Semiha Duymaz Haberleri

Semih Kılıçsoy için hayrete düşüren teklif! Beşiktaş yönetimi duyar duymaz anında yanıt verdi

Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon da kadrosunda tutmak istediği ve 25-30 milyon euro değer biçtiği Semih Kılıçsoy için şaşırtan bir transfer teklifi geldi. Daha önce Premier Lig kulübü Arsenal ile birlikte Borussia Dortmund ve Leipzig'in de canlı olarak izlediği yıldız futbolcu için gelen teklife jet hızıyla cevap verildi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-10 16:42:46

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Ruhun Duymaz'ın Ece'si Burcu Özberk'in estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Afili Aşk, Aşk Mantık İntikam, Kraliçe ve Ruhun Duymaz gibi birçok projede rol alan ünlü oyuncu Burcu Özberk başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Özberk estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 2024-04-04 11:45:38

İlkay Gündoğan Barcelona yönetimine ayrılık talebini iletti, Galatasaray bunu duyar duymaz harekete geçti!

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları devam ederken, taraftarı oldukça heyecanlandıran bir isim gündeme geldi. Sarı-Kırmızılılar Barcelona'da mutsuz olduğu bilinen İlkay Gündoğan'ı listesine aldı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-01 22:55:22

Ruhun Duymaz'ın güzeli Burcu Özberk bembeyaz giyinip, duvak taktı! 'Gelin gibi'

Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünü paylaştığı Ruhun Duymaz dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Burcu Özberk başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle dikkat çekiyor. Bir dergi çekimi için poz veren Özberk bembeyaz giyinip, duvak taktı. Ünlü isme 'Gelin gibi' şeklinde yorumlar yapıldı.

Magazin 2024-03-13 09:05:31

Başrollerini Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit'in paylaştığı 'Kül' filminden ikinci hafta rekoru! Dili İngilizce Olmayan Filmler listesinde 2. sıradaki yerini aldı

Başrollerini Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit'in paylaştığı 'Kül' filmi Netflix'te 9 Şubat hayranlarıyla buluştu. Film ikinci haftasında 6.4 milyon görüntülenme ile Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Filmler listesinde 2. sıradaki yerini aldı.

Trend 23-02-24 15:45

Bilek güreşi şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu

Konya’da Okul Sporları kapsamında gerçekleştirilen Bilek Güreşi Gençler B Türkiye Şampiyonası’nda Ağrı’nın Tutak ilçesinden Semiha Uğur, kızlar 55 kiloda sağ kolda Türkiye ikincisi oldu.

Yurthaber 12-02-24 14:04

Asrın felaktinde hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın annesi Meryem Durmaz'ın sözleri yürekleri sızlattı! 'Bir yıl geçti ama dün gibi'

Çektiği yemek videoları ile ünlenen genç fenomen Taha Duymaz, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinde enkaz altında kalmıştı. Hatay'da depreme yakalanan Duymaz'ın cansız bedenine depremin 12. gününde ulaşılmıştı. 19 yaşında hayata veda eden Duymaz'ın ölümü, sevenlerini yasa boğmuştu. Duymaz'ın annesi şimdi de sözleriyle yürekleri sızlattı.

Magazin 06-02-24 11:43

Başrollerini Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit'in paylaştığı 'Kül' filminden ilk sahne paylaşıldı! Geliyor gelmekte olan

Başrollerini Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit'in paylaştığı 'Kül' filmininin önizlemesinin paylaşılmasıyla hayranlarının heyecanı bir kat daha arttı. Romantik öğelerle bezenen psikolojik dram türündeki film için geri sayım başladı. Filmin Netflix'te 9 Şubat'ta seyircisiyle buluşacağı açıklandı.

Trend 01-02-24 15:42

Transparan giyen Burcu Özberk iddialı pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni yağdı

Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünü paylaştığı Ruhun Duymaz dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Burcu Özberk bu defa iddialı pozlarıyla adından söz ettirdi. Beyaz transparan elbisesiyle poz veren Özberk'in cesur tarzı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 25-01-24 16:22

TikTok başına iş açtı! 17 yaşındaki çocukla aşk yaşadığı iddia edildi! Karı koca canlı yayında yüzleşti

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da her bölümüyle büyük ilgi çekiyor. Her hafta farklı konuların işlendiği programda bu defa evden kaçan eşini aramaya gelen Ahmet Bey'in anlattıklarını damga vurdu. Eşinin sosyal medya bağımlısı olduğunu söyleyen Ahmet Bey eşi Semiha Hanım'ın 17 yaşındaki çocukla aşk yaşadığını iddia etti.

Magazin 23-01-24 16:02

Kül filminin fragmanına Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz'ın ateşli sahneleri damga vurdu! O anlar çok konuşuldu

Netflix'te izleyicisinin karşısına çıkacak olan başrollerinde Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür'ün yer aldığı Kül filminin fragmanı yayınlandı. Fragmana Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz'ın ateşli sahneleri damga vurdu. Ünlü isimlerin oyunculukları izleyenlerden tam not aldı.

Magazin 12-01-24 16:00

Depremde hayatını kaybeden fenomen Fenomen Taha Duymaz'ın annesinden duygulandıran açıklama: 'Evladım vefat ettiğinden beri...'

Sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla tanınan genç fenomen Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ili derinden etkileyen depremde hayatını kaybetmişti. Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, depremden bu yana Taha’nın mutfağından başka bir yerde uyuyamadığını söyledi.

Magazin 12-01-24 12:00

Masaj salonunda çığlık sesleri! Çalışanın yüzüne kezzap atıp kaçtı, etraftakiler dehşete düştü

Çanakkale merkezde dün R. A. (41) adlı kişi masaj salonunda kadın çalışan Buket Arıyel'in yüzüne kezzap attı. Arıyel çığlık çığlığa haykırırken R. A. kaçtı. Çevredekiler çığlıkları duyar duymaz harekete geçti. R. A. da çok geçmeden yakalandı.

Haber 27-12-23 13:34

Alı-Kara dizisiyle anlaşan Alperen Duymaz'ın partneri belli oldu! İşte flaş isim

Ekranların sevilen oyuncusu Alperen Duymaz son olarak Ego dizisinde Melisa Aslı Pamuk ile beraber rol almıştı. Yakında başlayacak olan Alı-Kara dizisi ile anlaşma imzalayan Alperen Duymaz'ın merakla beklenen partneri de belli oldu.

Magazin 23-12-23 15:51

Sibil Çetinkaya süper minisiyle geceye damga vurdu! Cesur tarzına beğeni yağdı

En son Ruhun Duymaz dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız ile aşk yaşayan ünlü fenomen Sibil Çetinkaya sosyal medya üzerindeki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü ismin dün geceye dair pozları olay oldu. Ödül törenine süper mini elbisesiyle katılan Çetinkaya'nın iddialı pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 19-12-23 12:24

Sesi duyar duymaz yardıma gitti, Kargayı o halde görünce hemen müdahale etti

Sivas’ın Zara ilçesinde ayağı ipe dolanarak mahsur kalan karga diğer kargaların telaşı ve kendisinin çırpınışı sayesinde hayvan özgürlüğüne kavuştu.

Haber 11-12-23 12:32

Nihal Candan ve Bahar Candan'ın annesi canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! 'Eşim izin vermiyor' diyerek telefonu kapadı...

İlginç hareketleri, sıra dışı tavırları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler dün akşam tutuklanarak Marmara Cezaevi'ne gönderildi. Çete üyeliği ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanan Candan kardeşlerin annesi, Söylemezsem Olmaz yayınına bağlanarak gözyaşlarına boğuldu. Umut Candan "Nasıl para kazanıyordu?" sorusunu duyar duymaz telefonu kapadı! Canlı yayında ilginç anlar…

Magazin 17-11-23 08:41

Burcu Özberk sütyenli haliyle aynada poz verdi! Olay oldu

Ruhun Duymaz dizisinin Ece’si Burcu Özberk ayna pozuyla sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncu sütyen tarzıyla verdiği pozlarla hayranlarını mest etti.

Magazin 15-10-23 07:53

Ünlü isimle aşkı olay olmuştu! Sibil Çetinkaya iddialı pozlarıyla büyüledi

En son Ruhun Duymaz dizisinde rol alan Şükrü Özyıldız ile beraber olan Sibil Çetinkaya sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Cesur pozlarıyla dikkat çeken Çetinkaya son paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine topladı. Ünlü fenomen iddialı pozlarıyla hayran bıraktı.

Magazin 27-09-23 12:40

Burcu Özberk Londra pozlarıyla hayran bıraktı! Türkiye'nin en güzel kadını

Güneşin Kızları, Afili Aşk, Aşk Mantık İntikam, Kraliçe gibi dizilerde rol alan Burcu Özberk en son Ruhun Duymaz dizisinde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştı. Sık sık estetik iddialarıyla gündeme gelen Burcu Özberk, bu defa Londra pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 26-09-23 14:06

Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya yeni bir aşka yelken açtı

Oyuncu Burcu Özberk ile başrolünde oynadığı "Ruhun Duymaz" dizisi 9. bölümde ekrana veda eden Şükrü Özyıldız'ın yeni aşkı sosyal medyada gündemde. İddialara göre Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya yeni bir aşka yelken açtı.

Magazin 25-09-23 10:19

TV yayın akışı 16 Eylül 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

16 Eylül 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Eylül 2023 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Ya Çok Seversen, Ruhun Duymaz, Gönül Dağı, Kod Adı: Angel, Kardeşlerim ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 16-09-23 07:28

TV yayın akışı 9 Eylül 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

9 Eylül 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Eylül 2023 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Ya Çok Seversen, Ruhun Duymaz, Gönül Dağı, Yasak Krallık, Kardeşlerim ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 09-09-23 07:28

RUHUN DUYMAZ bu akşam yok mu, neden yok? RUHUN DUYMAZ yeni bölüm ne zaman? 4 Eylül 2023 FOX TV yayın akışı

Ruhun Duymaz dizisi neden yok, sorusuna dair araştırmalar hız kazandı. Oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer ve Ülkü Duru gibi isimlerin yer aldığı Ruhun Duymaz dizisinin yeni bölümü Fox TV'nin 4 Eylül 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Ruhun Duymaz'ın yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Ruhun Duymaz bugün var mı, neden yok? Ruhun Duymaz yeni bölüm ne zaman?

Magazin 04-09-23 19:57

28 Ağustos reyting sonuçları açıklandı! Ruhun Duymaz, MasterChef All Star, Barış Akarsu: Merhaba reyting sıralaması

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 28 Ağustos Pazartesi günü televizyon ekranlarında Ruhun Duymaz, MastrChef All Star, Barış Akarsu: Merhaba, Dengesiz, Kuzenler Firarda gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 28 Ağustos reyting sonuçları...

Magazin 29-08-23 14:33

Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk'li Ruhun Duymaz final yapacak mı? Flaş karar

Başrolünde Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk'in yer aldığı Ruhun Duymaz dizisi hakkında FOX TV kararını vermek için adım attı. 6. bölümüyle bu akşam yayınlanacak dizinin yayın günü değişiyor.

Magazin 29-08-23 07:38

RUHUN DUYMAZ 6. BÖLÜM tek parça izle! FOX TV RUHUN DUYMAZ dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Ruhun Duymaz 6. bölümü için meraklı bekleyiş sürüyor. FOX TV'de yayınlanan Ruhun Duymaz, eğlenceli sahneleriyle dikkat çekiyor. Diziyi yakından takip eden izleyiciler 6. bölümü merak içinde beklemeye başladı. Ruhun Duymaz'ın yeni bölümü 28 Ağustos akşamında yayınlanacak. Peki, Ruhun Duymaz 6. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 28-08-23 19:18

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Ruhun Duymaz, Veda Mektubu, MasterChef All Star 21 Ağustos reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 21 Ağustos Pazartesi gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. 21 Ağustos 2023 reyting sonuçları internette araştırılıyor. Peki, Veda Mektubu'nun final bölümü, Ruhun Duymaz, MasterChef All Star, Muhteşem Yedili, Düğüm Salonu, Hay Sultan Abdülkadir Geylani Hz. ve Güldür Güldür Show yapılardan hangisi reyting sonuçları birincisi oldu?

Magazin 22-08-23 11:06

RUHUN DUYMAZ 5. BÖLÜM tek parça izle! FOX TV RUHUN DUYMAZ dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Ruhun Duymaz dizisi beşinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni dizisi Ruhun Duymaz oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer, Ülkü Duru gibi oyuncular yer alıyor. Romantik komedi türünü ele alan dizi izleyicilerden tam not aldı. Peki, Ruhun Duymaz 5. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 21-08-23 20:09

Dizi gerçek oldu! Ruhun Duymaz'ın yıldızı Şükrü Özyıldız kapkaççı yakaladı! Her zaman görevde

Ruhun Duymaz dizisinde Ajan Onur olarak izleyicilerin karşısına çıkan Şükrü Özyıldız'ın Karaköy'de bir avmde kapkaççı yakaladığı anlar magazin gündemine bomba gibi düştü. O anları görenler 'Helal olsun' demekten kendini alamadı.

Magazin 19-08-23 22:36

Reyting sonuçları açıklandı! Ruhun Duymaz, Veda Mektubu, Üvey Anne 14 Ağustos 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından internette araştırılıyor. 14 Ağustos Pazartesi gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 14 Ağustos reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 14 Ağustos Pazartesi günü reyting sonuçları birincisi...

Magazin 15-08-23 11:52

RUHUN DUYMAZ 4. BÖLÜM tek parça izle! FOX TV RUHUN DUYMAZ dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Ruhun Duymaz dizisi dördüncü bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni dizisi Ruhun Duymaz oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer, Ülkü Duru gibi oyuncular yer alıyor. Romantik komedi türünü ele alan dizi izleyicilerden tam not aldı. Peki, Ruhun Duymaz 4. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 14-08-23 18:51

TV yayın akışı 14 Ağustos 2023 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

14 Ağustos 2023 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 14 Ağustos Pazartesi Güldür Güldür Show ,Üvey Anne, Eltilerin Savaşı, Serhat, Ruhun Duymaz ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1,Fox yayın akışı nasıl? İşte 14 Ağustos 2023 Pazartesi TV yayın akışı...

Trend 14-08-23 07:16

TV yayın akışı 9 Ağustos 2023 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Ağustos 2023 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Ağustos Çarşamba akşamı Güldür Güldür Show, Belalı Tanık, Bumblebee, Arı Maya, Benim Güzel Ailem, MasterChef Türkiye All ve Ruhun Duymaz programları ekranda olacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 9 Ağustos Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 09-08-23 07:24

Reyting sonuçları açıklandı! Ruhun Duymaz, Üvey Anne, Veda Mektubu 7 Ağustos 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları açıklandı ve 7 Ağustos Pazartesi gününün en çok izlenen yapımları belli oldu. Dün; Ruhun Duymaz, Üvey Anne, Veda Mektubu, Sen kiminle Dans Ediyorsun, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 7 Ağustos 2023 Pazartesi gününün reyting sonuçları...

Magazin 08-08-23 10:36

RUHUN DUYMAZ 3. BÖLÜM tek parça izle! FOX TV RUHUN DUYMAZ dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Ruhun Duymaz dizisi üçüncü bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Ruhun Duymaz oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer, Ülkü Duru gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, ilgi çekici hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Ruhun Duymaz 3. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 07-08-23 18:46

Ruhun Duymaz'ın yıldızı Burcu Özberk'in estetiksiz hali olay oldu! Görenler inanamadı

Ruhun Duymaz dizisi ile ekranlara dönen Burcu Özberk güzelliği, kusursuz fiziği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. 'Estetiğim yok' diyen ünlü isim, oyunculuğa ilk başladığı yıllardaki görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Özberk, özellikle Muhteşem Yüzyıl dizisindeki halleriyle gündem oldu. Burcu Özberk'in estetiksiz halini görenler kısa süreli bir şok geçirdi.

Magazin 07-08-23 14:10

TV yayın akışı 7 Ağustos 2023 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

7 Ağustos 2023 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Ağustos Pazartesi Güldür Güldür Show, Veda Mektubu, Üvey Anne, Sen Kiminle Dans Ediyorsun, Metamorfoz Kırılma, Ruhun Duymaz ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1,Fox yayın akışı nasıl? İşte 7 Ağustos 2023 Pazartesi TV yayın akışı...

Trend 07-08-23 07:20

5 Ağustos reyting sonuçları açıklandı! Ruhun Duymaz, Bayi Toplantısı, Çılgın Joe, Şirinler, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

5 Ağustos reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Ruhun Duymaz, Bayi Toplantısı, Çılgın Joe, Şirinler, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 5 Ağustos reyting sonuçları açıklandı mı? Ruhun Duymaz, Bayi Toplantısı, Çılgın Joe, Şirinler, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 06-08-23 14:49

RUHUN DUYMAZ 3. BÖLÜM İZLE! Ruhun Duymaz hangi gün oynuyor, bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve Fox TV yayın akışı

Ruhun Duymaz 3.bölüm ekranı, dizinin Fox TV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk'in başrolde olduğu dizide Onur ve Ece'nin karmaşık hikayesi anlatılıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Aytaç Çiçek oturuyor. Peki, Ruhun Duymaz hangi gün oynuyor, bu akşam var mı? İşte Ruhun Duymaz 3.bölüm detayları ile son bölüm özeti ve 5 Ağustos Fox TV yayın akışı...

Magazin 05-08-23 18:45

TV yayın akışı 5 Ağustos 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

5 Ağustos 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 5 Ağustos 2023 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Çılgın Joe, Şirinler: Kayıp Köy, Bayi Toplantısı, Bebek Firarda, Ruhun Duymaz ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 05-08-23 07:25

Ruhun Duymaz'ın Ece'si Burcu Özberk başını örtüp paylaştı

Kraliçe dizisinin erken final yapmasının ardından Ruhun Duymaz ile anlaşarak ekranlara geri dönen Burcu Özberk dizide Şükrü Özyıldız ile başrolde. İkilinin sahneleri sosyal medyayı sallarken Ruhun Duymaz'ın Ece'si Özberk başını örtüp yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 03-08-23 10:49

Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın Ruhun Duymaz'daki o sahneleri olay oldu! Bu sahne ateş

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kraliçe dizisinin reyting kurbanı olmasının ardından yeni projesi Ruhun Duymaz ile ekranlara geri dönen genç oyuncu Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın ateşli sahneleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-08-23 14:48

TV yayın akışı 1 Ağustos 2023 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

1 Ağustos 2023 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 1 Ağustos Salı Güldür Güldür Show, Dönence, Kim Milyoner Olmak İster, IP Man 4: Final, Sen Türkülerini Söyle, Ruhun Duymaz ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1,Fox yayın akışı nasıl? İşte 1 Ağustos Salı 2023 TV yayın akışı...

Trend 01-08-23 07:17

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Ruhun Duymaz, Üvey Anne, Veda Mektubu 31 Temmuz reyting birincisi kim?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 31 Temmuz Pazartesi günü televizyon ekranlarında Ruhun Duymaz, Veda Mektubu, Üvey Anne, MasterChef All Star, Aykut Enişte 2, Tokatçı gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 31 Temmuz reyting sonuçları...

Magazin 31-07-23 22:26

RUHUN DUYMAZ 2. BÖLÜM tek parça izle! FOX TV RUHUN DUYMAZ dizisi son bölüm özeti

Ruhun Duymaz dizisi ikinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Ruhun Duymaz oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer, Ülkü Duru gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Ruhun Duymaz 2. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 31-07-23 20:59

TV yayın akışı 29 Temmuz 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

29 Temmuz 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 29 Temmuz 2023 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Hava Saldırısı, Malefiz, Dedemin Fişi, Rüzgar Gülü, Ruhun Duymaz ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 29-07-23 07:31

Duyar duymaz Kılıçdaroğlu'nu aramış! 'Gizli protokol' iddiası sonrası Davutoğlu'ndan dikkat çeken sözler: Üzüldüm, haberimiz yoktu!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapıldığı duyurulan "gizli protokol"le ilgili Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan açıklama geldi. Söz konusu iddiaları duyar duymaz Kılıçdaroğlu'nu aradığını açıklayan Davutoğlu, "Üzüldüm. Haberimiz yoktu" diye konuştu. Öte yandan İYİ Parti lideri Akşener'in de söz konusu protokolden habersiz olduğu belirtildi.

Haber 27-07-23 07:53

TV yayın akışı 26 Temmuz 2023 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Temmuz 2023 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Temmuz Çarşamba akşamı Maviye Sürgün, Ay’ın Düşüşü, Venom: Zehirli Öfke, Patlat Kazan, Benim Güzel Ailem, Ruhun Duymaz ve MasterChef Türkiye All Star programları ekranda olacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 26 Temmuz Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 26-07-23 07:18