Deli Mi Ne Haberleri

Kendi hayatını riske atıp enkazın altından kurtarmıştı! Ünlü YouTuber hastanede ziyaret etti... “Yeniden kavuşacağımıza söz vermiştik”

Sosyal medyada ‘Deli Mi Ne?’ kullanıcı adını kullanarak paylaşımlar yapan fenomen isim Fester Abdü, depremin üçüncü gününde bölgeye gitmişti. Hatay’dan paylaşımlar yapan fenomen isim kendi hayatını riske atarak enkaz altından bir kişiyi kurtarmıştı. Enkazdan kurtardığı kadınla hastanede bir araya gelen Abdü o anları sosyal medyadan paylaştı.

Trend 14-02-2023 11:02

Ünlü YouTuber deprem bölgesinden gözyaşlarıyla anlattı! “Bütün binalar çökmüş durumda”

YouTube’da ‘Deli Mi Ne?’ isimli kanalıyla tanınan sosyal medya fenomeni Ali Abdüsselam Yılmaz, Kahramanmaraş merkez üssünde gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremden etkilenen illerden biri olan Hatay’a gitti. Deprem bölgesinden sıklıkla paylaşım yapan fenomen isim depremde yıkılan bir binanın enkazından bir vatandaşı kendi imkanlarıyla çıkardığı anları gösterdi ve gözyaşları içinde bölgenin son durumunu paylaştı.

Trend 08-02-2023 07:45

Ünlü YouTuberdan duygulandıran hareket! Kendi hayatını riske atıp enkazdan kurtardı

YouTube'da 'Deli mi ne?' isimli kanalıyla tanınan Ali Abdüsselam Yılmaz, Hatay'da depremde yıkılan bir binanın enkazından bir vatandaşı kendi imkanlarıyla çıkardı. O anları sosyal medyadan yayınlayan ünlü YouTuber'ın paylaşımı büyük beğeni topladı. İşte olayın detayları...

Haber 07-02-2023 17:50

Diğer Haber Etiketleri

Deli Mi Ne

Deli Mi Ne Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deli Mi Ne Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.