Us Polo Mont Haberleri

Gardırobunuzda olması gereken Benetton Polo Tişört'ün fiyatı sepette 525 TL'ye düşüyor

Prime Day kapsamında indirimli fiyatlarıyla öne çıkan bir marka da Benetton! Hem erkekler hem de kadınlar arasında çok uzun yıllardır popülerliğini koruyan markanın erkek koleksiyonunun vazgeçilmezi polo yaka tişörtleri kısa süreliğine indirime girdi. Yüksek indirim oranıyla öne çıkan, sepette de ekstra %10 düşen tişörtü gelin, birlikte keşfedelim.

Haber 2024-07-18 16:45:33

Fiyatı 805 TL'ye düştü! Zamansız şıklık sunan Levi's Polo Yaka Tişört indirimde

Zamansız şıklık arayanların yeni yaz favorisi olmaya aday Levi's Polo Yaka Tişört, günün fırsat ürünü! İndirimli fiyatıyla moda severlerin yüzünü güldüren tişörte göz atmak ve stilinize şıklık katmak isterseniz işte detaylar...

Haber 2024-06-27 17:26:36

Yazın kurtarıcınız olacak Columbia Hike Erkek Kısa Kollu Polo T-Shirt indirime girdi

Rahatlığı ve tarzı bir arada sunan Columbia Hike Erkek Kısa Kollu Polo T-Shirt, bugüne özel indirime girdi. Yaz aylarında stilinizi güçlendirecek, sizi olduğunuzdan daha havalı gösterecek, Columbia kalitesini hissetmenizi sağlayacak bu tişörte bir şans vermeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 2024-04-10 10:32:48

Mustafa Bozbey'in mazbata töreninde gündem olan anlar! Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet?

CHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey için düzenlenen mazbata töreninde, İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un sözleri gündem oldu. Bozbey'i anons eden Us "Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet? Bu kadar mı beklediniz?" ifadelerini kullandı. Us hakkında ortaya çıkan görüntüler sonrası Yüksek Seçim Kurulu ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı idari soruşturma başlattı.

Haber 2024-04-07 18:21:57

Güneş korumalı kumaş teknolojisine sahip Columbia tişörtün fiyatı düştü

Bir tişörtten çok daha fazlasını sunan güneş korumasına sahip Columbia Utilizer Erkek Kısa Kollu Polo Tişört, Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Biz de sizin için, kullanıcılarından tam not alan bu ürünü inceledik. İşte detaylar!

Haber 05-04-24 14:27

Bahar ve yaz aylarında erkeklerin gardıroplarının bir numarası olan polo yaka tişörtler

Erkek giyiminin vazgeçilmezi olan polo yaka tişörtler, şıklığı vurgulayan ve her zaman kullanışlı olan parçalar arasında yer alıyor. Hem rahatlık hem de şıklık arayan erkekler için her duruma uyum sağlayan polo yaka tişörtlerden oluşan bir liste hazırladık. Polo tişörtlerden oluşan seçkimize göz atmak için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Haber 15-03-24 23:51

Columbia Delta Ridge Down Erkek Kaz Tüyü Mont Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Columbia kalitesiyle tanışmanın şimdi tam zamanı! Markanın Delta Ridge Down Kaz Tüyü Mont'u bugüne özel, Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, acele etmenizi öneririz.

Haber 13-02-24 11:43

Tekirdağ'da üretilen eşofman ve montlar Gazze'deki sivilleri ısıtacak

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün, Gazze'de İsrail'in saldırıları altında yaşam mücadelesi verenlere insani yardım ulaştırılması amacıyla hazırladığı proje kapsamında, Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi'nde eşofman ve mont üretiliyor.

Yurthaber 12-02-24 11:44

Fiyatı 2 bin 488 TL'ye düştü! Çok satan Adidas montta kaçırılmayacak fırsat

Spor giyimle aranız iyiyse bu fırsat tam size göre! Adidas'ın en çok satan erkek montu Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Rahatlığı ve konforu tarzla buluşturan mont ile serin günlerde sıcacık kalırken olduğunuzdan çok daha havalı görüneceksiniz.

Haber 06-02-24 13:56

İndirimi duyan koştu, mağazaya akın ettiler: 50 liraya kazak 150 liraya mont almak için yarıştılar

Adana’da bir mağaza kazak, mont ve pijama altlarında indirim yaptı. Mağazada izdiham yaşanırken, kadınlar indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.

Finans 04-02-24 14:22

İndirimdeki Columbia Powder Lite Mont ile kışın soğuklara meydan okuyun

Isı yalıtımı, suya dayanıklılık, uzun ömürlülük, konfor, stil ve dahası... Bir montta olmasını isteyeceğiniz tüm özellikler Columbia Powder Lite Mont'ta sizi bekliyor. Üstelik bir kez giyenin içinde sıcacık ve rahat hissettiği bu mont kısa süreliğine indirimde. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Haber 30-01-24 15:20

Kışı hem sıcacık hem tarz geçirin! 5000 TL altı Adidas mont modelleri

Kaliteli spor giyim ürünleriyle tanınan Adidas, dış giyim söz konusu olduğunda kullanıcılarına hem fonksiyonel hem de şık tasarımlar sunuyor. Özellikle kış aylarında sıcacık hissetmek ve tarz bir görünüm elde etmek isteyenlerin favorisi olan Adidas montlar, ceketler uzun ömürlü oluşlarıyla da kullanıcılarından tam not alıyor. Sizin için bu içeriğimizde 5000 TL altındaki Adidas montları bir araya getirdik. Kış mevsimini sıcacık ve stil dolu geçirmek isterseniz, işte detaylar!

Haber 25-01-24 15:23

Kışın üşüme derdine son! İndirimdeki outdoor montları sizin için seçtik

Soğuk havada rahatlıkla hareket etmenizi sağlayan, su ve rüzgar geçirmez özelliklere sahip kaliteli bir mont arayışındaysanız doğru yerdesiniz. İster doğa yürüyüşü yaparken ister günlük aktivitelerinizi gerçekleştirirken sizi kışın soğuğundan korumanın yanı sıra şık bir tarza sahip olmanızı sağlayacak ünlü markaların outdoor montlarında kaçırılmayacak indirimler devam ediyor.

Haber 23-01-24 17:53

Isı yalıtımlı mont, su geçirmez ayakkabı ve dahası indirimde! Ünlü markaların ürünlerine yarı fiyatına sahip olun

Dünyaca ünlü markalarda %50'ye varan indirimler devam ediyor. Moda başta olmak üzere elektronik, kişisel bakım ve daha pek çok kategorideki ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olmanın şimdi en doğru zamanı! Kalitesi ve dayanıklılığıyla övgü toplayan tanınmış markalardaki indirimleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 22-01-24 10:47

1.4 milyon liralık mont sosyal medyanın dilinde! Etiketi gören gözüne inanamadı: ‘Ev alsam daha çok ısıtırdı…’

Yaklaşık 1.4 milyon liralık fiyatı ile neredeyse orta segment bir araba fiyatına satılan vikunya tüyünden yapılma mont sosyal medyada gündem oldu. Sadece 3 tane getirilen ve 1’inin satıldığı belirtilen montun değeri güncel kur ile 45 bin liraya denk geliyor.

Finans 16-01-24 12:19

Kullananlar İyi ki aldım diyor! Columbia markalı montlar, ayakkabılar, polarlar indirimde

Isı yalıtımlı, su ve rüzgar geçirmez kaliteli birer mont ve bot, tüm kışı sıcacık geçirmenizi sağlar. Sizi soğuklardan korurken konforlu ve güvenli hareket etmenizi de sağlayacak ileri teknoloji kışlık giyim ürünleri arıyorsanız Columbia markasının ürünlerine bir şans vermenizi tavsiye ederiz. Günün Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirimde olan Columbia ürünlerini sizin için seçtik.

Haber 15-01-24 16:45

Fiyatı 2 bin 789 TL'ye düştü! Isı yalıtımlı Adidas mont indirime girdi

Soğuk hava sizi üşütmesin! Tarzınızı yansıtırken sıcacık kalmanızı sağlayacak harika bir montla karşınızdayız: Adidas BSC 3S PUFFY HJ Mont! Çabasız şıklık sunan, tüm kombinlerinize uyum sağlayacak, ısı yalıtım özelliğiyle kışı sıcacık geçirmenize olanak tanıyacak mont 700 TL indirimle kısa süreliğine satışta! Bu fırsatı kaçırmayın; hem soğuklara meydan okuyun hem de her zaman şık kalın.

Haber 08-01-24 12:21

Kış soğuklarına Columbia ile meydan okuyun! Columbia mont ve polarlar indirime girdi

Kış mevsiminin soğuklarına meydan okumak için Columbia ile buluşmanın şimdi tam zamanı! Dünyaca ünlü marka, sıcaklık ve tarzı bir araya getiren mont ve polarlarıyla, sizi kışın dondurucu havasından korurken şıklığınızdan da ödün vermemenizi sağlıyor. Üstelik şimdi indirimli fiyatlarıyla sizleri bekliyor!

Haber 02-01-24 13:33

Bir valiz fiyatına üç valize sahip olun! Çok satan valiz setini sizin için inceledik

Seyahatlerinizde sizi yarı yolda bırakmayacak kaliteli bir valize ihtiyacınız varsa harika bir öneriyle karşınızdayız: Cambridge Polo Club Abs Tokyo 3'lü Bavul Seti, Amazon'un Prime üyelerine özel fırsatları kapsamında indirime girdi! 1000 TL üzeri indirimle satışa sunulan set, çok satanlar listesinde de birinci sırada! Beklemeden, hemen harekete geçin ve kaliteli bir valiz setine indirimli sahip olmanın keyfini yaşayın!

Haber 20-12-23 16:48

Fiyatı 2 bin 399 TL'ye düştü! Su ve rüzgar geçirmez Jack&Jones montta %35 indirim

Sizi dondurucu soğuklardan, yağmurdan, kardan koruyacak kaliteli bir montu sezonunda neredeyse yarı fiyatına almak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Yılın Son Fırsatları kapsamında %35 indirimle satışta olan Jack & Jones JCOSWEEP PUFFER SN Mont sizleri bekliyor!

Haber 19-12-23 15:55

Fiyatı 650 TL'ye düştü! Su itici, ısı yalıtımlı Defacto montta Yılın Son Fırsatları'na özel indirim

Kışın soğuk havalara karşı korunmanın en iyi yolu, kaliteli bir mont sahip olmaktan geçer. "Kaliteli bir mont almak istiyorum ancak bütçeme de uygun olsun!" diyorsanız Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında indirime giren DeFacto Slim Fit Kapüşonlu Su İtici Isı Yalıtımlı Şişme Mont tam size göre! Kış aylarında sıcacık ve stil sahibi olmak isteyenler için bu montu inceledik, işte detaylar!

Haber 14-12-23 11:12

Yüksek ısı yalıtımı, su geçirmezlik, ultra konfor... Columbia Powder Lite Hooded Mont'un fiyatı düştü

Su ve rüzgar geçirmezlik, dayanıklılık, stil, konfor ve dahası! Dış giyimde aradığınız tüm özellikler Columbia Powder Lite Hooded Mont'ta bir araya gelmiş. Kaliteli bir outdoor mont ile sıcacık bir kış geçirmek isterseniz Yılın Son Fırsatları kapsamındaki indirimli bu monta mutlaka göz atmalısınız! Sizin için inceledik.

Haber 12-12-23 14:25

Yer: Antalya! Polisler ve sağlık görevlileri zamanla yarıştı! Giydiği mont hayatını kurtardı

Antalya’da deniz üzerinde hareketsiz bulunan şahsı hayatta tutmak için polis ve sağlık görevlileri adeta zamanla yarıştı. Polis ekiplerinin kalp masajı yapmak için sıraya girdiği şahıs, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Şahsın giydiği mont sayesinde su üstünde kalarak hayata tutunduğu öğrenildi.

Haber 10-12-23 18:40

A101'e Tommy Hilfiger mont, Skechers ayakkabı geliyor! A101 İnternete Özel Aldın Aldın Katoloğu burada

Bu haftanın A101 İnternete Özel Aldın Aldın Katoloğu yine her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünlerle dopdolu! Modadan elektroniğe, küçük ev aletlerine kadar onlarca ürün eşsiz fırsatlarla alışveriş severleri bekliyor. A101 aktüel kataloğunu incelemek için yazımızı okumaya devam edin!

Haber 07-12-23 12:10

Konfor ve tarz bir arada! Sezonun yükselen trendi kapitone mont modelleri

Soğukların kendini iyice hissettirmeye başladığı kış günlerinde tarzınızdan ödün vermeden de sıcacık kalabileceğinizi söylesek ne derdiniz? Soğuktan korunmak için giydiğimiz kendimizden bile ağır montlara karşın kış sezonunun en dikkat çeken giyim trendleri arasında yer alan kapitone montlar renkli seçenekleri ve özgün detaylarıyla her tarza hitap ederken soğuklara karşı sizi sıcak tutan tasarımlara sahipler. Gelin, tarzınızı göstereceğiniz sezonun öne çıkan kapitone montlara bir göz atalım.

Haber 06-12-23 18:26

Rahat, şık ve sıcacık bir kış geçirmek isteyen erkekler için AVVA mont seçme rehberi

Kışın gelmesiyle hemen herkesi mont alma telaşı sardı. Onlarca model içinde kendinize en uygun montu seçmekte kararsız kalıyorsanız; mont seçerken şık görünmesinin yanı sıra kullanışlı ve işlevsel olmasına da önem veriyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için her ihtiyaca ve beğeniye uygun mont modellerini bir araya getirdik. Gelin o modelleri birlikte keşfedelim.

Haber 04-12-23 16:54

Fiyatı düştü! Adidas'ın sevilen montunda 930 TL indirim

Gülümseten Kasım Fırsatları bugün sona eriyor. İhtiyaç listenizdeki ürünlere sahip olmak için çok kısıtlı bir zaman kaldı! Dondurucu soğuklar yaklaşırken indirimlerden kendinize bir mont satın almak isterseniz bu önerimize mutlaka kulak vermelisiniz. İşte detaylar!

Haber 29-11-23 15:36

Dondurucu soğuklarda bile sıcacık hissetmenizi sağlayacak, suya ve rüzgara dayanıklı mont modelleri

Soğuk hava, kar ve yağmurun kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde sıcak tutan, dayanıklı bir montun değeri bir kat daha artıyor. Şıklığıyla göz kamaştırıp üstün performansıyla da soğuktan koruyan mont arayışları başlamışken sizler için birbirinden şahane mont modelleri seçtik. Sıcacık tutacak ve stilinizi tamamlayacak montlara bir göz atalım!

Haber 29-11-23 04:17

Suya, rüzgara karşı dayanıklı, ekstra hafif, ultra konforlu! Columbia Powder Lite Mont ile tanışın

Suya ve rüzgara karşı dayanıklı, tüm vücudunuzu saracak, sizi her daim sıcacık tutacak bir mont arıyorsanız erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alan Columbia Powder Lite Mont tam size göre! Gelin kullanıcılarının gözdesi bu montu inceleyelim.

Haber 24-11-23 13:49

Parmağı fermuara sıkışan lise öğrencisinin yardımına itfaiye yetişti

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde lise öğrencisinin parmağına sıkışan mont fermuarını itfaiye ekipleri spiral makinesi ile keserek çıkardı.

Yurthaber 23-11-23 13:27

Sıcaklık ve konfor dolu bir kış için olmazsa olmaz! Salomon outdoor mont indirimde

Hem açık hava aktivitelerinde hem de günlük kullanımda size sıcaklık, konfor ve stil sunacak Salomon outdoor montta büyük indirim sizleri bekliyor. Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde olan bu montu, vakit kaybetmeden inceleyin ve uygun fiyatıyla yakalayın.

Haber 16-11-23 15:10

Su ve rüzgar geçirmez, üçü bir arada The North Face mont indirimde

Kışın dondurucu soğuklardan etkilenmemek için kaliteli bir mont olmazsa olmaz. Birçok özelliği bir arada bulunduran, fonksiyonel bir mont arayışındaysanız Gülümseten Kasım Fırsatları indirimlerine mutlaka göz atmalısınız. Binlerce üründeki dev indirimler içinde yıldız gibi parlayan bir ürünle karşınızdayız: Su ve rüzgar geçirmez özelliğiyle öne çıkan The North Face M Quest Triclimate J Outdoor 3'ü Bir Arada Mont 815 TL indirimle satışta. İşte detaylar!

Haber 16-11-23 14:34

Yer: İstanbul! İnternetten mont sipariş verdi, hayatı karardı: Mahkemeden emsal niteliğinde karar

İstanbul'da yaşayan ve internetten mont siparişi veren genç kadının hayatı kabusa döndü. Kişisel verileri başkalarının eline geçen kadının telefonu susmak bilmedi. Genç kadın yaşadıklarını 'Korku verici' olarak ifade ederken, mahkeme 6 yıl sonra emsal nitelikte bir karara imza attı.

Haber 24-10-23 08:10

Havza'nın Bakkal amcası 42 yıldır aynı yerde hizmet veriyor

Samsun'un Havza ilçesinde yaşayan 62 yaşındaki Yusuf Us, 42 yıldır aynı mahallede bakkallık yapıyor.

Yurthaber 29-09-23 12:01

Kombinlerinizin en havalı eşlikçisi olacak U.S. Polo Assn. çanta modellerinde indirim

U.S. Polo Assn. çanta modellerinde indirim başladı. Kaliteyi uygun fiyatla buluşturan havalı bir çantaya sahip olmak isterseniz doğru yerdesiniz. U.S. Polo Assn. koleksiyonunun öne çıkan çantalarındaki büyük fırsattan yararlanmak için acele edin. İşte detaylar!

Kadin 26-09-23 12:03

Konya’da 2 genç kızın feci sonu! Birbirlerine sarılıp aşağı atladılar…

Konya’da akıllara durgunluk veren bir intihar olayı yaşandı. 2 genç kız sevgililerine mesaj gönderip, 15 katlı binanın çatısından atladı. Polis, çatı katında yaptığı incelemede iki genç kıza ait çanta, mont ve seccade bulurken biri 19 diğeri 18 yaşında olan genç kızların birbirlerine sarılarak kendilerini boşluğa bıraktıkları öğrenildi.

Haber 15-09-23 07:27

Şıklığınıza şıklık katacak U.S. Polo Assn. çanta modellerinde %80 indirim

U.S. Polo Assn. çanta modellerinde %80 indirim başladı. kaliteyi uygun fiyatla buluşturan havalı bir çantaya sahip olmak isterseniz doğru yerdesiniz. U.S. Polo Assn. koleksiyonunun öne çıkan çantalarındaki büyük fırsattan yararlanmak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 17-08-23 12:11

Fiyatı 360 TL'ye düştü! Polo'nun sevilen hırkasında kaçırılmayacak fırsat

Şıklığı ve kaliteyi bir arada sunan U.S. Polo Assn. indirimleri devam ediyor. Dünyaca ünlü markanın gömlekten sweatshirte birçok ürünü neredeyse yarı fiyatına varan indirimlerle sizleri bekliyor. Markanın en beğenilen ürünleri arasında yer alan kapüşonlu hırka da kısa süreliğine %30 indirimle satışta! Şık ve klasik tasarımı sayesinde farklı kombinlerle rahatlıkla kullanılabilen hırkayı incelemeye ne dersiniz?

Haber 01-08-23 11:02

Among us nasıl oynanır? Among us nasıl bir oyun?

Çok yakın bir zamanda ortaya çıkmasına rağmen kısa süre içinde çok fazla oyuncusu olan bilgisayar oyunlarından biri de Among Us oyunudur. Amerikan Oyun Stüdyosu tarafından geliştirilerek piyasaya sürülen oyun 2018 yılında oyuncularıyla buluşmuştur. Rol üstlenilerek başlayan oyuncular belli kurallar ile ilerler ve oyunu bitirmeye çalışır. Birden fazla kişi ile oynanabilen ve türlü görevlerin yerine getirilmesi ile ilerleyen bir oyundur.

Haber 27-07-23 04:53

Fiyatı 248 TL'ye düştü! U.S. Polo Assn tişörtte fırsat

Gardırobunuza yeni kaliteli bir parça eklemek isterseniz işte harika bir fırsat karşınızda: U.S. Polo Assn tişört kısa süreliğine indirimde! Gelin, vakit kaybetmeden tişörtü ve indirimin detaylarını inceleyelim.

Haber 20-07-23 14:34

Gündüzleri kavruluyor, geceleri donuyorlar... Bu ilde vatandaşlar ne yapacağını şaşırıyor!

Sivas, gündüzleri kavuruyor, geceleri de adeta donduruyor... İl, gündüzleri 36 derecelere çıkan hava sıcaklığıyla kavrulurken, geceleri hava sıcaklığı 6 derecelere kadar düşüyor. Ne yapacağını bilemeyen vatandaşlar gündüz şort ve tişört gezerken, geceleri mont ve polar giyiyorlar. Sivas’ın bu hava durumunu duyan vatandaşlar ise şaşırıyor.

Haber 19-07-23 17:54

Fiyatı 269 TL'ye düştü! Yılların eskitemediği efsanevi polo yaka tişörtte %55 indirim

Yaz aylarında gardırobunuza cazip seçenekler eklemeye ne dersiniz? Ve daha da önemlisi, bunu uygun fiyatlarla yapabilmenin keyfini çıkarmaya var mısınız? İşte size harika bir fırsat: U.S. Polo Assn. Taş Polo Yaka T-Shirt Basic tişört kısa süreliğine %55 indirimle satışta! Tarzınızı modern ve spor bir görünüme taşıyacak şık bir detaya sahip polo yaka tişörtü gelin birlikte keşfedelim.

Haber 22-06-23 11:57

Tüm dünya onu konuşmuştu! Kendi cenazesinde dirilen kadın yeniden öldü... “Bu sefer gerçekten öldü”

Ekvador’da geçtiğimiz günlerde Bella Mont isimli bir kadının hastane tarafından ölü olarak ilan edilmesinden sonra cenaze töreni düzenlendi. Tören sırasında tabuttan sesler gelmesi üzerine aile üyeleri kapağı açtığında Mont’un yaşadığını gördü. Cenazesinde dirilerek dünya manşetlerindeki yerini alan kadının yoğun bakımda geçirdiği 1 haftanın sonrasında yeniden öldüğü belirtildi.

Trend 20-06-23 07:59

BİM'den Babalar Günü'ne özel fırsat! Kol saati 459 TL, deri kemer 89 TL, polo yaka tişört 169 TL! 16 Haziran 2023 BİM indirimli ürünler listesi

BİM, Babalar Günü'ne özel ürünleri satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Haftanın BİM aktüel ürünler kataloğunda kol saati 459 TL, deri kemer 89 TL, polo yaka tişört 169 TL fiyatıyla yer aldı. İşte, 16 Haziran 2023 tarihlerinde markette geçerli olacak indirimler ve BİM aktüel ürünler kataloğu...

Finans 15-06-23 08:31

Fiyatı 384 TL'ye düştü! Klasikleşmiş Levi's tişörtte %25 indirim

"Gardırobumda az ve öz, kaliteli, kolay kombinlenebilir kıyafetler olsun." diyenlerdenseniz doğru yerdesiniz! Her erkeğin gardırobunda olması gereken, klasikleşmiş bir parça ile karşınızdayız: Levi's Polo Yaka Tişört! Tüm kombinlere uyum sağlayan gri rengiyle vazgeçilmeziniz olacak bu ürün kısa süreliğine indirimde! İster kendiniz ister sevdikleriniz için harika bir hediye olacak bu tişört bir şansı hak ediyor!

Haber 09-06-23 16:44

Asaletin rengi siyah ile kombinleyebileceğiniz mont ve kaban modelleri

Zarif bir stil yaratmak için tercih ettiğiniz siyah parçaları tüm mont ve kaban modeliyle birleştiremiyor olabilirsiniz. Şık dokunuşlar ve ince detaylara sahip kaliteli dış giyim ürünleri seçerek herkesin dikkatini çekmeye ne dersiniz? İddialı ve stil sahibi görünmenizi sağlayacak ürünleri seçerek baştan sona harika bir tarz yakalayabilir, daima akılda kalıcı bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Haber 15-05-23 18:38

Pedro Pascal büyük bir merakla beklenen “Gladyatör 2” filminin kadrosuna katıldı... Oyuncu kadrosu netleşiyor

2000 yılında vizyona giren Russell Crowe ve Joaquin Phoenix’li ilk filmden 23 yıl sonra serinin devam filmi Gladyatör 2 için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Deadline’ın aktardığına göre şimdilerde The Last of Us ve The Mandalorian dizileriyle çıkışını sürdüren Pedro Pascal filmin kadrosuna katılan isim oldu.

Trend 03-05-23 11:59

Pedro Pascal kısa pantolonla kırmızı halıda! Bu adam dizlerini bizim için ortaya koydu

'The Last of Us dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen ABD'li oyuncu Pedro Pascal MET Gala'ya öyle bir tarzda geldi ki sosyal medya yıkıldı. Yakışıklı oyuncunun özellikle pantolonuna binlerce yorum yağdı.

Magazin 02-05-23 14:50

Vatandaşların üzerine mont atan kız olay oldu! Havada kapıp, yerlerde sürüklendiler... Giyim mağazasında ağızları açık bırakan görüntü

Karaman'daki bir giyim mağazasında çekildiği iddia edilen bir görüntü sosyal medyada gündem yarattı. İndirimli ve defolu olduğu belirtilen montları kalabalığın üzerine atan genç kız adeta şoke oldu. Bir anda atılan montu havada kapmaya çalışan vatandaşlar birbirlerini ezdi. Vatandaşların montu kapabilmek için yerlerde sürüklendikleri anlar görenleri şaşkına çevirdi.

Trend 13-04-23 15:13