En Uyumlu Burclar Haberleri

Dünya’nın en zehirli örümceği! O ilde de görüldü, Türkiye'de yayılıyor…

Türkiye’nin farklı yerlerinde görülmeye başlayan ve Dünya’nın en zehirli örümceği olarak bilinen loplu örümcek (argiope lobata), Aksaray’da görüldü. Çam ağacının dallarında ağ kurduğunu gören vatandaş, ‘‘bu yaşıma geldim, böyle bir örümcek türü görmedim’’ diyerek şaşkınlığını belirtti.

Haber 2024-07-26 17:41:29

Haftanın en iyi fırsatları burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haftanın en iyi fırsatları burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 2024-07-26 17:09:36

Uzmanından sıcak havalarda su tüketimi uyarısı: Susamayı beklemeden su için

Su tüketimi her mevsim önemli olsa da özellikle yaz sıcaklarının olduğu günlerde daha önemli hale geliyor. Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da Beslenme ve Diyet Uzmanı Pakize Gizem Akgül, hiçbir sıvının suyun yerini tutmadığını söyleyerek, "Çok fazla tüketilen çay ve kahve çarpıntı, kansızlık gibi sorunlara sebep olabilir. Hiçbir sıvı suyun yerini tutmaz. Bol bol su için" dedi.

Kadin 2024-07-26 15:48:40

Tüm dünya alarmda: 'En bulaşıcı Covid-19 varyantı' hızla yayılıyor! Bu belirtilere dikkat

2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü mutasyonlarla kendini yenilemeye devam ediyor. Son dönemlerde iki yeni varyant tekrar hızla yayılmaya başladı. Yeni varyantların şimdiye kadar karşılaşılan "en bulaşıcı" tür olduğunu öne süren uzmanlar vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyarıyor. Veriler 21 eyalette Covid seviyesinin çok yüksek olduğunu söylüyor. Peki, hangi belirtileri dikkate almalıyız? Covid testi ne zaman yaptırmalıyız? İşte detaylar...

Haber 2024-07-26 14:50:42

Camper'ın hakiki deri Pelotas modelinde bugüne özel kaçırılmayacak indirim

Stil ve konforun mükemmel buluşmasını sunan, hakiki deri olmasıyla öne çıkan Camper Pelotas Erkek Ayakkabı'da bugüne özel 1155 TL indirim başladı. Günün en iyi fırsatını kaçırmak istemezseniz detaylar yazımızda...

Haber 26-07-24 14:13

Emekli maaşlarını yükseltecek sistem! SGK Uzmanı detaylar anlattı: En önemli kriteri stajyer ve çıraklar

Milyonlarca emeklinin zam maratonu sona erdi. SSK ve Bağkur emeklileri için zam oranı yüzde 24.73, memur emeklilerinin yüzde 19.31 oldu. En düşük emekli maaşı ise 12 bin 500 TL'ye yükseltildi. Enflasyon ve yüksek fiyatlar nedeniyle alım gücü düşen emekliler ise maaşlarının artırılmasını istiyor. SGK Uzmanı Murat Bal emekli maaşlarını yükseltecek bir sistem önerisinde bulundu.

Finans 26-07-24 14:03

Turkuaz renkli Salda'da kirlilik alarmı! Beyaz adacıklar gitgide kararıyor... Dünya mirası için büyük tehlike!

Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, Salda Gölü'nde beyaz adacıklar ve kumulları oluşturan hidromanyezit oluşumların gölde en çok oluştuğu kesimlerde su çekilmeleri yaşandığını açıkladı. Dr. Kesici, “Hidromanyezit oluşumlarının düzensiz ve gerçekleşemez olması ve bunun sonucunda beyaz adacıkların oluşamaması, kararması belirlenmiştir" dedi.

Haber 26-07-24 11:43

Tüm dünya, tarihin en sıcak gününü o gün yaşadı! 'Daha önce hiç görülmemiş bir durum' Endişelendiren detay başka

Avrupa Birliği'nin iklim izleme kuruluşu Copernicus İklim Değişikliği Servisi, 22 Temmuz Pazartesi gününün, dünya genelinde kaydedilen en sıcak gün olduğunu açıkladı. Küresel ortalama sıcaklık 17.15 derece Celsius olarak ölçüldü ve bu, bir gün önceki rekorun önüne geçti. Haziran 2023'ten bu yana her ayın, önceki yılların aynı ayına kıyasla kendi sıcaklık rekorunu kırdığı ve bunun daha önce hiç görülmemiş bir durum olduğu belirtildi. İklim bilimcileri en çok endişelendiren şey de açıklandı.

Haber 26-07-24 11:42

BİM'e Philips Airfryer geliyor! 26 Temmuz 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

Türkiye'nin en büyük perakende marketlerinden biri olan BİM'in bu haftaki 26 Temmuz 2024 Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bim Cuma Aktüel Katalog'ta en dikkat çeken ürünlerden biri Philips Airfryer oldu. Çok satanlar listelerinde ilk sırada yer alan Philips Airfryer'a avantajlı fiyatla sahip olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmamalı! BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nı incelemek ve BİM aktüel ürünleri görmek isterseniz işte detaylar!

Haber 26-07-24 11:20

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,37 artışla 10.911,92 puandan başladı. Tüm sektör endeksleri yükselirken, en çok kazandıran yüzde 1,42 ile turizm oldu.

Finans 26-07-24 11:05

Dünyanın en tehlikeli kartellerinden Sinaloa'yı sarsan haber: El Mayo ile El Chapo'nun oğlu Teksas'ta yakalandı!

Meksikalı uyuşturucu karteli Sinaloa büyük bir darbe aldı. Dünyanın en tehlikeli kartellerinden biri olan Sinaloa, ABD'de ölümcül fentanil maddesinin tüketiminin baş sorumlularından. Öyle ki bu madde dünyaca ünlü şarkıcı Prince'i de hayattan koparmıştı. Sinaloa, örgütün kurucuları "El Mayo" ile "El Chapo"nun (bücür) oğlu Joaquin Guzman Lopez'in tutuklanmasıyla sarsıldı.

Haber 26-07-24 11:01

İnci kaşıkla servis ediliyor! Fiyatı 40 bin TL... Dünyaca ünlü lüks restoran Bakan Ersoy'un otelinde açıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un oteli Maxx Royal Bodrum'da, Paris'in en lüks lokantalarından olan Caviar Kaspia'nın şubesi açıldı. Mekanın bir klasiği olan ve inci kaşıkla servis edilen havyarlı patatesin fiyatı ise türüne ve gramajına göre 170-1147 euro arasında yani yaklaşık 40 bin TL civarında.

Finans 26-07-24 10:29

En yakın arkadaşım dediği Mehmet Şimşek'e veryansın etti: Tek yaptığı sağdan soldan para bulmak!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hakkında çok çarpıcı bir çıkışa imza attı. Mehmet Şimşek'i "en yakın arkadaşı" olarak tanımlayan Babacan "Şu anda sadece yaptığı, sağdan soldan para bulmak" ifadeleriyle dikkat çekti.

Finans 26-07-24 10:19

Dişini çektiremeyen adam çılgına döndü! Hastane bahçesinde korku dolu anlar: Kurban Bayramı'ndan beri tedavi edilmiyorum

Sivas'ta bir şahıs iddiaya göre Kurban Bayramı'ndan beri dişini çektiremedi. Şahıs en sonunda öfkeden çılgına dönüp hastane bahçesindeki kamelyanın üzerine çıktı. Elinde kesici alet bulunan adam herkesi korkuttu. Bu sırada yaşanan telaş ve panik anları kameraya yansıdı.

Haber 26-07-24 09:38

26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 26-07-24 09:20

Emekli maaşlarıyla birlikte onlar da artacak! Düğmeye basıldı! Ek ödeme fırsatı: 25 bin TL'ye dayandı

Milyonlarca emeklinin temmuz ayıyla birlikte alacağı zamlı maaşlar kesinleşti. En düşük emekli maaşı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltilirken emekliye seyyanen zam ve refah payı da rafa kalkınca emekliler ek ödeme fırsatı olarak emekli promosyonlarına yöneldi. Bankalarda da yarış kızıştı, promosyonlar 25 bin TL'ye dayandı. Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, DenizBank, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası'nın güncel emekli promosyonları ne kadar?

Finans 26-07-24 09:18

Son seçim anketini canlı yayında açıkladı: Hilmi Daşdemir'den CHP'nin oy oranı hakkında çok konuşulacak sözler

Seçim anketleri son günlerde yine çok konuşulmaya başladı. 31 Mart yerel seçimlerinde birinciliği elde edilen CHP, devamında da anketlerde birinci sırayı kazanmaya başlamıştı. Bu sırada ilginç bir anket sonucu da canlı yayında paylaşıldı. Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir bugün seçim olsa CHP'nin tarihinin en yüksek oyunu alabileceğini öne sürdü.

Haber 26-07-24 08:58

Vergi Düzenlemesi TBMM Genel Kurulu'nda: 11 madde daha kabul edildi: Ceza yüzde 50 artırıldı

TBMM Genel Kurulunda, en düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 11 maddesi daha kabul edildi.

Finans 26-07-24 08:11

Ünlü iş insanı Bodrum Türkbükü'nde loca kiraladı! Bir aylık kira bedeli ağızları açık bıraktı

Dünyanın en güzel turistik bölgelerine sahip Türkiye’de tatil yapmak fahiş fiyatlar nedeniyle adeta hayal oldu. Çeşme, Bodrum ve diğer turizm bölgelerinde oteller, restoranlar astronomik fiyatlar nedeni ile boş kaldı. Pahalılık bu kadar konuşulurken ünlü isimler ve ünlü iş insanları Bodrum'dan vazgeçemiyor. Ünlü bir iş insanı Bodrum Türkbükü'ndeki loca kiraladı! Bir aylık için ödediği kira bedeli ağızları açık bıraktı.

Magazin 26-07-24 07:33

Yanına bile yaklaşamadılar! Zehra Güneş Paris Olimpiyatları'na şimdiden damga vurdu

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yıldız ismi Zehra Güneş, olimpiyatlar başlamadan en çok konuşulan isim olmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 20:43

'Çirkin bir iftira' demişti! Bebeğin babası eski İYİ Partili Mehmet Başaran çıktı

Antalya'da eski İYİ Parti Antalya İl Başkanı iş insanı Mehmet Başaran'a babalık davasında mahkeme kararını verdi. Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemeleri sonunda Başaran ve bebek D.M.Ş.'den alınan örnekler birebir uyumlu çıktı. Mahkeme de gerekçeli kararında, Mehmet Başaran'ın DNA testi sonucuna göre küçük D.M.Ş.'nin babası olduğunu belirtti.

Haber 25-07-24 19:23

İşte SGK'ya en fazla borcu olan 5 belediye! Cumhurbaşkanı Erdoğan işaret etmişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü grup toplantısında CHP'li belediyeleri hedef alarak SGK'ya olan borçlarının altını çizerek en yakın zamanda bu borçların ödenmesi gerektiğini belirtmişti. CHP lideri de Özgür Özel bu bu söyleme yanıt vererek, 'Önce kendi belediyelerine baksınlar' çıkışında bulunmuştu. SGK'ya en fazla borcu olan 5 belediye belli oldu!

Finans 25-07-24 15:26

Elazığ sorunu çözdü! 2057 yılına kadar rahatlar

Elazığ Belediyesi atık su sorununa çözüm bulmak için büyük bir adım attı. Kentin en büyük yatırımı olan ‘İleri biyolojik atık su arıtma tesisinde' yüzde 55 oranında çalışmaları tamamladı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Haber 25-07-24 15:22

Merkez Bankası rezervleri rekor kırmaya devam ediyor! Tüm zamanların en yüksek seviyesi

TCMB, haftalık para ve banka istatistiklerini açıkladı. Buna göre, 19 Temmuz itibarıyla Merkez Bankası brüt döviz rezervleri 350 milyon dolar artışla 94 milyar 695 milyon dolara çıktı. Brüt döviz rezervleri, 12 Temmuz'da 94 milyar 345 milyon dolar seviyesinde bulunuyordu.

Finans 25-07-24 14:44

Erdoğan'ın 'belediye borçları tahsil edilecek' açıklamasına Özel'den yanıt! En borçlu belediyeler AK Parti'den devraldıklarımız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hazine ve Maliye Bakanlığımız, belediyelerin borçlarının tahsiline başlayacaktır" sözlerine cevap veren Özel, "Kendi ödemedikleri parayı bizden kesmeye kalkıyorlar" dedi. Özel ayrıca en borçlu belediyelerin de AK Parti'den devralınan belediyeler olduğunun altını çizdi.

Haber 25-07-24 14:36

BDDK açıkladı: KKM'de 6 ayın en sert düşüşü yaşandı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Haftalık Bankacılık Sektörü Verileri'ni açıkladı. Kur korumalı mevduatlar geçtiğimiz hafta 60,9 milyar TL düşüşle son altı ayın en sert gerilemesini kaydetti.

Finans 25-07-24 14:34

İmza töreninde Acun Ilıcalı'dan gövde gösterisi!

Fenerbahçe Kulübü Futboldan Sorumlu Asbaşkanı Acun Ilıcalı, En-Nesyri'nin imza töreninde konuştu.

Spor 25-07-24 13:47

Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri imzayı attı, Icardi ve Immobile'ye göndermelerde bulundu...

Fenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri’nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Nesyri, rakip takımlardaki forvetlere göndermelerde bulundu.

Spor 25-07-24 13:37

Borsa günün ilk yarısında geriledi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,19 değer kaybederek 10.970,41 puana indi. Bankacılık endeksi yüzde 0,82, holding endeksi yüzde 0,07 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 1,32 ile madencilik, en çok gerileyen yüzde 1,36 ile turizm oldu.

Finans 25-07-24 13:15

Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri transferi Türk futbol tarihine geçti!

Fenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri’nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sevilla Football Club, S.A.D. kulübüne toplam transfer bedeli olan 19.500.000 Avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Spor 25-07-24 12:48

Yetkili isim canlı yayında duyurdu: 'En düşük emekli maaşı' açıklaması!

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Elitaş sahipsiz sokak hayvanları ve belediye borçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'la CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 29 Ekim'de protokol amaçlı görüşebileceklerini ifade eden Elitaş, en düşük emekli maaşıyla ilgili de önemli bir açıklamada bulundu.

Haber 25-07-24 12:31

Milli futbolcu Doğan Alemdar ile yurt dışında görülmüştü! Danla Bilic o soruyu yanıtsız bıraktı

Sosyal medya fenomenlerinin en popülerleri arasında yer alan Danla Bilic, yakın arkadaşı Ala Tokel gibi gönlünü ünlü futbolcuya kaptırdı. Bilic, 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar ile geçtiğimiz günlerde yurt dışında görüntülendi. Son olarak bir markanın davetine katılan ünlü fenomen Doğan Alemdar ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı...

Magazin 25-07-24 12:11

Meclis en gergin gününü yaşadı! Önce AK Parti-DEM kavgası, ardından İYİ Parti-MHP gerginliği... Yumruklar havada uçuştu

TBMM son zamanlardaki en gergin gecesini yaşadı. AK Partili vekillerle DEM Partili vekiller yumruk yumruğa kavga etti. İkinci perde de ise MHP'li vekillerle İYİ Partililer birbirine girdi. İYİ Partili Selçuk Türkoğlu MHP'li Erkan Akçay'ın kendisine vurduğunu söyledi. Bozdağ tüm grup başkanvekilleriyle görüşme yapmak zorunda kaldı.

Haber 25-07-24 10:56

Ecel terleri döktüren 5 saat... Özel Harekat devreye girdi: İğne vuruldu! Omzuna alıp çıkardı

Antalya’nın Kepez ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs, evi ateşe vererek kendisini balkona kilitledi. 5 saat boyunca ekiplere ecel teri döktüren şahıs, sakinleştirici iğne vurularak Özel Harekat polisinin omuzlarında binadan çıkartıldı. Şahıs, Özel Harekat polisleri eşliğinde itfaiye aracının asansörü ile apartmanın en üst katına çıkartılan ablasının uğraşları sonucunda ikna edildi.

Haber 25-07-24 10:40

Borsa güne yatay başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,02 azalışla 10.989,16 puandan başladı. Sektör endeksleri içerisinde en çok kazandıran yüzde 0,69 ile taş, toprak, en fazla kaybettiren yüzde 0,94 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı oldu.

Finans 25-07-24 10:24

25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 25-07-24 09:20

Eski hali olay olmuştu... Bahar'ın Rengin'i Ecem Özkaya estetik iddialarını yanıtsız bırakmadı! 'Benim haberim yok'

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı son dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri olan Bahar'da hayat verdiği Rengin karakteri ile dikkat çeken Ecem Özkaya değişimiyle gündem olmuştu. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimiyle birlikte estetik iddiaları da gündeme gelmişti. Ecem Özkaya estetik iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 25-07-24 09:19

Saçlarını kısacık kestirmişti! İlayda Alişan davet tarzıyla olay oldu

Hem özel hayatı hem de başarılı oyunculuğu ile son dönemin en popüler isimlerinden biri olan İlayda Alişan geçtiğimiz günlerde imaj tazelemiş ve saçlarını kısacık kestirmişti. Yeni imajı ile bir davete katılan ünlü ismin ışıltılı tarzı çok beğenildi. İlayda Alişan'a bir bakan bir daha baktı.

Magazin 25-07-24 08:42

Tartışmalara neden olan vergi düzenlemesinde ilk 7 madde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın hazırladığı ve bazı maddeleri kamuoyunda gündem olan vergi paketinin görüşmeleri devam ediyor. En düşük emekli aylığının da yükseltilmesini içeren paketin ilk 7 maddesi TBMM'de kabul edildi.

Finans 25-07-24 08:32

Tarihin en uzun maçı oynandı! Arjantin-Fas mücadelesinde akılalmaz olaylar yaşandı, Messi çılgına döndü...

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Arjantin ile Fas karşı karşıya geldi. Arjantin'in 90+16'da bulduğu beraberlik golünün ardından çok sayıda Faslı taraftar sahaya atladı ve patlayıcı maddeler de olaya eklenince hakem maçı durdurdu.

Spor 25-07-24 07:50

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri İstanbul'a geldi, pozunu verdi! Sarı-Lacivertliler bu transferle rekor kırdı, Galatasaray'ı geride bıraktı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi şampiyon bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe hamlelerine devam ederken uzun süredir gündeminde olan Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Faslı golcü kendisini Sarı-Lacivertliler'e bağlayan imza atmak için İstanbul'a gelirken, Fenerbahçe bu transferle ezeli rakibi Galatasaray'a air olan bir rekoru da kırmış oldu. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 15:45

Hediye olarak en çok tercih edilen çiçek çeşitleri

Çiçekler, yüzyıllardır insanlar arasında duyguları ifade etmenin en güzel, en zarif yollarından biri olmuştur. Doğum günlerinden yıldönümlerine, özel kutlamalardan "Sadece seni düşündüğüm için…" hediyelerine kadar, doğanın bize armağanı olan bu ürünler her zaman anlamlı ve zarif bir hediye seçeneği olmuştur.

Trend 24-07-24 15:44

Emekli maaşı arttı bankalar yarışa girdi promosyon 24 bin TL'yi aştı ama... Uyarıları dinlemeden hamle yapmayın!

En düşük emekli maaşının 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükselmesinin ardından bankalar da promosyon ödemelerinde artış yapmaya başladı. Devlet bankalarıyla başlayan süreç özel sektöre de yansıdı. Promosyon tutarları 24 bin TL'ye kadar dayandı ama SGK uzmanından vatandaşa canlı yayında uyarılar geldi!

Finans 24-07-24 14:47

Mourinho bir transferi daha bitiriyor! Guardiola'ya telefon: Onu istiyorum!

Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle en çok konuşulan kulüp olan Fenerbahçe bu isimlere bir yenisini daha ekliyor. Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Jose Mourinho bir ismi daha kadroya katabilmek için Guardiola ile telefonda görüştü. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 14:42

Bakışlarıyla etkiliyorlar! En çekici 4 burç belli oldu

Çevrenizdeki bazı insanlar diğerlerine göre daha çekicidirler. Bu sonradan kazanılan bir özellik olsa da astrologlara göre bazı burçlar doğuştan çekici olabiliyor. Doğal bir çekicilikleri ve tutkulu yapıları olan bu kişiler bir ortama girdiklerinde direkt olarak tüm gözleri üzerine toplayabiliyor. İşte en çekici 4 burç ve özellikleri....

Kadin 24-07-24 12:20

SON DAKİKA: Fenerbahçe taraftarının uzun süredir beklediği Faslı golcü Youssef En-Nesyri transferi bitti! Mourinho ile duyuruldu...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Sarı lacivertlilerin uzun süredir gündeminde olan yıldız golcü Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe tarafından resmen açıklandı. Faslı forvet bugün İstanbul'a geliyor. Daha önce Sevilla ile hem dünya kupasında hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans ortaya çıkan En-Nesyri, kariyerine Fenerbahçe'de devam edecek.

Spor 24-07-24 11:38

İletişim Başkanı Altun'dan 'yumuşak güç' vurgusu: Son 4 yılda en fazla gelişen 2. ülke olduk!

Türkiye İletişim Modeli Sempozyumu'nda konuşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, önemli mesajlar verdi. Türkiye'nin mazlum milletin umut ışığı olduğunun altını çizen Altın "Yumuşak güçte son 4 yılda en fazla gelişen 2. ülke olduk. Türkiye barışın teminatı" dedi.

Haber 24-07-24 11:21

24 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 24 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 24-07-24 09:20

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü! 14 yıl sonra o isim de veda ediyor

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ayrılık rüzgarı esiyor. Geçtiğimiz günlerde diziden yönetmen Orhan Oğuz ayrılmış ve vedası herkesi üzmüştü. Şimdi de 14 yıldır projede olan ve keskin nişancı Arda Atik karakterini canlandıran Tunç Oğuz ayrılığı duyurdu.

Magazin 24-07-24 08:54