Batshuayi Haberleri

Fenerbahçe'de Dzeko'nun yerine gelecek dünya yıldızı belli oldu! Batshuayi görüşme yaptı bile

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda tam gaz ilerleyen Fenerbahçe'de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde sezon sonunda takımdan ayrılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılan Edin Dzeko'nun yerine golcü arayışları şimdiden başladı. Kanarya, Dzeko yerine Belçikalı yıldız oyuncu Romelu Lukaku'yu düşünüyor.

Spor 22-03-2024 07:48

Dev derbide yaşananlar Avrupa basınına böyle yansıdı! Türkiye'de skandal, Michy Batshuayi karate vuruşu...

Ligin 30. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 galip ayrıldığı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından inanılmaz anlar yaşandı. Bordo-mavili taraftarların sahaya girmesi sonucu ortalık bir anda savaş alanına dönerken, maçın ardından çıkan olaylar Avrupa basınında da geniş yer buldu.

Spor 18-03-2024 09:30

Fenerbahçe'nin golcüsü Michy Batshuayi'den Trabzonsporlu taraftara döner tekme!

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor Fenerbahçe mücadelesinin son düdüğünün çalmasının ardından ortalık bir anda karışırken Michy Batshuayi'nin Trabzonsporlu bir taraftara attığı döner tekme gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 17-03-2024 23:08

Batshuayi, Fenerbahçe'yi ipten aldı! Sessiz sedasız bu sezonki 14. golünü attı

Fenerbahç’nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, Başakşehir maçında attığı golle bu sezon tüm kulvarlarda 14. golünü attı.

Spor 24-01-2024 22:27

Fenerbahçe liderliği son anda korudu! Sarı-lacivertliler deplasmanda RAMS Başakşehir'i 90+3'te attığı golle 1-0 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Liderlik için puan kaybına tahammülü olmayan sarı-lacivertliler maçın başından sonuna kadar yüksek tempoda mücadele etti. Ev sahibi RAMS Başakşehir'in iki kırmızı kart gördüğü mücadelede 90. dakikada penaltı kazanan sarı-lacivertliler attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Spor 24-01-2024 22:02

Kadıköy'de Batshuayi şov! Fenerbahçe Adanaspor'u 6-0 mağlup ederek Türkiye Kupası'nda adını son 16 turuna yazdırdı

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan sürüyor. 5. Tur karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında Adanaspor ile karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan mücadelede Sarı-Lacivertliler rakibini 6-0 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 17-01-2024 22:50

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi Kayseri'den 3 puanla döndü! Batshuayi ve Cengiz Ünder bu sezon ilkleri yaşadı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında, lider Fenerbahçe, kritik Kayserispor deplasmanında zorlu bir mücadeleye çıktı. Galatasaray derbisi öncesi hata yapmak istemeyen sarı-lacivertliler bu maça çok iyi hazırlandı. Karşılaşmanın ilk başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, maçtan 4-3'lük galibiyetle ayrılarak derbi öncesi liderliğini sürdürdü. Mücadelenin 90+10'uncu dakikasında Fred kırmızı kart görerek Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Spor 20-12-2023 19:05

Fenerbahçe'de Batshuayi'nin bileti kesildi! İsmail Kartal gidişine onay verdi

Fenerbahçe'de golcü oyuncu Michy Batshuayi hakkında karar verildi. İsmail Kartal yönetiminde yeterince forma şansı bulamayan Belçikalı oyuncunun takımdan ayrılacağı ifade edildi. Forma şansı bulamadığı için mutsuz durumda olan Batshuayi'nin devre arasında başka takıma kiralanması gündemde

Spor 07-12-2023 13:19

Michy Batshuayi kararını verdi! Ayrılmak istediğini iletti, yönetim olumlu yanıt verdi

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Belçikalı golcü Michy Batshuayi yönetim ile görüşerek daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istediğini yönetime bildirdi. İşte detaylar...

Spor 08-11-2023 11:38

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi ile yollar ayrılıyor!

Michy Batshuayi'nin genel durumundan memnun olmayan Fenerbahçe yönetimi, menajeri Meissa N'diaye İstanbul'a davet etti. Yedek kaldığı için morali bir hayli bozuk olan Belçikalı oyuncunun devre arasında satışı gündemde.

Spor 11-10-2023 15:05

Fenerbahçe'de Batshuayi 'yeter artık' dedirtti! Devre arasında yollar ayrılıyor...

Michy Batshuayi, Fenerbahçe'nin Nordsjaelland ile oynadığı maçta İsmail Kartal'a tepki göstermiş ve olay sonrasında yatıştırılmıştı. Mücadelenin 69. dakikasında oyundan alınan Michy Batshuayi'nin tepkisi bir türlü dinmedi ve İsmail Kartal kararını verdi.

Spor 07-10-2023 17:08

Nordsjaelland galibiyetinin ardından Batshuayi krizi! Oyundan alınınca İsmail Kartal'ın elini sıkmamıştı... Özür diledi

Konferans Ligi gruplarına 3 puanlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de oyunun 69. dakikasında kenara gelen Michy Batshuayi, İsmail Kartal'a tepki gösterirken olay Samandıra'da tatlıya bağlandı. İşte detaylar...

Spor 22-09-2023 13:29

Fenerbahçe'de şaşırtan Batshuayi gelişmesi!

Fenerbahçe'de Dzeko'nun takıma katılmasıyla yıldız golcünün arkasında kalan Batshuayi takımdan ayrılmak istiyordu. Nottingham Forest ile görüşen Belçikalı oyuncu anlaşma sağlayamadı.

Spor 31-08-2023 13:39

İsmail Kartal'dan Batshuayi açıklaması geldi! Yıldız oyuncu takımdan ayrılıyor mu?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Kazanma alışkanlığı olan bir takımız. Rakibimizi farklı yenmiş olsak da onları ciddiye alıyoruz. Yarınki maçta iyi mücadele edip kazanarak ülkemize dönmek istiyoruz" dedi.

Spor 30-08-2023 22:57

Fenerbahçe'de iki ayrılık birden! Geçen sezonun yıldızıydı...

Fenerbahçe'de Miguel Crespo ve Batshuayi için ayrılık çanları çalıyor. Yapılan transferlerin ardından iki ismin de süre bulma şansı azaldığı için transferlerine yeşil ışık yakıldı.

Spor 27-08-2023 11:25

Fenerbahçe'ye bir golcü oyuncu daha geliyor! Batshuayi giderse iki aday belirlendi

Fenerbahçe'de Dzeko'nun takıma katılmasıyla yıldız golcünün arkasında kalan Batshuayi takımdan ayrılmak istiyor. Mutsuz ve huzursuz tavrıyla dikkat çeken Belçikalı oyuncunun gidişine göre Fenerbahçe yönetimi bir golcü transferi daha yapacak.

Spor 24-08-2023 13:51

Fenerbahçe'de olay yaratan iddia! Takımdan ayrılmak istiyor...

Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmak istediği ve İsmail Kartal'dan memnun olmadığı iddia edildi. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Zimbru ile karşılaşan sarı-lacivertlilerde maç sonunda Batshuayi'nin yaptığı hareket gündem olmuştu.

Spor 29-07-2023 10:22

Fenerbahçe'de maçın bitiş düdüğünün ardından Batshuayi çılgına döndü! Kimse onu sakinleştiremedi

Michy Batshuayi, maç sonunda İsmail Yüksek'in sahada tutma çabasına rağmen doğrudan soyunma odasına gitti. Maça son dakikalarda girebildiği için moral bozukluğu olduğu iddia edilen yıldız oyuncunun transfer olabileceği aktarıldı.

Spor 27-07-2023 08:29

Fenerbahçe'den ayrılan Enner Valencia, Türkiye'deki en beğendiği forveti açıkladı! Icardi yok, kendisi ikinci sırada...

Fenerbahçe'den ayrılarak Internacional'a transfer olan Enner Valencia, sarı-lacivertli takım hakkında açıklamalarda bulundu. Birçok konuya değinen golcü oyuncu, Türkiye'deki en beğendiği forveti açıkladı.

Spor 23-06-2023 08:28

Fenerbahçe'nin golcüsü Michy Batshuayi'den şampiyonluk ve Galatasaray sözleri!

Fenerbahçe'nin Belçikalı oyuncusu Michy Batshuayi Fenerbahçe TV'de yayımlanan "Günün Röportajı" programına açıklamalarda bulundu. Takımdaki pozitif havaya değinip, bireysel performansı ve hedefleriyle ilgili konuşan Batshuayi, şampiyonluğa inandığını kaydetti.

Spor 27-05-2023 17:54

Michy Batshuayi'nin öyle bir yerden fotoğraf paylaştı ki... Görenler şaştı kaldı

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe sahasında ağırladığı Trabzonspor'u 3-1 mağlup ederken Michy Batshuayi takımının ilk golünü atmayı başarmıştı. Golcü oyuncu maçın ardından yaptığı paylaşımla da dikkat çekerken herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 19-05-2023 16:57

Fenerbahçe yönetimi şaştı kaldı! Batshuayi için takas teklifi, anında yanıt geldi

Süper Lig'in zirvesinde bulunan Galatasaray'ın en yakın takipçisi durumunda bulunan Fenerbahçe'de transfer çalışmalarını sürdürürken İngiltere'den Sarı-Lacivertliler'e beklenmedik bir teklif geldi. İşte detaylar...

Spor 30-03-2023 09:46

Fenerbahçe'ye Sevilla maçının ardından bir şok daha! Batshuayi'den kötü haber geldi...

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Fenerbahçe, son 16 turu rövanş mücadelesinde İspanyol ekibi Sevilla ile İstanbul'da karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 1-0 yenmesine rağmen toplam skorda 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Karşılaşmanın 16. dakikasında şok bir sakatlık yaşanırken, Batshuayi gözyaşlarıyla oyunu terk etti. Yıldız oyuncunun şampiyonluk yolunda en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Spor 17-03-2023 16:50

Kayserispor maçı öncesi Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Michy Batshuayi'den kötü haber geldi

Ligin 24. haftasında Kayserispor'a konuk olacak Fenerbahçe'ye karşılaşma öncesi kötü haber geldi. Sarı-Lacivertliler'in Belçikalı oyuncusu son yapılan antrenmanda sakatlığı nedeniyle takımla birlikte çalışmadığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 27-02-2023 22:04

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'ye beklenmedik teklif! Verdiği cevabı gören taraftarlar bir hayli mutlu oldu

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Michy Batshuayi, gösterdiği performansla birçok kulübün radarına girmiş durumda. İngiltere Premier Lig'de Everton'ın çok istediği Michy Batshuayi, dev kulübü elinin tersiyle itti. Fenerbahçe'de mutlu olduğu için ayrılmak istemeyen Belçikalı golcü bu hamlesiyle taraftarın gönlünde taht kurdu.

Spor 01-02-2023 13:16

Batshuayi'nin ardından bir skandal daha! Chelsea yönetimi Hakim Ziyech transferinde belgeleri 3 kez yanlış yollayınca olanlar oldu...

PSG'nin Hakim Ziyech transferi, Chelsea'nin belgeleri zamanında göndermemesi nedeniyle iptal oldu. Chelsea, gerekli belgeleri tam 3 kez yanlış gönderdi ve transfer iptal oldu. Chelsea, bir benzer durumu, Batshuayi’yi kiralık yerine bonservisiyle satmak için Nottingham’a sürekli hatalı ve eksik belge yollayarak yapmıştı.

Spor 01-02-2023 09:51

Fenerbahçe'den muhteşem geri dönüş! Batshuayi'nin 7 dakikada attığı 2 golle sarı-lacivertliler 3 puanı hanesine yazdırdı

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında FT Antalyaspor, sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Hafta sonunda oynanacak Galatasaray maçı öncesi bu karşılaşmayı kazanmak isteyen sarı-lacivertliler Antalya deplasmanına çıktı. Nuri Şahin'in ekibi ise kötü gidişatını sona erdirip sahasında sarı-lacivertlileri yenmenin peşindeydi. Büyük bir mücadeleye sahne olan maçta 1-0 geriye düşen Fenerbahçe, 7 dakikada bulduğu 2 golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmasını bildi.

Spor 03-01-2023 22:08

Fenerbahçe'nin golcüsü Michy Batshuayi Galatasaray derbisi öncesi rakip taraftarları kızdırdı! Kötü bir haberim var...

Süper Lig'in 18. haftası muhteşem bir mücadeleye sahne olacak. 18 hafta karşılaşmasında ezeli rakiplerden Fenerbahçe ile Galatasaray, Sarı-Lacivertliler'in ev sahipliğinde karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelenin oynanmasına kısa bir süre kala, Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Batshuayi'den rakip taraftarları kızdıracak bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 02-01-2023 20:03

Fenerbahçe'nin golcüsü Batshuayi, Beşiktaş'a para kazandırdı!

FIFA'nın 2022 Katar Dünya Kupası kadrosunda yer alan futbolculara yaptığı ödemeler kulüpleri ciddi anlamda rahatlattı. Ülkemizden Beşiktaş bu konuda en fazla gelir elde eden kulüplerin başında yer aldı. Fenerbahçe'de forma giyen Batshuayi'nin Belçika adına forma giymesinden bile para kazanan siyah-beyazlılar taraftarları şaşırttı.

Spor 13-12-2022 14:28

Atiba ile Batshuayi'nin karşılaştığı Belçika-Kanada maçını Batshuayi kazandı! Üstelik bir de gol attı...

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda heyecan kaldığı yerden devam etti. Belçika ile Kanada'nın karşılaştığı maç nefes kesti. Siyah-beyazlıların tecrübeli oyuncusu Atiba ile sarı-lacivertlilerin golcüsü Batshuayi'yi karşı karşıya getiren mücadeleyi Belçika 1-0 kazanarak turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı. Belçika'nın golünü 44. dakikada Batshuayi kaydetti.

Spor 23-11-2022 23:14

Michy Batshuayi kaldığı yerden devam ediyor! Dünya Kupası'na da ilk maçtan damga vurdu

Belçika ile Kanada'nın karşı karşıya geldiği mücadeleye Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Michy Batshuayi damga vurdu. Karşılaşmanın ilk yarısında üstün bir oyun ortaya koyan Kanada, kalesine gelen ilk şutta golü yedi. Topu ağlara gönderen isim ise sarı-lacivertlilerin golcü oyuncusu Batshuayi oldu.

Spor 23-11-2022 23:00

Maçtan 2 gün sonra ortaya çıktı... Jorge Jesus kenarda deliye döndü! Fenerbahçe'nin gizli taktiği ifşa oldu

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe deplasmanda konuk olduğu İstanbulspor'u 5-2 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başarırken, Sarı-Lacivertliler'de gol perdesini 18. dakikada kullanılan penaltı vuruşunda Michy Batshuayi açmıştı. Sarı-Lacivertliler'de penaltı vuruşu öncesi oldukça ilginç bir an yaşandığı ortaya çıkarken, Jesus'un penaltı taktiği de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 01-11-2022 11:00

Fenerbahçe'nin süper yıldızı ayrılıyor mu? Real Madrid'e gitmek istiyorum

Fenerbahçe'nin transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala kadrosuna kattığı eski Beşiktaşlı Michy Batshuayi, verdiği bir röportajda Fenerbahçe kariyerine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'yi ve İstanbul'u çok sevdiğini dile getiren Belçikalı golcünün hayalini açıkladığı kısım Sarı-Lacivertli taraftaralar arasında tartışma yarattı. İşte detaylar...

Spor 22-10-2022 16:30

Fenerbahçe'ye yan bakılmıyor! Jorge Jesus'un öğrencileri Ankaragücü deplasmanında da kazanmayı bildi

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, gözünü lige çevirmişti. Jorge Jesus ile birlikte büyük bir çıkış yaşayan sarı-lacivertliler, Ankaragücü deplasmanında da taraftarını mutlu eden bir futbol ortaya koydu. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Fenerbahçe sahadan 3-0 galip ayrıldı ve liderlik yarışını sürdürdü.

Spor 17-10-2022 22:01

Batshuayi bir şeyler deniyor! Fenerbahçe maçının henüz 2. dakikasında...

Fenerbahçe'de son dakikaların adamı maçın başında sahne aldı. Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Batshuayi, sarı-lacivertli kariyerine çok hızlı başladı. Ankaragücü maçında perdeyi 2. dakikada açan Belçikalı futbolcu, Fenerbahçe'nin bu sezon kaydettiği en erken golü attı. Michy Batshuayi ayrıca kaleyi bulan son 6 şutunda 5 gol attı.

Spor 17-10-2022 20:13

Beşiktaşlıların istemediği Batshuayi, Haaland ile yarışıyor! Fenerbahçe turnayı gözünden vurdu...

Fenerbahçe'nin bu sezonki sürpriz transferi Batshuayi, sarı-lacivertli kariyere golleriyle başladı. Oyuna sonradan girdiği maçlarda fileleri sarsmayı başaran Belçikalı yıldız taraftarın da kısa süre içinde gözüne girdi. Avrupa'yı sallayan Haaland ile yarışan Batshuayi'nin yakaladığı istatistik görenleri şaşkına çevirdi.

Spor 15-10-2022 08:05

Fenerbahçe'de Batshuayi, İngilizleri pişman ettirdi!

Transferin son gününde Chelsea ile anlaşılıp takıma katılan Batshuayi, İngilizleri şaşırttı. Sarı-lacivertlilerden önce Nottingham Forets'ın ilgilendiği Belçikalı oyuncu, tercihini sarı-lacivertli takımdan yana kullandı ve İngilizleri pişman etti. Fenerbahçe'de gösterdiği performansla parmak ısırtan Batshuayi, Nottingham Forets yetkililerini aceleci davranmadıkları için adeta kafasını taşlara vurdurttu.

Spor 25-09-2022 16:02

Batshuayi'den flaş itiraflar! Kandırıldım

Son dakika... Fenerbahçe'nin transferin son gününe girilirken kadroya katılan eski Beşiktaşlı golcü Michy Batshuayi, Hollanda basınına verdiği bir röportajda oldukça dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özellikle eski takımı Chelsea ve hocası Conte için flaş açıklamalarda bulunan Belçikalı yıldız, "Kandırıldım" dedi. İşte detaylar...

Spor 21-09-2022 22:14

Fenerbahçe'nin 5-0'lık galibiyetine rağmen tepki var! Batshuayi maçın son dakikalarında...

Fenerbahçe, Süper Lig'de sahasında Alanyaspor'u Diego Rossi, Gustavo Henrique, Miguel Crespo, Enner Valencia ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle 5-0 mağlup etti. Maçın 5-0 olduğu dakikalarda Batshuayi'yi oyuna alan Jorge Jesus, Belçikalı golcünün kaçırdığı gol sonrası şaştı kaldı.

Spor 18-09-2022 22:10

Aman ne yaptın Batshuayi! Maçın başında öyle bir gol kaçırdı ki...

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Gruplarda ikinci maçına çıkan sarı-lacivertliler, Rennes'in konuğu oldu. Maçın 7. dakikasında Batshuayi'nin kaçırdığı net pozisyon sosyal medyada gündem oldu.

Spor 15-09-2022 22:38

Ülke sıralaması değişti! Batshuayi sayesinde...

UEFA ülke puanı sıralamasında yerimiz değişti. Temsilcilerimizin dün geceyi 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle kapatmasının ardından UEFA ülke puanı sıralamasındaki yerimiz değişmiş oldu.

Spor 09-09-2022 09:19

Fenerbahçe'nin yeni transferi Batshuayi kimdir? Michy Batshuayi nereli ve kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Michy Batshuayi, Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçında Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü atmasının ardından gündem oldu. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında karşı karşıya geldiği Dinamo Kiev'i 2-1 yendi. Peki, Batshuayi kimdir? Michy Batshuayi nereli ve kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

Spor 09-09-2022 09:14

Batshuayi'nin gelişinden rahatsız, ayrılıyor! Menajerine talimat verdi Kulüp bul

Son dakika... Transferin en hareketli kulüplerinden olan Fenerbahçe yaptığı 12 takviyeyle kadrosunu güçlendirmiş durumda. Sarı-Lacivertliler özellikle golcü transferinde yoğun bir şekilde çalışırken, forvet eksiğini Beşiktaş'ın eski yıldızı Michy Batshuayi ile gidermişti. Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı kadrosuna katması Fenerbahçeli bazı taraftarlar tarafından eleştirilirken, forma şansı bulmakta zorlanan bazı isimleri de rahatsız etmiş durumda. İşte detaylar...

Spor 04-09-2022 11:46

Seneye Hull City'de Acun Ilıcalı'dan Batshuayi sözleri!

Son dakika... Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus ile şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Fenerbahçe'de 8 Eylül tarihinde sona erecek olan transfer tescil sezonu öncesi çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekip son olarak kadrosunu daha önce Beşiktaş'ta forma giymiş olan Michy Batshuayi transferi ile güçlendirirken, bu transfer kimi çevrelerce eleştirilmişti. Fenerbahçeli kimliği ile de bilinen Acun Ilıcalı Batshuayi transferine dair bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Spor 04-09-2022 09:58

Fenerbahçe, Batshuayi'nin maliyetini açıkladı! Chelsea'ye 3.5 milyon Euro ödenecek...

Fenerbahçe, Mich Batshuayi transferi için Chelsea ile anlaşamaya varıldığını açıkladı. Batshuayi'yi bonservisiyle kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Chelsea'ye 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı. Batshuayi'ye ise 3 milyon Euro yıllık ücret ödenecek. İmzayı attıktan sonra konuşan Batshuayi, "Çok heyecanlıyım. Çok mutluyum. Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum. Burada olmak beni fazlasıyla iyi hissettiriyor. Çok iyi karşılandım. Bu sene hedefimiz şampiyon olmak" dedi.

Spor 02-09-2022 23:06

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'de ilginç karşılama! Yalnızca bir taraftar gitti

Forvet arayışını Batshuayi transferiyle noktalayan sarı-lacivertlilerde taraftarlar ikiye bölündü. Bir bölümü Batshuayi transferini eleştirirken, bir bölümü de eleştiri yağmuruna tuttu. Golcü oyuncunun İstanbul'a geldiği anlarda yalnızca bir Fenerbahçeli taraftarının karşılaması dikkatlerden kaçmadı.

Spor 02-09-2022 16:22

Batshuayi gelmeden gündem oldu! Taraftarlar istemiyor...

Fenerbahçe'de ortalığı ayağa kaldıracak bir transfer ortaya atıldı. Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın görevi bırakmasında neden olduğu iddia edilen Batshuayi, şimdi de Fenerbahçe ile anlaştığı konuşuluyor. Kaçırdığı gollerle taraftara adeta saç baş yoldurtan Batshuayi, Fenerbahçe taraftarını şimdiden sinirlendirdi.

Spor 12-08-2022 11:24