Netanyahu Haberleri

Gizli toplantı iddiası! İsrail'de Netanyahu için 'tutuklama' gerginliği

İsrail medyası; Ulusal Güvenlik Konseyi'nin, Başbakan Binyamin Netanyahu, Savunma Bakanı Yoav Gallant ve Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi hakkında uluslararası tutuklama kararı çıkarılması olasılığını değerlendirdiğini yazdı.

Haber 25-04-2024 06:22

İsrail'de binlerce kişi sokaklara indi! Hükümetin istifasını istedi

İsrailliler, yine ülke genelinde sokaklara inerek Gazze Şeridi'nde ateşkes ve esir anlaşması yapılması ile Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetinin istifası talebiyle gösteriler düzenledi. Tel Aviv, Hayfa, Batı Kudüs, Netanyahu'nun evinin önünde ve ülke genelindeki gösterilere on binlerce İsrailli katıldı.

Haber 21-04-2024 00:46

Biden'dan Netanyahu'ya Gazze için anlaşma çağrısı! 'Acil ateşkes gerekli'

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya "Gazze'de acil ateşkesin gerekli olduğunu" ve "İsrail'in gecikmeden anlaşmaya varması gerektiğini" söyledi.

Haber 04-04-2024 21:31

Son dakika | Netanyahu'dan bir 'kanlı' onay daha! İsrail Refah'a da saldıracak

Son dakika haberi: Gazze'yi kan gölü ve mezarlığa çeviren İsrail şimdi de Gazze'nin güneyindeki Refah'ta saldırı başlatmaya hazırlanıyor. İsrail Başbakanı Netanyahu Refah operasyonunun planlarını onayladı.

Haber 15-03-2024 16:24

Netanyahu

Netanyahu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Netanyahu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ömer Çelik'ten Netanyahu yönetiminin açıklamalarına sert tepki: Yok hükmündedir!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Devlet Başkanı Binyamin Netanyahu'nun hükümetinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye hakkındaki açıklamalarına sert tepki gösterdi. Çelik açıklamasında, "Masum insanların hayatını topluca hedef alan Netanyahu yönetiminin ve katliam şebekesinin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir." dedi.

Haber 10-03-2024 12:33

Biden’dan çok konuşulacak Netanyahu ve İsrail sözleri: ‘Kırmızı çizgi yok’

ABD Başkanı Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun İsrail'e artık faydadan çok zarar verdiğini ifade ederek Gazze’de devam eden İsrail saldırıları hakkında da tüm dünyada ses getirecek açıklamalarda bulundu. Biden açıklamasında "İsrail'i asla bırakmayacağım. Silah yardımının duracağı, demir kubbenin cephanesiz kalacağı bir kırmızı çizgim yok" dedi.

Haber 10-03-2024 09:01

1,5 milyon kişi tehlikede! Netanyahu tarih verdi

İsrail, Refah kentine saldırı hazırlıklarını sürdürüyor. Netanyahu, yaklaşık 1,5 milyon kişinin sığındığı şehre saldırı ve buradaki sivillerin tahliye planlarını onaylamak için hafta başı kabineyi toplayacağını belirtti.

Haber 25-02-2024 00:24

Gazze'nin idam fermanı... Netanyahu'nun planı onaya sunuldu: İsrail güçleri bölgede 'süresiz özgürlüğe' sahip olacak

İsrail'de Savaş Kabinesi'nden 'savaş sonrası' Gazze planı oluşturuldu. Gazze'nin tabiri caizse idam fermanı niteliğinde olan belgede, İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ndeki faaliyetlerinde 'süresiz' özgür kalacağı, Filistin tarafında tampon bölge oluşturulması ve Gazze'nin tamamen silahsızlandırılması gibi maddeler yer alıyor. Rehine takası konusunda ise Paris'e bir heyet gönderilmesi planlanıyor.

Haber 23-02-2024 10:17

Netanyahu'dan Luiz Inacio Lula da Silva'ya tepki! 'Kırmızı çizgiyi aştı'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva'nın sözleri gündem olmuştu. Silva, İsrail’in Gazze’de yaptığını Hitlerin Yahudilere yönelik katliamına benzetmişti. Silva'nın sözlerine İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tepki göstererek "kırmızı çizginin aşıldığını" söyledi.

Haber 18-02-2024 19:09

İsrail'de Kabine, Refah için toplanıyor! Yetkili isimden açıklama: Saldırılar ramazan ayında da sürebilir

İsrail'de Hükümet Kabine'si Refah'a düzenlenecek saldırı planını görüşmek üzere gelecek hafta toplanacak. Muhtemel Refah saldırısının amacı olarak Filistinlilerin Gazze'nin kuzeyine geçişini engellemek gösteriliyor.

Haber 17-02-2024 15:19

İsrail'in Gazze'deki katliamları hız kesmeden devam ediyor! Refah'ta ambulanslar yetersiz kalıyor... Dünyadan tepki yağıyor

İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyinde, Mısır sınırına yakın bölgesi Refah şehrine düzenlediği saldırılarda yararlıları taşımak neredeyse imkansız hale geldi. Ambulansların yetersiz kaldığı Refah'taki İsrail katliamına da dünyadan tepki yağmaya başladı. ABD Başkanı Joe Biden dahi Netanyahu'yu Refah konusunda uyardı.

Haber 12-02-2024 11:31

Dünya bu sözleri konuşuyor: Netanyahu'dan 'Saldırı emri verdik' açıklaması! Hamas duyurdu: 'Türkiye'den garantörlük talep edildi'

İsrail ve Hamas arasında ateşkese yönelik görüşmeler sürüyordu. Netanyahu yaptığı açıklamada Hamas'ın isteklerini kabul etmenin İsrail için yeni bir kıyıma yol açacağını savundu. Açıklamasında Netanyahu Gazze'nin güneyindeki Rafah kentine saldırıya hazırlanması için orduya emir verdiklerini söyledi. Öte yandan Hamas Hareketi Siyasi Büro Üyesi Usame el Hamdan, Gazze'de ateşkes için sundukları teklifte Türkiye'nin anlaşmada garantör olmasını talep ettiklerini açıkladı.

Haber 07-02-2024 21:48

Dünyayı tedirgin eden gelişme! Böyle duyurdular: 'Netanyahu savaş ilan edebilir'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Lübnan'da bulunan Hizbullah, Gazze'ye saldırıları nedeniyle İsrail'i hedef almıştı. İsrail de Lübnan'daki Hizbullah noktalarını vurmuştu. Lübnan merkezli Al-Manar TV, Netanyahu'nun Lübnan'a savaş ilan edebileceğini iddia etti.

Haber 27-01-2024 23:47

'Soykırım' davasında 2. gün: İsrail sözlü savunma yapacak! Netanyahu'dan açıklama: Dünya tersine döndü

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin, “Gazze'deki Filistin halkına soykırım yaptığı” gerekçesiyle hakkında açtığı davanın dün ilk duruşması görüldü. Bugün ise İsrail cephesinin Lahey’deki Uluslararası Adalet Divanı’nda sözlü savunma yapması bekleniyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu duruşma öncesi, "Dünya tersine döndü. Soykırıma karşı mücadele eden İsrail soykırımla suçlanıyor” ifadelerinde bulundu.

Haber 12-01-2024 10:15

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu: Savaş bize çok ağır bedel ödetiyor ama devam etmek dışında seçeceğimiz yok

Askeri kayıpları artan İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu, savaşın ağır bedeline rağmen devam edeceklerini ve nasıl hareket edeceklerine uluslararası baskının değil kendilerinin karar vereceğini açıkladı.

Haber 24-12-2023 15:49

ABD Başkanı Biden: İsrail Gazze konusunda dünyanın desteğini kaybetmeye başladı

İsrail, Gazze'de dünyanın gözü önünde çocuk, bebek, sivil demeden katliama devam ederken, ABD Başkanı Joe Biden'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. İsrail'in Gazze konusunda dünyanın desteğini kaybetmeye başladığını söyleyen Biden Netanyahu'nun uzun vadeli bir çözüm için hükümetini değiştirmesi gerektiğini söyledi.

Haber 12-12-2023 23:10

Gazze'de bebek çocuk demeden katliam yapan Netanyahu'nun oğlu Yair'den skandal paylaşım! Hedefinde Türkiye var...

Dünyanın gözü önünde çocuk, bebek, sivil demeden katliama devam eden İsrail'in lideri Netanyahu'nun oğlundan skandal bir paylaşım geldi. Yair Netanyahu, babası Benjamin'in izinden yürümeye devam ediyor! Türkiye'yi hedef alan bir paylaşım yapan Yair, 'Free Kurdistan' diyerek tepkilerin odağı oldu.

Haber 10-12-2023 22:47

ABD'den Netanyahu'yu kızdıracak karar! Yeni politikayı duyurdu: Kısıtlama getirilecek

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filistin’in Batı Şeria bölgesinde şiddet olaylarından sorumlu aşırılık yanlısı İsrailli yerleşimcilere vize kısıtlaması getirileceğini açıkladı. Öte yandan İsrail Başbakanı Netanyahu'nun esir düşenlerin ailelerine "Şu anda herkesi eve getirme imkanı yok" dediği aktartıldı.

Haber 06-12-2023 06:36

Netanyahu’ya bir şok daha! Reddedildiğini kendisi duyurdu: Benimle ortak basın toplantısı yapmak istemedi

İsrail Gazze’de katliamlarına devam ederken bir yandan da kendi içlerinde sorunlar yaşamaya başladı. İsrail Başbakanı Netanyahu, aralarında soğuk rüzgarlar estiği söylenen Savunma Bakanı Yoav Gallant'a ortak basın toplantısı yapmayı önerdiğini, ancak Gallant'ın bunu reddettiğini belirtti.

Haber 03-12-2023 09:55

Netanyahu'dan açıklama: Her 10 İsrailli esir için insani ara bir gün uzatabiliriz

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas'ın bırakacağı her 10 İsrailli esire karşılık, çatışmalara verilen "insani ara"nın birer gün uzatılmasını "olumlu bulduğunu" açıkladı.

Haber 27-11-2023 00:24

İsrail'den esir takasına ilişkin açıklama, yeni tarih verildi! Netanyahu duyurdu: Onları kapsamayacak

İsrail ve Hamas arasındaki ateşkes ve esir takasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Tzachi Hanegbi, esir takasının cuma gününden önce başlamayacağını ifade etti. İsrail basını duyuruyu 'gecikme' olarak değerlendirirken Netanyahu "Bu anlaşma, İsraillileri öldürenleri kapsamayacak" dedi.

Haber 23-11-2023 06:59

ABD’den dikkat çeken İsrail açıklaması: ‘Desteklemiyoruz!’

Gazze’de süren savaşta başından beri İsrail’in yanında yer alan ABD’den dikkat çeken bir çıkış geldi. ABD, İsrail'in Gazze'nin güneyine yönelik operasyonlarını desteklemeyeceğini duyurdu. Öte yandan Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Husilere yönelik "potansiyel terörist tanımlamasını gözden geçirmeye" başladıklarını da ifade etti. İşte detaylar…

Haber 22-11-2023 07:42

Netanyahu'nun tepki çeken sözlerine Fahrettin Altun'dan yanıt geldi!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İsrail bir terör devletidir" ifadesine tepki göstermişti. Netanyahu'nun tepki çeken sözlerine bir yanıt da Fahrettin Altun'dan geldi.

Haber 16-11-2023 22:47

İsrail bu sözleri konuşuyor! Netanyahu'ya soğuk duş, WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı: 'Günleri sayılı'

İsrail'in Gazze'ye yönelik müdahalesi sonrasında Netanyahu’nun partisinden milletvekili olan ve eski Enformasyon Bakanı Galit Distel Atbaryan'ın sözleri gündem oldu. Kendisine eleştirilerde bulunan bir İsrailli ile yaptığı WhatsApp konuşmasında Atbaryan'ın Netanyahu için 'Günleri sayılı' dediği ortaya çıktı.

Haber 16-11-2023 10:59

Son dakika: İsrail Başbakanı Netanyahu hakkında suç duyurusu! Başvuru Adalet Bakanlığı'na gönderildi

Son dakika haberi: Eski AK Parti Milletvekili Metin Külünk ile avukatlar Mücahit Birinci ve Burak Bekiroğlu tarafından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında yapılan suç duyurusu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Adalet Bakanlığına gönderildi. Suç duyurusunda Netanyahu'nun soykırım suçuyla Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde (UCM) yargılanması isteniyor.

Haber 14-11-2023 21:10

SON DAKİKA | Kassam Tugayları paylaştı! En net görüntü, İsrail askerleri böyle vuruldu

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrasında bölgedeki kriz giderek derinleşiyor. Son olarak Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail'e durması yönünde çağrı yaparak "Bebekler, kadınlar, yaşlılar bombalanıp öldürülüyor. Bunun hiçbir gerekçesi ve meşruiyeti yoktur. Bu yüzden İsrail'i durmaya çağırıyoruz" dedi. Bu sözlere Netanyahu'dan açıklama gelirken, İsrail askerlerinin vurulduğu anlara ait görüntüler paylaşıldı.

Haber 11-11-2023 15:50

Netanyahu'dan ateşkesle ilgili son açıklama! Esir vurgusunu yineledi

Dünya İsrail-Filistin çatışmasından gelecek ateşkes haberini beklerken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu şartını bir kez daha yineledi. Hamas'ın elindeki İsrailli esirlerin serbest bırakılmasının isteyen Netanyahu, kara harekatıyla ilgili son bilgileri de paylaştı.

Haber 08-11-2023 23:05

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'ya çok sert sözler! 'Onu sildik attık'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail ve Hamas arasında silahların susmasına yönelik "MİT Başkanımız İbrahim Kalın İsrail tarafıyla görüşüyor. Tabii ki Filistin’le ve Hamas’la da görüşüyor. Şunu söyleyeyim, Netanyahu hiçbir şekilde bizim için muhatap alınabilir biri değil artık. Onu sildik attık" dedi.

Haber 04-11-2023 12:59

Netanyahu'dan Hizbullah lideri Nasrallah'a tehdit: Sizin hayal bile edemeyeceğiniz bedeli olur

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hizbullah lideri Nasrallah'ın İsrail-Filistin çatışmasıyla ilgili yaptığı açıklamalara yanıt verdi. "Lübnan cephesi tüm ihtimallere açık" diyen Nasrallah'ı tehdit eden Netanyahu, "Kuzey (cephesi) konusunda düşmanımıza tekrar ediyorum. Bizi test etmeyin. Bu hatanın, sizin hayal bile edemeyeceğiniz bedeli olur" ifadelerini kullandı.

Haber 03-11-2023 23:06

Netanyahu’dan talimat: Para musluklarını açın! Hepsini ödeyin…

Gazze’ye saldırılarına devam eden ve yaptıkları katliamlarla tepki çeken İsrail’den dikkat çeken bir çıkış daha geldi. İsrail Başbakanı Netanyahu yaptığı son açıklamada ‘para musluklarını açın’ talimatı vererek "Savaş bize ekonomik maliyetler çıkardı, bunları tereddüt etmeden ödeyeceğiz" ifadelerini kullandı. İşte Netanyahu’nun açıklamalarının detayları…

Haber 03-11-2023 07:25

Netanyahu'dan ateşkes açıklaması! Onları tarihin çöplüğüne atacağız

İsrail'in abluka altına aldığı Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ediyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ateşkes çağrılarına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Netanyahu çağrıları reddederek, “Ateşkes çağrıları İsrail'e Hamas'a teslim olma, teröre teslim olma, barbarlığa teslim olma çağrısıdır. Bu olmayacak” dedi.

Haber 30-10-2023 21:54

Netanyahu'nun süresi daralıyor! İsrail Hamas'ın elindeki rehineleri istiyor: Her şeyi yapmalı, hem de bugün

Hamas'ın İsrail'e 7 Ekim tarihinde düzenlediği Aksa Tufanı harekatı kapsamında esir alınan için İsrail kamuoyu ayağa kalktı. İsrail basını, Netanyahu ve kabinesini, İsrailli rehineler karşılığında Filistinli tutukluların tamamının serbest bırakılması yönünde sıkıştırıyor.

Haber 29-10-2023 20:51

SON DAKİKA | Netanyahu'dan yeni tehdit! Askerleri ziyaretinde söyledi: Hayatının hatasını yapacak

Son dakika: İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken İsrail Başbakanı Netanyahu'dan yeni bir tehdit geldi. Bir üssü ziyaret eden Netanyahu, "Eğer Hizbullah savaşa girmek isterse 2006 Temmuz Savaşı'nı özleyecek. Hayatının hatasını yapacak. Onu hayal edemeyeceği bir güçle sakat bırakacağız. Bu Hizbullah ve Lübnan için feci olacak. "dedi. BM'den yapılan açıklamada ise, "Gazze Şeridi'nde yakıtımız 3 gün içinde bitecek." denilerek insani yardımlara dikkat çekildi.

Haber 22-10-2023 15:09

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 18-10-2023 17:07

SON DAKİKA | Dünya Biden'ın açıklamalarını konuşuyor: İki devletli çözüm...

Son dakika: İsrail'e gelen ABD Başkanı Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu bir araya geldi. İki lider kritik görüşmenin ardından kameraların karşısına geçti, basın toplantısı sonunda gazetecilerden gelen bir soru sonrası yaşananlar gündem oldu. Sorunun ardından yayın kesilirken Biden'ın tavrı dikkat çekti. Biden, ABD'nin İsrail'in yanında olduğunu vurguladığı açıklamasında "İsrail ve Filistin halkları birlikte bir arada yaşayabilsinler. İki devletli çözüm konusunda uğraşmaya devam etmeliyiz" dedi.

Haber 18-10-2023 11:49

Netanyahu istifaya çağırıldı! Netanyahu hapse gitsin...

Hamas tarafından kaçırılarak Gazze'de esir tutulan İsrailli rehinelerin aileleri, Tel Aviv'de Netanyahu'yu istifaya çağırdı. Düzenlenen gösterilerde, "Netanyahu ellerin kana bulaştı", "Yalnız bırakıldık", "Esirleri hemen geri getirin" ve "Güven kalmadı, istifa" yazılı pankartlar dikkati çekti.

Haber 14-10-2023 19:13

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'dan Erdoğan'a övgü dolu sözler: Barışı sağlamaya en çok el uzatan lider

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Hamas- İsrail çatışması hakkındaki fikirlerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tutumundan dolayı tebrik eden Say, 'Benim dünya üzerinde şu anda gördüğüm, barışı sağlamaya en çok el uzatan lider, Erdoğan'dır' dedi.

Haber 14-10-2023 15:51

ABD'den ezber bozan İsrail çıkışı! Trump: Netanyahu bizi yüzüstü bıraktı! Onu affetmeyeceğim

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu 2020'deki eski Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani suikastı için düzenlenen operasyondan önce ABD'yi "yüzüstü bırakmakla" itham etti.

Haber 12-10-2023 16:35

Biden'dan İran'a zehir zemberek sözler! İranlılar dikkatlı olun!

ABD Başkanı Joe Biden basın toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada İran'a gözdağı verdi. Biden, "İranlılara çok net bir şekilde şunu ifade ettik: Dikkatli olun." sözlerini kullandığı açıklamasında, Hamas'ın İsrail'e saldırdığı günün, Yahudiler için Holokost'tan bu yana en ölümcül gün olduğunu belirtti.

Haber 12-10-2023 01:22

Kıskaç daralıyor... Hamas'tan İsrail'e kan donduran tehdit! Esir infazı başlıyor: Videoları yayınlanacak...

Hamas'ın askeri gücü İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeida, İsrail'e flaş bir tehditte bulundu. Ebu Ubeida, İsrail'in sivilleri bombalamasına karşılık esir alınan İsraillileri infaz etmeye başlayacaklarını açıkladı.

Haber 09-10-2023 20:57

Netanyahu, Ukrayna, Almanya, İngiltere ve İtalya liderleriyle görüştü

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile telefonda görüştü.

Haber 08-10-2023 19:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'yu kabul etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın BM Genel Kurulu için bulunduğu New York'ta peş peşe kritik görüşmeler yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu kabul etti.

Haber 20-09-2023 01:25

İsrail'den için tehlike çanları çalıyor! Toplumsal hareketler orduya sıçradı: Yedek askerler orduya çağırıldı...

İsrail'de hükümet karşıtı protestolar giderek yoğunlaşıyor. Toplumsal hareketlerin orduyu da etkilediği iddia ediliyor. Bu durumun tehlikeli çatlaklara yol açabileceği düşünülüyor. İsrail Genelkurmay Başkanı görevi bırakan yedek askerlerden orduya dönmelerini istedi.

Haber 23-07-2023 13:36

Aniden rahatsızlanan Netanyahu hastaneye kaldırıldı!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. İlk açıklamada Netanyahu'nun durumunun iyi olduğu ve inceleme yapıldığı belirtildi.

Haber 15-07-2023 18:17

İsrail Başbakanı Netanyahu'dan tartışmalı yargı reformu konusunda açıklama! 'Mola verdim'

İsrail'de geniş çaplı protestolara neden olan tartışmalı yargı reformunu savunan Başbakan Binyamin Netanyahu, bir "mola vererek" karşıt görüşler arasında denge kurmaya çalıştığını belirtti.

Haber 16-04-2023 22:33

Netanyahu geri adım attı! İsrail Savunma Bakanı Gallant görevine iade edildi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'de süren protestoların ardından geri adım attı. Netanyahu, geçtiğimiz ay görevden aldığı Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın görevine devam edeceğini duyurdu.

Haber 10-04-2023 22:24

İsrail hükümetine çağrı yapmıştı... Netanyahu'dan Savunma Bakanı Gallant hakkında karar!

İsrail'de kitlesel protestolara yol açan tartışmalı yargı düzenlemesinin durdurulması için hükümete çağrı yapan ve görevden alınan Savunma Bakanı Yoav Gallant için dikkat çeken karara imza atıldı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın görevden alınması kararını erteledi.

Haber 03-04-2023 19:05

Son dakika: İsrail Başbakanı Netanyahu'dan geri adım! Protestolara ve grevlere neden olan yargı düzenlemesini erteledi

Son dakika haberine göre, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ulusa sesleniş konuşmasında, ülkede geniş katılımlı protestolara neden olan tartışmalı yargı reformunun ikinci ve üçüncü okumalarının bir sonraki meclis oturumuna ertelendiğini açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 27-03-2023 20:25

Yoav Gallant görevden alınmış, İsrailliler sokağa dökülmüştü! Netanyahu'dan geri adım, askıya alacak

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun tartışmalı yargı düzenlemesi ülkede 13 haftadır kitlesel protestolara yol açtı. Düzenlemenin durdurulması çağrısında bulunan Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın görevden alınması sonrasında dün İsrailliler sokağa dökülmüş ve Netanyahu'yu protesto etmişti. Yaşanan olaylardan sonra Netanyahu'nun düzenlemeyi askıya alacağı bildirildi. Öte yandan İsrail'in uluslararası havalimanında grev nedeniyle seferler durduruldu.

Haber 27-03-2023 09:30