Goz Makyaji Stilleri Haberleri

Kadınlarda saç dökülmesi neden olur? Kadınlarda saç dökülmesine iyi gelen şeyler

Kadınlarda saç genellikle güzellik standartları ve kişisel ifadeyle ilgilidir. Saç kadınların kendilerini ifade etmelerinin bir yolu olarak görülür. Farklı saç stilleri, modeller veya renkler, kadınların kişisel tarzlarını yansıtmalarına ve özgünlüklerini ortaya koymalarına olanak tanır. Ayrıca, sağlıklı ve parlak saçlar gençlik ve canlılık sembolü olarak algılanabilir. Peki, saçlar kadınlar için bu kadar önemliyken saç dökülmesi neden olur ve ne iyi gelir?

Haber 2023-11-30 22:45:13

Olduğunuzdan daha genç gösteren saç modeli! Kuaförünüzden isteyin, farkı görün

Doğru saç kesimi daha genç görünmenizi sağlayabilir. Yüz şekline ve yaşa uygun kesimler daha dinamik bir görünüme kavuşmanızı sağlar. İşte, uzmanlara göre yaş alan kadınların tercih etmesi gereken doğru saç kesim stilleri...

Kadin 2023-10-01 09:44:07

Kuaför 15 yıl yaşlandıran saç hatalarını paylaştı! Bu saç stilinden uzak durun

Doğru saç stili çok daha genç görünmemizi sağlarken yanlış saç kesimleri ve stilleri yaşımıza yıllar katabiliyor. Gözden kaçan ufak hatalar oldukça yaşlı görünmemize neden olabiliyor. Bir kuaför yaşlı gösteren saç stillerini açıklayarak tüm kadınları uyardı.

Kadin 2023-06-01 14:15:24

Zarafet uzmanı anında kalitesiz gösteren 3 görünümü açıkladı! Sadelik güzelliktir

Kıyafetlerimiz, saç stilimiz tanımadığımız kişilere karşı tanıtıcı etki yaratıyor. Bu etkenler dışında yer alan makyaj stilleri de görünümün değişmesine sebep olarak bizim hakkımızda ipuçları verebiliyor. Kendini zarafet uzmanı olarak tanıtan bir kadın kalitesiz gözükmeye neden olan görünümleri açıkladı.

Kadin 2023-05-19 14:42:31

Kayınvalidesiyle tanışmaya giderken giydiği kıyafet tartışmalara yol açtı! Dekoltesi uygunsuz bulununca...

Giyilen kıyafetler için yer ve zaman seçimi oldukça önem taşıyor. Giyilen kıyafetler, saç stilleri, yapılan makyajlar insanların hakkımızdaki düşüncelerini etkileyebiliyor. Bu sebeple iş görüşmesi, sevgilinin ailesiyle tanışmak gibi önemli görüşmelerde giyilen kıyafetlerin özenle seçilmesi gerekiyor. Kayınvalidesi ve kayınpederi ile tanışmaya giderken giydiği kıyafeti paylaşan bir kadın sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Kadin 14-03-23 17:04

İç çamaşırlarıyla sokağa çıkıyorlar! Kylie ve Kendall Jenner'ın pantolonsuz trendini denedi... Bundan nefret ettim

Her geçen gün ortaya çıkan yeni trendler başlarda yadırgansa da zaman geçtikçe birçok kişi tarafından uygulanıyor. Yıllar sonra eski fotoğraflara bakıldığında bu trendleri nasıl uygulamışım dedirten şaşırtıcı kıyafet stilleri bulunuyor. Kylie ve Kendall Jenner'ın iç çamaşırı ve külotlu çorabıyla dışarı çıkmasıyla başlayan pantolonsuzluk trendinin etkileri sürüyor.

Kadin 14-03-23 09:38

Parantez eş anlamlısı nedir? Parantez kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçemizde birçok farklı anlam taşıyan kelime bulunmaktadır. Bu kelimelerin bazılarının eş anlamlı karşılığı varken bazılarının ise yoktur. Cümle kurarken tekrara düşmemek adına eş anlamlı sözcüklerden yararlanırız. Yazım ve söyleniş stilleri farklı, manaca aynı olan sözcükler eş anlamlı yani anlamdaş olarak isimlendirilir. Peki, parantez sözcüğünün eş anlamlısı olan kelime nedir?

Egitim 03-02-23 15:25

Sık eş anlamlısı nedir? Sık kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Dilimizde birçok sözcükle aynı manayı taşıyan kelimeler mevcuttur. Bu kelimeler anlamdaş olarak tabir edilmektedir. Sık sözcüğü de bunlardan biridir. Seyrek sözcüğünün zıt anlamı olan bu sözcük, Eski Türkçede "az, kısa" anlamına gelen "sık" kelimesinden evrilmiştir. Bu sözcük aynı zamanda anlamdaş olarak kabul edilmektedir. Okunuş ve çoğunlukla yazılış stilleri aynı fakat manaları farklı olan sözcükler eş sesli olarak ifade edilir. Türkçe kökenli olan sık kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 28-10-22 18:32

DeFactoFit ile spor stilleri artık daha dinamik ve şık

DeFactoFit tasarımları yeni sezonda sporu hayatının vazgeçilmez bir parçası olarak gören herkes için özel ürünler sunuyor

Yurthaber 18-10-22 11:05

Instagram biyografi şekilleri, bio için şekil ve yazılar: Instagram biyografi nasıl özgünleştirilir ve yaratıcı hale getirilir?

Instagram profili artık kimlik niteliği taşıyan bir kullanım ağına ulaştı. Bu da özgün ve yaratıcı hesap oluşturmak ve takipçi arttırma isteğini artırdı. Milyonlarca profil arasından öne çıkmak isteyenler Instagram biyografilerini farklı yazı stilleri ve şekiller ile düzenlemeye çalışıyor. Instagram biyografi şekilleri ve simgelerini nelerdir? Instagram'da havalı biyografi şekilleri nasıl yapılır? İşte Instagram bio için şekil ve yazılar...

Haber 10-07-22 16:57

Makyajda kapatıcı kullanarak yapabileceğiniz stiller, gizleyebileceğiniz lekeler için uygulama ipuçları

Concealer ya da Türkçe adıyla kapatıcı, vazgeçilmez makyaj malzemelerinden biri. Başlıca kullanım alanı ise göz altlarını aydınlatmak. Mor göz altlarının kapatılması, yüzün solgun görünümünü hemen değiştirir. Lekeleri kapatmak için kullanılan ürünle, farklı makyaj stillerini de deneyebilirsiniz. Kapatıcı ile lekelerinizi gizlemek ve farklı stilleri denemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Haydi gelin, detaylara geçelim!

Kadin 31-01-22 13:33

Natürel stilleri sevenlerin aşık olacağı birbirinden güzel bambu ev ürünleri

Evde natürel stilleri görmekten hoşlananlardan mısınız? Öyleyse, bambu ev ürünlerine şans vermelisiniz. Mutfak ve banyo eşyasından ev dekorasyonuna pek çok farklı alanda kullanılan bambu ürünlerden satın alarak evinizin her köşesinde doğallığı yakalayabilirsiniz. Evinize estetik bir dokunuş katacak en iyi ürünleri listelediğimiz yazımıza göz atıp beğendiğiniz modelleri güvenle satın almaya ne dersiniz?

Haber 20-01-22 14:33

Sunumsuz olmaz diyenlere birbirinden güzel yılbaşı hediyesi paketleri ve farklı paketleme stilleri

Yılbaşı için sevdiklerinize alacağınız hediye kadar hediye paketiniz de önemli. Hediye seçerken gösterdiğiniz özeni paketlerde de gösterirseniz sevdiklerinizi özel hissettirebilirsiniz. İster el emeğinizle hediye paketleri yapın isterseniz hazır ürünlerden yararlanın. Her iki seçenek için de harika önerilerimiz var. Yılbaşında sevdiklerinize özenle hazırlanmış hediyeler sunarak onları ne kadar önemsediğinizi gösterebilirsiniz. Bunun için ilk yapmanız gereken şey, önerilerimize göz atmak.

Haber 21-12-21 11:24

Camdaki Kız Selen'in 15.000 TL'lik ekose kabanına uygun fiyatlı alternatifler

Camdaki Kız dizisi, son yılların en iddialı yapımlarından biri. Dizinin çarpıcı konusunun yanı sıra karakterlerin stilleri de her hafta büyük bir yankı uyandırıyor. Bunun en çarpıcı örneklerinden biri de Selen'in kazayağı desenli kabanı! Son zamanlarda epey konuşulan 15.000 lira değerindeki kabana uygun fiyatlı alternatifler araştırdık.

Kadin 01-12-21 14:27

Bildiğiniz makyaj kalıplarını unutun! Makyaj artisti Rowi Singh’in tarzı herkesi büyüledi

Son yıllarda özellikle YouTube’da makyaj kanallarıyla dikkatleri çeken isimler sayesinde klasik tarzlar yerini daha değişik çalışmalara bıraktı. Uygulama aşamasında pek çok kişinin tereddüt yaşadığı yeni makyaj stilleri günümüzde daha da popüler hale geldi. Instagram’da binlerce kişi tarafından takip edilen Rowi Singh, makyaj tarzıyla beğeni topluyor.

Trend 06-09-21 09:18

Stilleri göz kamaştıran moda ikonu çift: Günther Krabbenhöft ve Britt Kanja

Modanın sadece gençlerin ilgi alanında olan bir sektör olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Sosyal medyanın en renkli ve sevilen çiftlerinden biri olan Günther Krabbenhöft ve Britt Kanja değişik tarzlarıyla modaya yeni bir soluk getirdi. Sizler için bu ilginç çiftin hayat hikayesini araştırdık.

Kadin 12-07-21 17:07

Saçınızı sıkı sıkı örmek bakın neye neden oluyor...

Baş ağrısına farklı nedenler neden olabilir. Stres, yüksek tansiyon, yaralanma ve hatta hava durumu tetikleyebilir. Saçınızı bağlama şekliniz de baş ağrısına neden olan önemli bir faktör olabilir. Saç derinize baskı uygulayan bazı saç stilleri acı verici bir his yaratabilir.

Kadin 07-10-20 15:29

Yaşlı çift, paylaştıkları fotoğraflarda stilleriyle ışık saçıyor

Harika görünmek için yaş bir engel değildir. Tayvanlı yaşlı çift, harika stilleri ve moda anlayışlarıyla sosyal medyada viral oldu.

Haber 23-07-20 13:38

Eşarp ve şallarla çok daha şık bir stil elde edeceksiniz! Moda uzmanından tavsiyeler...

Eşarp ve şallar, saç aksesuarı olarak kullanıldıklarında çok eğlenceli ve birbirinden havalı saç modelleri ortaya çıkabiliyor. Farklı desenlerdeki eşarp ve şalları birkaç küçük hamleyle oldukça güzel saç aksesuarlarına çevirebilirsiniz. Eskiyen ve artık kullanılmayan eşarpları bandana haline getirerek retro ve marjinal saç stilleri elde etmeniz mümkün!

Kadin 03-07-20 13:55

Teknoloji ve oyun sevenler için genç odası tasarım önerileri! Yaratıcı ve eğlenceli...

Genç odaları için birbirinden farklı, şık bir sürü dekorasyon teması var. Bunlar arasında en sevilenlerden biri de teknoloji ve oyun dünyasını yansıtan dekorasyon stilleri. Malum, artık tamamen dijital ve teknolojik bir çağda yaşıyoruz ve yeni nesil de böyle bir dünyada büyüyor. Bu da teknoloji temalı genç odalarına duyulan ilgiyi artırıyor.

Trend 30-06-20 14:39

Güzellik uzmanları yeni trendleri açıkladı! İşte en moda göz makyajı stilleri...

Makyaj her dönemde ve her ülkede değişiklik gösteren bir bakım türü olsa da, her yıl öne çıkan bazı tarzlar olduğu bir gerçek. Günümüzün dikkat çeken makyaj uygulamalarının odak noktası ise göz makyajı gibi görünüyor. Siz de en moda göz makyajı stilleri hakkında bilgi sahibi olmak ve trendleri yakından takip etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Tüm detayları bu yazıda bulabilirsiniz.

Kadin 29-06-20 16:52

Yunusemreli wushucular Sakarya’dan madalyalarla döndü

Yunusemre Belediyespor Kulübü Wushu Kung-fu sporcuları, Türkiye Gençler-Büyükler Bay-Bayan Wushu Taolu Taichi Şampiyonasında 22 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.Olimpiyatlara ana branş olarak dahil edilen Wushunun, ilk Gençlik Olimpiyatlarında yarışacağı Taichi stilleri için düzenlenen Türkiye Şampiyonası oldukça çekişmeli geçti.

Yurthaber 25-02-20 11:37

Amerika tarihinin en sıcak ve güzel First Lady'leri!

Her başarılı erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır sözünün altına imzasını atan bu kadınlar, hem stilleri hem zekaları ile eşlerine en büyük desteği veren ABD'nin en önemli First Lady'leri. İşte o kadınlar...

Trend 22-07-19 11:41

Ülke ülke gelin stilleri sizleri şoke edecek!

Biliyorsunuz tüm milletlerde, düğünlerin çok büyük bir anlamı vardır. Düğünler, asrın eski geleneklerini ve renklerini, kumaşlarını ve süslemelerini inançlarla temsil eder. Bazı gelenekler beyazı saflığın simgesi olarak görürken, diğerleri kötülüğü önlemek için kırmızıyı seçer.

Trend 20-06-19 09:42

Yeni annelerin imdadına yetişecek saç stilleri! İşte Meghan Markle gibi olabilmek için birkaç adım

Prensy Harry ile evlenmesi olay olan Meghan Markle’nin Archie ile çekilen son fotoğraflarında sahip olduğu saçlar çocuklu annelerin saçları ile uğraşmadan neler yapabileceğini tekrar gündeme getirdi.

Kadin 17-05-19 14:58

Çoklu zeka kavramı ve öğrenme stilleri

Kilis’te, öğrencilere yönelik olarak, Çoklu zeka kavramı ve öğrenme stilleri konusunda eğitim veriliyor.İl Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezinden Sosyal Çalışmacı Cemilcan Çetin tarafından organize edilen etkinlikte çocukların psikososyal gelişimlerine katkı sunacak eğitimler oyunlarla gerçekleştirildi.

Yurthaber 08-05-19 16:45

SANKO Okulları yüzücülerinin bayrak yarışı başarısı

Türkiye Yüzme Federasyonunca Kayseri’de düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Grup Müsabakasında, SANKO Okulları Erkekler 4x100 Metre Serbest Bayrak Yarışında bölge birincisi, 4x50 Metre Karışık Bayrak Yarışında bölge ikincisi oldu.Kayseri Kadir Has Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen müsabakada, SANKO Okullarını temsil eden Mehmet Berat Balık, Ali Emre Simitçi, Deniz Keskin ve Fahri Tuna Suat’tan oluşan 2008 doğumlu Erkek Yüzme Takımı, 4x100 Metre Serbest Bayrak Yarışında bölge birincisi, 4x50 Metre Karışık Bayrak Yarışında ise bölge ikincisi olmayı başardı.Bireysel yarışlarda ise Ali Emre Simitçi “50 ve 100 Metre Serbest Stil”de A2 barajını, “50 Metre Kelebek ve 200 Metre Karışık Stil”de A1 barajını geçti.Deniz Keskin “50 ve 100 Metre Kurbağalama ile 100 Metre Serbest Stil”de A1 barajını ve “50 Metre Serbest Stil”de B2 barajını, Defne Su Demirbakan “50 ve 100 Metre Serbest ile 100 Metre Kelebek Stil”de A1 barajını ve “50 Metre Kelebek Stil”de B2 barajını geçmeyi başardı.Beril Tanrıtanır “100 Metre Sırtüstü ve 200 Metre Karışık Stil”de A1 barajını, “50 Metre Sırtüstü Stil”de B2 barajını ve “50 Metre Kurbağalama Stil”de B1 barajını, Mehmet Berat Balık “100 Metre Sırtüstü Stil”de A1 barajını, “50 Metre Serbest, Sırtüstü ve Kelebek Stilleri”nde B2 barajını geçen sporcular arasına girdi.Yiğit Settar Evgülü “50, 100, 200 metre Sırtüstü ve 400 Metre Serbest Stilleri”nde B2 barajını, Kadirhan Sağlam “100 Metre Serbest, 200 Metre Karışık ve 400 Metre Serbest Stilleri”nde B2 barajını, “50 Metre Kelebek Stil”de B1 barajını, Beren Anlaş “100 ve 200 metre Sırtüstü Stil”de B2 barajını, “50 Metre Sırtüstü ve 100 Metre Serbest Stilleri”nde B1 barajını geçme başarısını gösterdi.Fahri Tuna Suat “100 Metre Serbest Stil”de B2 barajını, “50 Metre Sırtüstü, Kurbağalama ve Serbest Stilleri”nde B1 barajını; Deniz Aksoy “50 ve 100 Metre Serbest Stil”de B1 barajını ve “50 Kurbağalama ve Kelebek Stilleri”nde B1 barajını; Ahmet Poyraz Kılıç “50 Metre Serbest, Sırtüstü, Kurbağalama ve 100 Metre Sırtüstü Stilleri”nde B1 barajını; Canem Evgülü ise “50 Metre Serbest, Kurbağalama ve 100 Metre Stilleri”nde B1 barajını geçti.SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerinin 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Grup Müsabakasından bölge birincisi ve bölge ikincisi olmalarının gururunu yaşadıklarını belirterek sporcularını ve beden eğitimi bölümünü kutladı.Asyalı, A barajını geçerek Aralık ayında düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanan sporcularına da başarılar diledi.

Yurthaber 18-04-19 12:55

Sami Savatlı'nın son projesi Architectural Digest'te

Anadolu Hisarı'nda Savatlı Mimarlık tarafından tasarlanan evden övgüyle bahseden dergi, Savatlı'yı geleneksel ve modern stilleri birleştiren bir sanatçı olarak tanımlıyor

Yurthaber 13-03-19 09:20

Sami Savatlı'nın son projesi Architectural Digest'te

Anadolu Hisarı'nda Savatlı Mimarlık tarafından tasarlanan evden övgüyle bahseden dergi, Savatlı'yı geleneksel ve modern stilleri birleştiren bir sanatçı olarak tanımlıyor

Finans 13-03-19 09:17

Berlin Film Festivali’ne Defne Samyeli damga vurdu

69. Uluslararası Berlin Film Festivali tüm hızıyla devam ederken, dün de Cem Yılmaz ve Defne Samyeli kırmızı halıda boy gösterdi. 'Kız Kardeşler' filminin gösterimine katılan çiftin stilleri dikkat çekti...

Magazin 12-02-19 09:47

Takipçilerin gözünden kaçmadı! Model de olsalar, fit vücuda da sahip olsalar hepsi fotoğraflarını rötuşluyor

Makyaj sırları, moda trendleri, poz verme stilleri... Ünlülerden çok şey öğrenebiliriz. Onlar, hayatlarını milyonlarca kişinin önünde yaşıyor ve tek bi fotoğraf karesinin bile mükemmel olması konusunda oldukça hassaslar. Ancak fotoğraflarına yaptıkları rötüşlar dikkatli takipçilerin gözünden kaçmıyor...

Kadin 18-12-18 16:02

Kış için ilham alınası sokak stilleri

Sokak stili özgür bir alan ve biz sokakta özgür olmaya bayılıyoruz! Siz de dilerseniz birçok farklı kombinle sokak stilinizi yansıtabilir, tarzınızı konuşturabilirsiniz. Bu kış sokak modasında katmanlı, aşırı hacimli, cesur kombinasyonlar ve orjinallik var. İşte size ilham verecek o sokak stilleri.

Kadin 23-10-18 12:26

Bu gerçekleri görünce, 'Instagram'da olan Instagram'da kalır' diyeceksiniz

İlham kaynağı olduğu için Instagram'dan sık sık havalı kıyafetler içindeki erkekler ve kadınların tanıttığı son moda trendlere bakıyoruz. Stilleri her zaman çok basit ve kolay elde edilebilir olarak görülse de gerçekte istenen sonuçlara ulaşmanızı engelleyen aşılmaz zorluklar bulunuyor. Sizin için Instagram modasının gerçeklerle hiçbir şekilde bağdaşmadığını gösteren bazı kanıtları bir araya getirdik.

Kadin 04-10-18 13:45

Dünyanın en kötü saç stilleri!

'İnsan bu saç şekliyle nasıl yaşar?' dedirten, dünyanın en çirkin saç stilleri.

Trend 20-09-18 15:38

Kuaföre gitmeden önce bu kılavuza bakın ona göre karar verin! İşte yüz şeklinize göre saç stilleri

Görünüşünüzü değiştirmek ve yeni bir şey denemek istiyorsanız, en iyi tavsiye cesur olmaktır. Fakat kendinizi profesyonel bir stilistin ellerine bırakmadan önce, sizin için en iyi olanı keşfetmelisiniz. İşte size yardımcı olacak bir kılavuz...

Kadin 06-08-18 17:36

Bu eseri görmeden ölmeyin

UNESCO'nun Dünya Kültür Miras Listesi'nde yer alan ve tanıtımı "Görmeden Ölmeyin" sloganıyla yapılan Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası, tarihinin en kapsamlı restorasyonunun ardından gelecek nesillere emanet edilmeye hazırlanıyor - Eser, caminin batı kapısında ikindi namazı vakti ortaya çıkan "Namaz kılan insan silueti", taş bezemeleri, 3 boyutlu geometrik stilleri ve tekrar etmeyen motifleriyle ziyaretçileri kendisine hayran bırakıyor - Divriği Ulu Cami müezzini ve eserin gönüllü mihmandarı Nail Ayan: "Hiçbir motif, hiçbir şekil bir yerde bir daha kendisini tekrar etmemekte. Burada kainattaki varlıkların tekliğinden yola çıkılmış"

Haber 04-08-18 11:23

Her kadının hayatını değiştirecek makyaj hileleri!

Bir insanın niçin iyi görünmek istediğini ve ayna önünde geçirilen sayısız saatin neden zaman kaybı olmadığını anlamak oldukça kolay olmalı. Makyaj, kişiliğinize en uygun farklı görünümleri ve stilleri denemek için harika bir yol. Makyaj kadınlar için, özellikle iyi hissetmedikleri ya da daha güzel görünmek istedikleri günlerde en büyük kurtarıcı. Sizin için görünümünüzü daha iyi hissettirecek bazı ipuçları topladık. İşte küçük makyaj hileleri...

Kadin 19-07-18 15:17

2018 Mezuniyet İçin Saç Modelleri ve Makyaj Stilleri

Gelecekleri için önemli bir dönüm noktası olan mezuniyet, her gencin heyecanla beklediği bir gün. Hayatları boyunca hatırlayacakları mezuniyet gününü, tabii ki en güzel hâlleriyle geçirmek, herkesin hayali. Peki yıllar sonra bile, mezuniyet fotoğraflarınıza baktığınızda, kendinizi beğenmek için neler yapmalısınız? 2018 yılının en ideal mezuniyet saç ve makyaj stilleri neler?

Kadin 28-05-18 16:20

Metroda her gün karşılaşamayacağınız 17 absürt tip

Stilleri ve giydikleri kostümlerle her gün karşılaşmayacağımız bu insanlar, sıradan olmayı reddediyorlar.

Trend 02-05-18 16:26

Samsung Türkiye Başkanı: Yılda 14 milyar dolarlık Ar-Ge bütçesiyle çalışıyoruz

  Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, mobil teknolojilerde yenilikçi ürünleri, yılda 14 milyar dolarlık bütçe ile yürüttükleri Ar-Ge çalışmalarıyla ve "yeni hayat stilleri"ne göre tasarlayıp geliştirdiklerini söyledi.

Haber 27-03-18 14:02

Şahsiyet'in dev kadrosundan ilk buluşma!

Ay Yapım’ın iddialı yeni dizisi “Şahsiyet” in oyuncuları ilk defa bir araya geldi. Cansu Dere, Haluk Bilginer, Müjde Ar, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Necip Memili fotoğraf çekimine özel stilleri ile fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın karşısına geçti.

Magazin 01-03-18 23:17

SAKLI CENNETE TURİST MAKYAJI

SAMSUN'da bulunan ve doğal güzelliğiyle 'saklı cennet' olarak adlandırılan Ayvacık ilçesinde kent estetiği çalışmaları kapsamında evlerin dış cepheleri aynı model ve renkte değiştiriliyor.

Haber 21-02-18 10:43

Öğretmenlere ‘öğrenme Stilleri Semineri’

Muş’un Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlçede görev yapacak öğretmenlere yönelik ‘Öğrenme stilleri semineri’...

Yurthaber 14-10-17 10:44

Hırsızları Farklı Saç Stili Ve Çok Para Harcamaları Ele Verdi

Kayseri’de 4 ay içinde meydana gelen 8 hırsızlık olayına karışan hırsızlar, farklı saç stilleri ve...

Yurthaber 21-08-17 16:00

Ülkelere Göre Farklılık Gösteren Birbirinden Enteresan 10 Sofra ve Yemek Adabı

Toplumların yemek yeme stilleri şüphesiz kültürleriyle yakından ilgili. Bu alışkanlıkların bazıları tanıdık olsa da, bazıları bizi hayretlere düşüren cinsten. Birçoğunu ilk defa duyacağınız yemek yeme alışkanlıklarına şöyle bir bakalım dedik.

Yemek 02-03-17 21:43

10 Dakikada Yapabileceğiniz Havalı ve Kolay Saç Stilleri

Değişiklik isteyenler için birkaç dakikada stil oluşturabileceğiniz harika saç modelleri bulduk!

Kadin 02-08-16 12:17

Hala yaz alışverişine çıkmadıysanız sizi buraya alalım

Her sezon moda dünyasının renkleri, stilleri ve tarzları değişiyor. Peki, 2016’nın diğer yarısında bizi hangi trendler bekliyor?

Kadin 21-07-16 07:32

Cenk Tosun ile Ece Akgürbüz evlendi

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, uzun zamandır birlikte olduğu Ece Akgürbüz ile hayatını birleştirdi. Zorlu Center Raffles Otel'de gerçekleştirilen düğün törenine Beşiktaşlı futbolcuların stilleri damga vurdu.

Magazin 06-05-16 09:20

Akılcı Çözümler Annelerin Hayatını Kolaylaştırıyor

Modernize olan yaşam stilleri, gelişen dünya standartlarıyla birlikte, birçok sektörde olduğu gibi bebek araç gereç...

Yurthaber 11-03-16 10:25