Filiz Tacbas Kimdir Haberleri

Filiz Taçbaş oyunculuğu bırakıp siyasete atıldı... İstediği gibi gitmeyince bakın şimdi ne yapıyor! Son pozları olay oldu

Arka Sokaklar'daki rolüyle hafızalara kazınan Filiz Taçbaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili aday adaylığını açıklamıştı. Seçimlerde beklediği sonuçları alamayan ünlü oyuncu şimdi ise tarımla uğraştığı pozlarını paylaştı. Paylaşımı kısa süre içerisinde çok konuşulmayı başardı.

Magazin 2024-05-10 09:24:09

Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Filiz Akın yine kendini tutamadı

Son dönemde eşi Burak Özçivit ile yaptıkları reklam anlaşmalarıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Fahriye Evcen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa son pozlarıyla dikkat çekti. Evcen'in son karelerine Filiz Akın tepkisiz kalamadı.

Magazin 2024-05-08 13:19:20

Türkan Şoray, Cem Yılmaz, Filiz Akın ve Yılmaz Erdoğan... Ünlü isimlerden 1 Mayıs mesajları!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, işçi memur tüm çalışanlar tarafından bugün yurt genelinde kutlanıyor. Ünlü isimler de sosyal medya hesapları üzerinden günün anlam ve önemine dair mesajlar paylaşmaya başladılar. İşte ünlü isimlerin 1 Mayıs mesajları...

Magazin 2024-05-01 12:38:41

Hazal Filiz Küçükköse iddialı pozuyla sosyal medyayı salladı! Yazdığı not dikkat çekti

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, sosyal medya hesabını oldukça aktif olarak kullanan bir isimler arasında yer alıyor. Son olarak Instagram hesabından gönderi paylaşan oyuncu Küçükköse, iddialı pozuna düştüğü notla gündem oldu.

Magazin 2024-04-26 10:01:02

Altın fiyatı tahminleri alt üst oldu! En kötü senaryoda bile yükseliyor: Süre 1 ay daha uzadı (17 Nisan Çarşamba gram, çeyrek altın fiyatları)

Ons altın fiyatları rekor seviyelere yakın seyrederken yurt içinde gram altın fiyatı da 2600 liraya doğru ilerliyor. Peki gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını bugün ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanlar altın fiyatları için kötü senaryoyu açıklayarak yeni tahminde bulundu. Ünlü ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, geçtiğimiz hafta tüm beklentilerin değiştiğini belirtti.

Finans 17-04-24 07:55

ÖZEL | AK Partili isim 'Oradan kötü kokular geliyor' diyerek isyan etti! 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates topluyor öbür tarafta Maybachlar, Audi A8'ler...'

AK Parti'de seçim sonuçlarının ardından bazı görev değişikliklerinin yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakoz paylaşımı ise günlerdir gündemde! Çankırı'da seçimi kaybettikten sonra Maldivler'e tatile giden AK Partili Hüseyin Filiz de eleştirilerin odağında. AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci'den çok sert bir çıkış geldi. Birinci, 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates toplarken bunlar paylaşılamaz' dedi.

Finans 15-04-24 16:41

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın MR sonuçlarını bekliyordu! Endişeli bekleyiş deyip açıkladı

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Oyuncu sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bilgi verdi. Akın, "Daha ilaç almam gereken çok gün var" dedi.

Magazin 02-04-24 15:25

Geceleri artan kaşıntılarınız varsa bu hastalığa dikkat! Dünyada 300 milyon kişiyi etkisi altına alıyor

Dünyada 300 milyon kişinin uyuz hastalığına yakalandığını belirten Prof. Dr. Filiz Topaloğlu Demir “Soğuk ortamda uyuz parazitinin daha uzun süre hayatta kalabilmesi ve yazın terdeki antimikrobiyal peptidlere duyarlı olmaları sebebiyle sonbahar ve kış aylarında görülme sıklığı artar. Uyuz hastalığı kişiden kişiye 15-20 dakika arasında uzun temaslarda bulaşır. Şikâyetler genelde el parmak araları, el bileğinin iç kısmı, koltuk altları, bel, kalça, ayak ve ayak bileğinde daha şiddetlidir." dedi.

Haber 02-04-24 10:56

CANLI EDİRNE seçim sonuçları! Edirne'de seçimi kim kazandı? Belgin İba mı, yoksa Filiz Gencan Akın mı?

Yerel seçimleri sonuçları için nefesler tutuldu. Seçim sonuçları vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla ve merakla bekleniyor. Edirne seçim sonuçları ile ilgili tüm detayları ve tabloları anlık olarak Mynet üzerinden takip edebilirsiniz. Edirne'de AK Parti'nin adayı Belgin İba olurken, CHP'nin adayı ise Filiz Gencan Akın oldu.

Finans 31-03-24 20:32

Canlı Çankırı seçim sonuçları! Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi, MHP adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı dorukta, Türkiye nefesini tutmuş durumda! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bunların arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler; Bolu, Çanakkale, Çankırı gibi iller var. Sandıktan çıkacak sonuçlar Çankırı'daki vatandaşlar tarafından da merak konusu. Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi yoksa mevcut belediye başkanı ve MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Haber 29-03-24 15:22

Edirne seçim sonuçları canlı! Edirne seçim sonuçlarında AK Parti adayı Belgin İba mı CHP adayı Filiz Gencan Akın mı önde?

Türkiye'de bir kez daha seçim heyecanı yaşanıyor. 2024 yerel seçim sonuçları herkes tarafından merakla bekleniyor. Edirne seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Edirne'de AK Parti adayı Belgin İba mı, CHP adayı Filiz Gencan Akın mı daha avantajlı? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 14:59

Muhasebecinin bir anlık dalgınlığı 1 milyon TL zararına neden oldu

Eskişehir’de bir anlık dalgınlık sonrası toplam 1 milyon TL değerindeki evraklarını kaybeden muhasebeci Filiz Şen, “1 milyona yakın zararım var. 1 ay meslek men cezası veriyorlar, 1 ay hapis kararı var. Eğer vicdanlıysanız ne olur geri getirin. Çünkü onlar resmi kayıtlar. Onlar onun işine yaramaz” dedi.

Yurthaber 27-03-24 11:02

Yeşilçam'ın yıldızı Filiz Akın son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi: Boğazda oluşan...

Yeşilçam'ın yıldızı Filiz Akın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Instagram hesabını aktif olarak kullanan Akın, son sağlık durumuyla ilgili sevenlerine bilgi verdi.

Magazin 25-03-24 10:30

Sandık Kokusu'ndaki yatak sahnesi sosyal medyayı salladı! Filiz kızıyla evlenen eski eşini basınca...

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memilli gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Sandık Kokusu son bölümde bomba anlar yaşandı. Eski eşi şimdi ise damadı olan Adnan'ı yatakta basan Filiz büyük bir şok yaşadı. O anlar sosyal medyayı da salladı.

Magazin 21-03-24 14:08

Yanlışlıkla kendisini kaydedip paylaştı! Görüntüleri 2 milyonu aşkın izlendi... Bu kimdir ho?

TikTok'ta 'saygin955' kullanıcı adıyla açılan bir profilden yapılan paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yanlışlıkla telefonun ön kamerasını açıp kendisini kaydeden yaşlı bir kadın kendisini tanımayınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. 2.4 milyon izlenen görüntülerde kamerada kendisini gören kadın, "Bu kim ho?" deyince viral oldu.

Trend 12-03-24 07:48

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi: İyileşmem için...

Yeşilçam'ın en güzel kadın oyuncularından biri olan Filiz Akın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Akın, sağlık durumuyla ilgili sevenlerine bilgi verdi.

Magazin 11-03-24 15:23

Darphane 300 kilo üretti, talep 1 ton! Altın fiyatları Kapalıçarşı’yı karıştırdı: Uzman isim gram altın için tahmini açıkladı, seçim sonrası senaryoyu anlattı

Gram altın fiyatları hafta içinde peş peşe rekor kırarak yüzde 8‘e yakın artış gösterdi. Ons altın ve dolar kurundaki yükseliş sonrası piyasada yaşanan hızlı yükseliş ise Kapalıçarşı altın fiyatları makas aralığını 400 liraya kadar taşıdı. İKO Başkanı Mustafa Akayık Darphane’de günlük 300 kiloluk altın üretimine rağmen talebin 1 ton olduğunu açıkladı. Ekonomist Filiz Eryılmaz ise, altın gram fiyatının 3000 TL’yi görebileceğini söyledi. Seçim sonrası için kur ve altın senaryosunu anlattı.

Finans 09-03-24 08:43

Oruç Baba kimdir, Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır? Oruç Baba'nın hikâyesi

Fatih'te bulunan Oruç Baba Türbesi, Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren dualarının gerçekleşeceğine inanan kişiler tarafından ziyaret edilir. Bu dönem türbe çok kalabalıktır. Ramazan ayının ilk ve son günlerinde şeker, zeytin, sirke ve ekmek gibi bereketi temsil ettiği düşünülen gıdalar ile oruç açılır ve insanlar birbirlerine bu gıdalardan dağıtır. Amaç, bereket getirmesidir. Peki, Oruç Baba kimdir, hikâyesi nedir? Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır?

Haber 08-03-24 18:05

Sakla Beni'nin yıldızı Ceyda Düvenci iğne ipliğe döndü! Son pozları olay oldu! 'Boşanmak iyi geldi'

Şimdilerde Star Tv'de yayınlanan Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Filiz' karakteriyle adından söz ettiren Ceyda Düvenci Bülent Şakrak ile boşanmasının ardından hedeflediği kiloya ulaştı. 1,5 ayda 6 kilo verdiğini söyleyen Düvenci son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-03-24 08:03

Kim Milyoner Olmak İster'e 'Neil Armstrong kimdir?' sorusu damga vurdu

Kim Milyoner Olmak İster programında ilginç anlar yaşandı. Bir yarışmacı karşısına çıkan 'Neil Armstrong kimdir?' sorusunda zor anlar yaşadı. Joker de kullanan yarışmacının verdiği cevap gündem oldu.

Magazin 26-02-24 00:28

Son dakika: Dolar 31 liranın üzerinde! Tarihi zirve sonrası döviz tahmini: ‘Seçim sonrasında…’

Son dakika: Dolar bugün yurt içinde 31 lirayı aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Euro/TL kuru da 33,55’in üzerine çıktı. Döviz kurlarında yükseliş hızlanırken Ekonomist Doç.Dr. Filiz Eryılmaz dolar/TL tahmini yaptı. “Belki seçimden sonra biraz daha hızlı bir yükseliş görsek de bu doların enflasyondan daha fazla arttığı bir sürece tekabül etmez. Belki bir, bir buçuk ay buna izin verilir. 39-40 TL civarında bir dolar/TL ile yola devam ederiz” dedi.

Finans 21-02-24 16:02

Aslan Değirmenci kimdir ve nerelidir? Eserleri, kitapları neler? İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci hakkında bilgiler

Aslan Değirmenci kimdir, nerelidir? Gündeme dair zaman zaman yaptığı önemli açıklamalarla kamuoyunda dikkat çeken ve özellikle İsrail'e yönelik gösterdiği tepkiyle gündem yaratan Gazeteci - yazar Değirmenci birçok kişi tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü görevini yürüten Değirmenci'nin bugüne kadar yayımlanan 8 eseri bulunurken, özellikle 'Kürt sorunu' ve '12 Eylül' üzerine olan kitapları ise dikkat çekiyor.

Finans 20-02-24 11:40

Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır? Uluslararası Uzay İstasyonu’nun sahibi kimdir?

Dünyanın dışında gök cisimleri denilen cisimler arasında yer alan boşluk, uzay olarak tabir edilmektedir. Uzayda toz bulutlarından gezegenlere, çeşitli gazlardan kuyruklu yıldızlara kadar pek çok farklı cisim bulunmaktadır. Bu cisimler dışında uzaya fırlatılan ve yapay uydu olarak bilinen birden fazla farklı uydu türü de mevcuttur. Uluslararası Uzay İstasyonu da bu uydular arasındadır. Peki, Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır ve sahibi kimdir?

Haber 19-02-24 17:57

Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ hayatını kaybetti

Yeşilçam döneminin ünlü oyuncularından Sevda Ferdağ, sabah saatlerinde Cihangir'deki evinde yaşamını yitirdi. Üzücü haberin ardından Sevda Ferdağ kimdir, kaç yaşındaydı? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte usta oyuncu Sevda Ferdağ hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-02-24 15:21

'Issız Adam boşandı' iddiası gündemde! Cemal Hünal'in eşi Lale Cangal merak edildi! Lale Cangal kimdir?

2008 yılında vizyona giren Issız Adam filmindeki Alper rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'in 13 yıllık evliliğin bittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sessiz sedasız boşandığı söylenen Hünal'in eşi Lale Cangal'ın kim olduğu da merak edildi. İşte konuya dair tüm detaylar..

Magazin 17-02-24 15:03

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'un özel hayatı gündemde! Okan Buruk ve Nihan Buruk sessiz sedasız boşandı mı? Nihan Akkuş Buruk kimdir?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık evliliklerini sessiz sedasız noktaladıkları iddia edildi. Taraflardan ise henüz bir açıklama gelmezken "Nihan Buruk kimdir?" sorusu merak edilmeye başladı.

Magazin 16-02-24 11:38

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 12-02-24 18:53

ÖZEL | TL mevduat faizi ve kredi faiz oranları için açıklama geldi! Merkez Bankası’nın adımı sonrası tablo netleşti: ‘Ne alırsam gider dönemi bitti’

Merkez Bankası Başkanlığına Fatih Karahan’ın atanmasının ardından kurumun yeni yönetimi zorunlu karşılık oranlarında değişikliğe gitti. TL mevduatları için alınan bu kararın mevduat faizlerine nasıl etki edeceği merak ediliyordu. Ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, mevduat faizinde artış, kredi faiz oranlarında düşüş yaşanabileceğini dile getirdi. ‘Ne alırsam gider dönemi bitti’ diyen uzman isim altın, dolar ve borsa için Mynet’e çok kritik açıklamalarda bulundu.

Finans 05-02-24 13:36

CHP İzmir adaylarını açıkladı... Usta oyuncu Filiz Taçbaş CHP'den aday adayı olmuştu! Seçilebildi mi?

CHP Parti Meclisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçe belediye başkan adayını açıkladı. Oyuncu Filiz Taçbaş, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den İzmir Foça Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklamıştı. Daha önce milletvekili adaylığı kabul görmeyen Taçbaş, belediye başkanı adayı da olamadı. Taçbaş, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Magazin 30-01-24 11:01

Selçuk’ta Filiz Başkan yeniden aday

Cumhuriyet Halk Partisi PM toplantısında oylamalar tamamlandı. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’in Selçuk Belediye Başkanlığı adaylığı kesinleşti.

Yurthaber 30-01-24 08:20

İlk Türk astronot kimdir? Uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu? Türkiye’nin ilk uzay yolcusu

Dünyanın ötesinde bulunan, hem enerji hem de maddeden oluşan sistem, uzay olarak karşımıza çıkmaktadır. Geçmişten günümüze kadar çok sayıda kişi uzay yolculuğu yapmıştır. Bu seyahatlerin bazıları askeri amaçlı, bazıları ise bilimsel amaçlı olmuştur. Son zamanlarda uzay yolculuğu ile ilgili birçok konu gündeme gelmektedir. Bu konulardan biri de ülkemizi temsil eden ve ilk uzay yolcusu olarak bilinen kişinin kim olduğudur. Peki, ilk Türk astronot kimdir, uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu?

Haber 23-01-24 19:27

Alper Gezeravcı kimdir? Alper Gezeravcı nereli?

Çok sayıda yazılı mecrada ve basılı yayın sektöründe Alper Gezeravcı ismi ile karşılaşılmaktadır. Bu ismin bu kadar sık gündeme gelmesinin altında yatan sebeplerin başında uzay yolculuğu konusu gelmektedir. Gök cismi olarak tabir edilen cisimlerin arasında bulunan, boşluk olduğu tahmin edilen, ancak bu konuda net bir ispat taşımayan genişlik, uzay olarak ifade edilir. Uzay konusu denildiğinde ise ilk akla gelen isimlerden biri Alper Gezeravcı’dır. Peki, Alper Gezeravcı kimdir ve nerelidir?

Haber 23-01-24 19:25

Survivor All Star Kırmızı takıma Doya Doya Moda yarışmacısı Yağmur Banda da dahil oldu! Yarışmacılar duyunca şaşırdı

Survivor yeni bölümde yedeklerden kadroya dahil olacak iki ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı kırmızı takıma Yağmur Banda'nın katılacağını duyurunca yarışmacılar "Aaa" diyerek şaşırdı. Peki, Yağmur Banda kimdir?

Magazin 21-01-24 14:29

Cüneyt Arkın'ın ardından miras kavgası başlamıştı! Tanık olarak Nuri Alço dinlendi... Yüksek gelir detayı

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Cüneyt Arkın'ın ölümünden sonra ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır’ın, mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla Arkın’ın ikinci eşi Betül Cüreklibatır ve iki erkek kardeşine açtığı davada tanıklar dinleniyor. Duruşmada tanık olarak usta oyuncu Nuri Alço dinlendi. Alço, o dönemlerde Yeşilçam aktörlerinin yüksek bir gelir elde etmediğini söyleyerek "Kayınpederi olmasaydı Cüneyt Arkın’ın geçinmesi mümkün değildi" ifadelerini kullandı.

Magazin 17-01-24 15:55

1.5 ayda 6 kilo verdi! Sakla Beni'nin yıldızı Ceyda Düvenci incecik olmasının sırrını açıkladı

Şimdilerde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrolünü paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Filiz' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ceyda Düvenci son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekiyor. Fit hali ile takipçilerinden övgü toplayan Düvenci 1,5 ayda tam 6 kilo verdi. Güzel oyuncu incecik olmasının sırrını da açıkladı.

Magazin 16-01-24 14:36

Şehir Hastanesi'nde 1 yıl 4 gün sonraya randevu! Görünce inanamadı, sosyal medyada isyan etti

Şehir Hastanesi'ne randevu almak için başvuran bir vatandaş, tam 1 yıl 4 gün sonraya randevu verilmesine isyan etti. Söz konusu tarihi görünce gözlerine inanamayan vatandaşın sosyal medyadaki isyanı ise gündem oldu. Bir video paylaşan adam "16 Ocak 2025 tarihinde randevuya gidilecekmiş. Bu hastama o zamana kadar bir şey gelirse o zamana kadar acaba bunun suçlusu kimdir?" diye sordu.

Haber 15-01-24 06:23

Epstein skandalındaki Türk: Banu Küçükköylü! 1991 yılındaki güzellik yarışmasına katıldığı görüntüler ortaya çıktı... İlk kez konuştu

Jeffrey Epstein'in fuhuş ve pedofili skandalındaki Türkiye detayı gündem yarattı. Tüm dünyayı sarsan ve araların pek çok ünlü ismin karıştığı skandalda Türk vatandaşı Banu Küçükköylü'nün mağdur sıfatıyla ifade verdiği ortaya çıktı. 'Banu Küçükköylü kimdir?' sorusuna yanıt aranırken, Küçükköylü'nün 1991 yılında güzellik yarışmasına katıldığı iddia edilirken o anların görüntüleri yayımlandı. Türkiye'nin bir anda gündemine oturan Küçükköylü ise sessizliğini ilk kez bozdu.

Magazin 11-01-24 15:17

Sakla Beni'nin yıldızı Ceyda Düvenci son pozlarıyla olay oldu! 'Boşanma yaradı'

Şimdilerde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrolünü paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Filiz' karakteriyle büyük beğeni toplayan Ceyda Düvenci sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Formda haliyle çok beğenilen Düvenci'nin son pozları yine olay oldu. Güzel oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 09-01-24 13:51

Aydın Ayaydın AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu! Eski CHP'li Aydın Ayaydın kimdir? Aslen nerelidir? Kızıyla ilgili o ayrıntı da dikkat çekti

AK Parti'de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağı merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Ayaydın'ın Muğla'dan aday olduğunu duyurdu. Ayaydın'ın eski CHP İstanbul milletvekili adayı olduğu biliniyor. Adayın belli olmasından sonra Aydın Ayaydın kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır soruları sorulmaya başlandı. İşte Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın hakkında tüm merak edilenler!

Haber 07-01-24 15:16

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu oldu! İYİ Parti'den geçmiş rozetini Erdoğan takmıştı...Nebi Hatipoğlu kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen aday tanıtım toplantısında AK Parti'nin belediye başkanı adaylarını açıkladı. İYİ Parti’den istifa ederek Eskişehir Milletvekili olarak AK Parti’ye katılan Nebi Hatipoğlu AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Nebi Hatipoğlu kimdir? İşte detaylar...

Haber 07-01-24 15:08

AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok mu oldu? Mansur Yavaş'a yerel seçimde rakip olacak iddiası... Gece 3'teki paylaşımı dikkat çekti (Turgut Altınok kimdir ve aslen nereli?)

AK Parti'de yerel seçim mesaisi hız kazandı, İstanbul'un ardından Ankara adayının da belli olduğu iddia edildi. Gelen son kulis bilgilerine göre "AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok" oldu. Söz konusu adaylık kararının kısa süre önce Altınok'a tebliğ edildiği belirtilirken, Altınok'un Mansur Yavaş'ın rakibi olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Altınok'un gece 3'teki paylaşımıysa dikkat çekti. Peki AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok kimdir ve aslen nereli?

Finans 07-01-24 07:47

CHP’de 4 büyükşehir adayı açıklanıyor mu? İzmir için kadın aday iddiası: Filiz Ceritoğlu Sengel

CHP kulislerinde, Aydın’ın yanı sıra Mersin, Adana ve Hatay büyükşehir belediye başkanlarının yeniden aday gösterileceği dile getirilirken, bu isimlerin Perşembe günü PM onayına sunulabileceği ifade ediliyor. İzmir Büyükşehir’de ise “kadın aday” seçeneği güçlenirken, parti kulislerinde Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in ismi öne çıkıyor.

Haber 03-01-24 07:13

YILDIZLAR BANA UZAK KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Ekranların yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak ATV'de yayın hayatına başlayacak. 31 Aralık 2023 Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak olan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı yer alıyor. Peki, Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 31-12-23 15:47

Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı

Maksut Aşkar kimdir ve nereli gibi sorular MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer alıyor. TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef'e ara ara bazı şefler konuk oluyor. 29 Aralık 2023 Cuma akşamı yayınlanan MasterChef'in yeni bölümünde Şef Maksut Aşkar konuk oldu. Somer Şef'in anlatımına göre dünyanın en iyi şeflerinin yer aldığı listede 88. olan Maksut Aşkar tüm dünyada ülkemizi tanıtmıştır. Peki, Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı...

Magazin 29-12-23 20:00

MEVLÜT ÖZKAYA kimdir kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Şef Mevlüt Özkaya nerede çalışıyor? İlk genç şef ödülü sahibi!

Şef Mevlüt Özkaya ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Mevlüt Özkaya nereli ve kimdir gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. MasterChef All Star'da yavaş yavaş sona yaklaşılırken bir yandan da ünlü şefler konuk ediliyor. Programın bu akşamki konuğu ilk genç şef ödülü sahibi Mevlit Özkaya oldu. Peki, MEVLÜT ÖZKAYA kimdir kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Şef Mevlüt Özkaya nerede çalışıyor? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 28-12-23 20:21

MasterChef'in konuğu Mevlüt Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Michelin Genç Şef Ödüllü Mevlüt Özkaya'nın biyografisi

MasterChef All Star'da heyecan dorukta. Bu akşam 193. bölümüyle ekrana gelecek olan MasterChef'in konuğu Michelin Genç Şef Ödüllü Mevlüt Özkaya oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu programda yarışmacılar tezgah başına geçerek hünerlerini sergileyecekler. Peki, MasterChef'in konuğu Mevlüt Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, MasterChef'in konuk şefi Mevlüt Özkaya'nın biyografisi...

Magazin 28-12-23 15:23

İstanbul Barosu'ndan Can Atalay açıklaması! Suç duyurusunda bulundular

İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç, Anayasa Mahkemesi'nce (AYM) ikinci kez ihlal kararı verilen Türkiye İşçi Partisi'nde (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay için kararı uygulamayan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Haber 28-12-23 14:40

2. Sayfa konuğu Yalçın Dümer kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yalçın Dümer dizileri

Yalçın Dümer, 27 Aralık 2023 Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. Ünlü isim, Serpil Çakmaklı ile olan evliliğinin ardından ünlü şarkıcı Esra Balamir ile 1998 yılında evlenmiş ve bu evlilik 1999 yılında son bulmuştu. Peki, Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Yalçın Dümer'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 27-12-23 09:43

MasterChef'in konuğu Ahmet Dede kimdir? Michelin Yıldızı sahibi Şef Ahmet Dede'nin biyografisi

MasterChef'e Michelin Yıldızı sahibi Şef Ahmet Dede konuk olacak. Somer Sivrioğlu, "İrlanda'da yılın en iyi şefi seçilmişti. Bu sene yine seçildi. Yurt dışındaki 2 Michelin Yıldızlı tek Türk restoranı ve o restoranın şefi, milli gururumuz Ahmet Dede geliyor." diyerek ünlü şefi stüdyoya davet etti. Peki, MasterChef'in konuğu Ahmet Dede kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 26-12-23 23:52