Uyurken Dis Sikma Haberleri

Telefonun şarj cihazı yanında prize takılıyken uyuyakaldı! Bacağında kocaman bir siyah delik oluştu... Sıradan alışkanlığın bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum

İsviçreli ismi açıklanmayan bir kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımında uyurken telefonunu şarja takılı bir şekilde yanında bırakmasının korkunç bir şekilde yaralanmasına neden olduğunu söyleyerek viral oldu. Telefon şarj cihazı tarafından ciddi şekilde yakılan bacağını gösteren kadının bacağında oluşan siyah delik görenleri şaşırttı.

Trend 2024-07-06 14:21:21

Saros'ta ilginç olay! Deniz yatağında uyuyakaldı, 2 mil açıkta kurtarıldı

Edirne'nin Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Yayla köyü sahilinde, deniz yatağında uyuyakalan tatilci, yakınlarının uyarısıyla yapılan aramada yaklaşık 2 mil açıkta halen uyurken bulunarak, kıyıya getirildi. Tatilcinin açığa sürüklenme ve kurtarılma anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 2024-06-30 20:50:18

Gece telefonunu şarja takıp yattı! Uyurken hem paraları gitti, hem de borçlandı... Sabah gelen mesajları görünce dondu kaldı: Adıma kredi bile çekmişler!

Sabah saatlerinde faturalarını ödemek için ATM'den işlem yapan 70 yaşındaki adam, gece telefonunu şarja takıp uykuya daldı. Sabah, yağmur gibi yağan mesajlarla şaşkına dönen Haydar Demir, tüm banka hesaplarının boşaldığını ve adına kredi çekildiğini gördü. "Esnek hesap kredisi çekiyor. Yetmiyormuş gibi adıma 113 bin TL kredi çekiyor." diyerek isyan eden Demir, dakikalar içinde 245 bin TL'sinin yok olduğunu söyledi.

Finans 2024-06-27 07:57:30

Gece uyurken klima kaç derece olmalı? Klima açık uyunur mu?

Günümüzde birçok konut, iş yerleri ve benzeri ortamlarda çeşitli iklimlendirme cihazları kullanılmaktadır. Klima olarak da bilinen bu cihazlar yaz aylarında çalıştırılan alanı soğuturken kış aylarında ise çalıştırılan ortamı ısıtmaktadır. Klima cihazları yaz kış fark etmeksizin her mevsim kullanılmakla birlikte özellikle gece yatarken de sıklıkla çalıştırılmaktadır. Peki, gece uyurken klima kaç derece olmalı ve klima açık uyunur mu?

Haber 2024-06-14 19:33:55

Astsubay dehşetinde korkunç detaylar! 'Kafasına silah dayadı, boğazını bıçakla kesti'

Adana'da emekli astsubay Yaşar Ergül (53), 10 yıllık eşi Seda Ergül'ü (35), 3 çocuğunun gözleri önünde tabancayla öldürdü. Korkunç cinayetle ilgili detaylar ise kan dondurdu. Davada tanık olarak dinlenen, kadının ilk eşinden olan kızı Sedef Soysal, "Zanlı daha önce de annemin boğazını bıçakla kesmişti. Bir kez uyurken boğazını sıkarken yakalayıp, engel oldum. Annem bizi öldüreceğinden korktuğu için şikayetçi olamıyordu" dedi. İşte detaylar...

Haber 12-06-24 16:59

Ortaköy'deki lüks evine ödediği kira ile gündemdeydi... Selen Görgüzel'den şaşırtan iddia: 'Uyurken evime...'

Hamdi Alkan’ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel yaptığı paylaşımlar ve sahne tarzlarıyla sık sık gündeme geliyordu. Görgüzel bu kez farklı bir konu ile gündeme geldi. Ev sahibi ile sorunlar yaşayan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Ünlü isim, 'Ev sahibim gürültü yaptığımı iddia ederek uyurken evime polis gönderdi' diyerek Adalet Bakanlığı'na seslendi.

Magazin 07-06-24 10:22

6 haftalık bebeği ve köpeğini aynı odada bıraktı! Beşiğinde uyurken bir anda saldırdı... Minik bebek parçalanarak öldürüldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennesse eyaletinde Mansoor ailesi kabus dolu anlar yaşadı. 6 haftalık bebekleri Ezra ile 8 yıldır sahibi oldukları Husky cinsi köpeklerini aynı odada bırakan aile sesleri duyarak geri geldiklerinde kabus dolu bir manzarayla karşılaştı. Aile köpeklerinin beşiğinde uyuyan bebeklerine saldırdığını ve onu parçalayarak öldürdüğünü ifade etti.

Trend 01-06-24 09:08

Uykuda alışveriş yapma hastalığı olduğunu söyledi! Koyun saymak yerine alışveriş sepetine ürün ekliyor... Binlerce dolar borcum var

42 yaşındaki Kelly Knipes, nadir görülen bir uyku bozukluğu nedeniyle uyurken alışveriş yapma hastalığının olduğunu söyledi. Gece geç saatlerde yapılan harcamaları nedeniyle Knipes binlerce dolar borcunun bulunduğunu dile getirdi.

Trend 30-05-24 15:31

Eve geldiğinde sevgilisini başka bir adamla yatakta uyurken buldu! Hiçbir şey yapmadan sadece selfie çekilip evi terk etti... İfşası sosyal medyada tartışma yarattı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas bölgesinde yaşayan 23 yaşındaki Killeen isimli bir adam eve geldiğinde sevgilisini başka bir adamla yataklarında uyurken buldu. O anlarda kız arkadaşı ve onu aldattığı adamı uyandırmadan sadece selfie çeken adam görüntüleri Facebook'tan ifşa etti. Killeen'in paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 28-05-24 09:18

Miras davasında gelin-kayınvalide karşı karşıya geldi! Cani gelin engelli kayınvalidesi uyurken yatağını ateşe verdi

Birleşik Krallık'ın Nottinghamshire bölgesinde bir gelin ve kayınvalide arasında miras nedeniyle anlaşmazlık yaşandı. Miras kavgasının istediği gibi sonuçlanmaması üzerine öfkelenen gelin engelli kayınvalidesi uyurken yatağını ateşe vererek yaşlı kadını öldürdü.

Trend 21-05-24 11:55

Otel odasında pantolonunun içine giren akrebin saldırısına uğradı! Uyurken defalarca kasık bölgesinden ısırıldı: Oteli dava etti

Las Vegas'ta bir otelde kalan Michael Farachi isimli bir adam uyuduğu sırada pantolonunun içine akrebin girmesi üzerine kabus dolu anlar yaşadı. Kasık bölgesinde büyük bir acı ve yanmayla uyanan Farachi akrebin testislerini ısırması üzerine oteli dava etti. Olay sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Trend 16-05-24 11:41

Gece uyurken başına gelmeyen kalmadı! 10 dakikada 300 bin liralık oldu

Elazığ’da yaşayan Ali Akbaş, gece uyuduğu sırada hayatının şokunu yaşadı. Akbaş'ın telefonu hacklendi, 10 dakika içerisinde internet bankacılığı hesabından adına kredi çekildi, ek hesabı da boşaltıldı. Yaklaşık 300 bin lira dolandırılan Akbaş, soluğu karakolda aldı. Adına çekilen kredi ile ek limitindeki paranın aktarıldığı hesabın belli olduğunu belirten talihsiz adam, yetkililere seslenerek mağduriyetinin giderilmesini istedi. İşte detaylar...

Haber 16-05-24 10:33

Eşini öldürüp intihar etti! Yakınlarından şoke eden 'uyuşturucu' iddiası: 'Alıp içeri atmış olsalar...'

Manisa'da Hamza Demirkıran (24), eşi Buse Demirkıran'ı (23) av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Demirkıran'ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen dayısı Vahdettin Cambaz (48), "Metamfetamin kullanıyordu. Ne yaşadıysa çocuk, ailesi uyurken yanında bebek varken gelip vuruyor. Artan bu uyuşturucu belası millettin başına bela oldu. Daha çok canlar yanmadan, yetkililer buna bir çare bulsunlar. Şikayet ediyoruz, alıp içeri atmış olsalar bu olay yaşanmayacaktı" dedi.

Haber 29-04-24 14:59

Kocasını otel odasında başka bir kadınla yakaladı! İhanet görüntülerini sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Az bile yapmışsın

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bir kadın kocasının ihanetiyle yüzleşti. Kocasının kendisini aldattığından şüphelenerek otel odasına giden kadın onu başka bir kadınla yatakta uyurken yakaladı. Sinirlerine hakim olamayan kadın kocasının yakasına yapışıp hesap sorarken o anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 25-04-24 08:46

6 gündür haber alınamıyordu! Ekipler 4. kattaki eve balkondan girdi! Uyuduğu ortaya çıktı

Elazığ'da ilginç bir olay yaşandı. Yalnız yaşayan Cevdet Ç.'den 6 gündür haber alamayan komşuları polise haber verdi. Adrese gelen ekipler kapıyı kimse açmayınca merdivenli itfaiye aracı ile 4. kattaki eve balkondan girdi. İtfaiye ve polis ekipleri 80 yaşındaki adamı evde uyurken bulundu.

Haber 24-04-24 23:05

Uyurken bile güzelleşmek ister misiniz? Bu gece rutini size iyi gelecek!

Uyurken güzelleşmenizi sağlayacak ürünlerden oluşan bir liste hazırladık. Gece rutininizi zenginleştiren ve sabaha ışıldayarak uyanmanızı sağlayacak ürünlere gelin, birlikte bir göz atalım!

Kadin 24-04-24 13:26

İstanbul’da kaza sonrası sızan taksici kamerada: Uyuyakalan taksici polisi duyunca kaçtı

Kemerburgaz-Göktürk yolunda kaza ihbarına giden itfaiye ekibi, taksiciyi aracın içerisinde uyurken buldu.

Yurthaber 24-04-24 09:48

Bel ağrısına ne iyi gelir? Bel ağrısı neden olur, nasıl geçer?

Bel ağrısı pek çok insanın günlük yaşamını etkileyen yaygın bir sorundur. Otururken, kalkarken, yürürken hatta uyurken bile bel ağrısı hissedilebilir. Bu ağrıların pek çok nedeni olabilir: kötü duruş, aşırı egzersiz, yaralanmalar, ağır kaldırmak, hareketsizlik ve hatta stres. Ancak bel ağrısından kurtulmanın yolları vardır.

Haber 22-04-24 15:05

Bakan Yerlikaya'dan suç örgütleriyle mücadele mesajı: Siz uyurken, şafak vaktinde onların kapılarını kıracağız

İçişleri Bakanı Yerlikaya organize suç örgütleriyle mücadele konusunda net mesajlar verdi. Yerlikaya, "Güvenlik birimlerimize diyoruz ki, 'Vatandaşımın bildiği, hissettiği, bazılarının da üzüldüğü ve canının yandığı eğer bir organize suç örgütü varsa, 3-4 ay içerisinde savcılarımızla beraber teknik takip, fiziki takiple bütün bilgi, belge, dokümanlarını alacaksınız'. Bir gün sabahleyin siz uyurken, biz şafak vaktinde onların kapılarını kıracağız, alıp götürüp adalete teslim edeceğiz" dedi.

Haber 26-03-24 21:20

Eşini uykusunda katletti, savunması 'pes' dedirtti! 'Tek suçum çok sevmek'

Bağcılar’da Faruk Karabülak (39), eşi Kudret Karabülak (32) uyurken başına yastık dayayıp 2 kez ateş ederek öldürdü. Duruşmada savunma yapan Karabülak, “Tek suçum eşimi aşırı sevmemdi. Çocuğumdan bile çok seviyordum. Bu kaderdi, hiçbir suçum yok kazaydı” dedi. Mahkeme sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. İşte detaylar...

Haber 07-03-24 13:30

Masa başında, seyahatte, araba kullanırken ya da uyurken vazgeçilmeziniz olacak visco yastıklar

Günlük hayatın koşturmacası içinde, vücudumuzun ihtiyacı olan en önemli şeylerden biri konforlu bir dinlenme ve destek. Visco yastıklar tam da bu ihtiyacımızı karşılayan, konforunuzu maksimum seviyeye çıkaran ürünlerin başında geliyor. Vücudunuza doğru desteği sağlayan visco yastıklardan oluşan bir liste hazırladık.

Haber 02-03-24 19:13

Abisinin boğazını ve cinsel organını kestiği iddia edilen sanıktan şaşırtan savunma: 'Kontrol bende değildi'

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağabeyini uyurken boğazını ve cinsel organını keserek öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı. Savunmasında ağabeyinin kendisine küçükken istismar girişiminde bulunduğunu öne süren sanık, mahkeme başkanının "Ağabeyinin cinsel organını kesmenin anlamı var mıydı?" sorusuna ise "Bilmiyorum, kontrol bende değildi. Bıçak benim elimdeydi ama kontrol bende değildi" cevabını verdi.

Haber 16-02-24 23:38

Kocasını uykusunda katletmişti! Sözleri dehşete düşürdü: 'Göğsüne 2 kez bıçak vurdum...'

Kayseri'de eşi Ahmet Uluyol'u (31) uykusunda bıçaklayarak öldüren Mervenur Uluyol (27) hakkında, 'Eşi kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Uluyol iddianamedeki ifadesinde, "Bir insan, bir insanı ne kadar dövebilirse o kadar döverdi. Olay günü beni darbetti, tehdit etti, uyudu. Uyurken göğsüne 2 kez bıçak vurdum. Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti. Keşke böyle olmasaydı. Beni de kendini de yaktı" dedi. İşte detaylar...

Haber 02-02-24 12:30

Yoğurdu tek başına yemeyin! İçine atacağınız bu 3 malzemeyle uyurken bile yağ yakın

Yağ yakmak pek çok insanın en çok istediği şey. Bunun için uygulanabilecek çok sayıda diyet var ancak özellikle bir tanesi uyurken bile yağ yakabileceğinizi iddia ediyor. Eğer yoğurt tüketmeyi seviyorsanız ve yağ yakmak istiyorsanız artık yoğurdu tek başına yemeyin. İçine ekleyeceğiniz limon suyu ve zerdeçal ya da pul biber alternatiflerinden biriyle etkili bir kür hazırlayabilirsiniz. İşte evde kısa sürede hazırlayabileceğiniz yağ yakan o yoğurt kürü tarifi...

Kadin 12-01-24 13:26

3 çocuğunun annesi Ceylan Kılıç'ı vahşice katledip intihar süsü veren kocaya müebbet hapis! Kanlı saç ve deri parçaları detayı: Kendini as, sen asmazsan ben seni öldürürüm

İstanbul Esenyurt'ta 2022 yılında yaşanan kan donduran vahşette 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç evinde başından vurulmuş halde bulunmuştu. Olayla ilgili yapılan soruşturma sonucu Kılıç'ı katledip cinayet süsü verenin cani kocası olduğu ortaya çıkmıştı. Müebbet hapis cezası alan koca hakkında Ceylan Kılıç'ın babası, "Kızıma, 'kendini as, asmazsan ben seni öldürürüm' deyip uyurken kafasından aşağı kaynar su dökmüş. Bize kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar." dedi.

Haber 11-01-24 10:11

Adana'da hayvan otlatırken kaybolan çocuk 7 saatlik çalışmayla bulundu

Adana'da ailesiyle hayvan otlattığı sırada kaybolan çocuk, 7 saat süren arama çalışmaları sonucu dağlık alanda uyurken bulundu.

Yurthaber 04-01-24 07:21

Koltukta uyuyan kadına iğrenç taciz: O anları kaydetti! Mailine gelen videoyu izleyince...

Samsun’un İlkadım ilçesinde kız arkadaşıyla aynı evde kalan M.K.’ye (31) uyurken elle tacizde bulunup, o anları cep telefonuyla kaydettiği önü sürülen S.D. (44), gözaltına alındı. S.D., çıkarıldığı hakimlikçe ev hapsine çarptırıldı.

Haber 13-12-23 16:06

Muhtar ve ailesi, gece yarısı büyük bir gürültü ile uyandı! Deprem olduğunu sanarak dışarı koştular ve...

Erzurum’un Oltu ilçesinde faciadan dönüldü. Çengelli Mahallesi Muhtarı Bünyamin Yeşilyurt, ailesi ile evde uyurken büyük bir gürültü ile uyandı. Muhtar Yeşilyurt ve eşi, çocukları ile birlikte deprem olduğunu sanarak dışarı koştular ve dışarı koştuklarında evin balkon kısmında bakın ne gördüler!

Haber 23-11-23 10:57

Şanlıurfa'da hamile eşini öldürmüştü! Büyü iddiası: 'Uyurken canavar gibi gördüm'

Şanlıurfa'da 5 aylık hamile Fidan Uzun eşinin tüfeğinden çıkan kurşunlarla hayatını kaybetmişti. Tüfeğin kazara ateş alması sonucu eşini vurduğu iddia edilen Ahmet Uzun ifadesinde eşine ve kendisine büyü yapıldığını düşündüğü itiraf etti. Uzun, "Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm" dedi.

Haber 16-11-23 13:13

Uyurken kilo vermek mümkün mü? Canan Karatay zayıflamanın sırrını açıkladı, göbek yağlarınıza veda edin!

İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, kilo probleminden muzdarip kişiler için zayıflamanın sırrını verdi. Her zaman, sağlıklı beslenen ve düzenli egzersiz yapan kişilerin daha enerjik olacağını vurgulayan uzman isim, leptin hormonuna dikkat çekip uyarıda bulundu.

Haber 06-11-23 06:59

Bolu'da hayatından endişe ettiği eşi evde uyurken bulunan kadın sinir krizi geçirdi

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde, kendisine ulaşamadığı için hayatından endişe ettiği eşi evde uyurken bulunan kadın sinir krizi geçirdi.

Yurthaber 02-11-23 07:19

Babasını uykusunda tüfekle katletmişti! Kan donduran vahşetin nedeni ortaya çıktı

Diyarbakır'da İ.G. (15), babası T.G.'yi (35) uyurken başından uzun namlulu silahla vurarak öldürdü. Kan donduran vahşetin ardından ise bir aile dramı çıktı. Tutuklanan İ.G., ifadesinde; babasının, annesine ve kendisine sürekli şiddet uyguladığını, bu nedenle öldürdüğünü söyledi. İşte detaylar...

Haber 02-10-23 12:12

Aksaray'da hırsızlıktan 11 yıl hapis cezası bulunan kişi araçta uyurken yakalandı

Aksaray'da hırsızlık suçlarından hakkında toplam 11 yıl hapis cezası bulunan kişi otomobilde uyurken yakalandı.

Yurthaber 25-09-23 11:35

6 aylık çocuk beşiğinde uyurken neredeyse fareler tarafından canlı canlı yeniyordu! Her yeri ısırıklarla kaplıydı... Büyük miktarda kan kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Indiana eyaletinde yaşanan bir olay ülkenin gündemine yerleşmeyi başardı. İsmi açıklanmayan 6 aylık bir bebek beşiğinde uyuduğu sırada 50'den fazla farelerin saldırısına uğradıktan sonra canlı canlı yeniliyordu.

Trend 23-09-23 10:48

Kan donduran vahşet! Çocukları yan odadaydı... Tartıştığı kocasını uyurken boğazından bıçaklayarak öldürdü

Konya’nın Karapınar ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. S.K. isimli kadın, tartıştığı eşi Ahmet K.'yı (40) uyurken boğazından bıçaklayarak öldürdü. S.K. daha sonra polisi arayarak kocasını bıçakladığını söyledi. S.K.'nın emniyetteki ifadesinde, kendisini ve çocuklarını dövdüğü için eşini öldürdüğünü söylediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 19-09-23 15:10

Yakınlarının yanı sıra çok sayıda ekip tarafından aranıyordu! Antalya'da kaybolan 73 yaşındaki Durkadın Aksoy bakın nasıl bulundu

Antalya'nın Finike ilçesinde, dün sabah evden ayrılıp kaybolan Durkadın Aksoy (73) bulundu. Yakınlarının yanı sıra çok sayıda ekip tarafından arama çalışması yapılan Durkadın Aksoy, evin yakınlarındaki bir noktada uyurken bulundu.

Haber 18-09-23 16:38

Akıllara durgunluk veren olay! 'Şiddet görüyorum' deyip evlerine geldi... 'Gece bize bayıltıcı sprey sıktı' Uyandıklarında şoke oldular

İzmir Karşıyaka'da yaşayan adam, ilk eşinden olan öz kızının ‘eşimden şiddet görüyorum, geleceğim’ demesi üzerine otogardan alıp eve getirdikleri kızının evde bulunan 3 bilezik ve 2 cep telefonunu çaldığını ileri sürdü. Aile bireyleri karakola gidip şikayetçi olurken baba, “Uyurken bize bayıltıcı sprey sıktığı için hiçbir şeyden haberim yoktu. Küçük kızım beni uyandırıp ‘baba telefonlarınız yok. O evden gitmiş’ dedi. Kalkıp çocukları uyandırdım. Müslüm baygındı, zar zor kendine getirdim” dedi.

Haber 02-09-23 10:44

Canan Karatay'dan çarpıcı uyarı! Göbek yağlarınızla vedalaşın, uyurken bile kilo vereceksiniz

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı açıklamalarla da dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay'dan çarpıcı bir uyarı geldi. Uzman isim leptin hormonuna dikkat çekip uykuda kilo verilebileceğini ifade etti.

Haber 01-09-23 07:18

Kan donduran vahşet: 16 yaşındaki çocuk, üvey abisini uykusunda tüfekle katletti! Cinayetin nedeni...

Eskişehir'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. T.E. (16), üvey ağabeyi Arda Ercan'ı (22), uyurken pompalı tüfekle başından vurarak öldürdü. 'Kasten öldürme' suçundan tutuklanan T.E., Ercan'ın kendisine sürekli eziyet ettiğini öne sürdü. T.E. ifadesinde, "Bana sürekli eziyet ediyordu, akşam da bu nedenle tartıştık. Sabah uykusundayken pompalı ile ateş ederek öldürdüm" dedi. İşte detaylar...

Haber 31-08-23 14:50

Kan donduran vahşet: 4 yıl boyunca 2 üvey kızına cinsel istismarda bulundu! Gece uyurken baltayla...

Sultangazi'de kan donduran bir olay yaşandı. İddiaya göre, Suriye uyruklu Ammar K. (48), üvey kızları F.A. (18) ile A.A. (16)'ya yaklaşık 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. Ammar K. çocukları ölümle tehdit etmesine rağmen, F.A. yaşadıklarını erkek kardeşi M.A.'ya (18) anlattı. F.A. ve M.A., gece uyuduğu sırada Ammar K.'ye evdeki baltayla saldırdı. Ağır yaralanan Ammar K. hastaneye kaldırılırken, F.A. ve A.A ise gözaltına alındı. Çocuklar, emniyetteki ifadelerinde her şeyi itiraf etti.

Haber 31-08-23 11:30

Uyurken ağızdan salya akması neden olur? Uyurken ağızdan salya akması nasıl engellenir?

Dinlendirici bir uykunun güzellikleriyle başa çıkarken bazen istenmeyen durumlarla da karşılaşabiliriz. Uykuda ağızdan salya akışı birçok kişinin deneyimlediği ve gece boyunca sizi rahatsız edebilen yaygın bir olgudur. Uyku vücudumuzun dinlendiği ve yenilendiği bir süreçtir. Ancak bu dinlencenin ortasında bazen istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Uyurken ağızdan salya akması da bu durumlardan biridir. Tıbbi terimiyle "uykuda tükürük salgılaması" olarak adlandırılır.

Haber 30-08-23 02:44

Gece terlemesi neden olur? Gece uyurken ense ve boyun terlemesi nasıl geçer?

Uyku vücudumuzun yenilendiği ve dinlendiği bir süreç olup genel sağlık ve yaşam kalitesi için hayati öneme sahiptir. Ancak bazı insanlar için gece uykusu istenmeyen bir durum olan gece terlemesiyle kesintiye uğrayabilir. Gece terlemesi uyku sırasında vücutta aşırı terleme olarak ortaya çıkar ve bu durum bireyin uykusunu bölebilir. Özellikle ense ve boyun bölgesinde yoğunlaşan terlemenin sebepleri çok çeşitli olabilir ve kişiden kişiye farklılık gösterebilir.

Haber 28-08-23 20:32

Misafirliğe gitmişti! Herkes uyurken... Ablasının 1 haftalık torununu kaçırdı

Eskişehir'de misafirliğe gittiği ablası N.A.'nın 1 hafta önce dünyaya gelen torununu kaçıran H.A. (44), taksiyle geldiği Konya'nın Akşehir ilçesi girişinde yakalandı. Bebek, sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edilirken, sevk edildiği mahkemece adli kontrolle serbest kalan H.A., ifadesinde ''İkiz çocuğum öldüğü için psikolojim iyi değildi. Bebeği yaşadığım Mardin'e götürmek için kaçırdım'' dedi.

Haber 26-07-23 17:47

Sizi büyük zahmetten kurtaracak kullanımı kolay en iyi lastikli çarşaflar

Uyurken size eşlik eden uyku setlerinin konforu, iyi bir dinlenme deneyimi bakımından oldukça önemli. Yatağınıza kolayca geçirebileceğiniz ve uyuduğunuz süre boyunca sabit kalacak lastikli çarşaflar, size kesintisiz bir uyku deneyimi sunabilir. Kullanımı oldukça kolay olan lastikli çarşaflar, hemen her yatak ölçüsüne uygun hazırlanıyor. Gelin, sizi zahmetten kurtaracak en iyi lastikli çarşaf markası çeşitlerini beraber inceleyelim!

Haber 25-07-23 16:46

Kahreden olay! Tarlada uyurken kamyonetin ezdiği 4 yaşındaki Esmanur'dan acı haber

Bursa'nın İnegöl ilçesinde tarla içinde uyurken üzerinden kamyonet geçen 4 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi. Çocuğun hastaneye getirilirken çekilen görüntüleri yürekleri sızlattı. Öte yandan çocuğun yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Haber 24-07-23 21:01

Erkek arkadaşının telefonunda tecavüz videosunu buldu! Uyurken tecavüz etmiş, bir de o anları kaydetmiş

İngiltere’nin Cardiff şehrinde sevgilisiyle birlikte yaşayan Tina Lewis isimli bir kadın erkek arkadaşının telefonunda oyun oynamak isterken iğrenç bir keşif yaptı. Lewis sevgilisi Edward Weeks’in kendisine uyurken cinsel tacizde bulunduğunu ve tecavüz ettiği anlarda kaydedilen videoları gördü. Genç kadın videolar karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşarken intihar ederek hayatını kaybetti.

Trend 21-07-23 10:17

Cenin pozisyonu nedir, bel fıtığına iyi gelir mi? Cenin pozisyonunda uyumak faydalı mı?

Cenin pozisyonu uyku sırasında tercih edilen ve birçok insanın kendini rahat hissettiği bir vücut pozisyonudur. Adını anne rahmindeki bir ceninin pozisyonuna benzerliğinden alır. Bu pozisyon uyurken vücudun bükülmüş bir halde, dizler karına çekilmiş olarak yerleşmesini ifade eder. Cenin pozisyonunda uyumak birçok kişi için rahatlık ve güvenlik hissi sağlar. Peki, cenin pozisyonunda uyumak faydalı mı?

Haber 18-07-23 14:30

Korkunç son! Bir anlık dikkatsizlik hayatına mâl oldu... Parkta çimlerin arasında uyurken öldürüldü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 1 çocuk annesi 27 yaşındaki Christine Chaves korkunç bir şekilde öldü. Parkta çimlerin arasında yatan Chaves, çimleri biçmek için gelen işçinin onu fark etmemesi üzerine çim biçme makinesinin altında kalarak hayatını kaybetti.

Trend 18-07-23 08:58

Kuaför uyurken saçlarınıza yaptığınız 3 hatayı paylaştı! Sakın bu şekilde uyumayın

Saçların sağlıklı ve parlak olması çok daha bakımlı görünüm kazandırıyor. Kuaförler paylaştıkları saç bakım sırlarıyla evde yapılan uygulamalar ile de bakımlı saçlara kavuşulabileceğini belirtiyor. Bir kuaför TikTok hesabında yayınladığı videoda saçları yıpratan üç hatayı açıkladı. İşte uyurken asla yapmamanız gereken hatalar...

Kadin 09-06-23 16:04