Aile Destek Odemeleri Haberleri

İki aile arasında silahlı kavga! Ortalık savaş alanına döndü: 1 ölü, 2 yaralı

Ankara'da iki aile arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için mahallede güvenlik önlemleri sürdürülürken, olaya karıştığı şüphesiyle çok sayıda kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 2024-04-29 08:59:50

Ankara'da silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 2024-04-29 07:41:37

Bakan Göktaş duyurdu! Destek programına başvurular başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) başvuruların başladığını açıkladı. Göktaş, yaşlı nüfus oranının yüzde 10,2’ye yükseldiği Türkiye'de, bakanlığının yaşlılara sunulan hizmetlerin sayısının artırılması ve ihtiyaçlara göre çeşitlendirilmesi için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Finans 2024-04-28 09:39:53

Talep üzerine yurt dışından getirildi! 1 yıl sonraki hali göz kamaştırdı 'İlk geldiğinde tavuk kümesi gibiydi' Hurdadan ihtişama...

Bursa’da yaşayan Akman ailesi, kendi kurdukları işletmesinde 50 yıldır otobüs tamir ediyor. Müşterilerinin talebi üzerine hurdalıktan çıkan otobüsleri restore eden aile, ilk günkü ihtişamına geri döndürüyor. İşletmeye ilk geldiğinde tavuk kümesini andıran 1938 model Berner Alpenwagen marka otobüs, restore edilerek orijinal görünümüne kavuşturuldu.

Haber 2024-04-27 11:16:28

Liseyi bitirdi, hayatı değişti! Girişimcilikten hanım ağalığa... Her şey devlet desteğiyle başladı

Osmaniye'de aile ekonomisine katkıda bulunan kadınların başarısı parmakla gösteriliyor. 7 kadın bir araya gelerek devlet desteğiyle çiftlik kurdu. Ortak sayısı 23'e çıktı ve ardından hepsi birer hanım ağa oldu. Çiftliğin genç ortaklarından Mine Sina Yüksel liseden sonra girdiği bu yolda hayatının nasıl değiştiğini anlattı.

Haber 27-04-24 10:03

Ayta Sözeri hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı! Hülya Avşar'ın sorusuna bomba yanıt: Ben erkek olmayı...

2017 yılında Gülse Birsel’in yazdığı Aile Arasında filmi ile izleyici karşısına çıkan Ayta Sözeri pek çok dizi ve filmde yer almıştı. Oyuncu ve şarkıcı Ayta Sözeri katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 27-04-24 09:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hollanda Başbakanı Rutte'den ortak basın toplantısı: 'Hollanda'dan AB ile ilişkilere destek bekliyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte’yi Vahdettin Köşkü’nde kabul etti. Kabul sonrası iki lider ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan toplantıda, "AB'nin Türkiye ile ilişkilerini hakkaniyetle ele almasında Hollanda'nın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 17:59

Duayen iş insanı Yücel Kurttepeli, hayatını kaybetti…

Türk halkını ekonomik ve sağlıklı enerji kaynağı LPG ile tanıştıran, Türkiye’nin girişimci, başarılı ve duayen iş insanlarından Yücel Kurttepeli, 26 Nisan 2024 Cuma günü hayatını kaybetti. Yücel Kurttepeli’nin aziz naaşı 28 Nisan Pazar günü Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Zincirlikuyu’daki aile kabristanında toprağa verilecek.

Haber 26-04-24 17:29

Türkiye'den Ergin Ataman'a büyük destek!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, dün akşam Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından bir kişi tarafından tehdit edilen Panathinaikos ve A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın yanında olduğunu vurguladı.

Spor 26-04-24 16:30

Skandal görüntüler! Akan trafikte köpeğini pencereden attı... Sahibinin geri alması için peşini bir an olsun bırakmadı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde akan trafikte bir aracın camından dışarıya doğru evcil bir köpek atıldı. Köpek sahibinin onu geri alması için adım adım takip ederken açık olan cama zıpladı. O anlar sosyal medyad gündem yarattı. Köpeğin hiçbir yara almadan kurtarıldığı ifade edilirken başka bir aile tarafından sahiplenildiği öğrenildi.

Trend 26-04-24 14:17

Bakan Yumaklı duyurdu: 4.4 milyar lira tutarında destek ödemeleri başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 4.4 milyar lira tutarında tarımsal destek ödemelerinin başladığını duyurdu. Ödemeler 26 Nisan, 3 Mayıs ve 10 Mayıs günlerinde gerçekleştirilecek.

Finans 26-04-24 13:14

120 yıllık aile mesleği: Türkiye'de son 4 usta kaldı! Dünyanın her yerinden talep yağıyor

Bursa’da Türkiye’nin 4 alem ustasından biri olan Rıza Akbalış, 120 yıllık aile mesleğini büyük bir özveriyle devam ettiriyor. Dedesinden babasına, daha sonra da kendisine kalan atölyede 14 yaşından itibaren çalıştığını belirten Akbalış, kendisinden sonra mesleğini devam ettirecek aile üyesinin olmadığını söyledi.

Kadin 26-04-24 11:41

Antalya'daki teleferik kazasında kabinde mahsur kalan aile yaşadıklarını unutamıyor

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki teleferik kazasında ailesi ve akrabalarıyla mahsur kaldıkları kabinden 22 saatte kurtarılan Osman Sungur, yaşadıkları travmayı atlatamadıklarını söyledi.

Yurthaber 26-04-24 11:07

Çalışan anneleri ilgilendiriyor! Projenin detayları belli oldu, aylık 325 euro ödenecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın müjdelediği çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli olmaya başladı. Vedat Işıkhan, eğitimli çocuk bakıcıları ve kadın istihdamını desteklemesi projesini hayata geçirmek için SGK'nın çalışmaları tamamladığını açıklamıştı. Işıkhan yaptığı açıklamada, "SGK'den 7 bin anne ve bakıcıya 325 euro destek" müjdesini vermişti. Peki, çalışan anneye bakıcı desteği ne kadar? 325 euro bakıcı desteği şartları neler? İşte detaylar...

Finans 25-04-24 21:36

SON DAKİKA | MİT istihbarat sağladı, DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı

Son dakika haberi: MİT’in sağladığı istihbari destek ile Suriye Milli Ordusu güçleri Barış Pınarı Harekat Alanı’nda 2 DEAŞ’lı sözde sorumluyu yakaladı.

Haber 25-04-24 17:25

MİT destek verdi! Barış Pınarı bölgesinde DEAŞ'ın sözde sorumluları yakalandı

Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) sağladığı istihbarat desteğiyle Barış Pınarı Harekat bölgesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu Suriye Milli Ordusu güçlerince yakalandı.

Haber 25-04-24 17:23

Metrelerce kuyruk oluştu, sebebini duyan şaştı kaldı

Düzce’de çiftçilere destek olmak için tavuk dağıtımı yapıldı. Yumurta tavuğu almak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşlar 170 TL’ye tavuk almak için uzun süre bekledi.

Haber 25-04-24 15:55

Gece 03.00'te toplamak için yola çıkıyorlar! Kilosunu 200 TL'den satıyorlar... Kapış kapış gidiyor 'Geçimimizi böyle sağlıyoruz'

Batman, Sason'da yüksek rakımlı dağlarda karların erimesiyle ortaya çıkan ve bölgede yayla muzu olarak bilinen ışkın bitkisi, birçok hastalığın şifa kaynağı olduğu gerekçesiyle kilosu 150-200 TL olmasına rağmen yoğun rağbet görüyor. Bitkiyi toplayıp satan vatandaşlar, bitkiyi koparabilmek için gece saat 03.00 gibi yola çıktıklarını ve 5 saat yol yürüdüklerini belirtti. Aile geçimlerini böyle sağladıklarını aktaran vatandaşlar bitkinin kalp, tansiyon ve şeker hastalıklarına ilaç olduğunu söyledi.

Kadin 25-04-24 10:23

Spor salonunda kıyafeti uygunsuz bulunan kadın kovuldu! Gözyaşlarına hakim olamadı... Bu resmen zorbalık

TikTok'ta 'shelby.bellz' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yerel bir spor salonunda kıyafeti nedeniyle kovulduğunu söyledikten bir anda viral olmayı başardı. 'Bu resmen zorbalık' diyerek yaşadığı durumu gözyaşları içinde anlatan Shelby isimli kadın TikTok kullanıcılarından destek aldı.

Trend 25-04-24 09:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken sözler: CHP'nin destek vereceği inancındayım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Anayasa çalışmalarına değinen Erdoğan, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin de böyle bir değişime destek verebileceği düşüncesinde ve inancındayım." ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca CHP lideri Özgür Özel'in ziyareti sırasında bu konuların da görüşüleceğini ifade etti.

Haber 23-04-24 12:05

Fiziğine kötü yorumlar gelmişti! Nesrin Cavadzade bikinili pozlarını paylaşıp noktayı koydu

Nesrin Cavadzade, bikinili ve fit haliyle verdiği pozlarla dikkat çekti ve oyuncunun zayıf olmasına dair yapılan yorumlar gözlerden kaçmadı. "Siz kıvrımsız deyince basamaktan destek aldım" diyen oyuncudan yeni pozlar geldi.

Magazin 23-04-24 10:13

8 kişilik aile restoranda menünün en pahalı yemeklerini yedikten sonra hesabı ödemeden kaçtı! Sosyal medyadan böyle ifşalandılar: En eski taktik

Galler'de yeni açılan Sicilya 8 kişilik bir aileden oluşan müşterilerinin menüdeki en pahalı yemekleri yedikten sonra hesabı ödemeden kaçması üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Olayı ailenin güvenlik kamerasına takılan görüntüleriyle sosyal medyadan paylaşan restorana destek mesajları yağdı.

Trend 23-04-24 08:37

Avrasya Kalkınma Bankası'ndan Türkiye açıklaması: Üyeliğe gideceğini umuyoruz

Avrasya Kalkınma Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Nikolay Podguzov, "Türkiye ile halihazırda bağlarımız var ve bunun nihayetinde üyeliğe gideceğini umuyoruz. Orta Asya'da sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmak için mümkün olduğunca fazla destek sağlamak, küresel bankaların ve bölgesel bankaların çalışmalarına yardımcı olmak ve küresel zorlukların üstesinden gelmek bizim için çok önemli" açıklamasını yaptı.

Finans 21-04-24 14:17

Fahiş fiyat boykotuna o da katıldı! Gazeteci Kübra Par kebapçıda nasıl kazıklandığını anlattı

Kafe ve restoranlarda fahiş fiyatlar nedeniyle 20-21 Nisan’da boykot çağrıları yapıldı. Ünlü isimlerinde destek verdiği boykota gazeteci Kübra Par da katıldı. Kübra Par, Bakırköy sahilde gittiği bir kebapçıda nasıl kazıklandığını sosyal medya hesabında anlattı.

Magazin 20-04-24 12:46

Yer: Kayseri! Kız istemede kan aktı, yanında getirdiği pompalı tüfekle dehşet saçtı

Kayseri'de iddiaya göre kız istemeye giden Y.T. ile aile arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine Y.T., yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisini vurdu. Y.T. gözaltına alınırken yaralı abi hastaneye kaldırıldı.

Haber 19-04-24 23:36

Tokat'ta depremden etkilenenlere psikososyal destek sağlanıyor

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremden etkilenenlere yönelik psikososyal destek hizmeti veriliyor.

Yurthaber 19-04-24 14:03

Yaşananlar Türkiye'de gündem yaratmıştı! 'Balon balıklarıyla mücadelede tek çare' diyerek açıkladı

Balon balığının Akdeniz ve Güney Ege Denizi'ndeki popülasyonu artarken mücadele çalışmaları da avcılığa verilen destekle sürüyor. Sadece bunun yeterli olmadığını söyleyen Dr. Öğretim Üyesi Erhan Irmak tek çarenin yerli türleri korumak olduğunu belirtip "Şu an popülasyonlarımızın sağlıklı olduğunu söyleyebilmek mümkün değil. Kendi popülasyonlarımızın miktarının artması, balon balıklarla mücadele için en doğru yol. Amatör balıkçılara da benzer şekilde destek verilmesi daha uygun" dedi.

Haber 19-04-24 12:54

15 yıl kesinleşmiş hapis cezası vardı: Deldiği duvardan kaçmaya çalıştı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği koordinesinde şafak vakti 130 ayrı adrese Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyon düzenlendi.

Yurthaber 19-04-24 11:57

Fahiş fiyatlar isyan ettirdi, boykot hareketi çığ gibi büyüdü! Ünlülerden destek yağıyor: Kafe, restoran ve lokantalara gitmeyin

Kafe, restoran, lokantalardaki fahiş fiyatlar vatandaşın canına tak dedi, hafta sonu geniş çaplı bir boykot hareketi için çağrılar peş peşe geldi. 20-21 Nisan'da vatandaşlar restoran, kafe gibi mekanlara gitmeme kararı aldı. Boykot çağrısına akademisyenlerden ünlülere birçok isim de destek verdi.

Finans 19-04-24 10:14

Son dakika | İran'ın saldırısı Mecliste yankı buldu: AK Partili isimden destek! 'Büyük Şeytan'a taş attılar, tebrik ediyorum

Dünya İran'ın İsrail'e saldırısından sonra bugün de savaş paniğiyle sarsıldı. İsrail misilleme olarak İran'a füze saldırısı gerçekleştirdi. İran'ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği saldırıya ise AK Partili Milletvekili Mehmet Sait Yaz'dan destek geldi.

Haber 19-04-24 08:34

İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

İzmir’in Konak ilçesinde, iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 3 çocuk babası 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Yurthaber 19-04-24 08:27

4 kişilik aileyi önce rehin aldı ardından yakmak istedi! Yürek yakan feryat: Yanıyoruz ya...

İstanbul Fatih'te gece saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Ekiplerin müdahalesiyle büyük bir faciadan dönüldü. Bir kişi eline matkap ve balyoz alarak komşusunun kapısına dayandı. Açamayınca kapıyı ateşe verdi. 4 kişilik aile içerde mahsur kaldı. O anları kaydedilirken, "Yanıyoruz ya böyle bir şey yok" dedikleri duyuldu.

Haber 19-04-24 08:08

Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

Bolu’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Aile içi kavgada çılgına dönen damat eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Çifte cinayet zanlısı damat olayın ardından gözaltına alındı.

Haber 19-04-24 07:44

İzmir'de çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada silahla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 19-04-24 07:43

En düşük emekli maaşı 17 bin lira olmayacak ama… Bakan Işıkhan, ‘15-20 gün içinde açıklayacağız’ diyerek duyurdu: Seyyanen zam değil bölgesel destek

Emekli zammı için en net açıklamalardan birisi dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. ‘Emekli maaşı zammı yüzdesel olacak’ diyen Bakan Işıkhan, aylıkların asgari ücret seviyesine yükseltilmeyeceğini açıkladı. Emekliye seyyanen zam beklenirken en düşük emekli maaşı alanlar için hükümetin planı ortaya çıktı. Çalışmalar hızlanırken bölgesel destek formülü gündeme geldi. Bakan Işıkhan, ’15-20 gün içinde açıklayacağız’ diyerek duyurdu.

Finans 18-04-24 08:12

Yer: İzmir! Site sakini kadın dehşeti yaşadı, sesini duyurmak için pankart astı: 'Sokağa çıkamıyorum'

İzmir'de site sakini Aysun Bodur, apartmanın görevlisi tarafından darp edildiğini öne sürerek , sesini duyurmak için oturduğu daireye pankart asıp, yaşadıklarını anlattı. Bodur, olay sonrası "Çok kötü durumdayım, sokağa çıkamıyorum, tehdit edildim. Psikolojik destek alıyorum ve ilaç kullanıyorum" derken apartman görevlisi ise Bodur'un kendisinin ekmeği ile oynadığını söyledi.

Haber 17-04-24 19:09

Batman’da 21 yılda 11 milyar 524 milyonluk yatırım yapıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından son 21 yılda Batman’da 11 milyar 524 milyon TL değerinde 39 tesis inşa ederek bölge ekonomisinin kalkınmasına destek oldu.

Yurthaber 17-04-24 15:16

Şanlıurfa'da aile sağlığı merkezinden hırsızlık yapan 2 zanlı tutuklandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, aile sağlığı merkezinden hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 17-04-24 12:28

MEB, LGS kapsamındaki merkezi sınava yönelik örnek soruları yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere destek olmak amacıyla hazırladığı yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Egitim 17-04-24 11:53

Oryantal Didem Hadise'yi eleştiren Sevda Türküsev'e sert çıktı! Konuyu cinsel hayatına getirdi!

Son konserinde kendisini alt açıdan çekmek isteyen bir kameramana sinirlenen Hadise'ye Sevda Türküsev sert sözler söylemişti. Oryantal Didem Kınalı, Hadise'ye destek vererek Sevda Türküsev'in sözlerine tepki gösterdi.

Magazin 17-04-24 11:47

'En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine çıkmayacak...' AK Partili kaynaklar hükümetin emekli zammı planını açıkladı: Bölgesel destekler geliyor

Emekli zammı için Temmuz öncesinde seyyanen artış yapılıp yapılmayacağı merak konusuydu. AK Partili kaynaklar Temmuz ayını işaret etti. 6 aylık enflasyon oranı dikkate alınarak artış yapılacağını dile getirdiler. Ayrıca emekli aylığı en düşük seviyede olan ve başka bir geliri olmayan emeklilere bölgesel farklılıkları da dikkate alarak ihtiyaçlar doğrultusunda destek sağlamak için çalışma başlattı. Bakan Vedat Işıkhan da, "Emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkma durumu yok" dedi.

Finans 17-04-24 11:17

Masquerade yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti: Bakan Bolat duyurdu: Yaşamını yitirenlerin ailelerine 14,5 milyon liralık destek

İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki Masquerade adlı gece kulübünde, çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmişti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki iş yerinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin ailelerine yönelik Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) E-Ticaret Sektör Meclisi ile başlattıkları kampanyada biriken 14 milyon 500 bin liranın, ailelere ulaştırılmak üzere İstanbul Valiliğine teslim edildiğini ifade etti.

Finans 17-04-24 10:32

Bakan Göktaş duyurdu! Destek ödemeleri programında bütçe artırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı’nın bütçesinin artırıldığını duyurdu. Söz konusu programdan temel ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlı, engelli ve ağır kronik hastalıkları olan vatandaşlar yararlanıyor.

Finans 17-04-24 09:56

Her şey 25 TL'ye aldıkları o ürünle başladı! Şimdi 1,5 milyon TL'yi buldu... Yurt dışına bile satıyorlar

Osmaniye’de kooperatif aracılığıyla aile ekonomisine destek olmak isteyen kadın girişimcilerin 25 liraya aldıkları rende ile başlayan hikayeleri, 1 buçuk milyonluk sermayeden oluşan bir işletmeye dönüştü. Kurduğu kooperatifle ilgili konuşan Başkan Rahime Yüksek, "Kendim gibi ekonomik sıkıntı çeken kadınlara nasıl destek olabilirim, bunlarla nasıl bir iş birliği içerisinde bir platform kurabilirim diye düşünürken kooperatifi kurmak geldi aklıma" dedi.

Kadin 17-04-24 09:54

'AK Parti'deki o ekip kalkışma yapmaya kalktı!' Seçim sonuçları sonrası Ali İhsan Yavuz yeniden gündem oldu

Türkiye seçimi geride bırakırken sandıktan çıkan sonuçların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan dikkat çeken ifadeler kullanarak, halkla arasında kopukluk olan kişilerin tespit edileceğini belirtmişti. Kamuoyunda görevden alınacağı konuşulan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a Sakarya'daki siyasilerden destek geldi. Gazeteci Mehmet Çek ise bu durumu sert bir dille eleştirdi.

Haber 16-04-24 16:24

Sakarya'da 3 kişinin öldüğü aile içi silahlı kavgaya ilişkin 1 zanlı tutuklandı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, 3 kişinin öldüğü aile içi silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 15-04-24 15:52

Bahçeli A takımını belirledi! Aile ve Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı detayı dikkat çekti

MHP'de yeni A takımı belirlendi. MHP Başkanlık Divanı'na İlyas Topsakal, Ahmet Selim Yurdakul, Vahit Kayrıcı ve Zuhal Topçu yeni giren isimler oldu. Aile, kadın ve sosyal hizmet politikalarından sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine Ahmet Selim Yurdakul'un getirilmesi ise dikkat çekti.

Haber 15-04-24 15:35

Cezaevi önünde çadır kurup sabaha kadar nöbet tuttular! Sayıları artıyor: Teleferik kazasında tutuklanan belediye başkanına CHP'lilerden destek

Antalya'da can kaybı da yaşanan teleferik kazası nedeniyle tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e destek vermek için partililer cezaevi önünde çadır kurdu. Nöbet tutan partililere sabah saatlerinde yenileri eklenirken çadırların sayısı da arttı. Tutuklama kararına CHP'lilerin tepkileri devam ediyor.

Haber 15-04-24 11:39

AK Parti'deki 'ıstakoz' krizinde Özgür Özel detayı: Şebnem Bursalı'ya destek veren isim tehditle gündeme gelmişti!

Türkiye günlerdir AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'yı konuşuyor. Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Partisinden de sert tepki çeken Bursalı için istifa çağrıları da yükselmişti. Bursalı özür diledi, bu sırada destek paylaşımları da yapıldı. Destek verenlerden Eda Soyak Serbest ismi ve Özgür Özel detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-04-24 09:00