya sevkedilmişti. PFDK, Trabzonspor'a 6 maç ceza verdi. Öte yandan Fenerbahçeli futbolculardan Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat bir maç ceza aldı. Batshuayi ve Osayi Samuel ise ceza almadı.

Spor 03-04-24 14:30

PFDK sevkleri sonrası Galatasaray'dan olay yaratan paylaşım! Şımarık ve fütursuz...

Galatasaray resmi kanallarından Trabzonspor-Fenerbahçe maçında dair yapılan PFDK sevkleriyle ilgili çok sert bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 01-04-24 23:21

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının disiplin sevkleri sonrası Adana Demirspor eski başkanı Murat Sancak çok sinirlendi! TFF'yi istifaya davet etti

Adana Demirspor başkanlığından sürpriz bir şekilde istifa eden Murat Sancak Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının disiplin sevklerinin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından oldukça sert bir açıklamada bulundu. Sancak açıklamasında TFF ve tüm kurullarını istifaya davet etti. İşte detaylar...

Spor 01-04-24 17:18

PFDK'dan Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye para cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'a 39'ar bin TL para cezası verdi. Kurul, iki kulübü ayrıca 400'er bin TL de cezaya çarptırdı. Öte yandan kurul, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile Galatasaray Kulübü ve Başkan Dursun Özbek'e ceza tayinine yer olmadığına karar verdi.

Spor 01-04-24 15:46

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı

17 Mart'ta oynanan ve büyük olayların çıktığı Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili TFF'den açıklama geldi. PFDK'ya sevk edilen futbolcular belli oldu. İşte detaylar...

Spor 01-04-24 12:59

Fenerbahçe'de PFDK'ye sevk edilecek oyuncular belli oluyor! Liste çok kabarık...

PFDK sevkleri geçtiğimiz gün açıklanmış fakat Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylara ilişkin herhangi bir oyuncuya işlem yapılmamıştı. Kamera kayıtlarının incelenmesinin devam ettiği öğrenilirken, Fenerbahçe'de PFDK'ye kimlerin sevk edileceği yavaş yavaş netleşti.

Spor 28-03-24 21:13

Beşiktaş'tan PFDK sevklerine sert tepki!

Beşiktaş Kulübü, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesine tepki gösterdi.

Spor 27-03-24 23:27

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının faturası belli oldu! Olaylı mücadeleden sonra herhangi bir futbolcu için açıklama yapılmadı

PFDK sevkleri açıklandı. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili TFF Hukuk Kurulu, henüz sevk işlemi yapmadı.

Spor 27-03-24 16:43

PFDK'den Caner Erkin'e tarihe geçecek ceza! Eyüpspor'un şampiyonluk yolunda bileği büküldü...

PFDK bu hafta yaşanan olaylardan dolayı adeta ceza yağdırdı. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a 1, futbolcu Caner Erkin'e 6 maç ceza verdi. Kırmızı karttan dolayı da 1 maç ceza alan Caner Erkin'in toplamda 7 maç men cezası alması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 07-03-24 21:51

Galatasaray derbisinde kırmızı kart Colley'in cezası belli oldu

PFDK, Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören Beşiktaşlı Omar Colley'e 1 maç resmi men cezası verdi.

Spor 07-03-24 21:25

Süper Lig'den 11 kulüp ile Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, PFDK'ye sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 11 kulüp ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Arat'ın da hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.

Spor 05-03-24 22:56

Mauro Icardi'nin bir maçlık cezasına Fenerbahçe de dahil oldu! ''Cezanın hikayesi, fotoğraftaki hayranlıkta gizli...''

Mauro Icardi'nin 1 maçlık ceza almasının ardından ortalık adeta savaş alanına döndü. Peş peşe gelen tepkilerin ardından Fenerbahçe de olaya dahil oldu. Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'ye PFDK tarafından verilen 1 maçlık ceza için bir açıklama yaptı.

Spor 26-02-24 16:34

Icardi'ye verilen ceza sonrası Avukat Dr. Rezan Epözdemir'den TFF'ye veryansın: Derhal istifa etmeliler!

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, bu akşam oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. PFDK, Icardi'ye bir maç ceza verdi. Ceza disiplin talimatının 41. maddesine dayandırıldı. Galatasaray'ın eski başkan yardımcılarından Dr. Rezan Epözdemir, karara tepki göstererek TFF'yi bütün kurumlarıyla istifaya davet etti.

Spor 26-02-24 14:30

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Icardi, PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'yi Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Spor 23-02-24 17:42

Icardi'nin Ankaragücü maçında yaptığı iddia edilen harekete PFDK'den herhangi bir ceza gelmedi

PFDK kararları açıklandı. MKE Ankaragücü ve Galatasaray maçta yaşanan olaylar nedeniyle para cezalarına çarptırıldı. Icardi konusunda yaşanan tartışmaların ardından PFDK'den herhangi bir yaptırım gelmedi.

Spor 22-02-24 20:51

PFDK bu sezon en çok cezayı Fenerbahçe'ye verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) sezon başından bu yana en çok cezayı 8 milyon 77 bin lirayla Fenerbahçe'ye verirken, Tahkim Kurulunun indirimlerinin ardından bu rakam 7 milyon 182 bin 500 liraya düştü.

Spor 21-02-24 16:47

PFDK'dan Murat Sancak'a rekor ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'a 5 ay 12 gün hak mahrumiyetinin yanı sıra toplam 1 milyon 78 bin lira para cezası verdi.

Spor 16-02-24 07:59

Beşiktaş ile Fenerbahçe, PFDK’ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük’ü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etti. Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez de Türkiye Kupası son 16 Turu’ndaki Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamalar sebebiyle PFDK’ya sevk edildi.

Spor 09-02-24 15:30

PFDK'den İsrailli futbolcular Jehezkel ve Karzev'e 8'er maç men cezası!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı. PFDK İsrailli futbolcular Jehezkel ve Karzev'e 8'er maç men cezası verildiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 25-01-24 23:47

''Hakemler dayağı hak ediyor'' sözlerinin cezası açıklandı

24Erzincanspor'un teknik sorumlusu Bülent Akan'ın hakemler için söylediği sözler gündem olmuştu. PFDK, Bülent Akan'a verdiği cezayı açıkladı.

Spor 19-01-24 14:43

TFF'den Galatasaray'a şok! Hem Başkan Dursun Özbek, hem Başkan Vekili Erden Timur PFDK'lık oldu

TFF, PFDK sevklerini açıkladı... Buna göre Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ile Başkan Vekili Erden Timur Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edildi. İşte detaylar...

Spor 16-01-24 22:20

TFF, PFDK sevklerini açıkladı! Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile Hatayspor'un hocası Volkan Demirel de disiplin kuruluna sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği; 6 Süper Lig kulübünün yanı sıra Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nu Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Spor 09-01-24 16:30

PFDK'dan Beşiktaş'a tribün kapatma cezası!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Corendon Alanyaspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Beşiktaş'a bazı tribün bloklarının bloke edilmesi cezası verdi.

Spor 26-12-23 14:28

Bursaspor'a ceza yağdı! 7 oyuncu men edildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bursasporlu 7 futbolcuya men cezası verdi. Çağatay Yılmaz 6, Canberk Yurdakul, Eren Tunalı ve Talha Yakın 5, Bilal Güney, Ozan İsmail Koç 2, Ertuğrul Kurtuluş’a ise 1 maçtan men edildi. Ayrıca Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı da 2 maç taraftara kapandı.

Spor 24-12-23 00:05

PFDK sevkleri açıkladı! Fred, Galatasaray maçında oynayabilecek mi? İstanbulspor'un 3 puanı silindi...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli oyuncu Fred’e 3 maç, Mert Hakan Yandaş’a ise 2 maç ceza verdi. Kurul ayrıca, Trabzonspor maçında sahadan çekilen İstanbulspor’a ise 3-0 hükmen ve 3 puan silme cezasına çarptırdı.

Spor 23-12-23 23:24

TFF, PFDK sevklerini açıkladı sahadan çekilen İstanbulspor şimdi yandı! O madde devreye girerse puanı silinebilir, küme düşürülebilir

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor karşısında oynanan mücadelede sahadan çekilerek büyük şaşkınlık yaratan İstanbulspor için karar yolda. TFF, İstanbul ekibini PFDK'ya sevk ederken İstanbul ekibini bekleyen cezalar da belli oldu.

Spor 22-12-23 07:51

Ankaragücü'nden ilginç hamle! Verilen cezaya itiraz etmeye hazırlanıyorlar

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Çaykur Rizespor ile oynadıkları maçın ardından yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) verdiği cezalara itiraz edeceklerini belirtti.

Spor 14-12-23 23:40

PFDK, Ankaragücü'ne faturayı kesti! Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca, süresiz hak mahrumiyeti cezası aldı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’ya sürekli hak mahrumiyeti cezası verdi. Bu cezanın yanında Ankaragücü de 5 maç seyircisiz oynama ve 2 milyon TL para cezası aldı.

Spor 14-12-23 22:29

Tahkim Kurulu, Erden Timur ve Ertuğrul Doğan'ın cezalarında indirime gitti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından cezalar verilen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un itirazlarının incelenip indirime gidildiği açıklandı.

Spor 24-11-23 21:10

PFDK Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza yağdırdı! Her iki kulübün başkanına da hak mahrumiyeti ve para cezası!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 90 gün, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 45 gün hak mahrumiyeti cezası verildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 23-11-23 22:07

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, PFDK’ya sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in yanı sıra iki kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Spor 21-11-23 21:58

PFDK, cezaları açıkladı! 4 kulübün başkanına fatura kesildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'a 45'er gün hak mahrumiyetinin yanı sıra çeşitli miktarlarda para cezaları verdi. Kurul, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma'ya da para cezası kesti.

Spor 16-11-23 21:06

Arda Turan, yediği akreditasyon cezalarıyla Türk spor tarihine geçti

Eyüpspor Teknik direktörü Arda Turan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) akreditasyon kartı talimatlarına rağmen, kartını görünür şekilde takmadığı için 5 kez Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Arda Turan bu sevklerinde 1'inde ikaz alırken, diğer 4 sevkinde toplamda 107 bin 250 TL para cezasına çarptırıldı.

Spor 16-11-23 10:33

Süper Lig'den 4 kulüp PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 4 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Spor 15-11-23 00:06

TFF'den açıklama geldi! Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, PFDK'ye sevk edildi...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında oynanan maçlar sonrası 5 Süper Lig kulübü ile Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş’ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Spor 07-11-23 22:13

PFDK sevkleri açıklandı! İsmail Kartal ve Emre Kocadağ...

Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal ve Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Spor 31-10-23 22:38