Dermatolog Nedir Haberleri

Saçın yağlı görünmesine neden olan 3 hata! En büyük suçlu yanlış saç fırçası kullanımı

Saçların sağlıklı ve bakımlı görünmesi için ilk olarak temiz olması gerekiyor. Yağlı saç oldukça bakımsız görünüme sebep oluyor. Saçımı sabah yıkasam akşama yağlanıyor diyorsanız bunun nedeni gözden kaçırdığınız ufak hatalar olabilir. TikTok'ta video yayınlayan bir dermatolog saçların yağlanmasına neden olan üç hatayı paylaştı.

Kadin 10-04-2023 13:41

Dermatolog paylaştı: Kırışıklık karşıtı kremi bu bölgelere asla sürmeyin

Yaşlandıkça ortaya çıkan yaşlılık belirtilerini azaltmak adına çeşitli bakım ürünleri uygulanıyor. Kırışıklık karşıtı kremler ciltte meydana gelen kırışıkların azalmasına yardımcı oluyor. Ancak kırışıklık karşıtı kremlerin etkilerini daha iyi görebilmek için kullanılan bir yer oldukça risk oluşturuyor. Dermatolog kırışıklık karşıtı kremlerin asla kullanılmaması gereken bölgeyi açıkladı.

Kadin 14-03-2023 15:55

TikTok'ta hastalığını paylaştı! Dermatolog tarafından sahtekarlıkla suçlandı

TikTok üzerinden yapılan çeşitli paylaşımlar çok kısa süre içerisinde viral olabiliyor. Son günlerde makyaj sanatçısı Nancy Morel, şaşırtıcı cilt hastalığını TikTok hesabı üzerinden yayınladığı videoyla takipçileriyle paylaştı. Birçok kullanıcıya ulaşan bu video çok sayıda etkileşim alırken popüler bir dermatolog cilt hastalığının sahte olduğunu iddia etti. Makyaj sanatçısı bu iddiaya cevap verdi.

Haber 20-12-2022 15:14

Dermatolog Nedir

Dermatolog Nedir Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Dermatolog Nedir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.