Israil Gazze Sinirindan Korkunc Fotograflar Haberleri

Bakan Fidan ve Mısırlı mevkidaşından önemli açıklamalar! 'Bu gerginliğin yayılma ihtimali var'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısırlı Mevkidaşı Samih Şükri ile ortak basın toplantısında konuştu. Önemli açıklamalar yapan Bakan Fidan "Görüşmemizde Gazze'de yapılması gerekenlerin altını çizdik. Yardımların Refah sınır kapısına ulaşması için yoğun çalışıyoruz. Gazze krizi çözülmezse böyle krizler artarak devam eder" derken Şükri "İran-İsrail gerilimi ile ilgili olarak, bu savaşın bu çatışmaların bu gerginliğin yayılma ihtimali var. Bütün araçlarla gerilimin büyümemesi için çalışıyoruz" dedi.

Haber 2024-04-20 13:15:54

Biden'dan Netanyahu'ya Gazze için anlaşma çağrısı! 'Acil ateşkes gerekli'

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya "Gazze'de acil ateşkesin gerekli olduğunu" ve "İsrail'in gecikmeden anlaşmaya varması gerektiğini" söyledi.

Haber 2024-04-04 21:31:11

Dışişleri Bakanı Fidan: İsrail zalimliğiyle bir başına kaldı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) Gazze Şeridi'nde acilen ateşkes sağlanması konusunda kabul ettiği karar tasarısı konusunda, "İsrail, zalimliğiyle bir başına kaldı" dedi.

Haber 2024-03-26 23:11:39

Gazze ölüme terk edildi! İsrail BM'ye bildirdi: Artık gıda konvoyu giremeyecek...

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), İsraillilerin artık Gazze'nin kuzeyine gönderilen gıda yardım konvoylarına izin vermeyeceğini açıkladı. Yetkili isim İsrail'in bu kararı sonrası kıtlığa doğru gidişin hızlanacağını ifade etti.

Haber 2024-03-25 11:04:54

Yer: Gazze: Havadan insan avı! Görüntüler dehşete düşürdü

İsrail, Gazze vahşetlerine devam ediyor. Son gelen görüntüler, katliamın boyutlarını gözler önüne seriyor. Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nin paylaştığı anlarda, İsrail ordusunun Han Yunus şehrinde işlediği bir sivil katliam kayda alındı. Görüntülerde 4 sivil gencin İHA ile bombalanarak parçalara ayrıldığı görüldü.

Haber 22-03-24 09:45

İsrail'den yeni bir hastane saldırısı mı gelecek? Derhal bölgeyi terk edin

İsrail, Şifa Hastanesi'ne düzenlediği baskında 80 Filistinliyi alıkoyduğunu açıkladı. Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, Şifa Hastanesi'ndeki Filistinlilerin "derhal" bölgeyi terk etmelerini ve Gazze Şeridi'nin güneyine gitmelerini istedi.

Haber 18-03-24 12:47

İsrail ordusu yardım bekleyen Filistinlileri hedef aldı!

Filistin resmi haber ajansı WAFA, İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin doğusunda yardım bekleyen Filistinlileri hedef alarak onlarca kişiyi öldürdüğünü ve yaraladığını açıkladı.

Haber 15-03-24 01:23

ABD ile İsrail arasında 'erken seçim' krizi! Muz cumhuriyeti değiliz

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 160 gündür devam ederken, ABD’li yetkililerden İsrail’e yönelik tepkiler sürüyor. Yahudi kökenli ABD Senatosu Çoğunluk Lideri ABD Senatosu Çoğunluk Lideri Chuck Schumer, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu başkanlığındaki koalisyonun 7 Ekim’den sonra İsrail'in ihtiyaçlarına artık uygun olmadığını belirterek, İsrail’de erken seçim çağrısında bulundu. Netanyahu liderliğindeki Likud Partisi'nden ise, "İsrail muz cumhuriyeti değil" tepkisi geldi.

Haber 14-03-24 21:33

İsrail, yardım bekleyen Filistinlileri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail ordusu, yine Gazze Şeridi'nin kuzeyinde insani yardım bekleyen Filistinlilere saldırdı. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, saldırıyı 'korkunç bir katliama' benzetirken, çok sayıda kişinin öldüğünü ve yaralandığını açıkladı.

Haber 03-03-24 19:48

Gazze'nin idam fermanı... Netanyahu'nun planı onaya sunuldu: İsrail güçleri bölgede 'süresiz özgürlüğe' sahip olacak

İsrail'de Savaş Kabinesi'nden 'savaş sonrası' Gazze planı oluşturuldu. Gazze'nin tabiri caizse idam fermanı niteliğinde olan belgede, İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ndeki faaliyetlerinde 'süresiz' özgür kalacağı, Filistin tarafında tampon bölge oluşturulması ve Gazze'nin tamamen silahsızlandırılması gibi maddeler yer alıyor. Rehine takası konusunda ise Paris'e bir heyet gönderilmesi planlanıyor.

Haber 23-02-24 10:17

İsrail'in Gazze'deki katliamları hız kesmeden devam ediyor! Refah'ta ambulanslar yetersiz kalıyor... Dünyadan tepki yağıyor

İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyinde, Mısır sınırına yakın bölgesi Refah şehrine düzenlediği saldırılarda yararlıları taşımak neredeyse imkansız hale geldi. Ambulansların yetersiz kaldığı Refah'taki İsrail katliamına da dünyadan tepki yağmaya başladı. ABD Başkanı Joe Biden dahi Netanyahu'yu Refah konusunda uyardı.

Haber 12-02-24 11:31

İsrail durmuyor! Gazze'ye yeni operasyon sinyali, o bölgeyi işaret etti

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze Şeridi'nin güneyinde Mısır sınırında yer alan Refah kentine kara saldırısı başlatacaklarının işaretini verdi.

Haber 01-02-24 21:46

İletişim Başkanlığı'nın düzenlediği 'Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi' ilgi görmeye devam ediyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 7 Ekim’den bu yana devam eden İsrail saldırılarının gölgesinde Gazze Şeridi'nde yaşanan insanlık dramına dikkat çekmeyi amaçlayan ve çocukların eserlerinden oluşan "Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi" ziyaretçilerden ilgi görmeye devam ediyor.

Haber 26-01-24 22:15

Hamas ile İsrail arasında yeni anlaşma! İlk açıklama Katar’dan geldi…

İsrail’in Filistin’de sürdürdüğü saldırıları devam ederken önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. Katar, İsrail ile Hamas arasında Gazze'deki esirlere ilaç teslimi karşılığında, bölgedeki sivillere ilaç ve insani yardım girişini içeren bir anlaşmaya varıldığını duyurdu. İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ofisi ise Gazze Şeridi'ndeki İsrailli esirlere ilaç dağıtımının bugünden itibaren başlayacağını açıkladı.

Haber 17-01-24 07:31

SON DAKİKA | İsrail uçakları vurdu! Sıra Lübnan'da mı? Hizbullah komutanının cenaze töreni yakınına peşe peşe hava saldırıları

Son dakika haberi: Gazze Şeridi'ndeki yoğun saldırılarını sürdüren İsrail bu kez Lübnan'ın güneyine hava saldırısı düzenledi. Panik yaratan saldırı dün öldürülen Hizbullah'ın üst düzey saha komutanlarından Visam Hüseyin Tavil'in cenaze töreninin yapılacağı alana yakın bir noktada gerçekleşti. Söz konusu saldırı sonrası 'Sıra Lübnan'a mı geldi?' sorusu akıllara gelirken, bölgede tansiyon giderek tırmanıyor.

Haber 09-01-24 14:30

Yeni yıla bombalar altında girdiler! Gazze'de can kaybı ve yaralılar artıyor

İsrail ordusu, yılın ilk gününde Gazze Şeridi’ndeki Maghazi Mülteci Kampı’na saldırı düzenledi. Saldırıda en az 15 kişi hayatını kaybetti. Cibaliye Mülteci Kampı yakınlarında yer alan Bir an-Naaja bölgesine düzenlenen saldırılarda ise en az 6 kişi yaşamını yitirdi.

Haber 01-01-24 16:12

İsrail devlet televizyonundan flaş iddia: Gazze'ye kara saldırıları sona eriyor! Üçüncü aşamaya geçilecek

İsrail'in devlet televizyonu KAN'da yer alan habere göre, İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği kara operasyonları önümüzdeki haftalarda sona erecek. Operasyonlarda üçüncü aşamaya geçileceğinin işareti verilen haberde ayrıca sınırda tampon bölge oluşturulması planlandığı yazıldı.

Haber 23-12-23 11:22

İsrail'in Gazze Şeridi’ne saldırılarında en az 100 kişi öldürüldü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesine düzenlediği saldırılarda en az 100 kişinin öldürüldüğü, 20'den fazla kişinin yaralandığı bildirildi.

Haber 18-12-23 09:45

İsrail ordusu yine mülteci kampına saldırdı: 36 ölü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliye ve ortasındaki Deyr el-Belah mülteci kampına düzenlediği saldırılarda 36 kişi öldürüldü.

Haber 17-12-23 11:02

Son dakika: İsrail ordusu, Gazze'deki İsrailli esirleri yanlışlıkla öldürdüklerini açıkladı

Son dakika haberi: İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde bulunan 3 İsrailli esiri yanlışlıkla öldürdüğünü açıkladı.

Haber 15-12-23 21:47

SON DAKİKA | İsrail Gazze'de sivillerin sığındığı okulu bombaladı!

Son dakika haberi: İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin güneyinde yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı bir okula düzenlediği saldırıda en az 5 kişi hayatını kaybetti.

Haber 15-12-23 09:46

İsrail'in Gazze planı devreye girdi! Hamas'ın tünellerine deniz suyu pompalamaya başladılar

İsrail ordusunun Gazze'deki tünellere yönelik planını devreye soktuğu iddia edildi. ABD'li yayın organı Wall Street Journal'da yer alan habere göre; İsrail ordusu, Hamas'ın kontrolündeki Gazze'deki tünellere deniz suyu pompalamaya başladı.

Haber 13-12-23 11:53

ABD Başkanı Biden: İsrail Gazze konusunda dünyanın desteğini kaybetmeye başladı

İsrail, Gazze'de dünyanın gözü önünde çocuk, bebek, sivil demeden katliama devam ederken, ABD Başkanı Joe Biden'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. İsrail'in Gazze konusunda dünyanın desteğini kaybetmeye başladığını söyleyen Biden Netanyahu'nun uzun vadeli bir çözüm için hükümetini değiştirmesi gerektiğini söyledi.

Haber 12-12-23 23:10

Akılalmaz Gazze planı devreye girdi! İsrail ordusu, Hamas'ın tünellerine deniz suyu pompalamaya başladı

İsrail'in Gazze'deki tünellere yönelik planını devreye soktuğu iddia edildi. ABD'li yayın organı Wall Street Journal'da yer alan habere göre; İsrail ordusu, Hamas'ın kontrolündeki Gazze'deki tünellere deniz suyu pompalamaya başladı.

Haber 12-12-23 22:48

'Hamas silah bırakıyor' videosu kurgu çıktı: İsrail'in yalanı ortaya çıktı

İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir video bomba etkisi yaratmıştı. Hamas üyelerinin silah bıraktığı anlara dair olduğu iddia edilen videoda, onlarca kişi çırıl çıplak şekilde soyulmuş ve gözaltına alındığı iddia edilmişti. Büyük tepki uyandıran görüntüler sonrası İsrail'in bu kişilerin Hamas militanı olduğunu ve silah bıraktıklarını iddia ettikleri senaryo yalan çıktı.

Haber 11-12-23 11:52

Filistin Devlet Başkanı Abbas, ABD'nin kararına tepki gösterdi!

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD'nin dün Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nde oylamaya sunulan Gazze Şeridi’nde acil insani ateşkes çağrısı yapan karar tasarısını veto etmesini kınayarak, Gazze Şeridi'ndeki Filistinli çocuk, kadın ve yaşlıların İsrail güçleri tarafından katledilmesinden ABD'yi sorumlu tuttu.

Haber 09-12-23 19:22

Gazze'de insanlık dışı görüntüler! Çırıl çıplak soyulup gözaltına alındı

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki zulmü azalmadan devam ediyor. Yeni gelen görüntülerde, İsrail askerlerinin sokak ortasında Gazzeli kişileri çırıl çıplak soyup kelepçelediği görüldü. Gazzelilerin kamyon kasalarına doldurularak gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber 08-12-23 14:17

İsrail'in akılalmaz Gazze planı! Deniz suyu pompalayacaklar

Wall Street Journal'ın ABD'li kaynaklara dayandırdığı habere göre İsrail, Hamas'ın Gazze'deki tünellerine Akdeniz'den su pompalayacak.

Haber 05-12-23 14:19

Son dakika | Erdoğan yeni adımların sinyalini verdi! 'Nükleer silah' çıkışı: Unutulmasına izin vermeyeceğiz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Gazze kasabı' olarak andığı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya sert sözlerle yüklendi. İsrail'in nükleer silah sahibi olduğunu belirten Erdoğan, meselenin unutulmasına izin verilmeyeceğini vurgulayarak yeni adımlar atılacağının sinyalini verdi.

Haber 04-12-23 11:57

İsrail'in Gazze'deki zulmü yeniden başladı! Yardımlar durduruldu, hava bombardımanı başladı, sağlık sistemi felce uğradı...

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği operasyonlar 4 günlük "insani ara"nın ardından 3 gün daha uzatılmıştı. Mutabakata varılan esir takası çerçevesinde 81 İsrailli ve 240 Filistinli esir serbest bırakılmıştı. İsrail bu sabah "insani aranın" sona erdiğini ve Gazze'ye yönelik saldırıların başladığını duyurmuştu. Saldırılarda bir AA kameramanı hayatını kaybetti. Gazze'de insani yardım tırları durduruldu. Dünya Sağlık Örgütü ise sağlık sisteminin "felç" olduğunu duyurdu...

Haber 01-12-23 17:49

SON DAKİKA | Savaş yeniden başladı! Mısır 'Ateşkes uzadı' demişti, İsrail Hamas'ı gerekçe gösterdi: Gazze yine ateş altında...

Son dakika haberine göre Hamas ve İsrail arasında ateşkes ve esir takası için anlaşmaya varılmıştı. Dün ikinci kez uzatılan ateşkes ile ilgili olarak Mısır yeni bir açıklama yaptı. Mısırlı yetkililer, İsrail ve Hamas'ın ateşkesi bir gün daha uzattığını duyurdu. Ancak son olarak İsrail'den gelen açıklama insani aranın sona erdiği, savaşın yeniden başladığı yönünde. İsrail, Hamas'ın ateşkesi bozmasını gerekçe gösterdi.

Haber 01-12-23 06:41

İsrail ordusundan Gazze'ye yeniden saldırıya hazırız mesajı

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Hamas ile varılan "insani aranın" uzatılmaması halinde abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılara yeniden başlamaya hazır olduklarını söyledi.

Haber 01-12-23 00:56

Son dakika: Hamas 2 rehineyi daha serbest bıraktı

Gazze Şeridi’ndeki insani aranın 7’nci gününde Hamas, 2 İsrailli esiri daha serbest bıraktı. İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, "Önümüzdeki saatlerde başka İsrailli rehinelerin de Kızılhaç'a teslim edilmesi bekleniyor" denildi.

Haber 30-11-23 18:12

Katar Emiri ile Almanya Cumhurbaşkanı bir araya geldi! Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier karşısında yetkili göremeyince uçaktan inmeyi reddetti... Dakikalarca öylece bekledi

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'ndeki gelişmeleri ele almak için bir araya geldi. İkilinin görüşmesinin başlangıcında ilginç anlar yaşandı. Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier karşısında yetkili göremeyince uçaktan inmeyi reddetti. Almanya Cumhurbaşkanı kendisini karşılayacak bir kişinin gelişini uçağın kapısının önünde dakikalarca bekledi.

Trend 30-11-23 09:22

Son dakika: Gazze şeridinde 10 İsrailli ve 4 Taylandlı rehine serbest bırakıldı

İsrail ordusu, Gazze Şeridin’deki 10 İsrailli esir ile 4 Taylandlının Kızılhaç yetkililerine teslim edildiğini duyurdu.

Haber 30-11-23 01:10

İsrailli aşırı sağcı Bakan Ben Gvir’den Netanyahu hükümetini devirme tehdidi

Aşırı sağcı İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, hükümetin Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılara devam etmemesi halinde Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki koalisyon hükümetini dağıtmakla tehdit etti.

Haber 29-11-23 00:49

İsrail ziyareti gündem olmuştu! Hamas'tan Elon Musk'a Gazze daveti

Space X, Tesla ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk'ın İsrail ziyaretinin ardından Hamas ünlü milyardere çağrı yaptı. Hamas yöneticilerinden Usame Hamdan, Elon Musk'ı İsrail'in saldırıları sonucu oluşan yıkımı görmesi için abluka altındaki Gazze Şeridi'ni ziyaret etmeye davet etti.

Haber 28-11-23 22:50

İsrail, 33 Filistinli çocuk ve kadın esiri serbest bırakıldı

Hamas ile İsrail arasında varılan esir takası mutabakatı kapsamında İsrail hapishanelerinden Filistinli 30'u kadın, 3'ü çocuk 33 esir salıverildi. Hamas ile İsrail arasında varılan mutabakat kapsamında Gazze Şeridi'nden 50 İsrailli kadın ve çocuk esir, İsrail hapishanelerinden de 150 Filistinli kadın ve çocuk esir serbest kalmış oldu.

Haber 28-11-23 06:49

Son dakika: Gazze'de ateşkes 2 gün daha uzatıldı

Son dakika haberine göre, İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara verilen 4 günlük "insani aranın" dördüncü ve son gününde yeni bir gelişme yaşandı. Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Majed el-Ansari, arabuluculuk çalışmaları kapsamında Gazze Şeridi’ndeki insani aranın 2 gün daha uzatılması konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Haber 27-11-23 19:18

Elon Musk'ın bunu nasıl açıklayacağı merak konusu! İsrail'e gitti, anlaşma tamam... Gazze'ye Starlink sözünde ipler Netanyahu'nun elinde

Gazze Şeridi'nde 7 Ekim'den bu yana yaşanan çatışmalarda X'in (Twitter) ve uydu internet sistemi Starlink'in sahibi Elon Musk da devrede. İsrail'in Gazze'de iletişim hizmetlerini tamamen kesmesi üzerine ünlü milyarder Starlink'in Gazze'de hizmete gireceğini duyurmuştu. Musk bugün İsrail'i ziyaret etti, işin rengi değişti. Starlink'in hem İsrail hem de Gazze'de kullanımıyla ilgili anlaşma sağlandı. Gözler Elon Musk'tan gelecek ilk açıklamada...

Haber 27-11-23 16:45

Elon Musk ve İsrail prensipte anlaştı... Tel Aviv'in onayı olmadan Gazze'ye internet sağlanmayacak!

İsrail İletişim Bakanı Shlomo Karhi, ABD'li milyarder Elon Musk ile sahibi olduğu uydu internet sistemi Starlink'in Tel Aviv'in onayı olmadan abluka altındaki Gazze Şeridi'ne uydu interneti sağlamaması konusunda prensipte anlaştıklarını duyurdu.

Haber 27-11-23 15:14

Kassam Tugayları görüntüleri paylaştı! Gazze'deki İsrail askerleri böyle vuruldu

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürüyor. Kara harekatıyla Gazze'ye giren İsrail ordu güçleri ise Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Kassam Tugayları, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerinde İsrail askerleriyle karadan çatıştığı görüntüleri yayınladı. Görüntülerde bölgedeki sıcak çatışmaların şiddeti de gözler önüne serildi.

Haber 17-11-23 23:11

İsrail'den Gazze Şeridi'ndeki Sabra Mahallesi'ne saldırı! 50 Filistinli öldü

İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin merkezindeki Sabra Mahallesi'ne düzenlediği saldırılarda 50'ye yakın Filistinli öldü, onlarca kişi yaralandı. Savaş uçaklarının Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki Malezya Okulunu hedef alması sonucu da 3 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı.

Haber 16-11-23 12:40

İsrail, İsmail Heniyye'nin evini bombaladı

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin evine hava saldırısı düzenledi. Yerel kaynaklar, Hamas lideri Heniyye'nin saldırı sırasında Gazze Şeridi dışında olduğunu aktardı.

Haber 16-11-23 10:12

İsrailli esirlerin ailelerinden Netanyahu’ya baskı! Başbakanlık Konutu'na yürüyorlar

Gazze Şeridi’ndeki İsrailli esirlerin aileleri, yakınlarının serbest bırakılması için Başbakan Binyamin Netanyahu’ya baskı yapmaya devam ediyor. İsrailli esirlerin aileleri, İsrail hükümetinden esirlerin serbest bırakılması için daha fazlasını yapmasını talebiyle başkent Tel Aviv’den yaklaşık 65 kilometre mesafedeki Kudüs’teki Başbakanlık Konutu’na 5 gün sürecek yürüyüşe başladı.

Haber 14-11-23 20:26

Canlı yayında işkence! İsrail askerleri Filistinli adamı darp ederek gözaltına alındı... O anlar saniye saniye kaydedildi

Filistin ve İsrail arasındaki çatışmalarda 39. gün geride kalırken bölgeden şiddet dolu görüntüler gelmeye devam ediyor. Gazze Şeridi'ne havadan ve karadan saldırıların aralıksız sürerken Batı Şeria’da da baskınlar, gözaltı operasyonları, kentleri askeri kontrol noktalarıyla birbirinden ayırma uygulamalarıyla da paralel bir şekilde sürüyor.

Trend 14-11-23 09:29

DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus: Gazze'de hiçbir yer ve hiç kimse güvende değil

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhonom Ghebreyesus, İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'ndeki saldırılar hakkında açıklamalarda bulundu. Ghebreyesus, Gazze'de hiçbir yer ve hiç kimsenin güvende olmadığını ifade etti.

Haber 11-11-23 01:18

Gazze'deki son durum! Yıkımın boyutu öncesi ve sonrası görüntüleriyle ortaya çıktı... Ölü sayısı 10 bini aştı

7 Ekim sabahı Hamas'ın silahlı kolu İzzeddin El-Kassam Tugayları, 'Aksa Tufanı' operasyonunu başlattı. İsrail ve Filistin arasındaki savaşta 1 ay geride kalırken bölgeden üzüncü görüntüler gelmeye devam ediyor. Savaşın odağı haline gelen Gazze şehrinin 7 Ekim'den öncesi ve sonrası görüntüleri paylaşıldı. Görüntüler yıkımı açık bir şekilde gözler önüne serdi.

Haber 08-11-23 14:21

Hamas'ın saldırılarında yakınlarını kaybeden İsrailliler Netanyahu'nun istifası için çadır kurdu

Abluka altındaki Gazze Şeridi'nden 7 Ekim'de düzenlenen saldırılarda hayatını kaybeden İsraillilerin aileleri, birinci ay anma töreninde İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu ve hükümetini istifaya çağırdı.

Haber 08-11-23 09:01