Et Balık Haberleri

Kilo vermek isteyenlerin mutlaka bilmesi gerekiyor! Yağ yakmanın 5 altın kuralı

Kilo verme sürecinde doğru adımları atmak hedefinize ulaşmanızı sağlayan önemli bir faktördür. Yağ yakabilmek için bazı hususları bilmek kilo verme sürecinizi daha etkili ve hızlı hale getirebilir. İşte, kilo vermek isteyenlerin mutlaka bilmesi gereken 5 altın kural...

Kadin 17-01-2024 15:11

Sanıldığı kadar zor değil! Kızartmaların yağ çekmemesi için bunları uygulayın

Kızartmalar sağlıksız olmasına rağmen lezzeti nedeniyle sıklıkla tüketiliyor. Her mevsimde sevilerek tüketilen kızartmaların lezzetini ve dokusunu etkileyen en büyük sorun oldukça yağ çekmesi. Kızartmaların yağ çekmemesi için basit adımlara sadık kalmak gerekiyor. Bu basit uygulamalar ile kızartmalarınız eskisi gibi yağ çekmeyecek.

Yemek 23-09-2022 14:59

Ağzınıza bile sürmeyin! Severek yediklerimiz bağırsak kanseri riskini artırıyor

Yediğimiz yiyecekler sağlığımızı doğrudan etkileyen faktörler arasında bulunuyor. Uzmanlar her fırsatta sağlıklı beslenmenin önemini vurguluyor. Marketten alınan zararsız gördüğümüz yiyecekler göründüğü kadar masum değil! Yediğimiz birçok yiyecek bağırsak kanseri riskini artırıyor.

Haber 05-09-2022 11:51

Fiyatı düşecek ürünlerin listesi belli oldu! Erdoğan'ın 'Fiyatları indirin' uyarısı sonrası gözler orada

Enflasyon nedeniyle bu sene özellikle marketteki gıda fiyatları cep yakıyor. Temel gıda ürünleri arasında en fazla zamlanan yiyecekler; et, süt, yumurta oldu. Hemen hemen her yemekte bulunan domates, ayçiçek yağı, şeker gibi ürünlerin fiyatları da fahiş şekilde yükseldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan; talimatı verip 'Mutlaka fiyatları düşürün, vatandaş daha uygun alışveriş yapabilsin' demişti. Fiyatı düşecek ürünler belli oldu!

Finans 10-08-2022 14:45

Et Balık

Et Balık Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Et Balık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.