Dolar Tl Altin Haberleri

Kilosu 150-300 lira arasında değişiyor! Kurbanlık sayısı yeterli mi? Açıklama geldi, ‘Makas etkili olacak…’

Ulusal Kırmızı Et Konseyi (UKON) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hacıince, geçen yıllardaki kesim sayıları ölçü alındığında bu yıl kurbanlık arzında herhangi sıkıntı yaşanmayacağını belirtti. Kurban fiyatlarının kilo başına 150 ila 300 TL arasında değiştiğini söyleyen Hacıince, ‘Talep oluşumunda vatandaşlarımızın alım gücü ve vekalet kurban fiyatı ile pazardaki kurban fiyatları arasındaki makas etkili olacaktır” dedi.

Finans 2024-05-27 11:54:14

Adana'da yakalanan çete lideri Abdo 20 bin TL ile serbest bırakıldı! Polis önünü kesti, araçtan çelik yelekle indi

Adana'nın Seyhan ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araçtan Interpol tarafından "Silahlı suç örgütü liderliği" suçundan kırmızı bültenle aranan İsmail Abdo çıktı. Polisin önünü kestiği Abdo, araçtan çelik yelekle indi. Abdo'nun, "Kürt tilkisi" lakabıyla tanınan Rawa Majid ile ortaklığının bozulma nedeni ortaya çıktı. Abdo daha sonra 20 bin TL kefaletle serbest bırakıldı.

Haber 2024-05-27 11:50:12

Hasan Can Kaya'nın otomobiline bir bakan bir daha baktı! 20 milyon TL...

Konuşanlar programıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan ve son dönemde Cem Yılmaz'a söylediği sözlerle dikkat çeken Hasan Can Kaya'nın pahalı otomobili bir kere daha gündem oldu.

Kulis 2024-05-27 11:40:36

Fenomen Beren Güney cinsiyet değiştirmişti... Son hali dikkat çekti: Dolguların göbeğime, belime, bacaklarıma aktığını gördüm

Cinsiyet değiştirip 30'a yakın ameliyat olan fenomen Beren Güney son haliyle gündemde. Bu işlemler için 500 bin TL harcayan Beren Güney yaşadıkları yüzünden dolgularını eritti. Fenomen "Dolguların göbeğime, belime, bacaklarıma aktığını gördüm" dedi.

Magazin 2024-05-27 10:13:45

27 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 27 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 27 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 27 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 27-05-24 09:20

Oranlar değişti, bankada parası olanları ilgilendiriyor! ‘Düşük faiz’e Merkez’den müdahale… 8 puan birden yükseldi

Merkez Bankası’nın mevduat hesaplarında stopaj oranlarını artırması ile düşüş yaşayan faizler için PPK toplantısı sonrası zorunlu karşılık adımı atılarak düşüşe müdahale gelmişti. Bu hamle sonrası mevduat faizi oranları değişti. Yüzde 40’lı seviyelere inen standart TL mevduat faizleri düşük tasarrufta yüzde 50’ye, yüksek tasarrufta yüzde 54’e yükseldi.

Finans 27-05-24 07:26

Hisse, altın, dolar… Piyasalarda mutlaka bilmeniz gerekenler! Haftanın gündemi büyüme verileri

Ekonomi ve finans takviminde yoğun bir haftaya giriliyor. Küresel piyasalarda gözler bu hafta ABD'de açıklanacak büyüme verisine çevrildi. Yurt içinde de Türkiye’nin büyüme verileri bekleniyor. Tüm bunların yanında piyasalarda altın, dolar, borsa üzerinde etkili olacak veriler de açıklanacak. İşte herkesi ilgilendiren haftanın ekonomi ve finans olayları ile geçtiğimiz hafta piyasalarda yaşanan gelişmeler…

Finans 27-05-24 07:09

Narenciye sektöründe 'Irak' etkisi: Tarihinde ilk kez 1 milyar dolar barajını aştı

Türk narenciye sektörü, Irak pazarında yüzde 399’luk rekor ihracat artış hızı yakaladı ve Irak’ı yakına getirdi. Irak, 2024 yılının Ocak-Nisan döneminde 90,2 milyon dolarlık ihracatla Türkiye’nin en çok narenciye ürünleri ihraç ettiği ikinci ülke konumuna yükseldi.

Finans 26-05-24 11:45

Ne altın ne dolar... Zirvedeki yerlerini ona teslim ettiler! İşte bu haftanın kazandıranları

Altın, dolar, borsa, Euro, hangisi kazandırdı? Yatırımcıların bu hafta yüzünü güldüren borsa. En çok prim yapan hisse belli oldu.

Finans 26-05-24 10:37

Cem Yılmaz ne yapsa olmadı! Ahu Yağtu'ya ödeyeceği nafaka gündemdeyken isyan etti: 'Tabii ki oğlumu tek başıma yaptım...'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile eski eşi Ahu Yağtu arasındaki nafaka davasında karar çıktı. Oğlu Kemal'in annesi Yağtu'ya 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edecek olan Cem Yılmaz kararın ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti...

Magazin 25-05-24 11:46

Horoz koruma derneğine operasyon! Meğer içeride dövüştürüyorlarmış... Ceza yağdı

Diyarbakır'da polisin Hint Horozunu Koruma Yetiştirme ve Yardımlaşma Derneği’ne düzenlediği operasyonda, horoz dövüştürülüp yasa dışı bahis oynayan 46 kişiye 295 bin 470 TL para cezası kesildi. 7 şüpheli gözaltına alındı. Dövüştürülen 16 Hint horozu ise koruma altına alındı.

Haber 25-05-24 10:53

Son dakika: BENZİNDE İNDİRİM sürpriz olmadı! 1,38 liralık düşüş akaryakıt tabelasına yansıdı… (25 Mayıs 2024 güncel benzin-mazot fiyatı)

Son dakika haberi… Benzin fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç TL? Bugün akaryakıt fiyatları ne kadar? Bugün akaryakıta indirim-zam var mı? sorularına yanıt arayan araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir haber geldi. Benzin litre fiyatı bugün tabelalarda 1,38 liralık indirimli yandı. İşte İstanbul, Ankara, İzmir güncel akaryakıt fiyatları…

Finans 25-05-24 08:11

Kendisini cinsel terapist olarak tanıtınca ceza gecikmemişti! Sosyal medyada olay yaratan sözlerine devam ediyor: Ben özgürlüğüme düşkünüm diyen kadınlardan kaçın

Sosyal medyada sıklıkla cinsellik yönüyle alakalı paylaştığı psikoloji videolarıyla fenomen olan Buse Aydın'a geçtiğimiz günlerde yetkisizlik cezasıyla vermişti ve fenomen isim 550 bin 59 TL para cezasına çarptırılmıştı. Sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Aydın bu kez kaçılması gereken kadınları anlatarak viral oldu.

Trend 25-05-24 08:08

Konyaspor'dan Galatasaray maçı öncesi hamle geldi! Oyunculara 29 milyon TL maaş ödemesi yapıldı

Süper Lig'de Pazar günü oynanacak şampiyonluk maçlarının düğümü Konya'da çözülecek. Galatasaray'ın Konyaspor'dan 1 puan alması halinde bile şampiyonluğa ulaşacağı mücadele öncesi ev sahibi ekipten hamle geldi.

Spor 24-05-24 22:54

Yer: Eskişehir! 'Ev olmadan gelmem' diyen müezzine çareyi böyle aradılar, vatandaşlar tepki gösterdi

Eskişehir'de bir mahallede bulunan caminin lojmanı olmadığı için din görevlisi atanmadığı belirtildi. Bunun üzerine harekete geçen cami yönetimi iddiaya göre vatandaşlardan 1 milyon 950 TL değerindeki ev için yardım talep etti. Cami girişine asılan yazı tepkileri de beraberinde getirdi.

Haber 24-05-24 22:48

Cem Yılmaz itiraz etmişti! Mahkemeden nafaka kararı

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu arasında yaşanan 'nafaka' polemiği gündemden düşmüyor. Cem Yılmaz, 10 bin dolar olarak ödediği nafakaya itiraz etmişti. Konuyla ilgili yaşanan gelişmede mahkeme Yılmaz'ın itirazını reddedip nafakayı 10 bin dolar olarak ödemesine karar verdi.

Kulis 24-05-24 18:42

Kola ve meyve sularına zam geldi! Haberi sosyal medyadan duyurdu

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar daha önce yaptığı açıklamada kola gibi gazlı içecekler ve meyve sularına zam geleceğini belirtmişti. Dündar yaptığı yeni paylaşımda zamlı fiyatları paylaştı. Böylece 1 litre kolanın fiyatı 35 TL oldu.

Finans 24-05-24 16:26

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı ile görüştük dedi; Bakan Bolat'tan günlük ihracat kredi limiti açıklaması

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'la istişarelerden sonra günlük ihracat limitinin 3 milyar TL çıkarıldığını duyurdu.

Finans 24-05-24 13:28

Yarım gün çalışarak 1500 TL kazanabiliyorlar! 'Son 15 yıldan bu yana önemli gelir kapısı haline geldi'

Bir zamanlar bağları aralamak için koparılıp bağa atılan asma yaprakları son 20 yıldır üzüm üreticilerinin en büyük gelir kaynaklarından biri haline geldi. Sabah erken saatlerden öğle vaktine kadar bir kişi tarafından 50-60 kilo toplanan yapraklar kilosu 25 TL’den peşin parayla alıcılara satılıyor.

Finans 24-05-24 12:27

Deniz kabuğu zannedip çocuklarıyla birlikte çanta çanta topladı! Toplanması yasaklanan deniz tarağı çıktı: 2 milyon TL'lik rekor ceza...

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki Pismo Plajı'nda çocuklarıyla birlikte yürüyüş yapan Charlotte Russ isimli bir kadın deniz kenarında gördükleri deniz taraklarını topladı. Çocuklarının deniz kabuğu zannederek topladıklarını söyleyen anne Russ, varlığından bile haberdar olmadığı düzenlemeleri ihlal ettiği için 88.000 dolardan (yaklaşık 2 milyon 839 bin TL) fazla ceza aldı.

Manşet 24-05-24 11:52

'Dolar yükselir mi?' sorusuna Bakan Şimşek'ten net cevap: Bırakırsak düşer

Tasarruf tedbirleri ve ekonomideki gelişmelerle ilgili gözlerin çevrildiği Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek AK Parti MKYK'sında sunum yaptı. Üyelerin 'dolar yükselir mi?' sorusunu yönelttiği Bakan Şimşek'in toplantıda 'Bırakırsak düşer' dediği öğrenildi. Bakan Şimşek ayrıca dalgalanmaların olabileceğini ancak doların 40'a sıçramasını beklemediğini ifade etti.

Finans 24-05-24 10:28

Koç Holding ilk çeyrek bilançosunu açıkladı

Koç Holding 2024’ün birinci çeyreğinde 1,3 milyar TL net dönem kârı elde etti. Şirketin brüt kârı 74,6 milyar TL oldu ve geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 19 düşüşe işaret etti; satışlar ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4 artışla 311,75 milyar TL'ye yükseldi.

Finans 24-05-24 10:27

'320 milyon TL' detayı! Ünal Aysal'dan Mynet'e özel açıklamalar: Galatasaray başkanlık makamının yüzü siyasetin avuçlarına sığmaz

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbinin yankıları devam ederken sarı kırmızılılarda seçim heyecanı da sürüyor. Mevcut başkan Dursun Özbek'in karşısında Süheyl Batum ve ekibi var. Eski başkanlardan Ünal Aysal da eğer seçim kazanılırsa futbol yapılanmasının patronu olacak. Ünal Aysal, Mynet'in sorularını yanıtladı.

Spor 24-05-24 09:45

Dünya Güzellerim ekranlara geri dönüyor... Yeni sezon için o ünlü isme teklif gitti! Tam 1 milyon dolar isteyince teklif başka isme gitti

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yer aldığı Dünya Güzellerim programı yayınladığı dönemde çok konuşuluyordu. Bir süre YouTube'da yayınlanan program yeniden TV ekranlarına dönmeye hazırlanıyor. İddiaya göre kadro değişti. Çekimleri Haziran'da başlayacak olan programın sunucusu ise Seray Sever olacağı öne sürüldü.

Magazin 24-05-24 09:30

24 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 24 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 24-05-24 09:20

Son dakika: AKARYAKITA İNDİRİM geliyor! Petrol fiyatları geriledi, benzinde tabela değişiyor! (24 Mayıs 2024 güncel benzin-motorin fiyatları)

Son dakika haberleri… Araç sahipleri dikkat! Petrol ve döviz fiyatlarındaki dalgalanma sonrası sürücüler 'Benzin ve motorinde indirim var mı?' sorusunun yanıtı ararken akaryakıtta tabela değişiyor. Brent ham petrolün varil fiyatı yüzde 0.01 gerileyerek 81.35 dolar seviyesinde işlem gördü. Benzine indirim geliyor. (24 Mayıs 2024 Cuma günü güncel benzin - motorin fiyatları)

Finans 24-05-24 08:58

SON DAKİKA: Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin faturası çok ağır oldu! Ali Koç ve Fenerbahçeli futbolculara men cezası

Son dakika... Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşananların faturası belli oldu. PFDK'dan yapılan açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 90 gün hak mahrumiyeti ile 780 Bin TL para cezası verilirken, Fenerbahçeli birçok oyuncu da cezaya çarptırıldı. İşte detaylar...

Spor 23-05-24 22:37

'Söylendi bana' Fatih Portakal 'Emekli maaş zammını açıklıyorum' deyip anlattı! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 15 - 16 bin TL için...

Yeni emekli maaş zammı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Milyonlarca emekli, bir süredir bu soruların yanıtını araştırıyor. Son olarak Fatih Portakal, YouTube kanalından paylaştığı bir videoda 'en düşük emekli maaşı' ve 'emekli maaşı zammı' ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bazı iddialara göre en düşük emekli maaşının 15 - 16 bin TL'ye yükseleceğinin söylendiğini ancak bunun mümkün olmadığını belirten Portakal, merak edilen o rakamı 'Söylendi bana' diyerek verdi.

Manşet 23-05-24 18:07

TKBB'nin 23. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gök, İslami bankacılık sektörünün toplam büyüklüğünün 3,2 trilyon dolar seviyesinde olduğunu belirterek, "Türkiye'nin global İslami bankacılık piyasasından almış olduğu pay geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 48'lik bir artış sergileyerek 63 milyar dolar seviyesine gelmiştir." dedi.

Finans 23-05-24 17:20

Merkez Bankası net rezervlerindeki artış 7 haftada 51 milyar doları aştı!

Merkez Bankası rezervleri yaklaşık 139,1 milyar dolar oldu. Merkez Bankası'nın altın rezervlerinde de artış kaydedildi. Son 1 yılda Merkez Bankası rezervlerinden kredi risk primine, uluslararası yatırımcıların tahvil talebinden Türkiye'nin kredi notuna kadar birçok alanda önemli iyileşmeler gözleniyor

Finans 23-05-24 15:08

Son dakika: Merkez Bankası'ndan yeni adımlar! Döviz kredilere sınır ve zorunlu karşılık kararı

Son dakika: Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit tutarken, TL mevduatı destekleyici, KKM'de düşüşü hızlandırıcı ve döviz kredilerinde artışı sınırlayıcı adımlar atıldığını da duyurdu.

Finans 23-05-24 14:49

Günlük 5 bin lira kazandığını söylemişti! O işçiler kaçak çıktı: Sınır dışı edilecekler

Geçtiğimiz günlerde günlük kazançlarıyla gündem olan Senegalli çay işçileri için kötü haber geldi. Bölge halkının da sevdiği ve çalışkanlıklarıyla dikkat çeken Senegalliler günde 5 bin lira kazandıklarını açıklamıştı. O işçilerin kaçak olduğu ve sınır dışı edileceği belirtildi. İşçilerden Süleyman Akbay, "Ton işi olduğu zaman 5 bin 500 TL oluyor. Günlük en az bir ton topluyorum. Çay sezonu bittikten sonra Trabzon’da kalıyorum. Artık Of’luyum” ifadelerini kullanmıştı.

Haber 23-05-24 13:06

Bakan Şimşek'ten 'küresel dezenflasyon' açıklaması: 'Türkiye henüz rüzgara kapılmadı''

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin henüz küresel dezenflasyon rüzgarına kapılmadığını söyledi. Şimşek, "TL hala biraz zayıf ancak volatilite azaldı." diye konuştu.

Finans 23-05-24 10:38

Türk Eximbank sendikasyon kredisi! 728 milyon dolar kaynak sağlandı

Türk Eximbank, sürdürülebilirlik bağlantılı sendikasyon kredisi ile 728 milyon dolar tutarında kaynak sağladığını duyurdu. Bir önceki yılın aynı dönemine göre 190 baz puan maliyet düşüşüyle sağlanan sendikasyon kredisine uluslararası piyasalardan yoğun talep geldi. Bankadan yapılan açıklamaya göre işleme 14’ü yeni olmak üzere Avrupa, Amerika, Uzak Doğu ve Körfez bölgelerinden 34 önde gelen finansal kuruluş katıldı.

Finans 23-05-24 10:04

Ne Çeşme ne Bodrum... İstanbul'da bile plajlar cep yakıyor! Tatilde şehirde kalanlar için de fiyatlar 1000 TL'yi buluyor

Yaz tatili yaklaşırken Bodrum ve Çeşme gibi popüler tatil yerlerindeki fiyatlar gündem oluyordu. Ancak yüksek fiyatlar nedeniyle tatil için şehir dışına çıkamayan İstanbulluların kentte kaldıklarında da işi biraz zor görünüyor. Çünkü geçen yıl giriş için 300 TL alan İstanbul'daki plaj işletmecileri fiyatı neredeyse 2 kat artırdı. Bu sene yalnızca girişler ortalama 500 TL'den başlayacak. Buna yeme - içme kalemleri de eklendiğinde plaja gitmek isteyenlerin en az 1000 TL'yi gözden çıkarması gerek.

Manşet 23-05-24 09:55

Manisa'dan Londra'ya... 574 yıllık yolculuk! Fatih Sultan Mehmet'in tılsımlı madalyonu satışa çıkarıldı: İşte verilen teklif

Londra'da açık artırmaya çıkan Fatih Sultan Mehmet'in tılsımlı madalyonu satılamadı. Fatih Sultan Mehmet'in portresini taşıyan 1450 tarihli madalyon için verilen 1,4 milyon sterlinlik (Yaklaşık 57 milyon TL) teklif, rezerv fiyatın altında kaldığı gerekçesiyle kabul edilmedi. Osmanlı padişahının en eski portresinin yer aldığı madalyonun, tılsım amaçlı kullanıldığı iddiası çok konuşulmuştu.

Manşet 23-05-24 09:39

23 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 23 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 23-05-24 09:20

Ticaret Bakanlığı'ndan ceza yağdı! 'Anne tarifi' ifadesi başlarını yaktı!

Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Reklam Kurulu, tüketiciyi aldatıcı reklam ve faaliyetlere 5 ayda yaklaşık 108 milyon TL ceza kesti" denildi. Gıda sektöründe, özellikle çocukların tüketimine yönelik ürünlerde, ’anne tarifi’, ’anne formülü’, ’anne dokunuşu’ gibi ifadelerin kullanımı, bu ürünlerin ev şartlarında hazırlanmış gibi gösterilerek yanıltıcı nitelikte olduğu gerekçesiyle durduruldu.

Finans 23-05-24 08:59

Tavsiye kararı Resmi Gazete'de yayımlandı: KKTC'de asgari ücret 30 bin TL'ye dayandı!

KKTC'de Asgari Ücret Saptama Komisyonu, 2024’ün ikinci asgari ücret zammını belirledi. Tavsiye kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararın yayımlanmasıyla KKTC'de asgari ücret 29 bin 640 TL oldu. Asgari ücret ayrıca haftalık 7 bin 862 TL 30 kuruş, günlük bin 572 TL 46 kuruş ve saatlik 196 TL 55 kuruş olarak uygulanacak.

Finans 23-05-24 08:34

Piyasaların gözü bugün saat 14.00'te! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! 'Karar metnindeki detaylar önemli olacak'

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Mayıs ayı faiz kararı bugün belli oluyor. Altın, dolar, borsa... Hepsi Merkez Bankası'nın açıklayacağı politika faizi kararına odaklandı. Geçtiğimiz ay politika faizini yüzde 50'de sabit bırakan Merkez Bankası'ndan bugün sürpriz bir oran gelir mi? Ek adımlar atılacak mı?

Finans 23-05-24 08:03

Belediye Başkanı duyurdu! O ilçede emeklilere 5 bin TL ikramiye!

Milyonlarca emekli Kurban Bayramı öncesi ikramiyelerinin yatıp yatmayacağını merak ederken Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşayanlar için bir destek haberi daha geldi. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, yerel seçimler öncesi emeklilere vaadi olduğunu hatırlatarak 5 bin TL bayram ikramiyesi için başvuruların tamamlandığını açıkladı.

Finans 22-05-24 16:31

Kremlin'den AB kararına tepki: 'Uluslararası finans kurallarına aykırı'

Kremlin'den AB ülkelerinin, dondurulan Rus varlıklarından elde edilen gelirlerin Ukrayna'nın savunmasında kullanılması kararına tepki açıklaması geldi. Kremlin Sözcüsü Peskov, kararın uluslararası finans kurallarına aykırı olduğunu belirtti. Batılı ülkeler Rusya'ya ait yaklaşık 300 milyar dolar değerindeki varlığı dondurmuştu.

Finans 22-05-24 16:10

Likidite arttı, gecelik faiz politika faizinin altına indi

Merkez Bankası verileri açıkladı. Likidite fazlası 462 milyar TL oldu. BIST gecelik faizi yüzde 47 seviyelerine geriledi.

Finans 22-05-24 15:38

Piyasalar yarına odaklandı! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Beklenti anketlerinin hepsi o oranda birleşti! 'Ek TL sterilizasyon araçları' detayı!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Mayıs ayı faiz kararı yarın belli oluyor. Dolar, altın, borsa yatırımcılarının takip ettiği karar öncesi ekonomistlerin de beklentileri belli oldu. Geçtiğimiz ay politika faizini sabit bırakan Merkez Bankası bu ay sürpriz bir karara imza atacak mı? İşte beklentiler...

Finans 22-05-24 14:43

Yenihane, 3.6 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım alacak!

Gayrimenkul uzmanlarını doğru müşterilerle ve müşterileri de uzman emlakçılarla buluşturan yenilikçi emlak platformu Yenihane, Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen ve Sistem Global Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan son değerleme raporuna göre 3.6 milyon dolar değerinde olduğunu duyurdu.

Haber 22-05-24 14:41

Merkez Bankası'nın depo ihalesine verilen teklif belli oldu

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası TL depo alım ihalesine 114 milyar 945 milyon liralık teklif geldi. İhalede, minimum faiz oranı yüzde 49,85 oldu.

Finans 22-05-24 14:16

Tüm Türkiye Sıla'yı konuşuyor! '12.8 milyon liralık bursla Harvard Üniversitesi'ni kazandı'

Sosyal medya 12. sınıf öğrencisi Sıla Nur Yorulmaz'ın başarısını konuşuyor. Sıla, Harvard Üniversitesi'nden yıllık 88 bin dolar tam burs kazandı. Sıla, kuantum kaos üzerine araştırma yaparak, insansız hava aracı tasarlayarak bilimsel çalışmalara katkı sağladı. Sıla ile ilgili paylaşım yapan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş "12.8 milyon liralık tam bursla Harvard Üniversitesi Fizik Bölümü’nü kazanan Sıla, Harvard Üniversitesi’ni akademik bursla kazanan Türkiye'deki 6 öğrenciden biri" dedi.

Haber 22-05-24 11:57

Otelde kız arkadaşıyla 81 gün boyunca konakladı! Ücret ödememek için bu yöntemi kullandı... İlginç olayın adresi: Arnavutköy

Arnavutköy’de bir otelde kız arkadaşıyla birlikte 81 gün konaklayan kişi, iddiaya göre konaklama ücretinin bir kısmını ödemeden kaçtı. Otel’e kimlik ve pasaportu bırakarak kaçan kişi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Yaşananlar üzerine polise gidip şikayetçi olan işletmeci "Toplamda 44 bin 500 TL borçları vardı, bize ödeme yapmadıkları miktar şu anda 22 bin TL" dedi. Öte yandan işletmeci, borcunu ödemeyen şahsı aradıklarında kendisine küfür ve hakaretler ettiğini de ileri sürdü.

Haber 22-05-24 10:41

Sosyal medya bu adamı konuşuyor! 4600 telefon satın alıp kendisini izledi... 4 ayda 415 bin dolar kazandı

Çin'de canlı yayın izleyici sayısını arttırmak için 4600 telefon satın aldı ve kendi hesabını izlemeye başladı. Dört ayın sonunda yayıncı 3 milyon yuan (415.000 ABD Doları) kazandı. Çinli yayıncı dolandırıcılık gerekçesiyle hapse atıldı. Bu durum sosyal medyada Çin'in herhangi birini dolandırıcılık nedeniyle ilk kez cezalandırdığı anlamına geliyor.

Trend 22-05-24 10:04