Vazektomi Nedir Haberleri

Doğum kontrolünde yeni yöntem! Uzman isim açıkladı: İlişki sırasında erkekler de kalıcı olarak korunabiliyor

İlişki sırasında erkeklerin de korunabileceğini belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Nigar Allahverdiyeva, “Gebelikten koruma denince akla kadınlar için tasarlanan yöntemler gelir fakat erkekler için de korunma yöntemleri mevcuttur. Erkeklerde kalıcı korunma yöntemi olarak ’vazektomi’ ameliyatı uygulanabilir” dedi.

Kadin 26-02-2024 16:08

Erkek arkadaşlarından istediklerinin listesi sosyal medyayı karıştırdı! Zorunlu vazektomi yaptırması gerekiyor...

Herkesin sevgililikten beklentisi değişim gösteriyor. Erkek arkadaşlarında aradığı kriterleri bir liste haline getiren kadın 54 maddelik özellikleri yayınladıktan sosyal medyada tartışma yarattı. 54 talebinin içerisinde sosyal medya takipçi yönetimi ve vazektomi isteği de bulunan genç kadın birçok kişiyi kızdırdı.

Kadin 05-05-2023 16:35

Cinsel ilişki itirafı gündem olmuştu! Ashley Graham kocasıyla ilgili o detayı açıkladı

İki yaşında bir oğlu ve bir yaşında ikizleri olan ünlü model Ashley Graham, zaman zaman cinsel ilişki itiraflarıyla adından söz ettiriyor. Büyük beden model son olarak doğum kontrol yöntemi olarak eşi Justin Ervin'in vazektomi yaptırdığını açıkladı.

Magazin 20-03-2023 11:14

İngiltere’nin Güzin Ablası Jane O’Graman’a gelen itiraf şoke etti! “Sperm kanallarımı bağlattım. Sevgilim hamile olduğunu söylüyor”

Okuyucularının kimseyle paylaşamadığı sorunlarına çözüm bulmak için kendi köşesindedertleri dinleyen Jane O’Graman’a gelen itiraf bir kez daha gündem oldu. İsmi vermek istemeyen bir adam sperm kanallarının bağlatılması anlamına gelen vazektomi ameliyatı olmasına rağmen sevgilisinin kendisinden hamile olduğunu iddia ettiğini belirtti. Sevgilisinin kendisini aldattığını düşünen adam Jane O’Graman’dan yardım istedi.

Trend 13-12-2022 15:28

Vazektomi Nedir

Vazektomi Nedir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vazektomi Nedir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

TikTok’ta gören yaptırıyor! Akım hızla ilerliyor... Doğum kontrolü için sperm kanallarını bağlatıyorlar

TikTok’ta son dönemde popüler olan bir trend kullanıcıları şaşkına çevirdi. Hayat şartlarının olumsuzluğu ve zorunlu ebeveynlikleri engellemek için özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde erkekler vazektomi ameliyatına yöneldi. TikTok’ta “vazektomi” ve “snipsniphooray” etiketiyle milyonlarca paylaşım yapıldı.

Trend 14-11-2022 16:31