Dursun Karaca Haberleri

Dursun Özbek, Ali Koç ile Erden Timur arasında yaşanan gerilimi paylaştı! ''Ayağa kalktı ve Erden Timur'a 'seni mahvedeceğim' dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Ali Koç'a sert ifadeler kullanan Özbek'in anlattığı olay sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 2024-05-20 18:38:19

Fenerbahçe'den zamanlaması dikkat çeken paylaşım!

Dursun Özbek'in basın toplantısı düzenlediği sırada Fenerbahçe'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Spor 2024-05-20 17:42:14

Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç'un dün gece stadyuma yöneticileriyle birlikte girmesiyle ilgili açıklama yaptı. Dursun Özbek, "Beraber stadyumdan ayrıldık. 2 saat sonra yolda haber aldım, geri döndüm. Ali Koç, 70-80 tane adamıyla, ki içlerinde 4'ü silahlı. Bu ayıptır. Eşkıyalıktır. Şehir eşkıyası diye tabir ettiğimiz şey bu. Öteye götürüyorum, bu terörizmdir." dedi.

Spor 2024-05-20 15:50:19

Dursun Özbek tüm programlarını iptal etti! Fenerbahçe derbisinin ardından karar...

Galatasaray'da Fenerbahçe karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin yankıları sürerken Başkan Dursun Özbek'ten bir son dakika kararı geldi. İşte detaylar...

Spor 2024-05-20 14:21:35

45 TL'lik sandviçin içinden çıkana isyan etti! Biz Bodrum'da 350 TL veriyoruz...

Son dönemde özellikle yazlık beldelerde artan fiyatlar sık sık gündeme geliyor. Ünlü isimler de aldıkları ve uçuk buldukları fiyatları paylaşarak isyan ediyor. Son olarak Buket Dereoğlu 45 TL verdiği sandviçin içinden çıkan peynire isyan ederken Yeliz Yeşilmen ve Işın Karaca da bu duruma dair yorumlarıyla dikkat çekti.

Kulis 20-05-24 07:36

Ali Koç'tan Dursun Özbek'e olay cevap! ''Şerefsizlere, haysiyetsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ı mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Ali Koç, "Bugün biz gerçek şampiyonun kim olduğunu; şerefsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik. Biz aslında herkesi yendik. 6 derbinin 4'ünü kazandık. 1 beraberlik 1 mağlubiyetimiz var. Sadece sistemi yenemedik. Ama taraftarlarımız merak etmesinler. Az kaldı. Bu sistemi de yeneceğiz." dedi.

Spor 20-05-24 01:00

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Yüreğin yetiyorsa, delikanlıysan gel!''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek Ali Koç'a, "İnsanlara burada ağza alınmayacak küfürler etmiş. Darp etmiş. Eğer şu kadar cesaretin, delikanlılığın varsa gel, buradayım." ifadelerini kullandı.

Spor 19-05-24 23:50

Galatasaray'da Dursun Özbek ile Erden Timur arasında gergin dakikalar! ''Rol çalma, rol çalma!''

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Yönetim Kurulu, kulübün eski başkanları, Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk ve üyelerin yüksek katılım gösterdiği etkinlikte Sarı-kırmızılı camia bir araya geldi. Erden Timur'un konuşma yaptığı sırada araya giren Dursun Özbek'in sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 17-05-24 18:59

Dursun Özbek'ten Adnan Polat'a esprili yanıt: Önünde yazıyor görmüyor musun?''

Galatasaray Kulübü, futbolda 17 Mayıs 2000'de kazanılan UEFA Kupası'nın 24'üncü yıl dönümünü düzenlenen etkinlikle kutladı. Sarı-kırmızılıların eski başkanı Adnan Polat ile Dursun Özbek arasında esprili bir diyalog yaşandı.

Spor 17-05-24 16:54

Galatasaray'dan Fenerbahçe maçı öncesi şaşırtan şampiyonluk kutlaması gelişmesi!

Galatasaray, pazar günü oynayacağı Fenerbahçe derbisinde şampiyonluk kutlamayı planlıyor. Sarı-kırmızılıların olası şampiyonluk senaryosu için TFF'ye kupa talebi için başvuruda bulunmadığı ortaya çıktı. Bu kararın Okan Buruk ve Dursun Özbek'in yaptığı toplantıdan çıktığı ifade edildi.

Spor 16-05-24 10:10

Dursun Özbek'ten canlı yayında açık açık Erden Timur itirafı! Fikir ayrılığımız var

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek katıldığı bir programda son günlerde gündem olan Erden Timur hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 15-05-24 08:24

Artvin'de düştüğü derede mahsur kalan karaca kurtarıldı

Artvin'in Borçka ilçesinde düştüğü derede mahsur kalan karaca, itfaiye personeli tarafından kurtarıldı.

Yurthaber 13-05-24 15:55

Erden Timur'dan flaş açıklama! ''Dursun Özbek ile farklı düşündüğümüz için yönetimde yokum''

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak gelecek yönetimde yer almayacağını net bir dille ifade etti. Dursun Özbek ile farklı düşündüklerini söyleyen Erden Timur, "Dursun başkanla Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almama nedenim bu değil." dedi.

Spor 11-05-24 19:35

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Dursun Özbek'in açıklamalarına sert cevap! ''Biz çocukların yanağını okşadık ama yanak okşatmadık''

Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün katıldığı bir toplantıda yaptığı, "300 konutu biz karşıladık. Bölge insanı çok kötü durumda. Kahramanmaraş'taki temel atma töreninde rakiplerimize seslendim: 'Yeşil sahada geçemiyorsunuz bari bu konuda bizi geçin' dedim. Ey Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar! 100 tane gelin siz yapın. Biz 100 konut için anlaştıysak siz 150 konut için anlaşın" sözlerine cevap vererek Özbek'in açıklamalarını utançla takip ettiklerini belirtti.

Spor 11-05-24 16:16

Eski sevgilisini bıçakla yaralamıştı, duruşmada mahkeme başkanına ‘Sizin üzerinize yemin ederim’ dedi! Mahkeme başkanının tepkisi bakın nasıl oldu

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde eski sevgilisi Buket Y.’yi (49) evinin otoparkında 6 bıçak darbesiyle yaraladığı gerekçesiyle ‘Kadına karşı tasarlayarak öldürmeye teşebbüs’ten 20 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Murat Dursun (50) duruşmada, kendini savunduğu sırada, "Anam, babam, sizin üzerinize yemin ederim" dedi. Mahkeme başkanı, “Benim üzerime yemin etme” diyerek sanığa tepki gösterince salonunda kısa süreli gülüşmeler oldu.

Haber 11-05-24 11:07

Ajda & arkadaşları 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda! Süperstar'a birbirinden ünlü arkadaşları eşlik edecek

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu’nda uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir konsere imza atacak. JRO Yatirim ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu olağanüstü konserde Süperstar’a Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang gibi birbirinden ünlü isimler eşlik edecek.

Magazin 07-05-24 20:44

Masal anlatıcısı öğretmen açıkladı: Masalla büyüyen çocuğun hayal gücü daha geniş oluyor!

Türkiye’de Anadolu masalları anlatıcısı öğretmenlerden birisi olan Fatma Karaca Akkol, çocuklara masal anlatmayı çok sevdiğini söyledi. Akkol, Masalla büyüyen çocuğun hayal gücünün daha geniş olduğunu belirtti.

Kadin 07-05-24 10:05

Fenerbahçeli yıldız Dusan Tadic'ten şampiyonluk itirafı geldi! ''Artık çok zor''

Fenerbahçe forması giyen Dusan Tadic, Szymanski ve Serdar Dursun Konyaspor karşılaşması sonrası konuştu. Şampiyonluğun artık çok zor olduğunu itiraf eden Tadic'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 06-05-24 22:31

Galatasaray'da başkanlık seçimi kızışıyor! Süheyl Batum, Dursun Özbek'e rakip oldu Ünal Aysal'ı resmen açıkladı, listesini bile teslim etti

Galatasaray'da 25 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimli olağan genel kurula geri sayım sürerken Dursun Özbek tekrar aday olduğunu açıklamıştı. Dursun Özbek'in başkanlık yarışındaki ilk rakibi ise Süheyl Batum oldu. İşte detaylar...

Spor 03-05-24 18:29

Abdurrahim Albayrak geri mi dönüyor? Sessizliğini bozdu, 'Dursun Özbek' açıklaması dikkat çekti

Galatasaray'da yeniden aday olan Başkan Dursun Özbek'in listesinde olacağı iddia edilen eski yönetici Abdurrahim Albayrak'tan açıklama geldi. "Benim tek isteğim Galatasaray'da Dursun Özbek’in tekrardan aday olmasıydı. Devam etmesi çok önemliydi" diyen Albayrak'ın sözleri dikkat çekti.

Spor 02-05-24 13:26

Süheyl Batum Galatasaray'da başkanlığa aday oluyor, Ünal Aysal 10 yıl sonra geri dönüyor, futbolun patronu olacak

Galatasaray'da seçim sürecine girilirken sürpriz isimler de sahneye çıkmaya başladı! Dursun Özbek yönetiminde Erden Timur'un olmaması dengeleri değiştirecek mi? Seçim, 25 Mayıs'ta gerçekleşecek. Mevcut başkan Dursun Özbek, adaylığını açıklamıştı. Eski milletvekili Süheyl Batum da çalışmalara başladı. Bu listenin seçim planlamasında futbolun patronu Ünal Aysal olacak.

Spor 02-05-24 11:14

Galatasaray taraftarını üzen haber! Erden Timur yeni dönemde olmayacak...

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, yeni dönemde Dursun Özbek yönetiminde olmayacak! Spor kamuoyunda yer alan iddialara göre; Galatasaray taraftarının sevgilisi Erden Timur, eşinin sağlık sorunları nedeniyle yeni dönemde yönetimde yer almayacak. Timur'un ayrılık kararı Galatasaray taraftarında hayal kırıklığı yaratırken, sosyal medyada 'bırakma' kampanyası başlatıldı.

Spor 02-05-24 11:05

Dursun Özbek'in şampiyonluk hediyesi belli oldu! Dünya yıldızı geliyor... Fenerbahçe de peşindeydi

Önümüzdeki sezon hazırlıklarını şimdiden sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, Dursun Özbek'in şampiyonluk hediyesi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 14:13

İstanbulspor'dan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek için olay açıklama! Hatırla Dursun abi

İstanbulspor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e yönelik olarak dikkat çeken ifadeler kullandı.

Spor 30-04-24 19:34

Gizem Karaca'dan öpüşme sahnesi açıklaması! İyi öpüştük diyemiyorsun

‘1001 Gece’ dizisine dahil olan oyuncu Gizem Karaca dizilerdeki öpüşme sahnelerine dair konuştu. Yakınlaşma sahnelerinde yaşananları anlatan güzel oyuncu sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 30-04-24 11:58

Sakarya'da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: 1 ölü, 3 yaralı

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, hafif ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilin sürücüsü Dursun Ali Tunca (69) hayatını kaybetti, araçlardaki 3 kişi ise yaralandı.

Haber 28-04-24 11:30

Son dakika! Dursun Özbek aday olduğunu resmen duyurdu

Son dakika haberi: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs’ta yapılacak seçimde yeniden başkan adayı olacağını açıkladı. Konuşmasında Erden Timur'a ayrı bir parantez açan Özbek, önümüzdeki dönemde devam etmesine yönelik dileklerini ifade etti.

Spor 27-04-24 11:17

Dursun Özbek'i güldüren diyalog! ''Şampiyonluğunuz şimdiden hayırlı olsun''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ziyaret ettiği Hatay’da, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hatay’ın yöresel lezzetini tatmak için Uzun Çarşı’da bir künefeciye misafir olan Başkan Özbek’e künefe ustasının, ‘Şimdiden hayırlı olsun şampiyonluğuz’ demesi ise sarı-kırmızılı kulübün başkanını gülümsetti.

Spor 23-04-24 15:41

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten TFF hakkında açıklama! ''Seçimi erken yapmanın faydası varsa, bu fırsat kaçmıştır''

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği'nin temsilcisi olarak TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Hoş olmayan bir olay oldu! Kulüpler Birliği, Cuma günü sadece 3 kulübün onayladığı bir metni yayınladı!" dedi.

Spor 22-04-24 17:19

Galatasaray'dan sürpriz Okan Buruk kararı! Dursun Özbek bizzat araya girip işi bitirdi

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Okan Buruk konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün oyuncularıyla sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar Okan Buruk'a 1 yıllık değil 2 yıllık sözleşme önerdiği öğrenildi. Dursun Özbek'in araya girerek 1 yıllık kontratı 2 yıla çıkardığı ifade edildi.

Spor 21-04-24 16:24

'Görenler şaşırıyor! Robot, uzaylı diyorlar' Türkiye'de sadece 200 kişide var! Motosiklet alacakken masrafı düşünüp onu almaya karar verdi

Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul’da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor. Karaca, Türkiye'de bu aracın sadece 200 kişide olduğunu belirtirken "Adana ve çevresinde tek bende var. Günlük gezme aracım bu" dedi.

Haber 17-04-24 10:49

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten TFF seçimlerine dair açıklama! Mehmet Büyükekşi'yi ikna etmeye çalışıyorum

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği toplantısı öncesi yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. Özbek son günlerin gündemi olan TFF seçimleriyle ilgili de konuşurken seçimin erken yapılması gerektiğini dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 16-04-24 17:24

Tokat'ta ilkokul öğrencileri kadın servis şoförüne emanet

Tokat'ın Turhal ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki İlknur Begüm Karaca, öğrenci servisi sürücülüğü yapıyor.

Yurthaber 15-04-24 11:38

Bodrum'daki fiyatlar yine gündemde! Işın Karaca otopark ücretine isyan etti

Her yaz olduğu gibi bu yaz da sezon açılır açılmaz Bodrum'daki fiyatlar gündeme geldi. Lahmacun fiyatları konuşulurken Işın Karaca otopark ücretini paylaşarak gündem oldu.

Magazin 10-04-24 09:39

Gizem Karaca spora yeniden döndü! O hallerine beğeni yağdı

Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen Gizem Karaca spora yeniden döndü. Güzel oyuncu spor yaptığı anları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 10-04-24 07:53

'Miras' davası nedeniyle eniştesi ve ablasını av tüfeğiyle vurdu!

Tokat'ta miras tartışması kanlı bitti. 56 yaşındaki Turan Ç., miras davası nedeniyle aralarında husumet bulunan eniştesi Dursun Karaca (64) ile ablası Nazik Karaca'yı (60) av tüfeği ile vurdu. Dursun Karaca yaşamını yitirirken, eşi Nazik Karaca hastaneye kaldırıldı, Turan Ç. gözaltına alındı.

Haber 09-04-24 23:05

Dursun Özbek'ten flaş açıklama! ''Rezil olduk''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, olaylı Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 07-04-24 22:54

Abdurrahim Albayrak, Erden Timur, Fırat Devlioğlu... Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in listesi şekilleniyor

Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak seçim öncesi kulisler yine hareketlendi. Başkan Dursun Özbek yeniden başkanlığa adaylığını koyacak. Erden Timur'un da başkanlık konusunda adaylık için çalışmalara başlayacağı iddia edilmişti. Dursun Özbek'in listesi şekillendi.

Spor 05-04-24 17:20

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt! Savcıları göreve çağrıyorum

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerginlik günden güne artarken, Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç Olağanüstü Genel Kurul'da Erden Timur için çok sert ifadeler kullanırken, Sarı-Kırmızılılar'ın Başkanı Dursun Özbek Hatayspor galibiyetinin ardından Başkan Koç'a yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 03-04-24 00:24

PFDK'dan Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye para cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'a 39'ar bin TL para cezası verdi. Kurul, iki kulübü ayrıca 400'er bin TL de cezaya çarptırdı. Öte yandan kurul, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile Galatasaray Kulübü ve Başkan Dursun Özbek'e ceza tayinine yer olmadığına karar verdi.

Spor 01-04-24 15:46

Sultangazi canlı seçim sonuçları! Sultangazi ilçesinde yerel seçimi Abdurrahman Dursun mu Ferhat Epözdemir mi kazanıyor?

Tüm Türkiye gibi İstanbul Sultangazi'de de yerel seçim heyecanı yaşanıyor. Türkiye nefesini tuttu, seçim sonuçlarını merakla bekliyor! Özellikle İstanbul seçim sonuçları takip edilirken, gözler Sultangazi ilçesi seçim sonuçlarına da çevrildi. Sultangazi'de seçimi AK Parti'nin adayı Abdurrahman Dursun mu yoksa CHP’nin adayı Ferhat Epözdemir mi seçimi kazanacak? Sultangazi'deki vatandaşların gözü kulağı Sultangazi seçim sonuçlarında...

Haber 30-03-24 22:50

Okan Buruk'un talipleri birer birer artıyor! Son talip İngiltere'den geldi...

Galatasaray'ın başında gösterdiği başarıyla kendinden söz ettiren Okan Buruk'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Dursun Özbek ve yönetiminin henüz sözleşme önermediği Okan Buruk konusunda yeni bir gelişme yaşandı...

Spor 30-03-24 10:24

Çanakkale'de sahte içki, ayı postu ve doldurulmuş karaca başı ele geçirildi

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde sahte içki, ayı postu ve doldurulmuş karaca başı ele geçirilen operasyonda bir zanlı yakalandı.

Yurthaber 29-03-24 09:34

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Martin Jahn ile bir araya geldi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Skoda Auto Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Martin Jahn ile bir araya geldi.

Spor 28-03-24 14:36

Galatasaray'da Okan Buruk krizi! Futbolculara iyileştirilme yapılıp sözleşme uzatıldı ama onun kapısı çalınmadı...

Galatasaray'ın başında gösterdiği başarıyla kendinden söz ettiren Okan Buruk'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Dursun Özbek ve yönetiminin henüz sözleşme önermediği Okan Buruk konusunda taraftarlar baskı kuruyor. Tecrübeli çalıştırıcıya sözleşme önerilmesini düşünen sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray yönetiminin bu hamlesini anlamlandıramıyor.

Spor 24-03-24 09:52

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek Torreira ve Muslera ile anlaştıklarını açıkladı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gerçekleştirilen imza töreninde sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Torreira ve Muslera ile anlaştıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 19-03-24 12:46

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası ilk kez konuştu, Ali Koç'u doğruladı!

Galatasaray'da gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının ardından konuşan Başkan Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 19-03-24 11:59

Fenerbahçe tarihin değişmesini istemişti! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa için açıklama!

Fenerbahçe'nin sıkışık takvim nedeniyle farklı bir tarihe ertelenmesini istediği Süper Kupa mücadelesi için Dursun Özbek'ten bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 19-03-24 11:33

Dursun Özbek aday olmayacağını açıklamıştı! Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu

Galatasaray'da başkan ve yönetim kurulunu belirleyecek olan seçimin yapılacağı tarih belli oldu. Tarih 25 Mayıs olarak belirlenirken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek daha önce yaptığı açıklamada seçimde aday olmayacağını açıklamıştı.

Spor 12-03-24 18:35