Iphone 12 Mini Haberleri

Demet Özdemir'in yatağa uzanarak verdiği pozlar çok konuşuldu! Yok artık aşırı iyi

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Oyuncu bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Siyah mini elbisesiyle yatak üzerinde uzanarak poz veren oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 2024-05-25 09:20:29

Bitcoin'den sonra sıra onda! SEC’ten spot ethereum ETF’ler için kritik hamle

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot ethereum Borsa Yatırım Fonu (ETF) için başvuran tüm şirketlere onay verdi. SEC Ocak ayında da spot Bitcoin ETF’lere onay vermişti. Spot bitcoin ETF’lerine toplam net girişler 12 milyar doları aştı.

Finans 2024-05-24 11:31:52

Beden pozitifliği adımı attı! 'Vücudumu saklamaktan bıktım' dedi... Mini eteğiyle yaşıtlarına medyadan okudu

Fitness fenomeni Emily Skye son günlerde kendisine yönelik olarak yapılan eleştirilerden etkilendiğini ve özgüveninde bazı düşüşler yaşandığını itiraf etti. Beden pozitifliğini savunan Skye, "Vücudumu saklamaktan bıktım" diyerek mini eteğiyle verdiği pozları paylaştı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının beğenisini topladı.

Trend 2024-05-24 11:17:48

BİM'e Fakir markasının çeyiz paketi geliyor! İşte 24 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu

BİM Aktüel Kataloğu'nun 24 Mayıs 2024 tarihli bu haftaki sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin merakla beklediği Katalog'ta yaz tatilini keyifle geçirmenizi sağlayacak ürünlerden küçük ev aletlerine pek çok ürün yer alıyor. En çok dikkat çekenler de kuşkusuz Fakir markasının çeyiz paketi ve iPhone 12! BİM cuma aktüel kataloğunda yer alan ürünler içeriğimizde sizi bekliyor. İşte detaylar!

Haber 2024-05-23 18:17:05

Benedict Cumberbatch'in başrolünde yer aldığı Eric dizisinden yeni bir görsel yayınlandı! Dizinin hayranları sabırsızlıkla bekliyor

Senaryosu Abi Morgan kaleminden ve başrolünü Benedict Cumberbatch'in üstlendiği 'Eric' dizisi için sayısı günler kaldı. Altı bölümlük mini dizi olarak tasarlanan Eric dizisinin 30 Mayıs'ta seyircisiyle buluşması beklenirken diziden yeni bir görsel geldi.

Trend 23-05-24 15:40

Metin Akdülger Sandık Kokusu'na veda etti! Uğur Yücel ile sette gerilim iddiası

12 Haziran’da sezon finali yapacak olan Sandık Kokusu dizisinden başrol oyuncularından Metin Akdülger veda etti. Diziye ani vedasıyla gündeme gelen Akdülger'in Uğur Yücel ile arasının gerildiği iddia edildi.

Magazin 23-05-24 08:26

Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş'a çok sert yanıt! ''Yalan söylüyorlar... bıraksınlar bu işleri!''

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, "Beşiktaş, Jose Mourinho için '7 milyon euro'ya anlaştık' diyormuş. Üstüne 5 daha vereyim, 12'ye anlaşsınlar. Yalan konuşuyorlar. Bazı insanların tetikçiliğini yapmaya çalışıyorlar. Yakışmıyor Beşiktaş'a. Yanlış yapıyorlar. Çok şey söylerim ayıp olur." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Aziz Yıldırım, Fenerbahçe bu sezon şampiyon olursa adaylıktan çekileceğini açıkladı.

Spor 22-05-24 18:03

Kira zammında ‘2 Temmuz’ senaryosu! İstanbul Planlama Ajansı tablo tablo açıkladı: En çok ‘ev’siz emeklileri etkileyecek

Yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz’da kalkacak. Yeni dönemde üst zam sınırı ise 12 aylık TÜFE rakamları ortalaması kadar olacak. İstanbul'da konut kiraların bir yılda yüzde 53, iki yılda yüzde 226 artarken bir eve sahip olmayan emekliler için yeni bir krizin kapıda olduğu ifade ediliyor. İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Buğra Gökce dikkat çeken veriler paylaşarak, “Piyasa mekanizması ile ‘evsiz emekli’ler ve büyük bir sosyal sorunla karşı karşıya kalacağız” uyarısında bulundu.

Finans 22-05-24 15:18

Tüm Türkiye Sıla'yı konuşuyor! '12.8 milyon liralık bursla Harvard Üniversitesi'ni kazandı'

Sosyal medya 12. sınıf öğrencisi Sıla Nur Yorulmaz'ın başarısını konuşuyor. Sıla, Harvard Üniversitesi'nden yıllık 88 bin dolar tam burs kazandı. Sıla, kuantum kaos üzerine araştırma yaparak, insansız hava aracı tasarlayarak bilimsel çalışmalara katkı sağladı. Sıla ile ilgili paylaşım yapan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş "12.8 milyon liralık tam bursla Harvard Üniversitesi Fizik Bölümü’nü kazanan Sıla, Harvard Üniversitesi’ni akademik bursla kazanan Türkiye'deki 6 öğrenciden biri" dedi.

Haber 22-05-24 11:57

Burak Özçivit'ten sonra Kıvanç Tatlutuğ'a Kuveyt'ten büyük teklif! Özel uçak ve dudak uçuklatan para teklini duyunca tepkisi olay oldu

Orta Doğu'da Türk ünlülere ilgi giderek artıyor. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ'a Kuveyt'te bir mağaza açılışına katılması için 12 milyon teklif edildi. Özel uçak bile tahsis edilen Tatlıtuğ, kariyerine ters bulduğu için teklifi reddetti. Geçtiğimiz yıllarda da böyle bir etkinliğe Burak Özçivit davet edilmişti. Lüks bir markanın düzenlediği davette Özçivit, ülkenin 80 zengin kadını ile birlikte yemek yemişti.

Kulis 22-05-24 11:13

Belediye Başkanı, Konteynere veya bir çadıra bile taşınabilirim dedi, deniz manzaralı belediye binası satışa çıkarıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu'na 110 milyon lira borcu bulunan ve personel maaşlarını ödemekte güçlük çeken Mudanya belediyesi deniz manzaralı 12 dönümlük belediye binasını satışa çıkaracak. Mudanya Belediye Başkanı Dalgıç, "İçinde bulunduğumuz yer hastane, üniversite veya turizm tesisi olabilir. Bu kadar pahalı ve kıymetli bir yerde belediye başkanı olarak durmama gerek yok. Konteynere veya bir çadıra bile taşınabilirim." dedi.

Finans 22-05-24 11:04

AirPlay nedir, nasıl kullanılır? AirPlay nasıl açılır?

IPhone kullanan birçok kullanıcı telefonunda izlediği videoyu daha büyük bir ekrana nasıl yansıtacağını araştırır. AirPlay özelliği sayesinde pratik bir işlemle Apple cihazlarını televizyona bağlamak mümkündür. Bu kapsamda araştırılan Airplay nedir, ne işe yarar?

Haber 21-05-24 22:53

MagSafe nedir, ne işe yarar? Hangi telefonlarda MagSafe var?

MagSafe, Apple tarafından geliştirilen bir manyetik teknolojidir. İlk kez 2006’da MacBook'lar için tanıtılan MagSafe, iPhone 12 serisiyle yeniden piyasaya sürülmüştür. Peki, hangi telefonlarda MagSafe vardır?

Haber 21-05-24 22:51

iPhone'umu Bul kapatma: iPhone'umu Bul nasıl kapatılır?

iPhone'umu Bul (Find My iPhone), Apple tarafından geliştirilen bir hizmettir. Bu hizmet, kaybolan veya çalınan iPhone'u bulmaya, kilitlemeye ya da verileri silmeye olanak sağlar. Ancak bazı kullanıcıların gizlilik ve konum bilgilerini paylaşmak konusunda birtakım endişeleri olabilir. Herhangi bir sebeple bu özelliği devre dışı bırakmak isteyenler kullanıcılar için ise kolay bir yöntem mevcuttur. Peki, iPhone'umu Bul kapatma nasıl yapılır, iPhone’umu bul nasıl kapatılır?

Haber 21-05-24 22:34

Şanlıurfa'da başkasının yerine ehliyet sınavına girdiği iddiasıyla 12 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, başkalarının yerine ehliyet sınavına girdiği iddiasıyla 12 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 21-05-24 15:04

Faiz oranları değişti: İki kanun için karar! 12 puanlık artış

Borçlar kanunu ve Türk ticaret kanunu kapsamında faiz oranı 12 puan artırıldı.

Finans 21-05-24 09:07

Kirada yüzde 25 zam sınırı bitiyor! Temmuz sonrası hesap nasıl olacak? 12 aylık enflasyon ortalaması devreye giriyor

Kirada zam sınırı için Hazine Bakanı Mehmet Şimşek'ten milyonlarca kiracı ve ev sahibini ilgilendiren açıklama geldi. Bakan, Temmuz ayında bitecek yüzde 25 kira zam sınırının devam etmeyeceğini açık açık dile getirdi. Peki kira zammı nasıl hesaplanacak? Sistemde eskiye dönüş göründü! 12 aylık enflasyon ortalaması artık sadece işletmeler için değil konutlar için de geçerli olacak. İşte detaylar…

Finans 21-05-24 08:59

Teknoloji tutkunlarını sevindirecek haber: Apple Marka Haftası başladı! iPhone, AirPods, Macbook...

Teknoloji tutkunları buraya! iPhone, iPad, Macbook, Apple Watch, Airpods ve daha pek çok Apple cihazında indirimler devam ediyor. Apple Marka Haftası kapsamında indirime giren ürünlerden bazılarını bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. Fırsatların bugün sona erdiğini unutmayın. İşte detaylar!

Haber 20-05-24 15:37

Bir akvaryuma kilolarca çilek doldurdu! 12 saat boyunca ara vermeden yedi... Sosyal medyadan tepkiler gecikmedi

Bir sosyal medya kullanıcısı bir akvaryumu kilolarca çilekle doldurarak 12 saat boyunca ara vermeden yediği anları hızlandırılmış olarak sosyal medyadan paylaştı. O anlara sosyal medya kullanıcılarının tepkisi gecikmedi. Kullanıcıların büyük bir bölümü görüntülerin gerçek olamayacağını iddia etti.

Trend 18-05-24 15:39

Ata Emre Akman cinayetinde adı geçen kadın ilk kez konuştu! Caninin babası neler yapmış neler: Ev kurşunlama, bıçaklama, tehdit...

Türkiye Balıkesir'de yaşanan Ata Emre Akman cinayetini konuşuyor. Kahreden olayla ilgili ortaya çıkan detaylar duyanları şaşkına çevirdi. Caninin babasının dini nikahlı eski eşi ilk kez konuştu. O aileyle 12 yıldır mücadele ettiğini belirten kadın daha önce evinin kurşunlandığını ve bıçaklandığını söyledi. Kadının ailesi ise bu yüzden memleketlerine dönmek zorunda kalmış. İşte detaylar...

Haber 17-05-24 16:26

Ajda Pekkan'ın Stadyum konserinde kazanacağı ücret belli oldu! Dudak uçuklatan rakam...

Ajda Pekkan, kariyerinde ilk kez stadyum konseri verecek. Pekkan, 12 Haziran’da Beşiktaş Stadyumu’nda birçok sanatçı arkadaşıyla aynı sahneyi paylaşacak. Pekkan'ın 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği dev konser öncesi ayrıntılar belli oldu. İddiaya göre, Pekkan, bu konserden 8.5 milyon kazanacak.

Kulis 17-05-24 10:28

Anadolu Grubu, Özbekistan’da yeni fabrikasını açtı

Anadolu Grubunun sahibi olduğu Coca-Cola İçecek (CCI), Özbekistan’daki 4. fabrikasını Semerkant şehrinde açtı. Grubun sahibi olduğu Coca-Cola üretim tesislerinin sayısı Türkiye’nin de dahil olduğu 12 ülkede 36’ya yükseldi.

Finans 16-05-24 17:36

Putin, yakın müttefiki Savunma Bakanı Şoygu'yu neden görevden aldı?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 5. dönemine başlamasının hemen ardından, kabinede bazı değişikliklere gitti. En önemli değişiklikse, 12 yıldır Savunma Bakanı olan Sergey Şoygu'yu görevden alarak yerine ekonomist Andrey Belousov'u ataması oldu. BBC Rusya editörü Steve Rosenberg, bu değişiklikleri yorumladı.

Yurthaber 16-05-24 09:53

12 saniyede 25 milyon dolarlık kripto para çalmakla suçlanan kardeşler tutuklandı

Amerika Birleşik Devletleri'nde 20'li yaşlarındaki iki kardeş, 12 saniye kadar kısa bir sürede 25 milyon dolar çalmakla suçlanıyor. Savcılar kardeşlerin 'çok sofistike bir teknolojiyle aylarca üzerine çalıştıkları planı saniyeler içinde uyguladıklarını' söylüyor.

Yurthaber 16-05-24 07:59

Resimdeki farklı sayıyı sadece süper zekaya sahip kişiler 12 saniyede tespit edebiliyor!

Optik illüzyonlar gözlem ve dikkat yeteneğini geliştirirken, problem çözme yeteneklerini geliştirmeye de yardımcı oluyor. Çok sık optik illüzyon testleri çözen kişilerin bile zorlandığı bu resimdeki gizli sayıyı bulabilmek için yüksek zeka ve dikkati toplamayı gerektiriyor. Resimdeki farklı sayıyı sadece süper zekaya sahip kişiler tespit edebiliyor. Bunun için ise tam 12 saniyeniz var.

Kadin 16-05-24 01:35

Yeni Kaledonya karıştı! Macron 'OHAL' ilan etti! TikTok yasaklanıyor, Fransa asker gönderiyor

Fransa'ya bağlı Yeni Kaledonya'da oy kullanma yasasındaki değişikliğe karşı düzenlenen protestolarda can kaybı yükseldi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Yeni Kaledonya'da 12 gün süreyle OHAL ilan etti. Diğer yandan Fransa'nın güvenliğini sağlamak için asker sevk edeceği ve bölgede sosyal medya platformu TikTok'un yasaklanacağı belirtildi.

Haber 15-05-24 23:47

Tenisin yıldız ismi Roger Federer'in belgeseli geliyor! 'Federer: Twelve Final Days' isimli belgeselin vizyon tarihi kesinleşti

İsveçli ünlü tenis yıldızı Roger Federer'in iç dünyasına özel bir pencere sunacak ve sahadaki son 12 gününde samimi ve hassas anları yakalayacak olan 'Federer: Twelve Final Days' isimli belgeselin vizyon tarihi kesinleşti. Afişi yayınlanan belgesel 20 Haziran'da Prime Video'da yayınlanacak.

Trend 15-05-24 15:48

Terör örgütüne yeni darbe! 12 terörist etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyinde 12 terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Haber 15-05-24 11:28

SON DAKİKA | Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Tarih belli oldu

Son dakika haberi: Antalya Konyaaltı’nda 12 Nisan’da 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ve mahsur kalan 174 kişinin 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazası ile ilgili iddianame kabul edildi. İlk duruşma 11 Haziran'da görülecek.

Haber 14-05-24 17:35

12 yaşındaki kız çocuğu babası ve sevgilisinin işkencesine maruz kaldı! Aylarca bir mobilya parçasına zincirlediler... Aç bırakıp taciz ettiler

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinde 12 yaşındaki bir kız çocuğu babası ve babasının sevgilisinin işkencelerine maruz kalarak hayatını kaybetti. 52 yaşındaki Rendell Hoagland ve 45 yaşındaki sevgilisi Cindy Warren 12 yaşındaki Malinda Hoagland'a işkence yaptığı, aç bıraktığı ve taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Trend 14-05-24 13:12

Hermès'in sahibi 12 milyar dolarlık servetini kime bırakacağını açıkladı! Şaşkına çeviren karar

Dünyanın en büyük moda şirketlerinden birisi olan Hermes'in 80 yaşındaki varisi Nicolas Puech, 12 milyar dolarlık servetini bırakacağı kişiyi seçti. Puech'in aldığı karar sonrası ailesi şaşkına dönerken mirasını bırakacağı kişi de şaşkına çevirdi.

Finans 13-05-24 16:15

Batshuayi, Fenerbahçe'de her şeye rağmen parıldıyor!

Fenerbahçe’nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, Kayserispor maçında attığı golle takımının galibiyetinde önemli rol oynarken ligde 12, toplamda 24. golüne ulaştı.

Spor 12-05-24 21:43

12 Mayıs pazar hava durumu tahmini! Meteoroloji'den 19 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli olacak!

12 Mayıs pazar (bugün) hava durumuyla ilgili son tahminler geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 19 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Kuvvetli sağanak yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi. İşte 12 Mayıs il il hava durumu tahminleri...

Haber 12-05-24 07:18

Kan donduran olay! 12 yaşındaki iki çocuk 19 yaşındaki arkadaşlarını palayla bıçaklayarak öldürdü...

İngiltere'nin Nottingham bölgesinde yaşları 12 ila 19 olan üç çocuk arasında tartışma çıktı. 12 yaşındaki iki çocuk tartışma yaşadıkları 19 yaşındaki arkadaşlarını palayla bacaklarından, sırtından ve kafasından keserek öldürdü. Olaya ilişkin soruşturma devam ederken 12 yaşındaki iki arkadaş cinayet suçlamalarını kabul etmediklerini dile getirdi.

Trend 11-05-24 14:35

Wi-Fi ile arama nasıl yapılır? Wi-Fi ile arama, iPhone ve Android'de nasıl açılır?

Telefon kullanıcıları, şebeke alanının az olduğu veya hiç olmadığı bir konumda, WiFi ağı sayesinde arama alabilir ve mesaj gönderebilirler. WiFi arama özelliği, akıllı telefonlarda bulunan bir özelliktir. Telefonların çekmediği yerlerde oldukça kurtarıcı bir özellik olan Wi-Fi araması; Turkcell, Vodafone, Türk Telekom gibi tüm operatörler tarafından desteklenmektedir. Peki, WiFi araması nasıl yapılır?

Haber 10-05-24 19:37

iPhone uygulama gizleme nasıl yapılır? iPhone'da ana ekrandaki uygulama nasıl gizlenir?

iPhone ana ekranına pek çok uygulama sığdırabilmektedir. Bu herhangi bir uygulamaya direk olarak hızlı bir biçimde ulaşmak için kolay bir yöntem olsa da çok fazla simge olması ekranı karışık hâle getirebilir. Apple, kullanıcıların ana ekranı yönetebilmesi için çeşitli güncellemeler sunmaktadır. Peki, iPhone'da ana ekrandaki uygulama nasıl gizlenir?

Haber 10-05-24 19:25

iPhone'dan iPhone'a aktarma nasıl yapılır? Eski iPhone'dan yeni iPhone'a veriler nasıl aktarılır?

Eski iPhone’u yeni iPhone’a aktarma, yeni iPhone alan kullanıcıların araştırdığı konuların başında yer alır. Bu soruyu aratan kullanıcılar genellikle bir iPhone cihazdan diğer bir iPhone cihaza geçen kişilerdir. Dolayısıyla bu kişiler eski telefonundaki verileri yeni telefonuna aktarmayı amaçlamaktadır. Peki, iPhone'dan iPhone'a aktarma nasıl yapılır?

Haber 10-05-24 19:08

iPhone yazı büyütme ve küçültme: iPhone'da yazı büyütme ve küçültme nasıl yapılır?

Dünyanın en çok tercih edilen akıllı telefon markalarından biri olan Apple'ın iPhone telefonlarda yazı tipi boyutunun nasıl ayarlanacağı, iPhone kullanıcıları tarafından merak edilmektedir. Peki, iPhone'da yazı büyütme ve küçültme nasıl yapılır?

Haber 10-05-24 19:02

12 gündür korku salan sondaj taş fırlatmaya başladı

Denizli’de kurulacak jeotermal tesis için yapılan sondaj çalışması sırasında meydana gelen patlamalar 12 gündür sürüyor.

Yurthaber 10-05-24 11:57

Yataktayken TikTok'ta canlı yayın açtı! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu... Romantik anım var

Yatak odasından TikTok canlı yayını açan bir kişinin yaptığı o yayını sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Eşi olduğu iddia edilen bir kadınla yatakta uzandığı sırada TikTok'tan canlı yayın açan kullanıcının, "12 bin beğeniye özel romantik anım var" sözleri sosyal medyada gündem yarattı. Daha önceki yıllarda TikTok kullanıcısının benzer şekilde yaptığı paylaşımlar sosyal medyada tepki çekerek ülke gündemine yerleşmişti.

Trend 10-05-24 08:34

Tarihi zirvenin ardından çok sert çakıldı: Herkes o hisseyi konuşuyor! 12 günde yüzde 72 düştü

Borsa İstanbul'da Beşiktaş hisseleri, 12. işlem gününde de taban oldu. Bugün 25,34 TL'ye kadar gerileyen hisseler, bu süreçte yaklaşık yüzde 72 değer kaybetti.

Finans 09-05-24 15:55

Ortaokul öğrencisinin Kapadokya'yı görme hayalini vali gerçekleştirdi

Ankara'da yaşayan 12 yaşındaki Hazal Ünal'ın Kapadokya'yı görme hayalini Nevşehir Valisi Ali Fidan gerçekleştirdi.

Yurthaber 09-05-24 14:22

12 günlük gelin erkek çıktı! Bir yıllık sevgiliydiler... Şaşkına dönen damat polise koştu: Bazı tuhaflıkları vardı

Endonezya'da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı buldu. 1 yıldır sevgili olduğu kişiyle evlenen 26 yaşındaki A.K.; evlendikten 12 gün sonra hayatının şokunu yaşadı. Evlendiği kişinin kadın değil erkek olduğunu fark eden damat, polise koştu. Damat, nişanlısında bazı tuhaflıklar olduğunu ancak böyle bir şeyi asla tahmin edemediğini belirtirken, erkek olduğu ortaya çıkan 'gelin' hakkında 4 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Trend 09-05-24 13:46

Manisa'da suç örgütüne yönelik operasyonda 12 zanlı yakalandı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde örgütlü şekilde suç işledikleri iddiasıyla 12 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 09-05-24 13:41

12 yaşındaki kız çocuğuna istismar davasındaki karara isyan ettiler: 'Adalet tecelli etmedi'

Ordu'da 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar davasında 11 şüpheli gözaltına alınmıştı. 2 yıl süren mahkeme sonucunda tutuklanan sanıkların tümü bugün beraat etti. Beraat kararına tepki gösteren aile, kızlarının psikolojik tedavi gördüğünü söyledi.

Haber 08-05-24 19:46

Yenilenmiş iPhone 13 alınır mı? Yenilenmiş iPhone 13 özelliklerini sizin için inceledik

Yüksek kaliteli bir akıllı telefon almak istiyorsanız sizin için harika bir haberimiz var: Yenilenmiş iPhone 13! Yenilenmiş iPhone 13, harika özellikleri, uygun fiyatı ve çevresel duyarlılık açısından sunduğu avantajlarla dikkat çeken bir telefon modeli. Sıfır bir cihaza yüksek fiyatlar ödemek yerine, yenilenmiş iPhone 13'ü tercih ederek hem cebinizi hem de çevreyi koruyabilirsiniz. Sizler için yenilenmiş iPhone 13 modelini donanımdan tasarıma kadar pek çok yönüyle ele aldık. İşte detaylar!

Haber 08-05-24 17:16

Ajda & arkadaşları 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda! Süperstar'a birbirinden ünlü arkadaşları eşlik edecek

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu’nda uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir konsere imza atacak. JRO Yatirim ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu olağanüstü konserde Süperstar’a Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang gibi birbirinden ünlü isimler eşlik edecek.

Magazin 07-05-24 20:44

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu dizinin oyuncu kadrosuna dahil oluyor

Merakla ve büyük bir ilgiyle izlenen "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinin oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen dahil oluyor. Fenomen diziye 12. bölümden itibaren dâhil olacak Allen, 'Dora Ersoy' karakterine hayat verecek.

Magazin 07-05-24 16:50

Galatasaray taraftarına müjde! 23 binden fazla kişi...

Süper Lig’de lider Galatasaray, son 3 haftaya ikinci sıradaki Fenerbahçe’nin 6 puan önünde önemli bir avantajla giriyor. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’in 36’ncı haftasında 12 Mayıs Pazar günü İstanbul’da deplasmanda Fatih Karagümrük’e konuk olacak.

Spor 07-05-24 16:38