Bright Osayi-Samuel Haberleri

Fenerbahçe'ye bu kez de kötü haber Bright Osayi-Samuel'den geldi!

Fenerbahçe bu sezon sakatlıklarla boğuşuyor. Fred ve Djiku'dan gelen haberle moral bulan sarı-lacivertlilere bu kez de Bright Osayi-Samuel'den kötü haber geldi.

Spor 03-12-2023 11:52

Fenerbahçe'ye derbi öncesi 3 futbolcusundan şoke eden haber! Enner Valencia, Joshua King ve Jayden Oosterwolde için resmi açıklama geldi..

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Corendon Alanyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmış ve lider Galatasaray'ın Konyaspor'a yenildiği haftayı 3 puanla kapatmıştı. Sarı - lacivertlilerde Jayden Oosterwolde, Joshua King ve Enner Valencia, karşılaşmada sakatlanmıştı. Gelecek hafta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, konuyla ilgili resmi bir açıklama yayımladı. İşte detaylar...

Spor 20-03-2023 16:05

Fırat Aydınus, Mete Kalkavan gerçeğini açıkladı! 'Alanyaspor - Fenerbahçe maçında elini arka cebine götürmesinin nedeni...'

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Corendon Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler; karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrılırken, hakem Mete Kalkavan'ın 19. dakikada Bright Osayi-Samuel'e sarı kart gösterdiği pozisyon sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Kalkavan'ın elini arka cebine götürmesini ancak sonrasında göğüs cebinden sarı kartı çıkarmasının nedenini Fırat Aydınus açıkladı. İşte detaylar...

Spor 20-03-2023 09:39

Fenerbahçe'de olmaz denilen oldu! Yıldız oyuncu İngiltere Premier Lig'e gidiyor...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe transferde hareketli saatler yaşıyor. Jayden Oosterwolde ve Emre Demir ile büyük ölçüde anlaşmaya varan sarı-lacivertli ekip, Bruma'yı ise kiralık olarak Braga'ya gönderiyor. Fenerbahçe'de Osayi Samuel'in de takımdan ayrılması gündeme geldi.

Spor 29-01-2023 10:31

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı öncesi Jorge Jesus'tan sürpriz tercih! Ferdi Kadıoğlu...

Spor Toto Süper Lig'de son olarak konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 4-0'la geçen Fenerbahçe, 17. haftada Fraport TAV Antalyaspor deplasmanına çıkacak. Sarı - lacivertliler gelecek hafta oynanacak olan derbi öncesinde hata yapmak istemezken, karşılaşma öncesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 03-01-2023 08:31

'Takımdan ayrılmak istiyorum!' Şoke eden iddia! Fenerbahçeli Osayi-Samuel'den şaşırtan talep...

Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un sezon başından beri neredeyse her maçta kadrosunda yaptığı rotasyon dikkatleri üzerine çekmişti. Sarı - lacivertlilerd geçtiğimiz sezon performansını yükselten ancak bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Bright Osayi-Samuel, formasını Ferdi Kadıoğlu'na kaptırmıştı. Nijerya Milli Takımı'nda da boy gösteren başarılı futbolcunun daha fazla oynama isteği nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmak istediği iddia edildi.

Spor 21-11-2022 14:44

Osayi Samuel'in performansı kafa karıştırdı! Penaltı yaptırdı ama sahanın en iyisi seçildi

Fenerbahçe'nin yükselen yeteneği Osayi Samuel, ilk kez formasını giydiği Nijerya Milli Takımı'nda çıktığı ilk maçta penaltı yaptırdı. Portekiz ile karşılaşan Nijerya, sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. Osayi Samuel'in maç boyunca iyi bir performans sergilemesi dikkatlerden kaçmadı.

Spor 18-11-2022 11:04

Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel takım tercihini açıkladı! 5 gün sonra yeni ekibiyle sahada olacak

Jorge Jesus'un takımın başına gelmesiyle birlikte büyük bir sıçrayış yaşayan Bright Osayi-Samuel milli takım hakkında kararını verdi. Hem Nijerya hem de İngiltere milli takımının geniş oyuncu havuzuna dahil edilen yıldız oyuncu nihai kararını verdiğini açıkladı. Bright Osayi-Samuel, tercihini Nijerya'dan yana kullandı.

Spor 12-11-2022 16:31

Jorge Jesus bırakmak istemiyor! Fenerbahçe'nin yıldızı Bright Osayi-Samuel'e Premier Lig'den kanca...

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de mutlak şampiyonluk Avrupa'da ise başarı hedefleyen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ile birlikte birçok futbolcu, performansını yükseltmişti. Bu isimler arasında yer alan Bright Osayi-Samuel de Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti. Sarı - lacivertlilerin İngiliz yıldızına Premier Lig ekibi Leeds United'ın talip olduğu ortaya çıktı.

Spor 05-10-2022 12:10

Napoli, Fenerbahçe'ye kafayı taktı! Maçı izlemek için İstanbul'a geliyorlar...

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, sezon bitmeden transfer düğmesine bastı. Ligin henüz başında Fenerbahçe'den Kim Min-Jae'yi 18 milyon Euro gibi bir bedelle kadrosuna katan İtalyan devi, şimdi de sarı-lacivertlilerin başka yıldızlarına göz koydu. Ferdi Kadıoğlu ve Bright Osayi-Samuel'in performansından memnun olan Napoli yetkililer, Beşiktaş-Fenerbahçe maçını izlemek için Pazar günü İstanbul'a gelecek.

Spor 26-09-2022 19:45

Son dakika haberleri! Neden oynamadığı ortaya çıktı! Fenerbahçe'de şoke eden ayrılık

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel şoku yaşanıyor. Jorge Jesus'un Ümraniyespor ve Adana Demirspor maçlarında yedek oturttuğu yıldız oyuncunun akıbeti belli oldu. Sarı-lacivertli taraftarların anlam veremediği olayın aslı ortaya çıktı. İngiliz basınında yer alan habere göre; Brighton ile görüşen Osayi, kendi isteğiyle oynamak istemedi.

Spor 24-08-2022 07:28

Son dakika: Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un transfer listesi ortaya çıktı! Sürpriz takviye...

Fenerbahçe transfer haberleri: Teknik direktör İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrasında göreve dünyaca ünlü Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe'de gözler transfere çevrilmiş durumda. Sarı - lacivertli yönetim, mutlak şampiyonluk hedeflenen yeni sezonda hata yapmamak için kolları sıvadı. "4-5 transfer yeterli olacaktır." ifadelerini kullanan Jesus'un transfer listesi ve takviye istediği mevkiler belli oldu.

Spor 06-06-2022 07:42

Son dakika: Frank Lampard, Fenerbahçe'nin yıldızı Osayi - Samuel'i istiyor!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de sezon başında göreve getirilen teknik direktör Vitor Pereira, 3-4-3 sistemini takıma aşılamaya çalışmış ve birkaç oyuncuyu farklı mevkilerde denemişti. Bu isimlerden biri olan Bright Osayi - Samuel, gösterdiği performansla taraftarın beğenisini toplamıştı. Özellikle son haftalarda sağ bek mevkiinde oynayan Samuel için İngiltere Premier Lig'in köklü ekiplerinden Everton devreye girdi.

Spor 14-05-2022 12:15

Son dakika: Fenerbahçe, dev derbide Galatasaray'ı yıktı!

Son dakika: Spor Toto Süper Lig'in 32. haftası, büyük bir derbiye sahne oldu. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı konuk ettiği maçın 90 dakikası nefes kesti. Sarı - lacivertli taraftarların tamamını doldurduğu Ülker Stadyumu'nda her iki takım da sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Taktik savaşları ve büyük bir mücadelenin yaşandığı dev derbide kazanan Fenerbahçe oldu.

Spor 10-04-2022 22:29

Son dakika: Fenerbahçe-Konyaspor maçında tartışmalı gol! Crespo yerdeyken...

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe, Kadıköy'de Konyaspor'u ağırladı. İkinci olup şampiyonlar ligi bileti almak isteyen iki takımın kapışması nefes kesti. Konyaspor'un ilk yarıdaki attığı gol ise maçın önüne geçti... Fenerbahçeli Crespo'nun yerde kaldığı anlarda Konyaspor'un oyuna devam ederek golü bulması tepki çekti. Topu ağlara gönderen Bytyqi'nin vuruşunda kaleci Altay'a faul yapıldığı itirazı üzerine maçın hakemi Halil Umut Meler VAR'a gitti ve sonrasında golü verdi...

Spor 20-03-2022 19:58

Fenerbahçeli Bright Osayi-Samuel ''Kırmızı kart hakkında konuşmak istemiyorum''

Fenerbahçeli Bright Osayi-Samuel, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu. Samuel, "Kırmızı kart hakkında konuşmak istemiyorum. Sahada kalmak ve gol yememek istedik. Golü de yedik ama karakter gösterdik. Kesinlikle kazanabilirdik. Pozisyonumdan memnunum. Hücumda daha fazla zevk alıyorum. Ancak oynamak güzel." dedi.

Spor 06-03-2022 21:52

Bu hata dünya gündeminde! Osayi Samuel'den hileli pas! 'Maç tekrarı...'

Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maçta skordan çok sarı-lacivertli futbolcu Osayi Samuel'in kaleci Berke Özer'e verdiği pas konuşuldu. Sadece Türkiye'de değil dünyadaki spor sitelerinde de manşetleri süsleyen bu olay gündeme oturdu. Osayi Samuel'in verdiği geri pasın kurallar içinde olmadığı öğrenilince maçın hakemi Alper Ulusoy'a tepki yağdı.

Spor 23-01-2022 17:47

TFF Tahkim Kurulu, Altay ve Samuel'in cezalarını onadı

TFF Tahkim Kurulu, Altay ve Samuel'in cezalarını onadı

Yurthaber 23-10-2021 14:37

Tahkimden Fenerbahçe'ye kötü haber! Altay ve Osayi Samuel'in cezaları onandı

Tahkim Kurulu, Altay Bayındır'ın 1 ve Bright Osayi Samuel'in 3 maçlık cezalarını oy çokluğu ile onadı. İki futbolcu Süper Lig'in 10'uncu haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile oynanan karşılaşmada görev yapamayacak.

Spor 23-10-2021 14:33

Fenerbahçe'ye Osayi-Samuel piyangosu! 10 katı kar

Fenerbahçe'nin geleceğe yatırım için transfer ettiği Osayi-Samuel'e 2 kulüp birden talip oldu. Konuşulan bonservis rakamı gerçekleşirse Fenerbahçe 10 katı kar elde edecek.

Spor 11-07-2021 18:38

Bright-Osayi Samuel'e teklif! 10 katı fiyatına satacak

Fenerbahçe'nin devre arası kadrosuna kattığı Bright Osayi-Samuel'e iki kulüp talip oldu. Transfer gerçekleşirse Fenerbahçe'nin 10 katı kâr elde etme ihtimali doğdu.

Spor 10-07-2021 23:36

İskoç ekibi Rangers’ta hedef Fenerbahçeli Osayi-Samuel

İskoçya ekibi Rangers, Fenerbahçeli futbolcu Bright Osayi-Samuel’i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacak.

Spor 16-06-2021 15:03

Bright Osayi-Samuel: Takım içindeki bağ çok kuvvetli

Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel, takım içindeki bağın çok kuvvetli olduğunu söyledi.

Spor 09-03-2021 18:33

Osayi Samuel: Daha iyisini yapabilirim

Fenerbahçe'de Osayi Samuel, Konyaspor maçının sonrasında konuştu.

Spor 08-03-2021 21:32

ÖZET | Konyaspor-Fenerbahçe: 0-3

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde İttifak Holding Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli ekibin maç başından beri baskılı oyunuyla geçen karşılaşma 3-0 Fenerbahçe lehine sonuçlandı.

Spor 08-03-2021 20:59

Rıdvan Dilmen'den Osayi'ye çarpıcı yorum: Rakiple hep kucak kucağa

Fenerbahçe, Trabzonspor'u 1-0 yenerek zirve yolunda kritik bir 3 puan aldı. Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında maçı değerlendirdi. Dilmen, sarı-lacivertlilerin akıllı bir oyun planıyla maçı kazandığını belirtti. Ünlü yorumcu ayrıca Osayi'nin özelliklerini iyi kullanamadığını ve rakiple hep kucak kucağa kaldığını ifade etti.

Spor 01-03-2021 16:17