Suriye Lirasi Haberleri

MGK sona erdi! Dikkat çeken 'Suriye' vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen MGK toplantısı sonrasında yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada "Meselelerin çözüme kavuşturulması sürecinde, Suriye’de tüm tarafları kapsayan gerçek bir toplumsal mutabakata ulaşılmasına yönelik desteğin sürdürüleceği ve nifak girişimleri ile iki halkın kadim dostluğunu hedef alan kışkırtmalara müsaade edilmeyeceği vurgulanmıştır" denildi.

Haber 2024-07-25 19:01:01

Samsun'da yurda kaçak yollarla giren 5 Suriyeli yakalandı

Samsun'un Ladik ilçesinde, yurda kaçak yollarla girdiği belirlenen Suriye uyruklu 5 kişi yakalandı.

Yurthaber 2024-07-23 08:55:14

Erdoğan'ın Esad ile Moskova'da görüşeceği iddiası yalanlandı!

Diplomatik kaynaklar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşeceği iddialarını yalanladı.

Haber 2024-07-22 22:34:33

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 19 terörist etkisiz hale getirildi!

Terörle mücadele hız kesmeden devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye ve Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlarda 19 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 2024-07-20 12:56:04

MSB'den Suriye ile 'normalleşme' açıklaması: Terör koridoruna karşı bölgedeyiz

Suriye ile normalleşme sürecine ilişkin MSB'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Bir terör koridorunun kurulmasını engellemek için Suriye’de bulunmaktadır. Türkiye, Suriye’nin toprak bütünlüğüne en fazla katkı sağlayan ülkedir" İifadelerine yer verildi.

Haber 18-07-24 12:09

Aksu Belediyesi'de ahlaksız teklife ilginç savunma: Skandal pazarlığın görüntüleri tepki çekmişti

Antalya'nın Aksu Belediyesi'nde eski yapı denetim müdürü Nevzat Avcı'nın Suriye uyruklu kadınla pazarlık görüntüleri büyük tepki toplamıştı. İş yerinin yıkımının durdurulması için kadına cinsel ilişki talebinde bulunan Avcı kendini "Konuşmalar karşılıklı boşboğazlıktan öteye gitmedi. Hukuki gerçekliği yoktur. Rüşvet almadım. Hiçbir yerde buluşmadım" diyerek savundu.

Haber 16-07-24 12:17

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala 15 Temmuz gecesi verdiği talimatı açıkladı! Gerekirse yıkın!

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, 15 Temmuz hain darbe girişiminin "Türkiye'yi, Suriye ve Irak'a çevirmeye yönelik bir ihanet projesi" olduğunu ifade etti. 15 Temmuz 2016 yılında İçişleri Bakanı olan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, o gece TRT'de bildiri okunması üzerine, "Neye mal olursa olsun gerekirse TRT binasını yıkın, altında kalsınlar ama bu darbecileri oradan temizleyin" diye talimat verdiğini söyledi.

Haber 15-07-24 19:05

Suriye ile normalleşme açıklaması! Bakan Fidan: 'Bizim talebimiz...'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Suriye ile normalleşme açıklaması geldi. Bakan Fidan "Cumhurbaşkanımız bir çağrıda bulundu, bizim talebimiz bu çağrının karşılık bulması" açıklamasını yaptı.

Haber 14-07-24 17:44

Erzurum'da heyelan faciası! Sürüklenen araçtaki anne öldü, bebeği ise aranıyor

Erzurum'da şiddetli sağanakta heyelan faciası yaşandı. Olayda 1'i bebek, 5 Suriye uyruklu kişinin bulunduğu araç, Tortum Çayı'na sürüklendi. Araçtaki 3 kişi kurtulurken, akıntıya kapılan annenin cansız bedenine ulaşıldı. 8 aylık bebeği ise arama çalışmaları sürüyor.

Haber 14-07-24 14:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye ile yeni dönem mesajı: 'Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları atarız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Esad'a yaptığı görüşme çağrısı ile ilgili bir soruya "Görevi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a verdim, muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Bu inşa sürecinin en önemli adımı da Suriye ile yeni bir dönem başlatmaktan geçtiğini söylüyoruz. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız" yanıtını verdi.

Haber 12-07-24 21:00

Bursa’da ilginç olay! Suriyeli, Suriyeliyi Türkiye’de dolandırdı! Sürekli kontrol ediyorlar ama…

Bursa’dan gelen kuyumcu vurgunu dikkat çekti. Suriyeli kuyumcu, kendisi gibi Suriye vatandaşlarından topladığı milyonlarca liralık altınla sırra kadem bastı. İşte ilginç dolandırıcılık hikayesinin detayları…

Haber 08-07-24 13:59

Kayseri'deki olaylarda iş yerinin camları kırılmıştı! Görüntülerdeki kişiler yakalandı

Kayseri'de Suriye uyruklu I.A.'nın, 7 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası sonrası meydana gelen olaylarda, bir iş yerinin camlarını kıran 3 kişi yakalandı.

Haber 06-07-24 20:50

Kaza mı suikast mi? Türkiye ile Suriye arasındaki olası görüşmelerde kilit isim olacaktı... Luna El Şibil hayatını kaybetti

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın özel medya danışmanı Luna El Şibil, hayatını kaybetti. Şibil'in şüpheli bir trafik kazasında ölmesi "Kaza mı yoksa suikast mi?" sorusunu akıllara getirdi. Hayatını kaybeden Şibil'in, Türkiye ile Suriye arasındaki olası görüşmelerde önemli bir aktör olması bekleniyordu.

Haber 06-07-24 14:19

Tüm dünya merak ediyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Putin ve Esed'e davetimiz olabilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerle söyleşi gerçekleştirdi. Erdoğan tüm dünyanın merakla takip ettiği Türkiye Suriye ilişkileri hakkında yaptığı açıklamada "Suriye ile yeni bir süreci başlatabileceğimizi Cuma günü, Cuma namazı çıkışında zaten söylemiştim. Bizim Sayın Putin ile Beşar Esed'e bir davetimiz olabilir. Sayın Putin Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirebilirse, bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir" dedi.

Haber 05-07-24 14:11

‘Erdoğan ile Esad görüşebilir’ iddiası! Tarih de verildi, Putin’in ziyareti belirleyecek…

Türkiye ile Suriye yönetimi arasında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. CHP lideri Özgür Özel’in Esad ile görüşme yapmak için Şam’a gideceğini açıklamasının ardından bir hamle de Cumhurbaşkanı Erdoğan kanadından geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Esad'ın, Eylül ayında üçüncü bir ülkede bir araya geleceği öne sürüldü. İşte olası bir Erdoğan-Esad zirvesine ilişkin kulislerde konuşulan o detaylar…

Haber 05-07-24 08:00

6 ayda 11,6 milyar dolarlık ihracat! Komşulara en fazla kimyasal ürün satıldı

Türkiye'nin ocak-haziran döneminde komşuları İran, Yunanistan, Irak, Gürcistan, Suriye ve Bulgaristan'a yaptığı ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11,6 artarak 11,6 milyar dolara çıktı.

Finans 04-07-24 12:51

Türk bayrağının yakılması tepki toplamıştı! Milli Savunma Bakanlığından Suriye açıklaması: Harekat alanlarımızda olumsuz durum yok”

Son dakika haberi: Suriye'de Türk bayrağının yakıldığı görüntüler gündem olmuştu. Milli Savunma Bakanlığından Suriye'de yaşanan olaylar ve Türkiye-Suriye ilişkileri hakkında açıklama geldi. Açıklamada "Türkiye terörün yok edilmesi için Suriye'de" mesajı da verildi.

Haber 04-07-24 12:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Esad açıklaması gündem olmuştu! Faruk Özlü 4 maddede çözümü açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Esad ile ilgili çıkışı gündemdeki yerini korurken dikkat çeken bir açıklama da AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den geldi. Özlü yaptığı paylaşımında "Suriye sorunu dört maddelik bir uzlaşma metni imzalanarak çözülebilir" diyerek o maddeleri açıkladı.

Manşet 03-07-24 20:53

Son dakika | Erdoğan İlk hedef diyerek duyurdu! Putin ile kritik zirve sona erdi: Suriye için Türkiye iş birliğine hazır

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Erdoğan konuşmasında "Bizim hedefimiz 100 milyar doları yakalamak. Bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum" mesajını verdi. Liderlerin görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. İletişim Başkanlığı görüşmenin içeriğine ilişkin ayrıntıları paylaştı. Buna göre Erdoğan görüşmede, Suriye konusunda çözüm için Türkiye'nin iş birliğine hazır olduğunu vurguladı.

Haber 03-07-24 15:10

Kayseri'deki olaylara vatandaşları kamyonetle taşıyan şüpheli yakalandı

Kayseri'de Suriye uyruklu küçük yaştaki çocuğa Suriyeli bir kişinin cinsel istismarda bulunduğu iddiası sonrası çıkan olaylara vatandaşları kamyonetle taşıyan şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 03-07-24 10:33

Türkiye'nin Suriye politikasına ilişkin iddialara yanıt geldi! Dışişleri Bakanlığı: Ulusal güvenliğimize yönelik tehditlere karşı gerekli önlemleri alıyoruz

Dışişleri Bakanlığından Türkiye'nin Ortadoğu ve Suriye politikasına ilişin açıklama geldi. Bakanlığın açıklamasında "Ortadoğu ve Suriye politikamıza yönelik ortaya atılan iddialar, herhangi bir analitik nitelik taşımadığı gibi temel tarih bilgisinden dahi yoksundur" dendi.

Haber 03-07-24 08:17

Son dakika | MİT de devrede! Suriye'de ve Kayseri'deki olaylarla ilgili net açıklama: Gerekli işlemler yapılıyor

Kayseri'de ve Suriye'de yaşanan olaylarla ilgili güvenlik kaynaklarından açıklama geldi. Açıklamada Türkiye ve Suriye kuzeyinde gerekli müdahaleler yapıldığı belirtilirken "Türkiye içinde ve Suriye kuzeyindeki olayları takip ediyoruz" mesajı verildi.

Haber 02-07-24 10:56

Suriye'de Türk bayrağına saldırı: Suriyeli komutanlardan 'provokasyon' uyarısı

Suriye’de yaşanan olaylarla ilgili Suriyeli yerel askeri yetkililerden açıklama geldi. Suriye Milli Ordusu 2. Kolordu Komutanı Fehim İsa “Hataya hata ile karşılık vermemeliyiz” dedi. Şamiye Cephesi komutanı Ebul İz "Karşılıklı saygının imajını çarpıtanlardan hesap sormak için çalışacağız" mesajını verdi.

Haber 02-07-24 10:30

Türk bayrağının yakılması kabul edilemez CHP'den 10 maddelik açıklama! Sert tepki geldi

CHP'den Türkiye'de ve Suriye'de yaşanan son olaylarla ilgili bir açıklama geldi. "Türkiye, Suriye politikasını yeniden belirlemeli, mevcut statükonun devamının tıkanma noktasına geldiğini görmelidir" denen açıklamada ayrıca Türk bayrağının yakılmasına tepki gösterildi.

Haber 02-07-24 09:18

Suriye Geçici Hükümetinden kışkırtmalara uyulmaması çağrısı

Suriye Geçici Hükümeti, "özgürleştirilmiş bölgelerde yaşayan halkın, Türk ordusu ile Suriye Milli Ordusunun fedakarlıklarıyla inşa edilen mal ve kurumlara saldırmayı amaçlayan kışkırtıcı çağrılara uymamasını" istedi.

Haber 01-07-24 20:40

Son dakika | Kayseri'deki olaylarda 67 gözaltı, tacizci kişi tutuklandı! Bakan Yerlikaya: Vatandaşlarımız yasa dışı hareket etti

Son dakika haberi: Dün akşam Kayseri'de Suriye uyruklu İ.A'nın (26) 5 yaşındaki kuzenini taciz etmesi sonrası yaşanan olaylarla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. "Vatandaşlarımız bu bölgede toplanmış, insani değerlerimize yakışmayan bir tavırla yasa dışı hareket ederek Suriye uyruklu şahıslara ait ev, iş yeri ve araçlara zarar vermiştir" diyen Yerlikaya 67 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Küçük çocuğu taciz eden Suriyeli İ.A. bugün tutuklandı.

Haber 01-07-24 13:22

Kayseri'deki olaylar sonrası MHP'den 'Suriyeliler' mesajı! En kısa sürede ülkelerine dönmeliler

Kayseri'de Suriye uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi büyük tepki topladı. Olaya MHP'den de sert tepki geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir "Türkiye’nin huzur ve güvenliği için Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir" mesajıyla dikkat çekti.

Haber 01-07-24 09:09

Kayseri'de savaş alanını aratmayan görüntüler! Tahribat gün ağarınca ortaya çıktı: Suriye uyruklu şahıstan 5 yaşındaki çocuğa taciz...

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir kişi 5 yaşındaki çocuğu taciz etti, ortalık karıştı. Sokağa çıkan kalabalık, araçları ters çevirirken bazı iş yerlerini ateşe verdi. Suriye uyruklu kişi gözaltına, Suriye uyruklu çocuk ise koruma altına alındı. Bölgeye gelen Vali Çiçek vatandaşlara sakin olma çağrısı yaparak "5 polisimiz yaralı. Valiniz olarak söz veriyorum. Devlet gereğini sonuna kadar yapacaktır" dedi. Olayların yaşandığı yerlerdeki tahribat gün ağarınca ortaya çıktı.

Haber 30-06-24 23:30

Evinin salonunda başından vurulmuştu! 5 yaşındaki oğlu kazara öldürmüş

Kayseri'de evinin salonunda tabancayla başından vurulduktan bir gün sonra hayatını kaybeden Suriye uyruklu Cüneyt Rahim'i (24), 5 yaşındaki oğlu B.R.'nin tabancayla oynarken kazara vurduğu ortaya çıktı.

Haber 30-06-24 11:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Esad' açıklaması: İlişki kurulmaması için hiçbir sebep yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye sorusu üzerine, "İlişki kurulmaması için hiçbir sebep yok. Biz Suriye ile geçmişte nasıl birlikteysek yine aynı şekilde hareket ederiz." ifadelerini kullandı.

Haber 28-06-24 14:24

Suriye sınırında makam aracıyla insan kaçakçılığı yaptığı öne sürülen general tutuklandı

Suriye sınırında makam aracıyla insan kaçakçılığı yaptığı öne sürülen general, Ankara'da gözaltına alındıktan sonra Şanlıurfa'ya gönderildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Haber 27-06-24 20:30

Beşar Esad'ın canını sıkacak gelişme: Tarihi bir karar

Fransa'da Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad hakkında çıkarılan tutuklama karayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Esad hakkında çıkarılan uluslararası tutuklama emrinin geçerli olduğuna ve yürürlükte kalacağına karar verildi.

Haber 26-06-24 16:44

Dalaman Çayı'nda kaybolan Suriye uyruklu gencin cesedine ulaşıldı

Muğla'da Dalaman Çayı'nda kaybolan Suriye uyruklu gencin cesedine ulaşıldı.

Yurthaber 24-06-24 12:58

Kayseri'de yürek yakan ölüm! Daha 1,5 yaşındaydı, süt kovasının içine düşüp boğuldu

Kayseri'de süt dolu kovanın içine düşen Suriye uyruklu 1,5 yaşındaki Lemis Birro'dan acı haber geldi. Küçük Birro, hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti. Birro'nun cenazesi yapılan otopsinin ardından Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber 13-06-24 15:28

Bursa'da evli ablasını başka bir erkekle görünce bıçakladı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Suriye uyruklu Ammar A., evde başka bir erkekle gördüğü evli olan ablası Rahaf A.'yı, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Rahaf A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, polis ekipleri Ammar A.'yı suç aletiyle yakaladı.

Haber 11-06-24 20:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki göstermişti! Suriye'deki sözde seçim ertelendi

Güvenlik kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD/YPG'nin 11 Haziran'da Suriye'nin kuzeyinde yapmayı planladığı sözde seçimler ertelendi.

Haber 06-06-24 11:24

Çöp konteynerinde kadın cesedi bulunmuştu! Kan donduran vahşette sır perdesi aralandı

Gaziantep'te, çöp konteynerinde çuval içerisinde boğazı ile vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış halde bir kadın cesedi bulundu. Kadının Suriye uyruklu Dibe Cevat (30) olduğu belirlendi. 3 çocuk annesi kadının, eşi Abdo Cevat (35) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil kocanın öldürdüğü eşini çuvala koyup çöp konteynerine attığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. İşte kan donduran vahşetin detayları...

Haber 04-06-24 14:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan Efes-2024 tatbikatında: Türkiye teröristan kurulmasına izin vermeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Efes-24 tatbikatında önemli açıklamalarda bulundu. "Bölücü terör örgütünün Suriye uzantısı bir teröristan kurması hedefiyle bölge halkı üzerinde tehdidini yoğunlaştırdı." ifadelerini kullanan Erdoğan terör örgütünün sözde seçim çağrıları için, "Türkiye teröristan kurulmasına izin vermeyecek" dedi.

Haber 30-05-24 13:08

Düzce'deki okul tuvaletinde skandal olay! 3 öğrenci tuvalette darp edip, kayda almış... 'Öğretmenler de korkmuş artık'

Düzce'de Suriye uyruklu olduğu iddia edilen 3 öğrencinin, aynı okuldaki 8. sınıf öğrencisi U.C.'yi okul tuvaletinde sıkıştırıp, darp ettiği görüntüler gündem yarattı. Videonun paylaşılması üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı. U.C.’nin babası ise yaptığı açıklamada "Okulda öğretmenler korkmuş artık müdahale edemiyorlar. Şikayet ediyoruz bunlar pislik zaten bizde bezdik diyorlar." diyerek adeta isyan etti.

Haber 29-05-24 15:34

Kaldığı otelin girişinde doğum yaptı! Bebeğe, ilk müdahaleyi yapan kadın polisin ismini verecekler

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde doğum sancıları başlayınca kendi imkanlarıyla hastaneye gitmek isteyen Suriye uyruklu Rama J. (23), kaldığı geçici konaklama statüsündeki otel girişinde kendini yere bıraktı. Gelen sağlık ekiplerinin burada yaptırdığı doğumla Rama J. sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi. Ailenin bebeklerine, anneye ilk müdahaleyi yapan kadın polisin adı olan Gonca ismini verecekleri öğrenildi.

Haber 25-05-24 13:14

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK/KCK'lı teröristler etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'ta Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) harekat bölgesine saldırı hazırlığındaki PKK/KCK'lı teröristler Nujiyan İsyan kod adlı Hadice Kaya ve Suriye vatandaşı Diljin Azadi kod adlı Heva Kivelçek'i etkisiz hale getirdi.

Haber 24-05-24 14:59

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 10 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li ve Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Haber 24-05-24 14:30

Beşar Esad'ın eşi Esma Esad sosyal medyada gündem oldu! Meme kanserini yenmişti, 5 yıl sonra lösemiye yakalandı

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konuldu, söz konusu haber sosyal medyada gündem oldu. Suriye Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, 48 yaşındaki Esad'ın özel bir tedavi protokolüne tabi tutulacağı belirtildi. Esad'ın 2018'de erken teşhis edilen meme kanserini Ağustos 2019'da yendiği açıklanmıştı.

Haber 21-05-24 15:07

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ve Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu toplam 7 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 17-05-24 10:35

Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor'

Meteorolojinin uyardığı Afrika ve Suriye üzerinden gelen toz taşınımı dün akşamdan itibaren Adana, Osmaniye, Mersin ve Hatay'da etkili olmaya başladı. Toz bulutu sabah saatlerinden itibaren yoğunlaşarak bu kentleri tamamen kapladı. Toros dağları ile Akdeniz’in de tozdan görünmez duruma geldiği şehirde bazı vatandaşlar maske ile tedbir aldı. Toz bulutunun etkili olduğu Mersin'in Erdemli ilçesinde de gece kısa süreli yağan yağmur, araçların üzerinin çamur lekesiyle kaplanmasına neden oldu.

Haber 11-05-24 16:50

Balıkesir'de toz taşınımı etkili oldu

Balıkesir'de, Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımı nedeniyle puslu hava etkili oldu.

Yurthaber 10-05-24 10:07

Meteoroloji saat vererek uyardı: Ülke genelinde etkili olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan açıklamada, yurt genelinde Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olmasının beklendiği ifade edildi. Toz taşınımının Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli olması beklenirken, diğer bölgelerimizde hafif ve orta kuvvette olacağı tahmin ediliyor.

Haber 09-05-24 15:56

Eşi, kayınvalidesi ve engelli kayınbiraderini öldürdü, sözleri dehşete düşürdü! 'Kanlı fotoğraflarını çekip WhatsApp'tan 'durum' olarak paylaştım'

Adana'da Suriye asıllı Türk vatandaşı Özgür Durmuş (42), çocuklarının devlet korumasına verilmesi yüzünden tartıştığı eşi, kayınvalidesi ve engelli kayınbiraderini bıçaklayarak öldürüp, kayınpederini de yaraladı. 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davanın duruşmasında savunma yapan Durmuş, “Bıçağı kime salladığımı bilmiyorum. Kanlı vaziyetteki fotoğraflarını çekip WhatsApp hesabı üzerinden 'durum' olarak paylaştım. Bu paylaşımı bilinçli yapmadım” dedi.

Haber 09-05-24 15:45

Ülke genelinde toz taşınımı bekleniyor

Yurt genelinde akşam saatlerinden itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olması bekleniyor.

Yurthaber 09-05-24 14:32