Ya İstiklal Ya Ölüm Dizisi Haberleri

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin konusu nedir? Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin oyuncuları kimler?

20 Nisan 2020'de yayınlanan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi 11 ve 12. bölümünde final yaptı. Yönetmen koltuğunda Yasin Uslu'nun oturduğu Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi bu akşam özel bölümüyle TRT 1 ekranlarında yer alacak. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde, Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Kuvâ-yi Milliye hareketi ve Ankara'da yeni bir meclisin kurulma dönemi ile 23 Nisan 1920'de yapılan açılış işleniyor.

Trend 16-03-2022 18:35

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinden ilk fragman yayınlandı! TRT'nin dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

TRT 1'in yeni dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm'den ilk fragman yayınlandı. Milli mücadele yıllarında yaşananları anlatacak olan TRT'nin mini dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm'ün ilk fragmanı tüyleri diken diken etti. Peki Ya İstiklal Ya Ölüm'ün oyuncuları kimler, konusu nedir? Ya İstiklal Ya Ölüm ne zaman başlıyor?

Magazin 25-02-2020 03:14

TRT'nin Milli Mücadele dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm'ün çekimleri başladı! Atatürk rolünü kim canlandırıyor?

TRT’nin Milli Mücadele’nin 100’üncü yılına özel hayata geçireceği projelerin ilki olan Ya İstiklal Ya Ölüm’ün çekimleri başladı. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde Mustafa Kemal Atatürk rolünü ise ünlü oyuncu Birkan Sokullu canlandıracak. Ünlü oyuncuları buluşturan Ya İstiklal Ya Ölüm'ün yayın tarihi de açıklandı. İşte Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi konusu ve yayın tarihi.

Magazin 17-01-2020 21:56

Diğer Haber Etiketleri