Kendinizi Kanitlayin Haberleri

Vücudunun güzel kokmasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Gün boyu taze ve hoş kokmak, özgüveninizi artırmanın yanı sıra sosyal ilişkilerinizde de olumlu etkiler yaratır. Vücudunuzun güzel kokmasını sağlamak için basit ama etkili adımlar atabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak ve çevrenizde olumlu bir izlenim bırakmanızı sağlayacak üç temel ipucunu haberimizde derledik.

Kadin 2024-05-27 15:51:47

Portakal canlı yayında çileden çıktı! Erdoğan'ın sık kullandığı sözü hatırlattı: Ya kendinizi çok akıllı zannediyorsunuz ya da bizi çok salak

Sokak hayvanlarıyla ilgili tasarının Meclis'e gelmesi konuşulurken uygulanacak politikaya Fatih Portakal'dan çok sert tepki geldi. Canlı yayında çok sinirlenen Portakal 'Cinayeti uyutma diye yutturmaya çalışıyorlar' diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sık kullandığı bir sözü hatırlattı. Portakal sözlerinin devamında, 'Ya kendinizi akıllı zannediyorsunuz, ya da bizi salak' dedi.

Manşet 2024-05-23 09:49:02

Genç kadınları aşağılayan jinekolog kadın doktorlar diyerek sosyal medyadan isyan etti! Kendinizi ezdirmeyin

TikTok'ta 'zehralit' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın bazı jinekologların genç kadın hastalarına muayeneleri sırasında aşağılayıcı konuşmalar yaptığını söyleyerek duruma tepki gösterdi. Jinekolog muayenesinin kadınların en doğal hakkı olduğunu dile getiren Zehra gönderisine, "Kendinizi sakın ezdirmeyin bu sizin özel hayatınız bir devlet dairesi sayılan hastanede çalışan doktorun işi sizi aşağılamak değil sizi tedavi etmek" notunu ekledi.

Trend 2024-05-16 07:59:11

Günün fırsat ürünü! Karizmatik beylerin favorisi Versace Eros indirimde

Karizmatik beylerin imza kokusu arasında yer alan Versace Eros, bugüne özel indirimli fiyatıyla karşınızda! Versace markasının prestijini taşıyan bu eşsiz koku vazgeçilmeziniz olmaya aday! Eros'un çekiciliğine kapılıp kendinizi özel hissetmenin keyfini çıkarmak isterseniz, bu indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Haber 2024-05-01 15:04:47

Diğer Haber Etiketleri

koku vücut parfüm fatih portakal sokak hayvanları cumhurbaşkanı erdoğan tiktok Jinekolog versace eros versace versace parfüm erkek parfüm erkek parfüm önerileri zihin bakım İyi Yaşam alara eo Psikolog vf podcast önerileri ayak pozitif düşünce mon detoks detoks suyu detoks suyu tarifi ayaklar ense Göz Limonian Kore Güzelliği hücre hücreler ilik banyo aksesuarları kokulu mum jbl go 3 kabak lifi kese duş jeli vücut peelingi ayak maskesi at kılı fırçası Ceza slazenger parfüm nautica avon perceive david walker parfüm farmasi erkek parfüm bargello parfüm Antonio Banderas aşlama glüt Propolis propolis damla propolis faydaları propolis nedir kişisel bakım ürünleri nivea krem maybelline kapatıcı cerave krem loreal paris rexona clinical protection rexona deodorant veet tüy dökücü krem bioderma atoderm axe deodorant ogx şampuan gillette venus philips tıraş makinesi vazelin clear men ele nursel Tiyatro tiyatro bileti al tiyatro biletleri tiyatro oyunu tiyatro sahnesi tiyatrolar masaj masaj aleti ayak masaj aleti titreşimli masaj aleti Kelly Brook sosyal medya iş görüşmesi uyku melisa çayı pasiflora rezene papatya uyumak uyku açma yöntemleri kol saati kol saati erkek erkek kol saati erkek kol saatleri kadın kol saati pierre cardin siyah küf küf mantarı polyester iç çamaşırı kısırlık sağlıklı yaşam tehlike Instagram Fitness fitness aletleri bilek chloe chloe parfüm güzellik bioderma bioderma krem foreo the body shop kilo vermek için ne yemeliyiz zayıflamak için ne yapmalıyım diyet çatlak tedavisi Topuk çatlağı kazayağı yükselen hırka gömlek ceket elbise etek trend cat ayakkabı cat bot cat bot erkek cat bot kadın cat erkek bot zamir manipülasyon parfüm erkek versace crystal noir versace dylan blue hipertiroidi yorgun stres anksiyete tansiyon kalp hastalıkları televizyon OLED oled ekran oled tv Canan Kaftancıoğlu CHP uykusuzluk yorgunluk sebebi aktan Model Iskra Lawrence beats beats kulaklık beats studio 3 İzmir çeşme Alaçatı plaj merrell merrell ayakkabı outdoor ayakkabı erkek outdoor ayakkabı philips akıllı televizyon büyük televizyon en iyi televizyon markası zayıflama zayıflamanın en kolay yolu zayıflamanın yolları Kilo vermek ketojenik diyet levi’s gömlek erkek gömlek modelleri Kulaklık kulaklık kablolu kulaklık kablosuz kulaklık mikrofonlu kulaklık bluetooth bluetooth kulaklık jack and jones blazer ceket blazer ceket kadın kadın blazer ceket adetliyken denize girilir mi Güneş posa Eda Taşpınar güneş kremi su bazlı güneş kremi

Daha özgüvenli görünmeni sağlayacak 3 kişisel bakım ritüeli

Özgüven, kişisel başarı ve mutluluk için temel bir unsurdur. İyi bir dış görünüm, özgüveni artırmanın etkili bir yoludur. Kişisel bakım ritüelleri sadece fiziksel olarak daha iyi hissetmemizi sağlamakla kalmaz aynı zamanda daha özgüvenli görünmemize de yardımcı olur. Bu ritüeller kendinizi eskisinden daha iyi hissetmenize ve güven duygunuzu da artırmamıza olanak tanır. Daha özgüvenli görünmek görünmek için uygulayabileceğiniz 3 kişisel bakım rutinini derledik.

Kadin 26-04-24 07:37

Kişisel gelişimine tavan yaptıracak 10 podcast

Hayatımızın her anında gelişmeye ve öğrenmeye açık olmalıyız. Bunun en keyifli ve pratik yoluysa podcastler olabilir! Kişisel gelişiminize tavan yaptıracak bu 10 podcast ile, istediğiniz her konuda bilgi edinebilir, kendinizi geliştirebilir ve ilham alabilirsiniz.

Kadin 26-04-24 01:39

Kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak 3 pozitif düşünce tekniği

Stres, üzüntü, yetersizlik hissi, kaygı ya da mutsuzluk... Hepsi insana dair, gayet olağan durumlar. Ancak bu olumsuz duyguların içinde sıkışıp kalmak ve boğulmak, kesinlikle bir tercih olmamalı. Pozitif düşüncenin gücüne inandığınız takdirde kötü duyguların bir anda silinip gittiğine şahit olabilirsiniz. İşler bazen ne kadar yolunda gitmese de kendinizi mutluluğa, iyiliğe ve güzelliğe yine siz çağırabilirsiniz. İşte kötü düşüncelerden kurtulup daha iyi hissetmenizi sağlayacak teknikler...

Kadin 25-04-24 12:57

Sana zindelik verecek 3 detoks suyu tarifi

Detoks programları son dönemin en popüler sağlıklı yaşam trendlerinden bir tanesi. Her ihtiyaca ve her beklentiye yönelik farklı detoks suyu tarifleri bulunabiliyor. Özellikle bazıları, gün içinde herkesin ihtiyaç duyduğu enerjiyi geri kazandırarak zindelik veriyor. Sizin için zindelik verecek 3 detoks suyu tarifini ayrıntılarıyla anlattık. Enerjinizin düştüğünü düşündüğünüz ya da yoğun geçecek bir güne başlayacağınız zamanlarda tüketerek kendinizi çok daha dinç hissedebilirsiniz.

Kadin 25-04-24 12:20

Kendinizi şımartmak ister misiniz? Evde spa keyfi yaşamak için yapabilecekleriniz…

Evinizin rahatlığında spa keyfini yaşamak aslında sandığınızdan çok daha kolay! Evinizin konforunda kendinize zaman ayırmanız için her isteğe ve ihtiyaca uygun bakım ürünlerini sizin için derledik. Siz de spa keyfini evinize taşımak istiyorsanız gelin, içeriğimize bir göz atalım.

Kadin 22-04-24 16:10

Kendinizi şımartın! Evde spa keyfi yaşamanızı sağlayacak ürünler listesi

Spa, bedeninizdeki yorgunluğunu atmak ve kendinizi şımartmak için her zaman etkili bir yoldur. Ancak, vakit bulamamak, halsiz olmak gibi pek çok neden kendimizi rahatlatmamızın önüne geçiyor. Biz de bunun için evinizde size özel bir spa atmosferi oluşturmak için ihtiyacınız olan ürünlerden oluşan bir seçki hazırladık. Gelin, kendinizi şımartmanın tadını çıkaracağınız ürünlere birlikte göz atalım!

Kadin 20-03-24 16:50

IP TV ve kaçak yayın kullananlar dikkat! Kendinizi bir anda savcı karşısında bulabilirsiniz

Dizi, film ya da maç izleme hizmeti veren yasal platformları kaçak bir şekilde sunan bazı mecralar bulunuyor. Uzmanlar, kaçak yayınların izlendiğinin tespiti halinde, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıyor.

Finans 09-03-24 15:19

Erkeklerin bir numaralı tercihi! Geçen ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını sizin için seçtik

Kişisel bakımın vazgeçilmez bir parçası olan parfüm sadece hoş kokmayı değil aynı zamanda kendinizi ifade etme ve çevrenizde bırakacağınız izlenim konusunda derin bir etkiye sahip. Bu nedenle parfüm seçerken kendi tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtan bir koku bulmak önemli. Sizler için erkeklerin bir numaralı tercihi olan ve geçen ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını seçtik. Kendinizi daha özgüvenli hissedeceğiniz parfüm ve deodorantlar için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Haber 08-03-24 12:14

Güne zinde başlamanızı sağlayacak en iyi propolis markaları

Bağışıklık sisteminiz yeterince güçlü değilse ve kendinizi yeterince enerjik hissetmiyorsanız arıların mucizesi sonucu üretilen propolis takviyelerinden kullanabilirsiniz. Antioksidan, antimikrobiyal, antifungal gibi özelliklere sahip, vitamin ve mineral açısından oldukça zengin olan en iyi propolis markaları bu yazımızda sizleri bekliyor.

Yemek 07-03-24 14:58

Deodoranttan nemlendirici kreme kişisel bakım kategorisinin çok satan ürünlerini sizin için seçtik

Günlük yaşamın koşuşturmacası içinde bazen kendimize vakit ayırmakta zorlansak da iyi bir kişisel bakım rutini, güvenimizi artırır ve kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlar. Tabii doğru ürünleri seçmek ve düzenli bir bakım rutini oluşturmak da oldukça önemli. Deodoranttan nemlendirici kreme, kişisel bakım ürünlerindeki en popüler ve etkili seçenekleri sizler için bir araya getirdik. Haydi, kendinizi taze ve sağlıklı hissetmenizi sağlayacak sizin için seçtiğimiz 15 ürüne birlikte bakalım.

Haber 01-03-24 18:34

Tiyatro severler için mart ayı yine dolu dolu! Sahnelere renk katacak oyunları sizin için seçtik

Günlük yaşamın stresinden, karmaşasından uzaklaşıp kendinizi sanat dolu bir deneyime bırakmaya ne dersiniz? Unutulmaz performanslar, duygusal anlar ve keyif dolu dakikalar yaşamak isterseniz bu ay gösterimde olan oyunlara bir göz atabilirsiniz. Tiyatro severler için özenle seçtiğimiz birbirinden güzel oyunlar sizleri bekliyor, işte detaylar!

Magazin 29-02-24 15:49

Çok satan Renpho Kas Rahatlatıcı Masaj Cihazı'nın fiyatı düştü

Günün yorgunluğunu ve stresini atmak isteyenlerin favorisi olan Renpho Kas Rahatlatıcı Masaj Cihazı'nın fiyatı düştü. Yalnızca geçen ay Amazon'da 200 adetten fazla satılan, çok satanlar listesinde birinci sırada yer alan bu cihaz ile siz de bedeninizi dinlendirmeye ve kendinizi şımartmaya ne dersiniz?

Haber 20-02-24 17:19

Kelly Brook kıvrımlarını nasıl koruduğunu açıkladı! Daha fazla sekse...

Kelly Brook gün içinde ne yediğini ve bunun inanılmaz kıvrımlarını korumasına nasıl yardımcı olduğunu açıkladı. "Eğer kendinizi iyi hissederseniz bu sadece daha fazla sekse yol açabilir!" açıklamasıyla gündeme gelmişti.

Magazin 18-02-24 14:13

İş görüşmesinde yaşadığı ilginç olayı anlattı! 'Siz uyanık olun kendinizi kullandırtmayın' diyerek uyardı... Sosyal medya onu konuşuyor

Sosyal medyada yaptığı paylaşımında bir iş görüşmesi sırasında yaşadığı ilginç bir durumdan söz eden kadının paylaşımı gündem oldu. Genç kadın diğer iş arama sürecindeki kişileri uyarmak için videoyu çektiğini söylerken işe alındığını zannederek 3-4 saat boyunca boşu boşuna çalıştırıldığını anlattı.

Trend 17-02-24 09:07

Uykusuzluk artık dert değil! Deliksiz bir uyku çekip kuş gibi hafiflemenin en kolay yolu

Uykusuzluk, modern yaşamın yaygın sorunlarından biri haline geldi ve birçok kişi için ciddi bir dert. Doğadan gelen bazı çözümler sayesinde uykusuzluk artık dert olmaktan çıkıyor. Deliksiz bir uyku çekmek ve kendinizi kuş gibi hafif hissetmek için bitki çayları mükemmel bir seçenektir. Bu bitki çayları sadece rahatlamanıza yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda doğal ve sağlıklı bir uyku için de destek sağlayacak.

Kadin 17-02-24 08:17

Pierre Cardin kol saatlerinde Sevgililer Günü'ne özel %70 indirim

"Kendinizi özel hissetmek istediğinizde, şıklığınızı tamamlayacak bir aksesuarın gücü tartışılmaz. Pierre Cardin kol saatleri, tasarım ve kaliteyi bir araya getiren benzersiz modelleriyle şimdi daha da erişilebilir hale geliyor. Bu muhteşem indirim fırsatıyla, stil sahibi olmak sizin için çok daha kolay olacak. Hem kendi tarzınızı yansıtacak hem de günün her anında şıklığınızı koruyacak bir saat arıyorsanız, Pierre Cardin indirimlerini kaçırmayın!"

Haber 13-02-24 12:23

Hırıltı, öksürük, kaşıntı... Evinizde hiç tahmin etmediğiniz yerlerde gizleniyor! Vücudunuzdaki işaretler varlığının kanıtı olabilir

Hırıltıdan döküntülere kadar vücudunuzun size evinizde gizli küf olduğunu söylediği ince işaretler var. Genellikle evde ortaya çıkan küf, çok görünür olabilir ama bazen hiç tahmin etmediğiniz yerlerde ve sizin uzun süre fark edemeyeceğiniz şekilde de küf oluşabilir. Peki, kendinizi küfün sağlık açısından çok zararlı o etkilerinden korumanın yolları neler ve evinizde küf olduğunu söyleyen vücudunuzun o işaretleri hangileri? İşte tüm detaylar...

Kadin 25-01-24 13:37

İç çamaşırlarındaki gizli tehlike! Kendinizi fark etmeden kısırlaştırıyor olabilirsiniz! Araştırmalar sonucu ortaya çıktı

Günlük hayatta sıkça tercih edilen polyester iç çamaşırları rahatlığı ve dayanıklılığıyla bilinse de birçok kişi bu kumaşın içerdiği gizli tehlikelerden habersiz. Erkeklerin yanı sıra kadınları daha yakından ilgilendiren bu tehlike polyester iç çamaşırlarının kullanımının kısırlık riskini artırabileceğini gösteriyor. Peki bu durum nasıl ortaya çıkıyor? İşte detaylar...

Kadin 17-01-24 16:02

Instagram biyografi nedir? Instagram biyografiye nasıl yazı eklenir?

Instagram günümüzde milyonlarca insanın fotoğraf ve video paylaşımı yaptığı, sosyal bağlantıların güçlendiği etkileşimli bir platformdur. Instagram, kullanıcıların görsel anılarını, hayallerini ve yaşam tarzlarını paylaşma fırsatı sunarak sanal bir topluluk oluşturur. Profil biyografisi ise bu platformda kendinizi ifade etmenin anahtarıdır. Peki, Instagram biyografiye nasıl yazı eklenir?

Haber 25-12-23 17:05

2023 yılının en çok satan fitness ekipmanlarını sizin için bir araya getirdik

Sağlıklı bir yaşam için kendinize yapacağınız en iyi yatırım, spor! Sizi ergonomik tasarımlara sahip, her ihtiyaca uygun fitness ekipmanlarıyla tanıştırmaya geldik. Kaliteli ekipmanlarla spor yapmanın keyfini çıkarırken kendinizi inanılmaz bir enerjiyle dolduracak ve fiziksel gücünüzü her seviyede artıracaksınız. Her adımda daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayatın kapıları sizi bekliyor. İşte 2023'ün yılının en çok satan fitness ekipmanları! Üstelik birçoğu da indirimde...

Haber 19-12-23 15:08

Fiyatı düştü! Yılın Son Fırsatları'na özel Chloe Signature parfümde kaçırılmayacak indirim

Kokuların büyüsüne kendinizi kaptırmaya hazır olun! Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları hız kesmeden devam ederken parfümlerde de kaçırılmayacak indirimler alışveriş severlerle buluştu. En sevilen kadın parfümlerinden biri olan Chloe Signature Rose Tangerine de indirime girdi. Eğer feminen ve sofistike bir imza kokusu arıyorsanız bu kampanyayı kaçırmamanızı öneririz. İşte detaylar!

Kadin 18-12-23 11:30

Yeni yılda kendinizi şımartın! Yıl sonu indirimlerinden almanız gereken bakım ürünleri

Cilt, saç, vücut bakımı için en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla satın almak ister misiniz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Yılın Son Fırsatları kapsamında indirime giren bakım ürünlerini sizin için seçtik. Foreo'dan Bioderma'ya The Body Shop'tan Maybelline'e onlarca markadaki en sevilen ürünleri keşfetmek için acele edin.

Kadin 13-12-23 17:52

Çok satanlarda birinci sırada! Kas ağrılarına son veren Coverzone Masaj Tabancası'nı sizin için inceledik

Stresli ve yoğun bir günün ardından vücudunuzda biriken gerginlikten ve kas ağrılarından kurtulmaya ne dersiniz? Son yılların en popüler ürünlerinden biri olan masaj tabancaları, derin doku masajıyla sizi rahatlatarak gerginliğinizi azaltır ve kaslarınızın enerjisini geri kazanmanıza yardımcı olur. Siz de evde masaj keyfi yaşamak ve kendinizi şımartmak isterseniz Coverzone Masaj Tabancası'na bir şans verebilirsiniz.

Haber 06-12-23 12:29

Kilo sorunu olanlar dikkat! 2 hafta sonra kendinizi tanıyamayacaksınız

Kilo sorunu yaşayan vatandaşlara ilişkin açıklamalarda bulunan uzmanlar sağlıklı beslenme ile düzenli yapılan egzersizin önemine dikkat çekiyor. Kilo sadece dış görüntü açısından değil sağlık konusunda da sakıncalıdır. İşte, göbek yağlarınızdan kurtulmanızı sağlayacak o mucize yöntem...

Haber 04-12-23 14:31

Ayak çatlakları neden olur? Ayak çatlakları nasıl geçer?

Ayaklar vücudumuzun temel taşlarıdır ve sağlıklı bir yaşam için önemli bir rol oynarlar. Ancak, çoğu zaman ayaklarımıza yeterli özeni göstermeyiz. Ayak bakımı, sadece sağlık açısından değil, aynı zamanda estetik görünüş açısından da önemlidir. Sağlıklı ve güzel ayaklar, genel vücut sağlığınızı yansıtarak kendinizi daha iyi hissetmenize katkı sağlar.

Haber 30-11-23 23:52

Renklerin enerjisini tarzınıza yansıtın! İşte sezonun en trend ve göz alıcı desenli parçaları

Bu sezon, canlı renkler ve cesur desenler ile kendinizi ifade etmenin tam zamanı! Yüksek enerjili çiçek desenler, geometrik şekiller, etnik motifler, siyah beyaz çizgiler yine yükselişe geçti! Biz de sizin için sezon trendlerini yansıta kılavuz niteliğinde bir desenli kıyafet seçkisi hazırladık. İşte sizin için seçtiklerimiz...

Kadin 30-11-23 16:24

Kış kombinlerinizin yıldızı olacak! Konforuna hayran kalacağınız CAT botlar indirime girdi

Kendinizi yağmurun çamurun, karın, soğuğun, tozun kısacası zorlu doğa koşullarının içinde bulduğunuzda ayaklarınızı koruyacak, sıcacık tutacak sınıfının en kaliteli botları CAT, Gülümseten Kasım Fırsatları'na özel indirime girdi. Sizin için indirimdeki modellerden bazılarını bir araya getirdik.

Haber 22-11-23 15:56

İşaret zamiri nedir? İşaret zamiri ile ilgili örnek cümleler ve konu anlatımı

Türk Dili ve Edebiyatı bünyesinde yer alan birçok önemli konu vardır. Bu konuları çok iyi bir şekilde öğrenmek ve kavranmak, dilimizi güzel kullanmamız açısından da büyük önem taşır. Günlük yaşamda kendinizi anlatılabilmek için birçok kelimeden faydalanırız. Bu kelimelerin bazıları zamirlerden bazıları ise isim, sıfat gibi kavramlardan oluşabilir. Özellikle yaygın olarak işaret zamirlerini daha fazla kullanırız. Peki, işaret zamiri nedir, işaret zamiri ile ilgili örnek cümleler nelerdir?

Egitim 03-11-23 16:24

İlişkilerde kendinizi korumanız gereken manipülasyon örnekleri: Duygusal manipülasyon nasıl yapılır?

İlişkiler yaşamın önemli bir parçasını oluştururken sağlıklı ve karşılıklı saygıya dayalı ilişkiler kurmayı arzularız. Ancak bazen ilişkilerde manipülasyon tehlikesi vardır ve bu kendimizi korumamız gereken çeşitli manipülasyon örneklerini içerebilir. Manipülasyon bir kişinin başka bir kişiyi yanıltıcı veya kontrol edici taktiklerle etkilemeye çalıştığı bir davranış biçimidir.

Kadin 29-10-23 23:55

Kokularıyla sonbahara en çok yakışan erkek parfümlerini sizin için listeledik

Tarçın, vanilya, amber, baharat gibi notalara sahip yoğun tatlı kokular, sonbahar ve kış aylarında sıklıkla tercih ediliyor. Siz de doğru mevsimde doğru kokuyu seçmek isteyenlerdenseniz olmanız gereken yerdesiniz! Sonbaharda kendinize ve sevdiklerinize seçebileceğiniz birbirinden farklı kokuları sizler için derledik. Kendinizi öz güvenli, stil sahibi, otoriter ve baştan çıkarıcı hissedebileceğiniz parfümlerin yer aldığı seçkimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 17-10-23 16:44

Kokusuyla büyüleyen Versace parfümlerde %40'a varan indirim

Kokusuyla herkesi etkileyecek bir parfüm arıyorsanız doğru yerdesiniz! Dünyaca ünlü Versace markasının eşsiz kokuları tam da size göre! Stilinizi tamamlayacak, özgüveninizi artıracak, kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak birbirinden özel parfümler %40'a varan indirimle sizleri bekliyor. Bir kez kullananın vazgeçemediği, adeta imza kokusu haline gelen indirimdeki o parfümleri sizin için seçtik. İster kendinizi şımartın ister sevdiklerinizi; Versace parfümlerdeki bu büyük indirimi kaçırmayın!

Haber 17-10-23 12:45

Her sabah yorgun uyanıyorsanız dikkat: Tehlikeli hastalıkların belirtisi olabilir!

Uyku, vücut sistemlerini yavaşlatarak ve rahatlatarak, kalktığınızda kendinizi fiziksel olarak daha güçlü hissetmenizi sağlıyor. Kaliteli ve düzenli uyku kişiye enerji ve verimlilik katıyor. Uykunun yetersiz kalması sonucu çeşitli sorunlar meydana gelebilir. Uyku problemlerinin ortaya çıkmasının birçok sebebi vardır. Düzenli olarak uyku problemleri yaşıyorsanız doktora görünmenizde fayda var.

Haber 06-10-23 08:47

Görüntü kalitesi sinemayı aratmayacak en canlı ve güzel ekrana sahip OLED televizyon modelleri

Televizyonda bir filmi ya da belgeseli izlerken kendinizi o dünyanın içinde gibi hissetmeye ne dersiniz? İşte tam da bu noktada OLED televizyonlar hayatınıza renk katmaya geliyor. OLED televizyonlar ile gerçek siyahlar ve canlı renklerle filmler, diziler, belgeseller çok daha büyüleyici bir hâle geliyor. Siz de bu keyifli izleme deneyimini yaşamak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz en iyi OLED televizyon önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 26-09-23 15:24

CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan dikkat çeken çıkış! Kardeşim önce kendinizi değiştirin

CHP'de seçimlerin ardından başlayan değişim çağrıları ve yaşanan tartışmaların ardından önemli gelişmeler peş peşe olmuş, CHP'li Özgür Özel ve Örsan Öymen dün art arda CHP genel başkanlığına aday olduklarını açıklamıştı. Son olarak CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu katıldığı programda dikkat çeken ifadeler kullandı. Kaftancıoğlu, "2018'deki tüzüğün mimarı olanlar çıkıyor diyor ki 'partide değişim şart'. Kardeşim önce kendinizi değiştirin ya... Başka hiçbir şey söylemeyeceğim" dedi.

Haber 16-09-23 15:17

Prof. Dr. Erkan Topuz 'Kendinizi hasta sanıyorsunuz ama değilsiniz' diyerek açıkladı! İşte geçmeyen yorgunluğun sebebi

Gün içerisindeki stresli anların kendimizi hep uykusuz ve yorgun hissetmemize neden olduğu düşünülür. Oldukça yoğun geçen tempoyla birlikte bir detayı herkes gözünden kaçırıyor. Prof. Dr. Erkan Topuz geçmeyen yorgunluğun sebebini bakın ne ile ilişkilendirdi...

Haber 12-09-23 17:47

Büyük beden olduğu için geri çevrilmişti! Kıvrımlı model Iskra Lawrence podyumda...

Geçmişte model olmak için kapısını çaldığı bütün ajanslardan geri çevrilen büyük beden model Iskra Lawrence; bir iç çamaşırı markası için podyuma çıktı. Kıvrımlı model kendinizi geri çevirenlere adeta "Kaybettiğinizi dönün bir bakın" der gibiydi.

Magazin 11-09-23 09:29

Yüksek ses kalitesi, üstün teknolojik özellikler... Beats Studio3 Wireless Kulaklık'ta büyük indirim

Kendinizi müziğin büyülü dünyasına kaptırmak ve en yüksek ses kalitesiyle tanışmak ister misiniz? İşte size bir fırsat! Beats Studio3 Wireless Kulaklık, eşsiz ses performansıyla sizi müziğin gerçek gücüne ulaştırmak için tasarlandı ve şimdi kısa süreliğine Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında Prime üyelerine özel 2500 TL indirimle satışta! Bu fırsat kaçmaz.

Haber 05-09-23 12:43

Yorucu geçen bir yılı gıptayla bakılacak bir tatil ile unutmak isteyenlere: İşte Alaçatı'nın cenneti anımsatan en iyi plajları!

İnsanlar neden tatile gitmek isterler? Çoğumuzun bu soruya yanıtı 'dinlenme, yorucu geçen bir senenin yorgunluğunu atma ve eğlenme ihtiyacı' oluyor. Deniz, kum ve güneş altında geçirilen zamanın zihni rahatlattığı ve stresten uzaklaştırdığı da bir gerçek. Eğer, sakin bir dinlenme ya da kendinizi müziğin ve dansın ritmine bıraktığınız bir plaj macerası için uygun bir yer arıyorsanız Alaçatı'nın cenneti anımsatan en iyi plajları sizler için en iyi seçenekleri oluşturuyor!

Trend 04-09-23 15:46

Fiyatı 1799 TL'ye düştü! Ayaklarınıza hak ettiği konforu sunacak outdoor ayakkabıda indirim

Doğayı keşfetmek ve kendinizi doğada tam anlamıyla özgür hissetmek için size ihtiyaç duyduğunuz konforu sunacak bir outdoor ayakkabıyla karşınızdayız: Merrell Speed Strıke LTR Sıeve Erkek Ayakkabı! Bugüne özel, kısa süreliğine 560 TL indirimle satışta olan bu ayakkabıyı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 31-08-23 12:31

Üstün görüntü kalitesiyle filmleri ve dizileri âdeta size yaşatacak Philips marka televizyon önerileri

"Televizyonsuz asla yaşayamam." diyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için bir araya getirdiğimiz üstün görüntü kalitesiyle kendinizi âdeta izlediğiniz filmde veya dizide hissettirecek Philips marka televizyon önerileriyle karşınızdayız! Listemizi inceleyerek beğendiğiniz ürünü satın alabilir ve ev konforunda sinema deneyimi yaşayabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

Haber 31-08-23 11:25

Kilo sorunu olanlar dikkat! Yağları yok eden mucize diyet ile 2 hafta sonra kendinizi tanıyamayacaksınız

Fazla kilolarından şikayetçi olan kişiler için en iyi çözüm sağlıklı beslenmenin yanında spor ve egzersiz yapmak. Birçok vatandaş, yoğun çalışma saatlerinin yanında düzensiz beslenme ve hareketsizlik nedeniyle bazı zamanlar egzersiz yapmaktan vazgeçebiliyor. Bu diyetle yalnızca haftada 2 kilo vermeniz mümkün. İşte, kilo sorunu olanlar için 2 haftada yağ yaktıran mucize diyet...

Haber 14-08-23 09:32

Zarif ve şık dokusu ile kendinizi özel hissettirecek Levi's gömlekte indirim

Kaliteli bir beyaz gömlek herkesin gardırobunda olmalı! Siz de yeni bir beyaz gömleğe sahip olmak isterseniz Levi's indiriminin öne çıkanlarından LS Battery gömlek modeline bir göz atabilirsiniz. İndirimin hemen sonlanabileceğini ve stokların da tükenebileceğini unutmayın!

Haber 10-08-23 15:56

Müzik dinlerken dışarıdaki hayattan kopmak isteyenlere en iyi gürültü önleyici özellikli kulaklıklar

Müzik dinlerken şarkı sözlerinin arasına dış ses girmesinden şikâyetçi misiniz? Bu sorununuzu ortadan kaldırmak istiyorsanız doğru adrese geldiniz! Ses ve malzeme kalitesinin yanı sıra aktif gürültü engelleme özelliği de bulunduran kulaklıklar, nokta dokunuş yaparak ihtiyacınızı karşılayacak. Listemizde yer alan kulaklıklarla pürüzsüz bir ses deneyimi yaşayabilir, müzik dinlerken kendinizi ritme kaptırabilirsiniz!

Haber 09-08-23 17:03

Fiyatı 493 TL'ye düştü! Jack&Jones cekette %63 indirim fırsatı

Dünyaca ünlü moda markası Jack & Jones'tan tarzınızı tamamlamak için mükemmel bir fırsat! İster iş toplantılarında ister özel davetlerde şık ve sofistike bir görünüm elde etmek isteyen kadınlar için Jack & Jones Kadın Onllana Berry Blazer Ceket %67'lik indirimle satışta! Kendinizi özel hissetmek için bu fırsatı kaçırmayın deriz. İşte detaylar!

Haber 03-08-23 12:51

Adetliyken denize girilir mi? Regl iken denize, havuza girilir mi, zararları nelerdir?

Yaz ayları sıcak hava ve tatil keyfiyle dolu bir dönemdir. Ancak kadınlar için regl dönemine denk gelmesi bazı zorluklar ve endişeler yaratabilir. Regl dönemi kadınların vücutlarının doğal bir parçasıdır ve her kadın bu dönemi farklı yaşayabilir. Kendinizi iyi hissettiğiniz ve rahat ettiğiniz şekilde hareket ederek yazın keyfini çıkarabilir ve denize girerken kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

Kadin 31-07-23 15:22