Haz Haberleri

Cinsel ilişkinin bilinmeyen 5 faydası! Meğer öyle etkileri varmış ki... Duyan çok şaşırdı

Cinsel ilişki sadece fiziksel bir haz olmakla kalmıyor aynı zamanda sağlık üzerinde bir dizi olumlu etki yaratıyor. İşte cinsel ilişkinin daha önce hiç duymadığınız 5 faydası...

Kadin 2024-01-20 09:06:06

Kayganlaştırıcı jel nedir? Kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?

Cinsel birleşme ya da mastürbasyon sırasında kullanılabilecek bazı ürünler vardır. Bu ürünlerin kullanımı daha sağlıklı ve daha fazla haz alınan bir cinsel birleşme yaşanmasına yardımcı olabilir. Kayganlaştırıcı jel de en sık tercih edilen cinsel ilişki sırasında kullanılan ürünler arasında yer alır. İlişkinin kalitesini arttıran ürünlerden biri olan kayganlaştırıcı jel, üreticilerin tavsiye ettiği şekilde kullanılmalıdır.

Haber 2023-08-15 21:38:09

İlk cinsel deneyimde nelere dikkat edilmelidir? İlk cinsel ilişkide ağrı olmaması için ne yapılmalıdır?

Her bireyin ilk cinsel deneyimi öncesinde hem fiziksel hem psikolojik olarak hazır hissetmesi önemlidir. Kişilerin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi ilk cinsel deneyimlerinin iyi geçmesi ile ilişkili olabilir. Bunun sağlanabilmesi için cinsel ilişkiye girmeden önce bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Korunmadan haz almaya kadar birçok ayrıncı ilk cinsel ilişkinin iyi bir şekilde deneyimlenmesi için son derece önemlidir. Cinsel ilişkide ağrı olmaması için ne yapılmalı?

Kadin 2023-03-24 17:21:18

Giresunspor forması giyen Oğulcan Çağlayan'ın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu! ''Büyük haz aldım, kalecimize iş bile düşmedi''

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Giresunsporlu Oğulcan Çağlayan, Fenerbahçe karşısında alınan galibiyet hakkında kullandığı sözler sarı-lacivertli taraftarları bir hayli sinirlendirdi. Fenerbahçe'ye karşı aldıkları galibiyetin, kendisine ayrı bir haz verdiğini dile getiren Çağlayan'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 2022-11-12 20:26:30

Hollanda'ya kaçırılan kitabenin, dedesinin yaptırdığı camiye ait olduğunu tesadüfen öğrendi

Hollanda'da bir müzayedede satılmak istenen kitabeyle ilgili yapılan araştırma sırasında bilgisine başvurulan İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür ve Güzel Sanatlar Şube Müdürü Ayşin Deniz Kuru, kitabenin büyük büyük dedesi tarafından 1800'lü yıllarda Şile'nin Bozgoca köyünde yaptırılan camiye ait olduğundan rastlantı sonucu haberdar oldu - El Hacı İbrahim Zade Hurşit Bey'in 5. kuşaktan torunu Ayşin Deniz Kuru: - "Artık yurdumuzdan giden tüm eserlerin geri geldiğini, bu ailenin parçası, Bakanlığın da bir çalışanı olarak yaşadığım için manen muhteşem bir haz duyuyorum"

Yurthaber 03-10-22 11:04

Cinsel ilişkinin faydalarını duyunca çok şaşıracaksınız! Tehlikeli hastalıklara karşı öyle etkileri var ki...

Cinsel ilişki hem erkekler hem de kadınlar için hayatın önemli bir parçası olarak görülüyor. Cinsel ilişkinin sadece haz vermek konusunda faydası olduğu düşünülüyor ancak bu konu doğru olarak bilinen büyük yanlışlar arasında bulunuyor. Seksin sağlık için birçok faydası bulunuyor. İşte cinsel ilişkinin sağlığa faydaları...

Haber 26-09-22 08:52

Böylesi görülmedi! Cinsel ilişkide hazzı artırmak için yapılan bu fantezi çok tehlikeli

Cinsel ilişki sırasında herkesin aldığı haz farklılık gösteriyor. Bu hazzı artırmak için çeşitli fanteziler uygulayan insanlar bulunuyor. Bu fanteziler arasında en ilginci otoerotik asfiksi. Otoerotik asfiksi, cinsel ilişki yaşayan kişinin daha fazla haz alması için kendini nefessiz bırakmasına deniliyor.

Haber 21-09-22 20:54

Neden daha önce denememişim diyeceksiniz: Tertemiz ve deliksiz uykunun yolu buradan geçiyor! Yataklarınıza hemen uygulayın

Çarşafları değiştirdikten sonra temiz yatağa yatmak en haz veren anlar arasında bulunuyor. Adeta terapi gibi olan bu durumun etkisini uzun süre devam ettirecek temizlik hilesi TikTok üzerinden paylaşıldı. Bu yöntem ile çok uzun süre temiz ve deliksiz bir uyku yaşayabilirsiniz.

Kadin 21-09-22 15:26

Hep aynı hediyeleri almaktan sıkılanlar için ilgi çekici anlamlı hediyeler

Hediyeleşmek ne kadar güzel, öyle değil mi? Bir başkasına hediye vermek de en az hediye alan taraf olmak kadar insana haz veren bir durum. Bir başkasını mutlu edecek doğru hediyeyi bulmak ise her zaman kolay değil. Siz de sevdiklerinize onları mutlu edecek hediyeler almayı seviyorsanız doğru yerdesiniz. Hep aynı hediye fikirlerinden sıkıldıysanız birbirinden yaratıcı öneriler için listemize mutlaka göz atmalısınız!

Haber 16-09-22 16:13

Bu pozisyonlar sağlığınızı tehlikeye atıyor! İdrar yolu enfeksiyonlarına neden olan pozisyonlar

Cinsel birliktelik yaşarken daha fazla haz almak ve konfor sağlamak için farklı pozisyonlar deniyor olabilirsiniz. Ancak birçok pozisyon sağlığınızı tehdit ediyor. Özellikle kadınların cinsel organları enfeksiyona çok açık olduğu için seks pozisyonlarına karşı oldukça dikkat etmeleri gerekiyor.

Haber 12-09-22 17:25

Maçın ardından

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz: - "Alanyaspor gibi kuvvetli, oyun kültürü olan bir takımı yenmek ayrı bir haz"

Yurthaber 28-08-22 01:29

Rüyada böcek sürüsü ne anlama gelir? Rüyada kara, kırmızı böcek sürüsü görmek ne demek?

Rüyada böcek sürüsü görmek, anlamı sıkça araştırılan simgelerdendir. Özellikle böceklerden haz etmeyenleri meraklandırır. Simgeyi gördükten sonra korkuyla ve rahatsız olarak uyanan rüya sahipleri, genelde olumsuz yorumlarla karşılaşır. Çözülmeye çalışan sorunların daha da büyüyeceğini haber veren rüyalarda böceklerin rengi de rüyanın yorumlanması açısından önem taşır.

Trend 27-06-22 13:38

Haz ne demek? Haz kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller ilk ortaya çıktıkları günden bu yana değişmiş, gelişmiş, bölünmüş ve hatta bazıları ölmüştür. Türkçe, hala yaşayan dillerden biridir ve dünyada yaklaşık 250 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Türkçe, lehçelere ayrılmaktadır. Bu lehçeler kendine has kelimelere sahip olmakla beraber bazı kelimeleri de paylaşmaktadır. Türkçede bulunan bazı kelimeler yaygın olarak bilinmeyebilir. Bilinmeyen kelimeler görüldüğü zaman anlamı araştırılır. Haz kelimesi de anlamı merak edilen ve araştırılan kelimelerden biridir. Haz kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 23:06

Haz almak ne demek? Haz almak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Haz almak ne demektir? Haz almak, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 18:10

Haz duymak ne demek? Haz duymak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller birbirlerine benzese de aralarında kullanım ve oluşum farkları bulunur. Bunların hepsi kalıplaşmış ifadelerdir, ancak atasözleri bir yargı içerirken deyimler ve birleşik fiiller belirli durumları ve şeyleri ifade eder. Türkçe, bu ifadeler sayesinde zenginleşmiştir ve Türk tarihinden gelen bu sözleri kullanarak kuvvetli bir anlatıma kavuşur. Haz duymak ifadesi de, Türkçede bulunan öz anlatımlardan biridir. Haz duymak TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:10

Haz vermek ne demek? Haz vermek TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller yapı bakımından çeşitlilik gösterir. Türkçede bolca bulunan bu ifadeler, kelime grubu olarak kullanılan deyimlerde de görülür. Sözcük öbeği olarak karşılaşılan pek çok deyim, birleşik fiillerden oluşur. Atasözleri ise, cümle halindeki deyimlerle benzerlik gösterse bile, yol gösterici özelliğiyle ayrışırlar. Tüm bu dil hazinelerinin hiçbirinin söyleyeni belli değildir. Haz vermek ifadesi de bunlardan biridir. Haz vermek ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:10

Oyun tutkunlarının oyundan aldıkları hazzı arttıracak oyuncu monitörü önerileri

Bilgisayar oyunlarının sunmuş olduğu eğlence kaliteli bir görsellikle birleştiği zaman oyunculara inanılmaz bir haz veriyor. Oyuncu monitörleri, başarılı ışık dengesi, renk dağılımı, hızlı tepki süresi ve akıcı görsellik gibi özellikleri sayesinde oyunların hem daha keyifli hem gerçekçi oynanmasına yardımcı oluyor. Oyunculara eğlenceli anlar yaşatacak birbirinden başarılı oyuncu monitörü çeşitleri bulunuyor. Gelin, en iyi oyuncu monitörü önerilerine beraber göz atalım.

Haber 20-04-22 16:24

Rüyada şeftali yemek ne anlama gelir? Rüyada mavi, pembe, sulu şeftali yemek ne demek?

Rüyada şeftali yemek, rüya sahibinin öz güven dolu olduğunu alamet eder. Ayrıca şansı ve bahtının açık olduğunu imgeler. Rüya sahibinin pek çok işin üstesinden başarıyla geleceğini simgeler. Rüyada tatlı şeftali yemek huzurla geçecek iş ve aile yaşamını alamet eder. Rüyada şeftali soyup yemek ise rüya sahibinin maneviyata yöneleceğini ve haz dolu yaşamı terk edeceğimi imgeler.

Trend 13-04-22 17:45

Putin tarzı evlenme teklifi! Eski eşi Lyudmila anlattı

Vladimir Putin, Ukrayna'ya başlattığı yıkıcı saldırılarla dünya gündeminin göbeğinde. Garip ve gizemli devlet başkanı Putin’in yoğun bir günlük programı var ve özel hayatına müdahil olunmasından kesinlikle haz etmiyor. Bu sebeple özel hayatına dair birçok bilinmezlik mevcut. Ancak eski eşi Lyudmila birlikteliklerine dair bazı detayları paylaştı.

Trend 12-03-22 12:58

Cinsel ilişkiden zevk almanın yolları! Haz noktaları...

Uzmanlar karşılıklı olarak verim alınabilecek cinsel ilişki deneyimi için çiftlerin dikkat etmesi gereken önemli hususları açıkladı. Doyumu yüksek bir cinsel ilişki deneyimi için kişinin bedenini tanımasının çok önemli olduğunu vurguluyorlar. Cinsel ilişki esnasında bencil olmamanın çok önemli olduğunu söyleyen uzmanlar karşılıklı konuşmanın çok önemli olduğunu belirtiyorlar.

Haber 24-02-22 16:10

Hiç doymuyorum diyorsanız sebebi psikolojik olabilir

Besinlerin yalnızca fiziksel açlığı gidermek için kullanılan bir araç olduğunu düşünenlerdenseniz, yanılıyorsunuz. Özellikle yüksek karbonhidrat, yağ ve şeker içeren besinler, beyindeki ödül mekanizmasını devreye soktuğundan, haz vererek zamanla bağımlılığa dönüşebiliyor. Böylelikle yemek yemek, özellikle de duygularını sağlıklı yönetmekte güçlük çeken kişiler için fiziksel bir ihtiyaç olmaktan çıkıp insanın kaçış alanı haline gelebiliyor.

Haber 12-02-22 13:48

Pandemide çok yaygınlaştı! Kış depresyonuyla baş etmenin etkili 7 yolu

Size keyif veren aktivitelerden artık haz alamıyor musunuz? Ümitsizlik ve karamsarlık duyguları sizi esir mi almaya başladı? İş veya okul hayatına eskisi kadar ilgi duyamıyor musunuz? Artık kendinizi sık sık buzdolabının önünde mi buluyorsunuz? Yatağa uzandığınızda uykuya dalmakta güçlük çekiyor veya tam aksine hiçbir şey yapmadan hep uzanmak ve uyumak mı istiyorsunuz? Siz de bu sorunlardan şikâyet ediyorsanız, altında yatan neden ‘kış depresyonu’ olabilir!

Haber 20-01-22 11:53

Klasik bir tatlıya muhteşem çikolata dokunuşu: Çikolatalı irmik tatlısı!

Çikolata söz konusu olunca hemen herkes için akan sular duruyor. Tatlı tarifleriyle muhteşem bir uyum yakalayan çikolata, damakta bıraktığı lezzet ile mutluluk ve haz veriyor. Birçok tatlının vazgeçilmez eşlikçisi olan çikolata, klasik tatlılara da çok yakışıyor. Türk mutfağında oldukça sevilen irmik tatlısını bir de çikolata ile denemeye ne dersiniz?

Yemek 10-01-22 10:58

Tam kıvamında tarifler hazırlamanıza yardımcı olacak mutfak gereçleri

Yemek tariflerinde gramla ifade edilen ölçüler için ne yapacağınızı bilemiyorsanız ve sıkça kullanılan "göz kararı" ifadesinden hiç haz etmiyorsanız doğru yerdesiniz. Çünkü doğru ölçü yapmanızı sağlayacak mutfak gereçlerine ihtiyacınız var ve biz sizin için onları bir araya getirdik! Tarifteki ölçülerden 1 gram dahi şaşmadan yiyecek ve içecekleri tam kıvamında hazırlamak için önerilerimize bir göz atın.

Yemek 19-10-21 16:03

Öğrendiğinizde inanamayacaksınız! Arı sokmasından cinsel anlamda haz alma durumu: Melissofili

Söz konusu cinsellik olduğunda toplumsal baskılar ve tabular nedeniyle kişiler kimi zaman bastırılmış duygular hissedebilirler. Cinsellik, herkesin özel bir alanı olmasıyla beraber kendisine sakladığı küçük sırları da içerebilir. Sizler için tıptaki adıyla parafili olarak kabul edilen cinsel bir bağımlılıktan söz edeceğiz.

Trend 13-10-21 16:56

Tuvaletinizi yaparken dikkat edin! Dışkı temasından hatta yemekten cinsel anlamda haz alma durumu: Koprofili

Her insanın kendisine özgü istekleri, arzuları ve bunları tatmin etme şekilleri olduğu bilinen bir gerçektir. Ancak kimi durumlarda bu istekler oldukça uç noktalara kadar uzanabiliyor. Özellikle toplumsal olarak bir tabu kabul edilen cinsellik söz konusu olduğunda kişiler sır gibi sakladıkları isteklerini açığa çıkartabiliyor. Bu ilginç isteklerden bir tanesi de koprofili olarak kabul ediliyor.

Trend 30-09-21 10:26

Kolay baklava nasıl yapılır? Baklava hamuru nasıl yapılır? Cevizli baklava tarifi ve malzemeleri!

Görüntüsü, tadı, lezzeti, şekeri, hamuru içindeki malzemeleriyle ağızlarda enfes bir tat bırakan cevizli baklava, tarifi zor gibi görünse de sonrasında alınan haz her şeye değiyor. Kolay baklava tarifi ile ev hanımları baklava hamurunu da evde açarak, ev halkını mutlu ediyor.

Yemek 20-09-21 15:55

Uzman isim açıkladı! Cinsel ilişkiden zevk almanın yolu bunlardan geçiyor

Doyumlu bir cinsel ilişki için kişinin kendi bedenini tanımasının önemine dikkat çeken psikiyatri uzmanı Dr. Ebru Soylu, “Cinsellikte ancak kendisini seven, sayan ve güvenen bir kişi, karşısındakine de olumlu duygularla yönelebilir. Bireyin cinsel haz noktalarını fark etmesi ve bunu eşiyle paylaşmaktan kaçınmaması, daha doyumlu bir cinsel ilişki yaşanmasını sağlayacaktır” dedi.

Kadin 02-09-21 11:38

Sıçan turtasından yumurtalı dana beynine tarihin en ilginç yemekleri

Yemek yemek, temel ihtiyaç olmasının yanında aslında kültürel olarak bir tatmin sağlar. Gereklilik ve haz kaynağı olan yemek yeme eylemi aslında bir bakıma da kültüreldir. Tarih boyunca yemekler hem görsel hem de yazılı medyada geniş yer kapladı. Sizler için bir dönem popüler olan 5 yemeği derledik.

Trend 03-08-21 09:49

Eşini 46 yerinden bıçaklamıştı! Öldürürken zevk aldığına dair delil yok

Konya'da 46 yerinden bıçaklanarak öldürülen Tuba Erkol'un (37) katili Bekir Erkol'un (42) kasten öldürmek suçundan aldığı ağırlaştırılmış müebbet cezası, haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulanarak cezası 18 yıl 4 aya indirildi. Mahkemenin açıkladığı gerekçeli kararda, canavarca histe sanığın eziyet ederek öldürme olayından bir haz, bir mutluluk duyması gerektiği, somut olayda sanığın bir haz ve zevk duyduğunu gösterir bir delilin olmadığına yer verildi.

Haber 20-06-21 12:37

Algı Eke'den yasak aşk itirafı! 'Haz ve adrenalin...'

Galip Derviş dizisi ile hafızalara kazınan oyuncu Algı Eke, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Daha önce yasak aşk yaşadığını itiraf eden Eke gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 21-01-21 15:56

Kadınlarda orgazm bozukluğu nedir? Orgazm bozukluğu nasıl tedavi edilir?

Orgazm, ritmik klitoral ve vajinal uyarı sonrasında bütün bedene yayılacak bir takım kasılmalarla devam eden haz hissidir. Aşağıdan başlar, yukarı doğru tırmanır, kasılma ve zevkin düşmesiyle sonlanan bir haz yaşantısıdır. Peki kadınlardaki orgazm bozukluğunun nedeni nedir, nasıl tedavi edilir?

Kadin 13-01-21 14:33

Şahin’den Araban AK Parti ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyareti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Araban İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve beraberindekileri AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ve yönetimi, Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru ve meclis üyeleri, AK Parti Araban Gençlik Kolları Başkanı Furkan Ömeroğlu ve yönetimi ile Araban Kadın Kolları Başkanı Fatoş Karademir ve yönetimi tarafından Araban Kaymakamlığı Konferans Salonu önünde karşıladı.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, teşkilatlardan sorumlu İl Başkan yardımcısı Mehmet Haz, Başkan Vekilleri Osman Toprak ve Latif Karadağ ile birlikte AK Parti Araban İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Şahin ve beraberindekiler Araban Kaymakamlığı Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Araban İlçe Başkanı ve teşkilatı, Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru ve meclis üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Ömeroğlu ve yönetimi ile Kadın Kolları Başkanı Fatoş Karademir ve yönetiminin katıldığı toplantıda Başkan Şahin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Araban ilçesi ve tüm ilçelere yapılacak olan yatırımlarla ilgili sinevizyon gösterisi ile bilgiler verdi.İlçe teşkilatlarına teşekkür eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "AK Parti Araban İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek çalışmalarımızı değerlendirdik.

Yurthaber 30-12-20 11:43

Mastürbasyon nedir? Mastürbasyon bağımlılık yaratır mı?

Cinselliği bir partner olmadan kendi kendine yaşamak anlamına gelen mastürbasyon, kişinin cinsel organını farklı yollarla uyararak haz yaşamasıdır. Peki mastür ne demek, bağımlılık yapar mı? Merak edilen daha birçok sorunun cevabını bulabileceğiniz rehber hazır!

Haber 30-12-20 10:36

Güvercin tutkusu polis emeklisine çiftlik kurdurdu

Bilecik'in İnhisar ilçesine 12 yıl önce eşiyle yerleşip yaklaşık 5 dönüme çiftlik kuran 62 yaşındaki Mehmet Ali Özyer, sayısı 250'ye ulaşan güvercinlerinin yanı sıra tavuk, hindi ve koyunlarına bakıyor - Emekli polis memuru Özyer: - "Bu merak çocukluğumdan geliyor, güvercinlerle ilgilenmekten ve oynamaktan büyük haz alıyorum. Hangi ilin güvercini meşhursa oraya gidip güvercin almak beni çok mutlu ediyor"

Yurthaber 11-12-20 11:06

Kahta Eğitim-Bir-Sen’den kan bağışına destek

Eğitim-Bir-Sen Kahta Şubesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan bağışı etkinliği gerçekleştirdi.Eğitim-Bir-Sen Kahta İlçe Başkanı İsmail Tümer’in öncülüğünde, yönetim kurulu ve birçok üyenin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, korona virüs ile mücadele sürecinde kan stoklarının azalması nedeniyle Kızılay tarafından başlatılan "Senin 15 Dakikan Başkasının Bir Ömrü Olsun" kampanyasına destek verildi.Kahta Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Tümer, Kızılay tarafından yürütülen "Senin 15 Dakikan Başkasının Bir Ömrü Olsun" kampanyasına sendikanın yönetim kurulu ve üyeleri ile destek vermek istediklerini dile getirdi.Korona virüsün kan bağışına engel olmadığını vurgulayan Başkan Tümer, “Kan vermek insana manevi bir haz verir.

Yurthaber 11-12-20 10:04

Cinsel haz ve özgüven arttırıcı uygulamalar

Doğuştan veya sonradan oluşan genital bölgedeki şekil bozuklukları, kadının cinsel hayatını etkileyebildiği gibi, psikolojik olarak da kendi kötü hissetmesine, anksiyete bozukluklarına neden olabilir.

Haber 17-09-20 16:11

Kurduğu 1.5 milyon liralık tesisle çocukluk hayalini gerçekleştirdi

Çorum’un Alaca ilçesine bağlı Çal köyünde yaşayan Ferit Kafkas, kurduğu 1.5 milyon liralık besi çiftliği ile çocukluk hayalini gerçekleştirdi.Geçimini tarım ve hayvancılık elde ettiği gelir ile sağlayan aynı zamanda yaşadığı köyün muhtarı olan Kafkas, çocukluk yıllarından hayvancılık faaliyetlerine ayrı bir ilgisinin olduğunu söyledi.Hayvan yetiştiriciliğinin kendisi için haz duyduğu bir iş olduğunu dile getiren Kafkas, “ İşletmemize koyduğunuz küçük bir hayvanın yaptığınız bakım ve besleme ile günden güne gözünüzün önünde büyümesi tarifi imkansız bir zevk veriyor.

Yurthaber 07-08-20 10:05

Oyun oynarken yemek yemeyi unutuyorsa dikkat!

Beynin haz merkezi ve dopamin ile ilişkili olan bağımlılık, çocuklarda oyunlara yönelik olarak görülebiliyor. Oyunlardaki ışıklar, renkler, sesler ve hızlı geçişler çocuklarda uyaran etkisi yaparken oyun bağımlılığı zamanla çocuğun hayat kalitesini de düşürüyor.

Haber 06-08-20 12:23

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Ayasofya kararını değerlendirdi

Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı. Davutoğlu Ayasofya kararına ilişkin, "Danıştay hukuki bir karar, saygıyla karşılamak lazım. Özlemle beklenen on yılların meselesi kapanmış görünüyor." dedi. Davutoğlu ayrıca Ayasofya içindeki düzenlemelere de değinerek "Hristiyanların da manevi haz alabileceği şekilde mekan düzenlemesi doğru olur." ifadelerini kullandı.

Haber 12-07-20 21:30

Başkan Beyoğlu vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlar ile arasında sıcak bir muhabbet bağı oluştuğuna dikkat çekerek bu buluşmalardan büyük haz aldığını dile getirdi.AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sürekli hale getirdiği mahalle ziyaretleri sırasında vatandaşlarla yaşadığı sıcak iletişimle öne çıkıyor.

Yurthaber 23-06-20 14:35

Kadınlar neden orgazm taklidi yapar?

Cinsel haz ve doyumun en yüksek noktası olarak tanımlanan orgazm, erkek ve kadında farklı şekillerde yaşanır. Orgazm aslında sadece erkekler için önemliymiş gibi algılansa da kadınların mutlu ve sağlıklı bir cinsel birliktelik yaşamaları için de çok önemlidir. Ancak cinsel konularda kadınlar erkekler kadar baskın değillerdir ve cinsellik hakkında konuşmaktan hoşlanmazlar.

Kadin 23-06-20 13:48

Orgazm aşısı nedir?

Evlilikte ilişkinin önemli bir parçası olan cinselliğin sağlıklı bir şekilde yaşanması çok önemlidir. Erkeklerin cinsellikten aldıkları haz kadar kadınların da aynı ölçüde cinselliği doyasıya yaşaması ilişkinin sağlıklı ilerlemesi için gereklidir.

Kadin 23-06-20 13:45

Cinsel sapkınlık: Teşhircilik

Doğadaki tüm canlıların soylarını devam ettirmek için içgüdüsel olarak kurdukları cinsel ilişki, insanoğlu için sadece fiziksel değil, ruhsal ve duygusal olarak da haz verir. Yetişkin insanlar arasında ve mutlaka eşlerin her ikisinin de rızası dahilinde kurulan cinsel ilişkiler son derece normal, doğal ve gereklidir.

Kadin 23-06-20 13:44

Bu 4 yöntem ile sarımsakları daha uzun süre taze tutun! Sarımsakları soyun ve…

Toplum; sarımsak seven ve ondan hiç haz etmeyenler olarak ikiye ayrılmış olsa da Türk mutfağının olmazsa olmazı, yemeklerin, salataların en çok aranan isimlerinden biridir sarımsak. Tam da bu yüzden sarımsak söz konusu olduğunda bir seferde bol bol alırız. Peki ama, aldığımız bu sarımsakları nasıl uzun süre saklayacağız? Kalemler ve kağıtlar hazırsa başlıyoruz: İşte sarımsak saklamanın yöntemleri!

Haber 20-06-20 15:22

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir’den İman Terbiyesi vurgusu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Bereket, rahmet ve mağfiret iklimi Ramazan ayına veda hüznü; dini heyecan ve sevinç vakti bayrama erişmenin haz ve süruru içinde, İslam aleminin manevi coşkusunu paylaşıyor, bize ufuk kazandıran ruh mimarlarımız, şühedamızı, mübarek ecdadı rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz" dedi.Covid-19 salgını sebebiyle Mescidi Haram başta olarak ibadethanelerin kapalı olduğu bir dönem yaşandığını, Ramazan neşve ve sevincinin gereği gibi paylaşılamadığını belirten AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Allah İslam alemine böylesi bir Ramazan ve Bayramı bir daha yaşatmasın.

Yurthaber 23-05-20 14:26

Fadıloğlu’ndan Kadir Gecesi mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Fadıloğlu, mesajında, “Mükafatların sınırsız olarak verildiği, kalplerin, duygu ve davranışların her türlü kötülükten arındığı bu mübarek gecede, ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınının sona ermesi ve hastalarımızın bir an evvel şifa bulması en büyük arzumuzdur” ifadesine yer verdi.Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yayımladığı Kadir Gecesi mesajının devamında, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan Ayı’nın sonlarına yaklaşırken, manevi haz ve coşkunun doruğa ulaştığı Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yurthaber 19-05-20 10:33

Eskişehirli sanatçının atık kâğıtlardan, deriden, tuval bezinden ‘Rölyef’ çalışması

Eskişehirli rölyef sanatçı Neşe Kalınbacak; atık kâğıtlardan, deriden, tuval bezinden evde ‘Rölyef’ çalışması yaparak ortaya güzel ve harika eserler çıkardı.Sanatçı Kalınbacak, üç boyutlu kabartma çalışması yapmaktan mutluluk ve haz duyduğunu belirtti.

Yurthaber 17-03-20 13:29

“Ruhsal bozukluklar; yalnızlık ve haz odaklı bir yaşam şeklinin sonucu”

Son günlerde toplumda hızla artan ruhsal bozukluklar için Prof.

Haber 24-01-20 11:45