Yildiz De Bana Yarismasi Haberleri

Eşini öldürmekle suçlanan sanık: 26 senelik hayat arkadaşımdı, ben öldürmedim

19 Haziran 2022 yılında Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde düğünde karşılaşan iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle kavga çıkmış, 42 yaşındaki Gülten Ş. silahla vurularak yaşamını yitirmiş, Tarık Ö. ve Tayfun D. de yaralanmıştı.

Yurthaber 2024-05-07 14:30:22

Eşinden para istedi, 'param yok' cevabını alınca hayatı değişti! Kendi işinin patronu oldu

Kocası harçlık vermeyince kendi dükkanını açan kadın, 36 yıldır mesleğini icra ediyor. Daha sonra eşinden ayrılan kadın 3 çocuğunun üniversiteyi bitirmesine katkı sağladı. "Herkes bana, 'Başaramazsın, yapamazsın, tek başına bir bayansın' dedi. Ben de 'Neden, ben de yapabilirim' dedim." ifadelerine yer veren kadın hikayesiyle alkış topladı.

Kadin 2024-05-06 07:47:11

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Saraçhane'de polislerle tartıştı: Bana bağırma!

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, 1 Mayıs etkinlikleri için Saraçhane'deydi. TİP lideri Baş alanda polislerle tartıştı. Baş'ın "Bağırma" dediği duyulurken, polis de "Sana bağıran kim!" diye yanıt verdiği görüldü.

Haber 2024-05-01 12:30:28

Ortalığı kan gölüne çevirdi, kendini bakın nasıl savundu! 'Öldürme niyetim olsaydı...'

Bolu'da Kenan Ünen (50), miras anlaşmazlığı nedeniyle kayınbiraderinin oğlu Erhan Üreten’i (24) pompalı tüfekle öldürdü, kayınbiraderi Ekrem Üreten (46) ve küçük oğlu Ersan Üreten’i (23) de ağır yaraladı. Oğlunun öldürüldüğü olayı mahkemede anlatırken gözyaşlarına boğulan Ekrem Üreten, “Kaç kere ‘Yapmayın’ diye bağırdım ama ilk bana ateş etti” diye konuştu. Kenan Ünen ise “Öldürmek gibi niyetim yoktu. Öldürme niyetim olsaydı oğlumu konuşması için yanlarına göndermezdim” dedi. İşte detaylar...

Haber 2024-04-19 17:56:03

Anne sütünün arkasındaki gerçeği paylaştı! İkisini de kendi sütü, ikisi de farklı renkte: Çilekli süt gibi

Yeni anne Jo Johnson Overby, pompalama seansı sırasında pembe renkli süt ürettiğinde duruma anlam veremediğini ve şaşırdığını söyledi. TikTok'ta yaşadığı deneyimi paylaşan anne, "Kimse bana bebeğimi emzirirken sütümün çeşitli renklerde geleceğini söylemedi" notunu ekledi.

Trend 19-04-24 14:05

Babasını tüfekle vurdu, sözleri dehşete düşürdü! 'Beni ve ailemi döverek engelli yaptı'

Bursa'da Mehmet Ali Bulut (24), ev meselesi nedeniyle tartıştığı babası Recep Bulut'u (60) pompalı tüfekle ağır yaraladı. Bulut savunmasında, "Babam, çok küçük yaştan beri anneme, bana ve kardeşlerime defalarca şiddet uyguladı. Hatta annem tamamen görme yetisini kaybetti. Bizi küçükken dövdüğü için hem benim hem de kardeşlerimde yüzde 98 görme ve yüzde 35 işitme kaybı vardır" dedi. Bulut, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 18-04-24 11:59

TFF binasına kurşunlu saldırıda Ahmet Çakar'dan bomba iddia! Sinan Engin araya girdi: Bana da kulüp başkanı söyledi

TFF Yönetim Kurulu'nun toplantıda olduğu sırada binaya kurşunların isabet etmesi Türkiye'nin gündemine oturmuştu. 5 kurşunun isabet ettiği olayla ilgili eski hakem Ahmet Çakar çok çarpıcı bir çıkışa imza attı. Çakar, olayın çok farklı olduğunu sonradan öğrendiğini belirtirken spor yorumcusu Sinan Engin de Çakar'ın açıklamasını destekledi.

Spor 09-04-24 15:17

İhale yasası, kamuda tasarruf... Mehmet Şimşek 'ek ödeneğe' kapıyı sert kapattı: Kimse bunun için bana gelmesin

2024'te emekliler seyyanen zam beklentisine kavuşamamış, bunun etkisinin sandık sonuçlarına da fazlasıyla yansıdığı gündeme gelmişti. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimden önce emeklilere yönelik bir adımı görüştüğü de konuşuluyordu. Mehmet Şimşek'in son olarak tasarruf konusunda çok net sözler sarf edip "Kimse ek ödenek için bana gelmesin" dediği öne sürüldü.

Finans 09-04-24 08:33

Yüzünde maske, elinde tırpan! Gören bir daha baktı: 'Bana iş çıkarmayın'

Düzce’de motokurye Resul Gür, bayram tatili nedeniyle yola çıkacak sürücülerin kurallara uyması konusunda farkındalık yaratmak için yüzüne V For Vendetta karakterinin maskesini takıp, eline de tırpan alarak Anadolu Otoyolu üzerindeki tesislerde dolaştı. Bir tesis girişinde, trafik uygulaması yapan polislerin de yanına giden Gür, sürücülere yaklaşıp üzerinde ‘Emniyet kemeri tak. Hızlı gitme, bana iş çıkarma’ yazılı pankartı okutup kurallara uymaları konusunda uyardı. Sürücüler ise şaşkına döndü.

Haber 07-04-24 13:30

'Bir sabah uyandığımda hiç gitmediğim ülkenin aksanıyla konuşmaya başladım' Çok nadir görülüyor! 'Sesim bana ait değilmiş gibi'

İngiltere'de yaşan 36 yaşındaki Zoe Coles, bir sabah uyandığında hayatını tümüyle değiştiren ve kendisine hayatının şokunu yaşatan bir olayla karşı karşıya kaldı. Zoe, sabah uyandığında, daha önce hiç gitmemiş olmasına ve o ülkeye dair hiçbir fikri olmamasına rağmen Gal aksanıyla konuşmaya başladı. Çok nadir görülen bu durumun, başka olumsuz etkileri de var. Zoe, yeni sesinin artık ona ait değilmiş gibi hissettirdiğini söyledi.

Kadin 21-03-24 15:50

Sosyal medyada gördüğü ilana tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Sadece 1 kez de değil, tam 3 kez dolandırıldı

İstanbul'da yaşayan Nurcan İbili (40), sosyal medyada gördüğü 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayan İbili, dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldı. İbili, "Satıcı sandığım kişi bana samimi geldiği için inandım. Toplamda 33 bin lira olmak üzere 3 kere 11 bin lira para havalesi yaptım. Param gitti. Kendi mantık çerçevemde bu bana olabilecek bir şey gibi mantıklı geldi" dedi. İbili, şimdi 33 bin lirasını alanların yakalanmasını bekliyor.

Haber 19-03-24 10:59

Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'ın o sözlerine böyle karşılık verdi: 'Cumhurbaşkanı da bir gün bana oy verecek'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı Sözleşme İmzalama ve İş Başlatma Töreni' sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Yolu açık olsun' sözlerinin hatırlatılması üzerine İmamoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı da bir gün bana oy verecek. Dinleyince de direkt o geldi aklıma. Yani ‘Tam yol ileri, yolu açık olsun’ cümlesi oy vereceğim bir insana söylenir” dedi. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Haber 11-03-24 17:59

Hayalini kızlarıyla hayata geçirdi, hikâyeyi öğrenenlerin aklına Dangal geldi! Hindistan yapımı ünlü film, Türkiye'de gerçek oldu

Oğlu olmadığı için kızlarını güreşçi yapan babanın hikâyesinin anlatıldığı Hindistan yapımı "Dangal" filmi, Türkiye'de de boks antrenörü Osman Bozkurt ve şampiyon kızları ile gerçeğe dönüştü. Doğacak erkek çocuğunu boksör yapma hayali kuran baba Osman Bozkurt, öğrenenlerin aklına "Dangal" filminin geldiği hikâyede fikrini kızlarıyla uygulamaya geçirdi. Bozkurt, filmin bazı yerlerini ağlayarak izlediklerini söylerken, Bozkurt'un kızı Latife Bozkurt, "Dangal filmi bana pes etmemeyi öğretti" dedi.

Haber 10-03-24 17:26

Kadın doktora kabusu yaşattı, savunması 'yok artık' dedirtti! 'Öküz dediğini duydum...'

Bursa’da Tayfun Eserkaya (31), Hematoloji Uzmanı Dr. Nihan Alkış'ı (41) darbederek yaraladı. Tutuklu yargılanan Eserkaya ilk kez hakim karşısına çıktı. Eserkaya savunmasında, "Doktoru görünce yanlış odaya girdiğimi anladım. Özür dileyip dışarı çıktım. Bu sırada kendisinin bana, 'Öküz' dediğini duydum. Psikolojim de bozuk olduğu için kendisini itekledim. Düşüp burnunu masaya çarptı. Düştükten sonra kendisine tekme atmadım, vurmadım" dedi. Hakim, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haber 26-02-24 13:30

Tapuda vatandaşı ürküten fark! Bazı alıcılar ev almaktan vazgeçiyor

Antalya'da uzun yıllar önce kent imar planında yapılan hata nedeniyle ev alacak vatandaşlar tapuda gerçekle yüzleşiyor. Hata nedeniyle alıcalarla sorun yaşayan emlakçılar da durumdan şikayetçi. Emlakçılar, "Müşteri, 'Bana gösterilen daire değil de farklı bir daire mi satıyorlar' diye kaygılanıyor" diye konuştu.

Finans 25-02-24 15:12

Eski TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkında çarpıcı 'Adnan Oktar' iddiası! Sosyal medyadan yanıt verdi: 'Hukuki girişimlerde bulunacağım'

Eski Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın, Adnan Oktar suç örgütünü konu alan ‘Adnan’ belgeselinde, örgüt üyelerinin 1999'da düzenlenen operasyondan kurtulması için sahte işkence raporu hazırladığı iddia edildi. Söz konusu iddiaya Fincancı "Diziyi hazırlayanlar öyle olduğunu iddia etse de ne yazık ki bana ulaşmadılar. Herhangi bir açıklama isteği de olmadı" diyerek yanıt verdi.

Haber 11-02-24 19:28

Bekçilerden cezaevi firarisine sokakta copla dayak! Görüntüler ortaya çıktı

Kahramanmaraş'ta yakalanan cezaevi firarisi Muzaffer Akdaş (47), 2 mahalle bekçisi tarafından copla tekme tokat dövüldü. O anların görüntüleri de ortaya çıktı. Akdaş'ın bekçilere 'vurma' diyerek seslendiği anlar görüntülerde yer aldı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. Akdaş emniyetteki ifadesinde, "Bekçilerden biri bana yönelik ‘Ben bekçilerin en azılısıyım’ dedi. Gaz sıktılar ve ters kelepçe taktılar. ‘Sen bizden nasıl kaçarsın’ deyip küfrederek copla vurdular" dedi.

Haber 11-02-24 15:33

İTO Başkanı Avdagiç: Gerçekçi, enflasyonla korelasyon içinde kur istiyoruz

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, döviz kurlarındaki artışa ilişkin olarak, " Gerçekçi, enflasyonla korelasyon içinde kur istiyoruz" değerlendirmesini yaptı. Avdagiç, “Bana göre ‘kur şu kadar’ olmalı söylemi tehlikeli. Dövizin 30 lira olduğu yerde, 40-45 lira olsun demek çok ciddi bir zıplama anlamına geliyor. Hızlı artış da hızlı iniş de sizi çarpar." dedi.

Finans 11-02-24 10:28

Mustafa Sarıgül Ordu adayı mı olacak? 'Karar arifesindeyim' diyerek paylaştı, gündem yarattı

CHP’den Ordu Büyükşehir Belediyesi adayı olacağı iddia edilen Mustafa Sarıgül'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sarıgül, “Önemli bir karar arefesindeyim. Bana bütün Türkiyem gel diyorsunuz. Antep’im, Kocaelim, Denizlim. Hele hele hele Ordum. Nasıl gelmek istiyorum ama bir de bana sorun.” dedi.

Haber 08-02-24 14:55

Fiyatı 6 bin 999 TL'ye düştü! Çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge indirime girdi

Son yılların en gözde elektronik ürünlerinden robot süpürgeler, temizliğe vakit ayıramayanların favorisi! Temizliği dert olmaktan çıkaran bu yeni nesil cihazları bir kez kullanan adeta bağımlısı oluyor. Siz de "Zamanım bana kalsın ama evim de tertemiz olsun!" diyorsanız, yapmanız gereken belli, kaliteli robot süpürge satın almak! "Hangi modeli almam gerek?" diye düşünüyorsanız, çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge bugüne özel indirimde, işte detaylar!

Haber 07-02-24 12:37

'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'yı öldüren Erkan Baykut'un ifadesi ortaya çıktı! Dikkat çeken 'cinsel istismar' detayı

Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin’i öldüren Erkan Baykut'un savcılık ifadesi ortaya çıktı. Baykut ifadesinde, "Ben kendisini Afgan uyruklu Saboor Muradı zannettim. Olay tarihinde de Ramazan Pişkin’in Saboor Muradı olduğunu bilerek yaralamak amacıyla gittim. Kendisine önce taş attım. Kendisi taşı alarak bana karşılık verdi. Bende üzerimdeki bıçağı çıkararak karın bölgesine 2-3 defa sapladım" dedi. Baykut'un ifadesindeki cinsel istismar detayı ise dikkat çekti. İşte detaylar!

Haber 02-02-24 16:59

500 bin lirayı bir ay içinde 700 bin lira yapacağını vaadetti, sonra yaşananlar yine şaşırtmadı! Arkamda Yavuz var bana bir şey olmaz

Ponzi sistemiyle dolandırıcılık yöntemi bir kez daha çöktü. 12 kişinin 41 milyon lira dolandırıldığı olayda soruşturma tamamlandı. Anadolu Adliyesinde dönemin mali işler müdürünün de adının geçtiği olayda emlak ve arsa satışı yapılarak 500 bin liranın bir ay içinde 700 bin lira yapılacağı vaadedildi. 120 yıl hapsi istenen şüphelinin 'Arkamda Yavuz var, bana bir şey olmaz" sözleri ise dikkat çekti.

Haber 02-02-24 13:44

24 bin TL'lik trafik cezası! Motorunun başına geldiğinde polisleri gördü... Kardeşi bu kez kaçamayınca 'Devletimiz var olsun, sağ olsun' dedi

Trafik cezası haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi. Edirne'de şehir merkezindeki trafiğe kapalı alandaki araçlara yönelik denetim yapan trafik şubesi ekipleri, kuralı ihlal eden motosiklet sürücülerine ceza yazdı. Uygulama noktasında bıraktığı motorun yanına gelen bir sürücü toplamda 24 bin TL'lik ceza yedi. Motosiklet sahibi ise "Kardeşim bu sefer kaçamadı 12 bin TL bana, 12 bin TL de kendisi ceza yedi. Devletimiz var olsun, devletimiz sağ olsun" diye konuştu.

Finans 30-01-24 13:28

İkizleriyle sokağa atıldı, gözyaşlarına boğuldu! 'Yalvardım, yapma dedim...'

Antalya'da boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından oturduğu ev satılan ve ikiz kızları ile tahliye edilen Hanna Y. (43), gözyaşlarına boğuldu. Üzerlerindeki pijamalarla sokağa atılan eşyaların yanında bekleyen ikizlerden H.Y., "Babamı aradım, yalvardım. 'Yapma' dedim. Ancak o bana 'Sokakta kalın bana ne' dedi" dedi. İkizlerden E.Y. ise, "Bir gün babam, annemi çok kötü dövdü. Annem de polise şikayet etti, babam da hayatı boyunca bize kötülük edeceğini söyledi" ifadelerini kullandı.

Haber 29-01-24 17:59

Ekrem İmamoğlu'ndan Muharrem İnce'nin sert açıklamalarına yanıt: Kendisiyle biz bu tonda bu dilde ve bu kavramlarla konuşmadık

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP ile iş birliği yapmayacaklarını belirterek "Bunlar her gün demleniyor, ittifak kurmam mümkün değil" demişti. İnce'nin açıklamalarına yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Sayın İnce'yle biz bu tonda bu dilde ve bu kavramlarla konuşmadık. Onun bana olan saygısını, hürmetini, sevgisini biliyorum. Benim de ona olan sevgi, saygı, hürmetimi o biliyor. O bakımdan bu cümleleri söylemişse niçin söyledi, bir gözden geçireceğim" dedi

Haber 26-01-24 17:33

Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! İçimde ne arzular, tutkular varmış deyip yaşadıklarını anlattı!

Aile Terapisti ve danışmanı Serhat Yabancı, Nur Viral'e konuk oldu. Canlı yayına telefonla bağlanan izleyicinin anlattıkları dikkat çekti. "Bana ilk 'gülüm' diyen adama aşık oldu" diyen seyircinin anlattıkları karşısında Nur Viral ne diyeceğini bilemedi. Kadın seyirci 1 trilyona aşkın parasının gittiğini de sözlerine ekledi.

Magazin 24-01-24 16:59

Eşini ve annesini başından vurup 'hak ettiler' demişti! 54 gün sonra acı haber geldi

Adana'da Nurettin Kaya (40), tartıştığı eşi Halime Kaya'yı (44) ve annesi Fahriye Kaya'yı (54) tabancayla başından vurdu. Halime Kaya olay yerinde hayatını kaybederken, Fahriye Kaya tedavi gördüğü hastanede 54 gün sonra hayatını kaybetti. İfadesinde, "Bana ihanet ediyorlardı, ikisini de vurdum. Hak ettiler" diyen Kaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 19-01-24 11:59

Atv o dizinin fişini çekti! Erken final kararı herkesi şaşırttı

Tv8’in “Aşka Düşman” dizisinin hemen ardından bir final kararı da Atv’den geldi. Kanalın sürpriz yaparak ilk bölümünü yılbaşı gecesi yayınladığı “Yıldızlar Bana Uzak” dizisi için final kararı alındı. Dizinin son çıkan reytingleri de beklentiyi karşılamayınca kanal yönetimi dizinin fişini çekti.

Magazin 17-01-24 14:53

Reytinglere yenik düştü! Show TV o dizinin fişini çekti

Yeni yıl itibariyle kanallardan final üstüne final kararları gelmeye başladı. Geçen hafta “Dilek Taşı” dizisinin 20 bölümde ekrana veda edeceği açıklanmıştı. Dün ise önce tv8’in “Aşka Düşman” dizisinin ardından, Atv’nin “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinin 4 bölümde biteceği duyuruldu. Şimdi de erken final kararı Show Tv'den geldi.

Magazin 17-01-24 09:03

Gizli fon davasında ara karar! Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın davasının üçüncü duruşması bugün görüldü. Sanık Erzan savunma yaptı."O koltukta oturmasaydım, kartvizitimde yazmasaydı, bir saat önce işten ayrılsaydım, Selçuk İnan o parayı bana vermezdi." dedi. Pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi.

Haber 15-01-24 20:51

Ev sahibinin sopalı saldırısına uğradı: 'Köpeğimi gezdirip gelirken bana bir leğen su döktü'

Ev sahibi kiracı sorunu giderek büyüdü. Sarıyer'de sokak ortasında ev sahibinin sopalı saldırısına uğrayan Onur Yavuzyılmaz, konuyu yargıya taşıdı. 24 yaşındaki Yavuzyılmaz, "Köpeğimi gezdirip gelirken bana bir leğen su döktü. Ben de ‘Neden böyle yapıyorsun?' dedim. Kendisi de ‘Çıkın evimden’ diyerek küfür etti. Ettiğim küfürlerle övünmüyorum, herkesten özür dilerim. Kendisi bacağıma vurduktan sonra küfür ettim." ifadelerini kullandı.

Haber 14-01-24 18:58

Survivor Turabi'nin sözleri sosyal medyada konuşuluyor! Erotik pozları hatırlatıldı: Porno yıldızıyla...

Survivor All Star'ın adından en çok bahsettiren isimlerinden olan Turbo Turabi yarışmadaki sözleriyle gündeme geldi. Turabi'nin "doğru yaptım deme Allah bana doğru yaptırdı de" sözleri sonrası yarışmacıya erotik pozları hatırlatıldı.

Magazin 07-01-24 13:38

+18'lik korkunç tuzak! Yeni yöntemleri deşifre edildi: 'Fiyatlar 5 dolardan başlıyor ve artıyor'

Dolandırıcılar yine boş durmuyor. Sosyal medyayı kullanan dolandırıcılar bu sefer de başkaları adına açtıkları sahte cinsel içerikli sosyal medya hesaplarıyla avlarını tuzaklarına düşürüyor. 25 yaşındaki genç bir kız, durumu fark ederek soluğu savcılıkta aldı. Yaşadıklarıyla ilgili olarak genç kız, "Fiyatlar 5 dolardan başlıyor ve fiyat artıyor. Tıkladıkça sizden üyelik ve ücret talep ediliyor. Bana ulaşmadılar hiçbir şekilde. Kimin yaptığını da bilmiyorum" dedi.

Haber 06-01-24 21:08

6 Şubat depremlerinde İsias Otel yıkılmıştı! Sahibinden bir akılalmaz açıklama daha: Bakın bu sefer ne dedi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Adıyaman'daki İsias Otel de yıkılmıştı. 72 kişiye mezar olan otelle ilgili davanın duruşmasında tutuklu otel sahibi bir akılalmaz açıklamaya daha imza attı. Tutuklu sanık Ahmet Bozkurt "Dolayısıyla bana ve evlatlarıma atılan suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum. Ben işimi düzgün yaptım. Eğer 7.2 şiddetinde deprem olmasaydı binam yıkılmayacaktı" dedi.

Haber 06-01-24 19:13

Kayınbabanın tuttuğu balık tüm aileyi hastanelik etti! Damat: Dünyadaki en zehirli balıkmış, hayatımda böyle lezzetli balık yemedim

Hatay'ın İskenderun ilçesinde balık keyfi yapmak isteyen bir ailenin tamamı hastanelik oldu. Yarım saat içinde ağız ve dilde şişme, el ve ayaklarında uyuşma olan aile zehirlendiğini anlayınca hastaneye koştu. Kayınbabasının balığı tuttuğunu belirten damat, "Ben de yedim ama bana bir şey olmadı. Ben az bir miktar yemiştim. Bu arada balığın tadı aşırı derecede lezzetliydi. Hayatımda böyle lezzetli bir balık yememiştim ama zehirliymiş işte bilemedik." dedi.

Haber 04-01-24 12:12

Filistin mitingi sonrası saldırıya uğramıştı! İsmail Aydemir: 'Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım'

İstanbul'da 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' mitingi sonrası üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak taşıyan ve yumruklu saldırıya uğrayan İsmail Aydemir konuya ilişkin basın açıklaması yaptı. Aydemir, "Allah o kardeşimize de, bana da, herkese de akıl fikir versin. Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım, Birbirimizi sevelim" dedi.

Haber 03-01-24 18:35

Polise direndi, aracının camına yumruklar indi! Yılbaşına saatler kala ortalık karıştı, devreye kadın polisler girdi

Yılbaşı gecesi Türkiye'nin en hareketli noktalarından biri yine İstanbul'da Beşiktaş'tı. Polisle 'dur' ihtarına uymayan kadın sürücü arasında başlayan tartışma hararetlendi. Polis otomobili kuşatıp camını yumrukladı. Araçtan inmekte direnen kadın "Durmazsan seni döverim dedi bana" diyerek polisin tehditte bulunduğunu öne sürdü. Polisle sürücü ve arkadaşları arasındaki hareketli gerginlik karelere de yansıdı.

Haber 01-01-24 14:09

Uçaktan indi! Törenle karşılanınca o da şaşırdı

2023 yılı içerisinde 1 milyon yolcu taşıma kapasitesine ulaşan Rize-Artvin Havalimanı’nda 1 milyonuncu yolcu törenle karşılandı. 57 yaşındaki Emine Ataman, 'Bunlar bana da sürpriz oldu, benim yapacağım sürpriz de gitti" ifadelerini kullandı.

Haber 23-12-23 00:25

Kan donduran vahşet! 14 yaşındaki çocuk, babasını balta ile öldürdü

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. H.B. (14), babası Ahmet Bakacak'ı (58), başına balta ile vurarak öldürdü. Jandarma, Bakacak'ın evindeki yiyecekler ile bir şırıngada da zirai ilaç tespit etti. Sorgusunda suçunu itiraf eden H.B., "Babam bana hakaret ve küfür etti. Beni kızgın demir ile dövecekti. Ben de balta ile kafatasına 2 defa vurarak öldürdüm" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-12-23 12:59

Liseli kıza fırında cinsel istismar! 'Bir anlık cahillikti' dedi, mahkeme affetmedi

Adana’da R.A. (63), işlettiği fırında çalışan lise öğrencisi E.A.’ya (16) cinsel istismarda bulundu. R.A. mahkemede, "Bir anlık cahillikti, neden yaptım bilmiyorum. İlk kez böyle bir şey yaşandı. Pişmanım" diyerek kendini savundu. Mağdur E.A. ise ifadesinde, "Fiziksel temasları son iki haftada neredeyse her gün oluyordu. Bazen bana aşkım, balım diyordu. Bazen de bana telefonundan açık seçik videolar izletiyordu. Şikayetçiyim” dedi. Fırıncı R.A., 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 14-12-23 17:45

Kirli emellerine şimdi de Cüneyt Özdemir'i alet ettiler! Mynet gündeme getirmişti... Youtube reklamında kendisini görünce şaşkınlığını gizleyemedi

Daha önce Mynet'in gündeme getirdiği, Türkiye'nin tanınan simalarından olan Acun Ilıcalı ve Candaş Tolga'nın programından kesitler alınarak yapay zeka desteğiyle seslendirilen dolandırıcılar, bu kez gözünü Cüneyt Özdemir'e dikti. Yapay zeka aracılığıyla kurgu bir videosu oluşturulan Özdemir "Tam geri zekalılara pazarlama yöntemi" dedi. Görüntüleri izleyince Özdemir "Artık bana da inanmayın! Çünkü öyle bir noktaya geldim" deyip herkesin başına gelebilecek tehlikeye dikkat çekti.

Haber 13-12-23 16:49

Açıklamalar peş peşe geldi! Hikmet Karaman, daha önce bana da saldırmıştı dedi, Erman Toroğlu ateş püskürdü: Defolun gidin, tutuklayıp cezaevine atsınlar

Teknik Direktör Hikmet Karaman, Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın kendisine de saldırdığını açıklarken, Erman Toroğlu konuyla ilgili canlı yayında adeta ateş püskürdü. Faruk Koca'ya yönelik olarak "Böyle bir Ankaragücü başkanını ve idarecilerini ben kabul etmiyorum! Bunlar varsa ben Ankaragücülü değilim. Defolun gidip lan! Ayıp ya!" ifadelerini kullandı.

Spor 12-12-23 08:33

Pencereden düşerek can vermişti... Dikkat çeken müstehcen video detayı! 'Bana öldüreceğini söyledi'

Güngören'de Sadet Fidan (55), 5. kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Fidan'ın şüpheli ölümüne ilişkin boşandığı eşi Hüseyin Polat’ın yargılandığı davada çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Tanık olarak dinlenen Fidan’ın çocukluk arkadaşı Arzu Kuyumcu, "Olaydan 1-2 ay önce sanık bizim eve gelerek müstehcen bir video gösterdi ve buradaki kadının Sadet olduğunu söyledi. Ben de videodaki kadının Sadet olmadığını söyleyip ikna etmeye çalıştım ancak o Sadet’i öldüreceğini söyledi" dedi.

Haber 05-12-23 17:59

Dünyaca ünlü MMA dövüşçüsü McGregor şimdi de İrlanda Başkanlığına adaylığını koydu! Bir onlara bir bana bakın

İrlandalı karma dövüş sanatçısı ve boksör Conor McGregor, yaptığı açıklamayla İrlanda Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Rakiplerinin yaşlı olduğunu söyleyen McGregor, İrlanda Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. "Gerry, 78 yaşında. Bertie, 75 yaşında. Enda, 74 yaşında. Bir onlara bir de bana bakın" dedi. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 15:13

Dolandırıcıların hedefindeler... Arda Türkmen'i şoke eden mesaj! Bana 1000 euro ver, düşeyim yakandan...

Ünlü şef Arda Türkmen de dolandırıcıların hedefi oldu. Arda Türkmen yaşadıklarını anlatırken dolandırıcıların kendisinden de bin euro istediğini söyledi. Ünlü şef yaşadıklarını anlatarak dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Magazin 03-12-23 10:30

Eğlence mekanında 4 kişiyi yaraladı! İfadesiyle pes dedirtti: Halüsinasyon görmüş olabilirim

Samsun'da bir geçtiğimiz mayıs ayında bir eğlence mekanına silahlı saldırı düzenlenmiş, 4 kişi de yaralanmıştı. Saldırgan hakim karşısına çıktı. İfadesinde her kelimesiyle şaşkına çeviren zanlı, "Kapıda takım elbiseli insan gördüğümü zannettim. Daha önce bana saldıranlar zannettim. Halüsinasyon görmüş olabilirim." dedi.

Haber 01-12-23 23:09

Otomobil kundakladığı öne sürülen genç: Ben ölümden döndüm

Adana’da uyuşturucu bağımlısı olduğu ve husumetlisinin otomobilini yaktığı öne sürülen genç, "Bana uyuşturucu teklif etti. Kabul etmeyip tartışınca beni 5 yerimden bıçakladı, ölümden döndüm. Kimsenin otomobilini de yakmadım. Olaydan 2 ay önce düğünlerine gidip para saçmıştım, hiçbir sorunumuz yoktu" diyerek kendisini savundu.

Yurthaber 28-11-23 10:25

Eşini öldürdü, annesini ağır yaraladı! Kan donduran sözler: 'Bana ihanet ettiler, bunu hak ettiler'

Adana’da Nurettin Kaya (40), eşi Halime Kaya (44) ve annesi Fahriye Kaya’yı (54) tabancayla başlarından vurdu. Halime Kaya hayatını kaybederken, anne Fahriye Kaya ise ağır yaralandı. Olay sonrası kaçan Nurettin Kaya, yakalanıp tutuklandı. Psikolojik rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen Kaya’nın, ifadesinde, "Bana ihanet ettiler, bunu hak ettiler. İkisini de vurdum, pişman değilim" dediği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 28-11-23 09:59

Kayıp paralar nerede? Tüm oklar o ismi işaret ediyor... Seçil Erzan evindeki notta her şeyi yazmış! Serumla tehdit iddiasını ilk kez anlattı

Spor dünyasını sarsan dolandırıcılık iddiasıyla ilgili her gün yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi pek çok ünlü ismin mağdur olarak dava dosyasında yer aldığı olayda Seçil Erzan'ın ifadesindeki 'serum' detayı gündem oldu. Çorlu’daki evinde ele geçirilen not kağıdıyla ilgili sorgusunda Erzan "Serumlar takılarak bana ‘bu işi banka dışında yaptın’ diye söylettirdiler" dedi, o isimleri açıkladı. Öte yandan parayı yurt dışına çıkaran isim de belirlendi.

Spor 27-11-23 09:13