Ana Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe maç sonrası Galatasaray'a yüklendi! ''Bu federasyon bizim federasyonumuz, biz seçtik, memnunuz demişlerdi''

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, Mersin Stadyumu’nda karşılaştığı Hatayspor’u 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe Basın Sözcüsü Selahattin Baki, Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 02-03-2024 22:14

Abdullah Avcı, Fenerbahçe'ye bunu hep yapıyor!

Trabzonspor ezeli rakibi Fenerbahçe’yi Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı deplasman maçında 3-2‘lik skorla mağlup ederek tarih yazdı. Takımında ikinci döneminde önemli bir zafer elde eden Abdullah Avcı, Trabzonspor’un başında çıktığı maçlarda 3’üncü kez Fenerbahçe’yi liderlik koltuğundan etti.

Spor 05-11-2023 15:12

Fenerbahçe Nordsjaelland'ı 3-1 ile geçti, Sarı-Lacivertliler seriyi Avrupa'da da bozmadı! Yeni transfer 11 yıl sonra ilki gerçekleştirdi

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe H grubu ilk maçında sahasında Danimarka ekibi Nordsjaelland ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler rakibini 3-1 mağlup etmeyi başarırken gruptaki ilk mücadelesinde 3 puanı hanesine yazdırdı ve iyi bir başlangıç yaptı. İşte detaylar...

Spor 21-09-2023 19:59

Serdar Dursun sonunda anlaştı! Milli golcü İstanbul'da kaldı

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, Fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koyan Serdar Dursun ile anlaşma sağladı.

Spor 18-08-2023 10:08

Ana Fenerbahçe

Ana Fenerbahçe Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ana Fenerbahçe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Nihat Kahveci'den Okan Buruk'a Fenerbahçe tepkisi! 'Ne gerek vardı hocam?'

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile kozlarını paylaştı. Sarı - kırmızılılar, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve tur kapısını ardında kadar araladı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise karşılaşmanın ardından ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye bir göndermede bulunmuştu. Spor yorumcusu Nihat Kahveci'den deneyimli hocaya tepki geldi.

Spor 09-08-2023 09:49