Nottingham Haberleri

Ülkede infial yaratan olay! Yaşları 15 ila 16 arasında değişen dört çocuk tecavüz suçlamasıyla tutuklandı

İngiltere'nin Nottingham bölgesindeki bir oyun sahasında korkunç bir olay yaşandı. Yaşları 15 ile 16 arasında değişen dört erkek çocuk kimliği ve kişisel bilgileri açıklanmayan genç bir kıza tecavüz ettikleri şüphesiyle tutuklandı. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Trend 2024-05-30 09:42:58

Kan donduran olay! 12 yaşındaki iki çocuk 19 yaşındaki arkadaşlarını palayla bıçaklayarak öldürdü...

İngiltere'nin Nottingham bölgesinde yaşları 12 ila 19 olan üç çocuk arasında tartışma çıktı. 12 yaşındaki iki çocuk tartışma yaşadıkları 19 yaşındaki arkadaşlarını palayla bacaklarından, sırtından ve kafasından keserek öldürdü. Olaya ilişkin soruşturma devam ederken 12 yaşındaki iki arkadaş cinayet suçlamalarını kabul etmediklerini dile getirdi.

Trend 2024-05-11 14:35:50

Manchester City ne yapsa liderliğe oturamıyor!

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, deplasmanda Nottingham Forest'ı 2-0 yendi.

Spor 2024-04-28 20:58:34

Olanlar oldu! Premier Lig'in köklü kulübü Nottingham Forest'a 4 puan silme cezası

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Nottingham Forest, mali kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle 4 puan silme cezası aldı. İngiliz ekibinin karar itiraz etmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 2024-03-19 08:17:44

Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier imzayı attı! Yıldız oyuncunun forma numarası belli oldu...

Galatasaray'ın İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan kadrosuna kattığı Serge Aurier için imza töreni düzenlendi.

Spor 14-02-24 23:43

Son dakika| Beşiktaş, Joe Worrall'ın transferini açıkladı

Nottingham Forest, Joe Worrall'ın satın alma opsiyonuyla Beşiktaş'a sezon sonuna dek kiralandığını açıkladı.

Spor 05-02-24 20:56

Beşiktaş’ın yeni transferi Joe Worrall, Trabzonspor maçını tribünden takip etti

Beşiktaş’ın transferi konusunda İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest ile anlaşmaya vardığı 27 yaşındaki savunma oyuncusu Joe Worrall, Trabzonspor maçını tribünden takip etti.

Spor 04-02-24 20:45

Beşiktaş'ta beklenen stoper transferi mutlu sonla bitti! Nottingham Forest forması giyen İngiliz oyuncu Joe Worrall sezon sonuna kadar kiralandı

Beşiktaş, Joe Worrall transferi için Nottingham Forest ile anlaşma sağladı. İngiliz stoperi sezon sonuna kadar kiralayan siyah-beyazlılar, Nottingham Forrest kulübüne kiralama bedeli ödemeyecek.

Spor 04-02-24 18:06

Galatasaray yeni sağ bekini İngiltere'de buldu! Sarı-kırmızılılar Serge Aurier ile anlaşma sağladı

Galatasaray, Serge Aurier transferinde son aşamaya geldi. Sarı-kırmızılılar, Nottingham Forest ile anlaşmaya vardı ve bu transferi bitirdi. Sacha Boey'un ayrılığı sonrası sağ bek mevkisine kimin transfer edileceği büyük merak konusu olmuştu. Galatasaray yönetimi elini çabuk tutarak Serge Aurier ile anlaşma sağladı.

Spor 01-02-24 12:38

Premier Lig'den Çaykur Rizespor'a geldi! Resmi imzayı attı...

Trendyol Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'da sürpriz transferler devam ediyor. Arjantinli golcü Adolfo Gaich'i 1 yıllığına renklerine bağlayan Karadeniz ekibi, son olarak Premier Lig ekibi Nottingham Forest'ta forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Jonjo Shelvey'i kadrosuna kattı.

Spor 14-09-23 20:50

Fenerbahçe'de şaşırtan Batshuayi gelişmesi!

Fenerbahçe'de Dzeko'nun takıma katılmasıyla yıldız golcünün arkasında kalan Batshuayi takımdan ayrılmak istiyordu. Nottingham Forest ile görüşen Belçikalı oyuncu anlaşma sağlayamadı.

Spor 31-08-23 13:39

Evlerinin altından asırlık gizli mağara çıktı! “Gördüğümüzde gerçekten çok heyecanlandık”

Birleşik Krallık’ın Nottingham bölgesinde bir gurp öğrenci kendilerine teraslı bir ev kiraladı. Kiraladıkları evin altına doğru giden gizli bir bölme keşfeden öğrenciler asırlık mağarayı bulunca şaşkınlığını gizleyemedi. Sosyal medyadan evlerinin altında bulunan mağarayı gösteren öğrenciler, “Burada parti yapmak için çok sabırsızız. Gördüğümüzde gerçekten çok heyecanlandık” dedi.

Trend 05-08-23 08:25

Atalanta hocası kampa götürmemişti... Merih Demiral için transfer yarışı! Inter ve Nottingham Forest...

Yeni sezon öncesi gerçekleştirilen kampa götürülmeyen Merih Demiral için transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken, milli futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen takımlar Atalanta'nın kapısını çalmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Spor 04-08-23 13:45

Galatasaray'a Kerem Aktürkoğlu piyangosu! İngiliz ekibi gözünü kararttı, kesenin ağzını açtı, 450 milyon TL!

Süper Lig'de transfer dönemi hız kesmeden devam ederken, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla alkış toplayan Kerem Aktürkoğlu için İngiliz ekibi Nottingham Forrest'tan sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...

Spor 30-06-23 12:34

Şampiyonluk kutlamasına iç çamaşırsız geldi! Kevin de Bruyne'nin eşi Michele Lacroix geceye damga vurdu...

İngiltere Premier Lig'in 37'nci haftasında Arsenal'in deplasmanda Nottingham Forest'a 1-0 mağlup olmasının ardından şampiyonluğunu ilan etti. Takımın şampiyonluk yolundaki en büyük kozu olan Kevin de Bruyne'nin eşi Michele Lacroix, kutlamalara iç çamaşırı giymeden geldi ve geceye damga vurdu.

Spor 22-05-23 13:12

Maçı kaybettiler ve İngiltere'de şampiyon belli oldu! Manchester City ipi göğüsledi...

Premier Lig'de Arsenal, Nottingham Forest'a 1-0 kaybetti. Manchester City, Chelsea maçına çıkmadan şampiyonluğunu ilan etti.

Spor 20-05-23 21:33

Premier Lig'de Manchester City, Nottingham Forest deplasmanında liderliği kaybetti

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, deplasmanda Nottingham Forest ile 1-1 berabere kaldı, liderliği kaybetti.

Spor 18-02-23 22:55

Weghorst şov yaptı! Beşiktaş'tan ayrılmıştı, Manchester United'a kupada turu getirdi

İngiltere Lig Kupası'nda Manchester United, Nottingham Forest'ı 3-0 mağlup etti. Manchester United'a Beşiktaş'tan transfer olan Weghorst ise siftah yaparak takımıyla ilk golünü kaydetmiş oldu.

Spor 26-01-23 08:21

İngiltere’de içinde yolcuların bulunduğu otobüsten bir anda alevler yükseldi! Korku dolu anlar yaşandı

İngiltere’nin Nottingham şehrinde seyir halindeki bir halk otobüsü içinde yolcular varken bir anda yanmaya başladı. İtfaiye olayla ilgili henüz açıklama yapılmadı. Ancak görgü tanıkları otobüsün içinde çocuklarda dahil olmak üzere çok sayıda yolcunun olduğunu ve güvenli bir şekilde tahliye edildiğini söyledi.

Trend 09-12-22 14:25

Arsenal Nottingham Forest'ı 5-0 mağlup etti! Lider yerini korudu

İngiltere Premier Lig'de bu sezon muhteşem bir çıkış yakalayan Arsenal sahasında ağırladığı Nottingham Forest'ı 5-0 yendi ve liderlik koltuğunu korudu. İşte detaylar...

Spor 30-10-22 20:09

Son dakika: Dünya devleri sıraya girdi! Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu için 20 milyon euro'luk gelişme...

Son dakika haberleri: Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftada 13 puan toplayan, UEFA Avrupa Ligi'nde ise iki maçta 4 puan alan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun performansı dikkat çekiyor. A Milli Takım'da da boy gösteren ve farklı mevkilerde forma giyebilen genç futbolcu, Avrupa kulüplerini peşine taktı. Fenerbahçe Yönetimi, Fulham, Nottingham Forest, Brighton, Club Brugge ve Ajax'ın izlediği oyuncunun bonservisini belirledi.

Spor 30-09-22 11:25

Fenerbahçe'de Batshuayi, İngilizleri pişman ettirdi!

Transferin son gününde Chelsea ile anlaşılıp takıma katılan Batshuayi, İngilizleri şaşırttı. Sarı-lacivertlilerden önce Nottingham Forets'ın ilgilendiği Belçikalı oyuncu, tercihini sarı-lacivertli takımdan yana kullandı ve İngilizleri pişman etti. Fenerbahçe'de gösterdiği performansla parmak ısırtan Batshuayi, Nottingham Forets yetkililerini aceleci davranmadıkları için adeta kafasını taşlara vurdurttu.

Spor 25-09-22 16:02

Haaland çıldırdı, Premier Lig tarihine geçti! 38 dakikada...

Son dakika... İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yeni transferlerinden Erling Haaland durdurulamıyor. Norveçli süper yıldız 5. hafta karşılaşmasında oynanan Nottingham Forest karşılaşmasında 38 dakikada 3 gol atarak Premier Lig'deki çıktığı ilk 5 maçında 9 gol atıp tarihe geçti.

Spor 31-08-22 22:52

Milyonda bir görülüyor! Herkes soruyor: ''İkisi de senin mi?''

İngiltere, Nottingham'dan 29 yaşındaki Chantelle Broughton, Nisan ayında Nottingham Şehir Hastanesi'nde oğlu Ayon ve kızı Azirah'ı dünyaya getirdi. İkiz bebekler doğduğunda, herkes şaşkına döndü çünkü ikili tamamen farklı ten renkleriyle dünyaya geldi. Anneleri Chantelle, ikizlerin git gide birbirlerinden daha farklı bir görünüme sahip olduklarını ve oldukça nadir bu durum sebebiyle dışarıda büyük ilgi gördüklerini anlattı.

Trend 22-08-22 09:11

Nottingham Forest: 23 yıllık Premier Lig hasreti bitti

Nottingham Forest, 23 yıl aradan sonra Premier Lig'e çıkmayı başardı.

Haber 30-05-22 22:53

Attıkları gole sevinirken taraftardan yumruk yediler! Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü şok oldu

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün de formasını giydiği Leicester City, dün akşam şok bir mağlubiyet yaşadı. FA Cup maçında alt lig temsilcisi Nottingham Forest'e konuk olan Leicester karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrıldı. Bir Leicester City taraftarı peş peşe gelen gollerden sonra sahaya indi ve futbolculara saldırdı. O anlarda milli oyuncumuz Çağlar Söyüncü de sahadaydı.

Spor 07-02-22 08:11

Bu da oldu! Tabutla dans edip, mezarlıkta şarkı söylediler

İngiltere'nin Nottingham şehrinde bulunan bir mezarlıkta kaydedilen görüntüler 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Videonun ortaya çıkmasından sonra açığa alınan belediye çalışanları tabutla dans ederken, mezarlıkta şarkı söylerken ve şakalaşırken görülüyor.

Haber 30-06-21 08:32

Kamil Grosicki'nin transferini 21 saniye farkla kaçırdılar!

Championship takımı Nottingham Forest'ın Kamil Grosicki transferini tamamlayamama sebebi ortaya çıktı.

Spor 17-10-20 16:57

Yunanistan'da bahis şoku: Olympiakos küme düşürülebilir

Yunanistan'ın en önemli kulüplerinden Olympiakos, küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Kulübün sahibi Evangelos Marinakis'in de spor müsabakalarından ömür boyu men edilmesi gündemde. Evangelos Marinakis, aynı zamanda İngiltere kulüplerinden Nottingham Forest'ın da sahibi.

Spor 26-04-20 11:49

Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis, koronavirüse yakalandığını açıkladı

Yunanistan'ın Olympiakos ve İngiltere'nin Nottingham Forest takımlarının sahibi Evangelos Marinakis, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Spor 10-03-20 14:12

İngiltere'de devlet yardımları kesilen 57 yaşındaki işsiz açlıktan öldü

İngiltere'nin Nottingham kentinde, 57 yaşındaki Errol Graham'ın sosyal yardımları kesildikten sonra tek başına yaşadığı evinde açlıktan öldüğü açıklandı. Graham, cesedi bulunduğunda 28,5 kiloydu.

Haber 29-01-20 19:16

İngiltere'de erkeklerin cinayet davalarında 'sert seks' savunması kullanmaması için kampanya başladı

İngiltere'de çok sayıda erkeğin cinsel ilişki sırasında öldürdükleri kadınlar için 'sert seks' savunmasını kullanması, bir kampanya grubunun kurulmasına yol açtı. Nottingham Hukuk Fakültesi'nde sadomazoşizm hakkında ceza hukuku dersi veren Dr. Samantha Pegg ise önerilen kanun değişikliği ile uygulamada büyük bir değişiklik olmayacağı düşüncesinde.

Haber 26-01-20 12:51

Muhammed Salah, İngiliz halkına örnek oluyor

Nottingham Forest taraftarı Ben Bird: "Muhammed Salah, beni gerçekten çok etkiledi. İslam dininden hoşlanmıyordum ama Salah'ı tanıdıkça fikirlerim değişti. Artık kendimi bir Müslüman olarak tanımlıyorum"

Haber 04-10-19 17:07

Bartın Üniversitesi’nin uluslararası projesi kabul edildi

Bartın Üniversitesi yürütücülüğünde kabul edilen TÜBİTAK projesiyle, İngiltere’nin Aston Üniversitesi ve Nottingham Üniversitesi iş birliğinde düzenlenecek çalıştayda yabancı dil öğreniminde bilişsel ve duyusal faktörler konuşulacak.Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin “İngiliz Dili Öğretimi ve Öğreniminde 21.

Yurthaber 10-08-19 17:40

Ucuz ürünlerin kullanıldığı dudak dolgu malzemeleri bakın neye yol açıyor!

Şoke eden video, dudak dolgusunun ucuza mal edildiğinde nelere yol açtığını gösteriyor. İngiltere'nin Nottingham şehrinde yaşayan Jessica, sahte estetikçiye yaptırdığı dudak dolgusunun sızıntı yapması nedeniyle ne yapacağını bilemedi. Çaresizce videoyu Facebook'a yükleyen Jessica'ya, ünlü kozmetolog Tijion Esho yardım etti.

Kadin 10-08-19 09:20

Beşiktaş için Karim Ansarifard iddiası

Transfer dönemi için araştırmalarına başlayan Beşiktaş’ın, Nottingham Forest’ın golcüsü Karim Ansarifard’ı takip ettiği iddia edildi. İranlı futbolcu için Hamburg ve Glargow Rangers da devrede...

Spor 27-05-19 17:13

Beşiktaş’a İranlı golcü

Transfer dönemi için araştırmalarına başlayan Beşiktaş’ın, Nottingham Forest’ın golcüsü Karim Ansarifard’ı takip ettiği iddia edildi.

Haber 27-05-19 16:52

İngiltere'de mahkum gardiyanının boğazını kesti

İngiltere’nin Nottingham kentinde bir hapishanede bir mahkum, gardiyanın boğazını kesti.

Trend 15-04-19 04:09

(Düzeltme) İngilterede mahkum gardiyanının boğazını kesti

İngiltere’nin Nottingham kentinde bir hapishanede bir mahkum, gardiyanın boğazını kesti.İngiltere’nin Nottingham şehrinin hapishanesinde 23 yaşındaki bir gardiyan, bir mahkumun saldırısına uğradı.

Haber 14-04-19 23:51

İngilterede mahkum gardiyanı öldürdü

İngiltere’nin Nottingham kentinde bir hapishanede bir mahkum, gardiyanın boğazını kesti.İngiltere’nin Nottingham şehrinin hapishanesinde 23 yaşındaki bir gardiyan, bir mahkumun saldırısına uğradı.

Haber 14-04-19 23:32

Yapay zeka ölüm tarihinizi de hesaplayabilecek

Yakın bir zamanda, yapay zekaya sahip sistemlerin kendi arasında bile konuşmaya başladığı söylenmişti. Şimdi ise bu tartışmaları rafa kaldırabilecek bir gelişme yaşandı. Nottingham Üniversitesi’nde yapılan araştırmalarda; makinelerin, insanlara göre çok daha yüksek bir tahmin yürütme kapasitesine sahip olduğu ifade edildi.

Trend 01-04-19 10:48

İngiltere’de ilk kez bir üniversite, terapi köpeğini işe aldı

İngiltere’nin Nottingham şehrinde bulunan Nottingham Trent Üniversitesi bir terapi köpeğini işe aldı.İngiltere’nin Nottingham şehrinde bulunan Nottingham Trent Üniversitesi, öğrencilerin stresle mücadele etmesine yardımcı olmak için Jimmy Chipolata adlı sosis köpeği işe aldı.

Haber 28-02-19 10:27

Şeytanın aklına gelmez! Harry Potter kitabında bulundu

İngiltere'nin Nottingham şehrindeki bir hapishaneye mahkumların Harry Potter kitabı içinde uyuşturucu soktuğu ortaya çıktı.

Trend 15-02-19 10:00

60 yaşındaki model moda dünyasının sınırlarını zorluyor!

İngiltere'nin Nottingham şehrinde yaşayan yaşayan 60 yaşındaki model Nicola Griffin bir iç çamaşırı koleksiyonun yüzü oldu. Sevgililer Günü için objektiflerin karşısına geçen Nicole, ''sınırları zorluyorum kendime oldukça güven duyuyorum'' diye konuşuyor.

Kadin 07-02-19 13:44

Beşiktaş'ın eski ismi Alexander Milosevic İngiltere'ye gitti

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen savunma oyuncusu Alexander Milosevic, Nottingham Forest ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 02-02-19 09:10

Ev kirasından bıktılar, kamyonu ev yaptılar

İngiltere'nin Nottingham kentinde yaşayan Martin Hill ve Iona Stewart çifti, kış kayak sezonunda Fransız Alpleri'nde çalışması gerekince kendilerine yaşayabilecekleri ucuza mal olacak bir ev yapmak istedi. Bunun için toplamda 30 bin dolar yani 160 bin lira harcayan çift hayallerindeki eve kavuştu.

Haber 08-11-18 09:59

Ucuz ürünlerin kullanıldığı dudak dolgu malzemeleri bakın neye yol açıyor!

Şoke eden video, dudak dolgusunun ucuza mal edildiğinde nelere yol açtığını gösteriyor. İngiltere'nin Nottingham şehrinde yaşayan Jessica, sahte estetikçiye yaptırdığı dudak dolgusunun sızıntı yapması nedeniyle ne yapacağını bilemedi. Çaresizce videoyu Facebook'a yükleyen Jessica'ya, ünlü kozmetolog Tijion Esho yardım etti.

Kadin 25-07-18 16:04

Esnemek neden bulaşıcıdır?

Nottingham Üniversitesi'ndeki araştırmacılar, esnemenin bulaşıcı olmasının beynin motor fonksiyonlarını düzenleyen bölümüyle ilgili olduğu sonucuna vardı. Araştırma, Tourette sendromu, otizm ve epilepside yeni tedavi yollarının kapısını arayabilir.

Haber 01-09-17 12:34