Filozof Atakan Haberleri

Filozof Atakan'ın son hali ortaya çıktı! 15 yaşındaki Atakan Kayalar yine gündem oldu

Felsefe üzerine okuduğu kitaplara ilişkin yorumlarıyla ilgi çeken Atakan Kayalar 10 yaşında gündeme gelmiş ve 'Filozof Atakan' olarak anılmıştı. Uzun süredir gündeme gelmeyen Filozof Atakan'ın yıllar sonra son görüntüsü ortaya çıktı.

Magazin 25-04-2024 09:47

Konuşmalarıyla Türkiye'nin gündemine yerleşen Filozof Atakan'ın son hali ortaya çıktı! Herkes nerede olduğunu merak ediyordu

Felsefe üzerine okuduğu kitaplara ilişkin yorumlarıyla ilgi çeken 10 yaşındaki Atakan Kayalar, geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir televizyon programındaki cevapları sayesinde gündeme gelmişti. Sosyal medyanın 'Filozof Atakan' adını verdiği Atakan Kayalar şimdilerde 13 yaşında. Fenomen çocuğun son hali ise ortaya çıktı.

Trend 02-02-2024 08:04

Filozof Atakan'ın son halini gören şaştı kaldı! Konuşmalarıyla herkesi şaşkına çevirmişti

Konuşmaları ile bir döneme damga vuran Atakan Kayalar tüm Türkiye’de gündem olmuştu. Keskin bir zekaya ve hafızaya sahip olan Filozof Atakan 5 ayda 250 felsefe kitabı okuduğunu söylemesi ile dikkat çekmişti. Filozof Atakan'ın son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 15-09-2023 14:19

Sosyal medyayı ikiye bölen çocuk! Akıllara 'Filozof Atakan'ı getirdi

Sosyal medyada paylaşılan bir video kısa sürede gündem olmayı başardı. Söz konusu videoda, bir çocuğun 'Çocuk dediğin nasıl olmalı?' konulu açıklamalar yaptığı görüldü. Çocuğun sözleri akıllara felsefe üzerine okuduğu kitaplara ilişkin yorumlarıyla ilgi çeken ve bir anda tüm Türkiye'nin konuştuğu bir isim haline gelen ‘Filozof Atakan’ lakaplı Atakan Kayalar'ı getirdi. Fakat bu çocuğun videosu sosyal medyayı ikiye bölmüş durumda.

Haber 04-01-2023 16:07

Diğer Haber Etiketleri

Filozof Atakan

Filozof Atakan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Filozof Atakan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.