Evde Sinitzel Yapimi Haberleri

Gelinim Mutfakta tavuklu çökertme kebabı tarifi! Leziz tavuklu çökertme kebabı nasıl yapılır?

Tavuklu çökertme kebabı tarifi akşam yemeğine tarif arayanlar için lezzetli bir seçenek. Orijinali kırmızı et ile yapılan çökertme kebabı tavuk ile de yapılabiliyor. Görsel bir şölen sunan tavuklu çökertme kebabı deneyenlerden tam puan alıyor. Peki, evde kolay çökertme kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 2024-05-21 15:01:30

Hem doğal hem etkili leke çıkarıcı! Çıkmayan lekeniz kalmayacak

Çıkmayan lekeler bazen can sıkıcı olabiliyor. Bazen bir kıyafette bazen de koltuk, halı gibi ev eşyalarında görülen bu lekeler için doğal çözüm önerileri araştırılıyor. Özellikle yağ, kurumuş çamur, meyve, çay ve kahve gibi lekeleri çıkartmak oldukça zor olabiliyor. Bunun için evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz hem doğal hem de etkili leke çıkarıcı karışımı deneyebilirsiniz.

Kadin 2024-05-21 10:15:36

Depremzede kadının tutkusu geçim kaynağı oldu! Tanesi 3 ila 5 bin TL arasında değişiyor Evde oturan kadınlar yapabilir

Kahramanmaraş'ta depremzede bir kadının konteyner kentte yaptığı tablolar geçim kaynağı oldu. Konteyner kentte yaşayan kadın önceleri sıkıldığını şimdi ise tablolar yaparak hem keyifli vakit geçirdiğini hem de kazanç elde ettiğini belirtti. Tabloların tanesi 3 ila 5 bin lira arasında, ortalama yapım süresi ise 3-7 gün arasında değişiklik gösteriyor. Evde oturan kadınların kendilerine uğraş bulmalarını tavsiye eden depremzede kadın bu şekilde stres attığını belirtti.

Kadin 2024-05-20 07:46:13

Azeri kızı Günel’in yeni işi şaşkınlık yarattı! Değişimi ise görenlerin ağızlarını açık bıraktı

90'lara damga vuran Didem şarkısıyla Türkiye'de şöhreti yakalayan Azeri şarkıcı Günel Zeynalova geçtğimiz gün objektiflere yansıdı. Değişimiyle çok konuşulan Günel, pandemi döneminde evde boş durmayıp kaş ve kirpik bakım serumu yaptığını belirtti. Zeynalova, şimdilerde bu konuda daha profesyonel adımlar attığını da sözlerine ekledi.

Kulis 2024-05-19 07:20:23

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! 5'i jandarma 7 kişi yaralandı: 2 kişi yakalandı, patlamanın nedeni...

Tokat'ta ekiplerin bir ihbar üzerine gittikleri evde patlama yaşandı. Olayda 5 jandarma personeli ve 2 sivil olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri ise çevrede önlem aldı. Patlamaya sandık içine tuzaklanan el yapımı patlayıcının yol açtığı ifade edilirken Tokat Valisi, 2 kişinin yakalandığını açıkladı.

Haber 19-05-24 01:23

Bakan Göktaş duyurdu: Evde bakım parası hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdıklarını açıkladı.

Finans 18-05-24 11:04

Aldığı karpuz ve kavun kelek çıkana 20 bin TL! 'Ayıplı ürün' statüsünde yer alıyor

Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, market, manav ve pazarda iştah kabartan, görünümüne aldanıp satın alındıktan sonra evde dilimlenirken renksiz ve tatsız haline rastanılan olgunlaşmamış, 'kelek' karpuz kavunun ayıplı ürün statüsünde yer aldığını belirtti. Gündüz yhaptığı açıklamada , tüketicinin mahkeme kararıyla 20 bin TL tazminat alabileceğini söyledi.

Haber 18-05-24 10:21

Aylarca çiçek açmasını sağlıyor! Doğru orkide sulama yöntemi nasıl olmalı?

Farklı renk seçenekleriyle göz kamaştıran orkide bitkisinin bakımının zor olduğu düşünülüyor. Orkidenin çiçek açması için doğru sulama yöntemlerinin uygulanması gerekiyor. Evde yapılan doğru orkide sulama ve bakımı ile çiçeklerin aylarca açmasını sağlayabilirsiniz.

Kadin 18-05-24 09:46

Her detayı korkunç! Yatalak annesini 3 ay boyunca bir sandalyede bıraktı... Ne tuvalete gidebildi ne de yemek yiyebildi... Evde kokudan durulmuyordu

İngiltere'nin Leeds bölgesinde 58 yaşındaki yatalak hasta olan bir kadın kızı Natasha Pammant ve kızının sevgilisi Liam Leach tarafından aylarca bir sandalyeye mahkum edildi. Komşularının haber vermesi üzerine eve gelen yetkililer 58 yaşındaki kadını perişan halde buldu. Yetersiz beslendiği için çok kilo veren kadın, idrarla ıslanmış bir sandalyede oturuyordu ve üzeri dışkı içindeydi.

Trend 18-05-24 08:46

Son sözü 'Anne beni bir şey ısırdı' oldu! Tahlilleri temiz çıkan çocuk hayatını kaybetti

Osmaniye'de bir bahçede oynayan çocuk, kendisini bir şey ısırdığını söyleyerek hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tahlilleri temiz çıkan çocuk, eve gönderildi. Evde rahatsızlanan Gökçe Erva Kınay, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çocuğun ölüm nedeni otopsi sonucunun ardından belirlenecek.

Haber 17-05-24 22:29

SON DAKİKA | Beşiktaş'ta doğalgaz patlaması! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberi: Beşiktaş Türkali Mahallesi'nde 5 katlı binanın 3. katındaki dairede doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlama etkisiyle çevredeki binalardaki dairelerinde camları kırıldı. Park halindeki iki otomobilin üzerine beton parçaları düştü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Patlama sırasında evde bulunan bir kişi hafif şekilde yaralanırken, patlama anı güvenli kamerasına yansıdı.

Haber 16-05-24 09:15

Mor şampuan nedir, ne işe yarar? Mor şampuan nasıl kullanılır?

Zevke, tercihe ya da çeşitli amaçlara göre saçların rengi değiştirilebilir. Bu işlem bir güzellik salonunda, bir kuaförde yaptırılabildiği gibi uygulanacak olan renkte boya dışarıdan alınarak evde de yapılabilmektedir. Ancak boyalı saçlar çeşitli bakımlar ile korunmalıdır. Bu anlamda mor şampuan ismi son zamanlarda gündeme gelmektedir.

Kadin 16-05-24 00:40

Adana'da 18,5 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

Adana'da uyuşturucu ticareti suçundan 18,5 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü saklandığı evde yakalandı.

Yurthaber 15-05-24 09:47

Büyükçekmece’de hakkında 82 yıl hapis cezası olan yaşlı kadın yakalandı

Büyükçekmece’de hakkında dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarından 82 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 59 yaşındaki yaşlı kadın, Büyükçekmece Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından saklandığı evde yakalandı.

Yurthaber 15-05-24 09:40

Yasak aşk kaçamağı kanlı bitti! Karısını evde başka bir erkekle yakalayan koca dehşet saçtı

Kırıkkale’de evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalanınca ortalık karıştı. Gece saatlerinde evine dönen H.Ç., karısı F.Ç.'yi evde İ.E. ile birlikte yakaladı. Öfkeli koca, kendisini aldatan karısını boru anahtarıyla, sevgilisini de bıçakla yaraladı. İ.E.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu, kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. H.Ç. polis ekiplerince gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 15-05-24 08:59

Yüksekova’da çıkan yangın korkuttu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden olurken, evde yaşayan aile adeta faciadan döndü.

Yurthaber 15-05-24 08:05

Kocaeli'de evinde yangın çıkartan alkollü kişi gözaltına alındı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde annesiyle yaşadığı evde yangın çıkartan alkollü kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 15-05-24 07:48

Ankara'da 2 kişinin yaralandığı silahlı kavganın firari şüphelisi yakalandı

Ankara'da 2 kişinin yaralandığı silahlı kavganın firari şüphelisi, jandarmanın düzenlediği operasyonla saklandığı evde yakalandı.

Yurthaber 15-05-24 07:35

Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklamasını duyan Fatih Altaylı dayanamadı! Çıkarırım şimdi sahne kıyafetlerini...

Nükhet Duru ikinci kez tayt giyilmesine karşı olduğunu söyledi. "Tayt kıyafet değil, spor bir şey. Pilates yaparken ya da evde temizlik yaparken giyersiniz" deyince Fatih Altaylı sinirlendi. Altaylı "Bari sen karışma kardeşim. Ne oluyor? Neymiş tayt giymesinmiş. E sen giyerken iyiydi derler adama" diyerek sitem etti.

Kulis 14-05-24 08:56

Arsuz’da yanan evde maddi hasar oluştu

Hatay’da bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurthaber 13-05-24 16:06

Yalı Çapkını'nın Serter'i neye uğradığını şaşırdı! Yan bina yıkılırken evinin duvarını da yıktılar...

Yalı Çapkını’nın Serter’i Tufan Gökpınar Şişli’deki evinde şoke eden bir olay yaşadı. Bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, Tufan Gökpınar'ın evinin duvarını da yıktı. Olayın yaşandığı esnada evde olan oyuncunun kız arkadaşı neye uğradığını şaşırdı.

Magazin 13-05-24 13:58

Ankara'da kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Ankara’dan kan donduran bir cinayet ve intihar haberi geldi. Evine izinli olarak gelen polis, cinnet getirince katliam yaptı. Hatay İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli komiser yardımcısı Veysel Öztürk, eşi ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Öte yandan, evde Veysel Öztürk'e ait laptop yanmış halde bulundu. Ayrıca Veysel Öztürk'ün yazdığı değerlendirilen intihar notu da bulundu. Öztürk'ün, notta yaşadığı ekonomik sorunları yazdığı belirtildi. İşte detaylar...

Haber 13-05-24 10:59

Yer: Bursa! 9 yaşındaki çocuğun av tüfeğiyle oyunu faciaya döndü...

Bursa'da Anneler Günü'nü kutlamak için anneannesinin ziyaretine giden 9 yaşındaki C.K., evde bulduğu av tüfeğiyle oynamaya başladı. Silahın ateş alması sonucu aynı yaştaki kuzeni Miraç Güvenir'i başından vurdu. Olay yerine gelen polis ekipleri çocuğun hayatını kaybettiğini tespit etti.

Haber 13-05-24 09:22

Nükhet Duru kafayı 'tayt'a taktı! Evde temizlik yaparken giyin

Daha önce tayt açıklamasıyla gündeme gelen Nükhet Duru yine adından söz ettirdi. Bir tayt çıkışı daha yapan Duru'nun sözleri sosyal medyada da çok konuşuldu.

Magazin 12-05-24 15:24

Anneler Günü'nde kan donduran vahşet! Cinnet getiren anne, 9 yaşındaki oğlunu öldürdü

Anneler Günü'nde Mersin’den kan donduran bir cinayet haberi geldi. Cinnet getiren Gülüzar E. (42), misafir olduğu evde 9 yaşındaki oğlu Y.E.’yi bıçaklayarak öldürdü. İşte detaylar...

Haber 12-05-24 13:59

Yine ABD yine skandal! 'Polis yanlış ihbar yüzünden askeri öldürdü' iddiası ülkeyi ayağa kaldırdı

ABD'de şiddet ihbarı üzerine olay yerine giden polis, ABD Hava Kuvvetleri'nde görevli bir siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü. Olayın ardından, öldürülen askerin ailesi askerin evde yalnız olduğunu, polisin yanlış adrese gittiğini savundu.

Manşet 10-05-24 16:47

Piknik tüpü bomba gibi patladı! Camlar kırıldı, maddi hasar meydana geldi

Çorum'da bir apartman dairesinde piknik tüpünün patlaması sonucunda, evde bulunan karı-koca yaralandı.

Manşet 10-05-24 14:40

Manisa'da evde çıkan yangında 91 yaşındaki kadın dumandan etkilendi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir evde çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber 10-05-24 11:20

Eşine bayılma numarası yaptı! Hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı... Kalk kız başıma kalma

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bayılma numarası yapan kadın eşinin tepkilerini kameraya kaydetti. Ancak adamın tepkisi kadının beklediğinden bir hayli farklı olunca ortaya eğlenceli anlar çıktı. Kocasının tepkisini beğenmeyen kadın ise adama, "Sen beni ayağınla mı iteledin? Ben bu evde neyim?" diye sitem etti.

Trend 10-05-24 09:20

Çanakkale'de günlük kiralık evdeki gasp olayının 3 şüphelisi tutuklandı

Çanakkale'de izinsiz girdikleri günlük kiralık evde gasp olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Yurthaber 09-05-24 13:46

Ocakta bırakılan yemek mutfağı yaktı

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bir evde mutfak yangını çıktı. Ocaktaki yemek mutfağı yaktı.

Yurthaber 09-05-24 10:53

Polisten Ortaca’da evde uyuşturucu üretimine operasyon

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ortaca ilçesinde uyuşturucu imalatı yapılan eve yapılan operasyonda esrar ve kenevir ele geçirildi.

Yurthaber 08-05-24 15:44

Samsun’da evde çıkan yangında 3 yaşındaki çocuk dumandan etkilendi

Samsun’un Bafra ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 3 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 08-05-24 07:21

Bursa'da evde çıkan yangın 2 eve daha sıçradı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir evde başlayıp 2 eve daha sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 07-05-24 07:55

Tekirdağ'da bir evde 3 kişi ölü bulundu

Tekirdağ'da bir evde biri çocuk 3 kişi silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Yurthaber 07-05-24 07:47

Sivrisinekler bundan nefret ediyor: Kokusunu aldığı an kaçacaklar! Sineklerden sonsuza kadar kurtaran yöntem

Sıcak yaz günlerinin yaklaşmasıyla birlikte sinek şikayetleri de artmaya başladı. Ortamdaki sinekleri kovmak için öldürücü kimyasalları kullanmak yerine doğal yöntemleri seçebilirsiniz. Teras, balkon ve bahçe gibi yerlere daha sık gelen sineklerden kurtulmak istiyorsanız çözümü çok basit. Evde kolaylıkla yapabileceğiniz doğal sinek kovucu yöntemle bu sorunu çözüme kavuşturabilir ve sinek ısırıklarını engelleyebilirsiniz. Sivrisineklerin nefret ettiği bu koku sayesinde işiniz çok kolay.

Kadin 07-05-24 07:43

Tekirdağ'da aile katliamı! Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürüp intihar etti

Tekirdağ'da yaşanan aile katliamı kahretti. İl Emniyet Müdürlüğü’nde teknisyen yardımcısı olarak görev yapan Şenol Şirin, eşini ve 5 yaşındaki oğlunu vurarak öldürdü. Şirin daha sonra ise aynı silahla intihar etti. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla girdikleri evde korkunç manzara ile karşılaştı.

Haber 07-05-24 06:21

Nikah öncesi dua okumak istediler! O anlar gündem oldu... Nikah memurundan Burası resmi daire, evde yapabilirsiniz sözleri

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki bir nikah sarayında yaşanan olay gündem oldu. Nikah öncesi, nikah masasında dua edilmek istendi. Nikah memuru ise "Burası resmi daire. Burada buna izin vermiyoruz. Lütfen" dedi. Nikah memuru, dua eden kişinin önünden mikrofonu alırken nikah masasındaki iki kişi mikrofonsuz şekilde dua etmeye devam etti. O anlar nikaha davetli olan kişiler tarafından kaydedildi.

Haber 06-05-24 12:58

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu 4 katlı villasının kapılarını açtı! Kocaman sauna ve hamam görenleri şaşırttı

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu başarılı şarkıcı Çağlayan Topaloğlu 4 katlı müstakil villasının kapılarını ilk kez açtı. Evde bulunan sauna ve hamam gözlerden kaçmadı.

Magazin 06-05-24 11:33

Kilis'te baba vahşeti! Karısını ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü, sonra kendini astı

Kilis'ten gelen haber kan dondurdu. Suriye uyruklu bir baba, eşi ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü. İhbar üzerine eve gelen ekipler, babayı da ağzı bağlı şekilde ipte asılı halde buldu. Evde yapılan incelemelerin ardından cesetler, hastane morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber 06-05-24 06:14

Villasına girince gözlerine inanamadı! Hırsızlar 35 yıldır biriktirilen içkilerle alem yapmışlar

Almanya'da yaşayan gurbetçi Eteke çifti geçen hafta döndükleri Denizli'deki evlerinde gözlerine inanamadıkları bir manzarayla karşılaştı. Evi dağıtan hırsızların, televizyona zarar verip 35 yıldır biriktirilen içkilerle alem yaptıkları ortaya çıktı. Mağdur ev sahibi 6 bin euro zararı olduğunu belirterek, "Evde alemlerini yapıp, zevkini sefasını sürüp, gitmişler" dedi.

Haber 04-05-24 11:20

Yağmur Taktaş ABD'deki evinde ölü bulunmuştu! Ünlü fenomenin ölümünde şoke eden detaylar

28 yaşındaki ünlü fenomen Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde kaldığı evde ölü bulunmuştu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Taktaş’ın aile avukatı, soruşturmayla ilgili yeni bulguları açıkladı. Avukat, "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu. Burada bir eziyet, bir işkence var" dedi.

Magazin 03-05-24 17:59

Adana'da 7 suçtan aranan zanlı saklandığı evde yakalandı

İkamette yapılan aramalarda biri otomatik 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Yurthaber 02-05-24 11:19

Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan dini nikah hamlesi

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan yine gündeme geldi. Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle aynı evde yaşıyordu. Çift iddialara göre dini nikahı kıydı.

Magazin 02-05-24 08:22

Nane limon tarifi: Nane limon nasıl yapılır?

Ağız ve boğaz sağlığına iyi geldiği bilinen ayrıca mide sorunlarına, bulantıya da engel olması ile ünlü nane limon tarifimizi aşağıda bulabilirsiniz. Evde kolaylıkla bulabileceğiniz malzemelerle birkaç dakika içinde nane limon hazırlayabilirsiniz.

Yemek 30-04-24 22:57

Amcadan 13 yaşındaki yeğenine cinsel istismar! Her satırı iğrenç: Üzerindeki ağırlığı hissedip uyandı...

Ankara'da Yusuf A. (45), ağabeyi ve yengesi evde bulunmadığı sırada odasında uyuyan 13 yaşındaki yeğeni T.A.'ya cinsel istismarda bulundu. Tutuklu yargılanan Yusuf A.'ya, eylemi basit cinsel istismar suçunu oluşturduğu gerekçesiyle 6 yıl hapis cezası verilirken, takdir indirimi yapılmadı.

Haber 30-04-24 16:30

Pratik çıtır tavuk tarifi! Dışı çıtır içi yumuşacık tavuk nasıl yapılır?

Çıtır tavuk tarifi merak ediliyor. Restoranlarda yediğiniz kadar lezzetli bir çıtır tavuk tarifini denemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu tarifle yapılan tavukların dışı çıtır çıtır içi ise lokum gibi yumuşacık oluyor. Lezzetinden parmak ısırtan çıtır tavuk tarifini yapmak oldukça kolay ve pratik. Peki, evde kolay çıtır tavuk nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 30-04-24 13:55

Evde Bubble (Boba) Tea yapımı: Evde bubble (boba) Tea nasıl yapılır?

Son zamanların en popüler içeceklerinden biri olan bubble tea boba çayı olarak da bilinir. Birkaç aşamadan oluşsa da yapımı son derece kolaydır. İşte vde buuble tea yapımı için gerekli malzemeler ve tarif aşamaları...

Yemek 30-04-24 12:25

Yanığa ne iyi gelir, nasıl geçer? Yanık için evde ne yapılabilir?

Ciltte ve vücutta oluşan yanıklar günlük yaşamda karşılaşabileceğimiz yaygın bir cilt sorunudur. Güneş yanıkları, sıcak suyla temas sonucu oluşan yanıklar, kimyasal maddelere maruz kalmak, ateş veya buharla yanıklar bu tür cilt sorunlarının yaygın örnekleridir. Yanıklar ciltte kızarıklık, ağrı, şişlik ve bazen kabarcıklarla karakterizedir ve tedavi edilmediğinde enfeksiyon riski taşıyabilirler. Peki, yanığa ne iyi gelir?

Haber 30-04-24 11:27