Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı Haberleri

Fenerbahçe Başakşehir maçı hakemi ATİLLA KARAOĞLAN kimdir? Atilla Karaoğlan hangi görevlerde bulundu?

Fenerbahçe Başakşehir maçının hakemi Atilla Karaoğlan 11 Haziran 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Ziraat Türkiye Kupası final maçında Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Mehmet Emin Tuğral yapıyor. Maçı dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan oldu. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçının hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Spor 11-06-2023 21:10

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Final maçında 47. saniyede golü buldu, bu sezon bir ilki yaşadı!

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya gelirken, mücadelenin henüz 47. saniyesinde gelen gol büyük şaşkınlık yarattı. İşte detaylar...

Spor 11-06-2023 20:57

Türkiye Kupası finalinden önce arbede! Polis biber gazıyla müdahale etti...

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya geldi. İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan maç öncesinde stadyum çevresinde arbede yaşandı. Polis, çıkan olaylara biber gazıyla müdahale etti.

Spor 11-06-2023 20:50

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Başakşehir arasında oynanacak maçın hakemi açıklandı!

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında yapılacak Ziraat Türkiye Kupası final maçını yönetecek hakem resmen açıklandı. 11 Haziran Pazar günü İzmir'deki Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak final müsabakasının hakemi Atilla Karaoğlan oldu.

Spor 05-06-2023 20:43

Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı

Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Fenerbahçe Başakşehir ZTK final maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Başakşehir maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası final maçında kozlarını paylaşacak. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran sarı lacivertliler Ziraat Türkiye Kupası finalinde rakibi Başakşehir'i yenip kupayı almayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Başakşehir ZTK final maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 05-06-2023 13:45