Istanbulspor Galatasaray Maci Ertelendi Mi Haberleri

İstanbulspor'dan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek için olay açıklama! Hatırla Dursun abi

İstanbulspor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e yönelik olarak dikkat çeken ifadeler kullandı.

Spor 2024-04-30 19:34:11

SON DAKİKA: Süper Kupa'nın faturası kesildi! Galatasaray ve Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi...

Son dakika... Süper Kupa'da yaşanan olayların yankıları sürerken, Galatasaray karşısında sahadan çekilen Fenerbahçe, PFDK'ya sevk edildi. Sarı-Lacivertliler daha önce Trabzonspor karşısında sahadan çekilen İstanbulspor ile aynı maddeden sevk edildi. Öte yandan Galatasaray da 'çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-09 15:31:16

Son dakika: Başkanlığa devam edecek mi? Ali Koç Süper Kupa maçı öncesi duyurdu!

Son dakika... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesi yaptığı açıklamayla Fenerbahçe'deki başkanlık görevine devam edip etmeyeceğine dair gelen bir soruya yanıt verdi.

Spor 2024-04-07 20:34:59

Fenerbahçe Urfa'ya gidecek mi? İşte tarihi...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa maçında yarın karşı karşıya gelecek.

Spor 2024-04-06 11:37:33

Diğer Haber Etiketleri

da, devam edecek ekipleri galatasaray başkan iyet süper li Süper Lig son dakika galatasaray Dursun Özbek ak maçı maçın aday oynanacak Ali Koç fenerbahçe istifa süper kupa buruk beşiktaş beşiktaş, Semih Kılıçsoy Cenk Tosun Salih Uçan Feyyaz Uçar besikta bıraktı erden hedefi ligi sarı kart Gedson Fernandes verildi İstanbulspor VAR penaltı Adana Demirspor younes belhanda ele erçel Hande Erçel Mehmet Büyükekşi tff arabistan 10 bahçe maçı bahçe maçı saat kaçta fenerbahçe galatasara hakemi süper kupa finali galatasaray ve fenerbahçe maç, icardi oran atan fenerbahçe maçı hangi kanal PFDK fred son karar Trabzonspor transfer yapılan açıklama Derbi Sakatlık Edin Dzeko olimpiakos hull city Acun Ilıcalı Ahmet Çakar beyaz futbol yayınlanacak Exxen hakemlik son dü süper lig hakemler süper lig maçları ne zaman Luis Nani kulübün ankaragücü Faruk Koca sezon rangers Rıdvan Yılmaz portekizli tv8 5 köprü otoyol fsm fsm köprüsü 15 temmuz köprüsü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü karayolları genel müdürlüğü ulaştırma ve altyapı bakanlığı otoyol ücretleri otoyol geçiş ücretleri köprü geçiş exxen üyelik iptal exxen üyelik iptal etme galatasaray bay exxen abonelik exxen aylık ücret exxen üye olma Bayern München tv8 5 yayın akışı başakşehi beşiktaş maçını trabzonspor, galatasaray beşiktaş derbisi oldular transfer dönemi UEFA Mauro Icardi inter atatürk olimpiyat Rıdvan Dilmen At biler Okan Buruk

Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy, gözünü Galatasaray maçına dikti!

Beşiktaş’ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, İstanbulspor maçında attığı golle bu sezon Süper Lig’deki gol sayısını 9’a yükseltti. Semih Kılıçsoy, İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 25-02-24 22:18

Beşiktaş'tan Cenk Tosun ve Salih Uçan açıklaması! Galatasaray maçını işaret ettiler...

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın durumları konusunda son bilgiyi veren Feyyaz Uçar, Galatasaray mücadelesini işaret etti.

Spor 25-02-24 22:12

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muci yıldızlaştı! Galatasaray derbisi öncesi İstanbulspor maçından 3 puan...

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor ile karşılaştı. Fernando Santos'un tek hedefi Galatasaray derbisi öncesi sahadan 3 puanla ayrılmaktı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş; Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muci'nin golleriyle mücadeleyi 2-0 kazandı.

Spor 25-02-24 20:53

Beşiktaş'ta sarı kart gören Gedson Fernandes ve Bakhtiyor Zaynutdinov Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek

İstanbulspor-Beşiktaş maçında sarı kart gören Gedson Fernandes ve Bakhtiyor Zaynutdinov, Beşiktaş'ın Galatasaray'la oynayacağı maçta cezalı duruma düştü.

Spor 25-02-24 19:44

İstanbulspor maçı sonrası Galatasaray için sert sözler! Doğru dürüst pas yapamıyorlar

Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Galatasaray İstanbulspor'u 3-1 mağlup ederken, karşılaşmanın yankıları sürüyor. Mücadele sonrası spor yazarları karşılaşmaya dair değerlendirmelerde bulunurken, dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte o yazılar...

Spor 26-01-24 10:36

Galatasaray öldü öldü dirildi! Sarı-Kırmızılılar İstanbulspor karşısında Kerem'in ve Icardi'nin golleriyle geriden gelerek kazandı

Süper Lig'de heyecan 22. hafta mücadeleleri ile sürdü. Haftanın dikkat çeken karşılaşmasında Galatasaray sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın geriye düştüğü mücadelede kazanan 3-1'lik skorla Galatasaray oldu. İşte detaylar...

Spor 25-01-24 22:00

Galatasaray İstanbulspor maçını izleyenler ne olduğunu anlayamadı! VAR kontrolü sonrası İstanbulspor'un golü iptal edildi, Galatasaray'a penaltı verildi

Galatasaray'ın İstanbulspor'u konuk ettiği mücadelenin 38. dakikasında oldukça ilginç bir an yaşandı. İstanbulspor attığı golle skoru 2-0'a getirirken VAR kontrolü sonrası gol iptal edildi ve Galatasaray penaltı kazandı. İşte detaylar...

Spor 25-01-24 21:16

Belhanda'dan Galatasaray açıklaması geldi! Eski takımına geri mi dönüyor?

Dün akşam oynanan Galatasaray-Konyaspor maçını izlemek için stadyuma gelen Younes Belhanda, hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verdi. Geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor ile yollarını ayıran Belhanda'nın Galatasaray ya da Trabzonspor'a transfer olacağı konuşuluyordu.

Spor 08-01-24 09:47

Büyük skandal! Hande Erçel, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını paylaştı! Suudi marka anlaşmayı sonlandırdı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçı, Suudi yetkilerin Atatürk tişörtüne izin vermemesi sonrası ertelendi. Oyuncu Hande Erçel de sosyal medya hesabından tepki olarak Atatürk paylaşımı yaptı. Bunun üzerine Laverne markası Hande Erçel’in reklam anlaşmasına son verdi. Hande Erçel konuya dair henüz açıklama yapmadı.

Magazin 30-12-23 15:30

Mehmet Büyükekşi yalnızca tek bir soruyu yanıtladı! TFF Başkanı'ndan göndermeli cevap... Denk mi geldi, denk mi getirildi?

Suudi Arabistan'da yaşanan olay sonrası Galatasaray ve Fenerbahçe yurda dönerken, TFF ve beraberindeki gazeteciler de aynı uçakta Türkiye'ye döndü. Uçakta Mehmet Büyükekşi soruları yanıtsız bırakırken, yalnızca tek bir soruyu cevapladığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 30-12-23 14:19

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan iptal olan Süper Kupa maçı sonrası ilk açıklama!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçı, organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Fenerbahçe ve Galatasaray, iptal olan bu maç sonrası ortak bir bildiri yayımladı.

Spor 29-12-23 22:01

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI İPTAL! Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Maç ertelenecek mi? Kriz büyüyor!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak merak ediliyor. Süper Kupa finalinde, 2022-2023 sezonu şampiyonu sarı-kırmızılı takım ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu sarı lacivertli ekip ile kozlarını paylaşacaktı. Suudi Arabistan'ın Atatürk ve Türk bayrağına izin vermemesi nedeniyle maç iptal edildi. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? Maçın yeni tarihi ne?

Spor 29-12-23 21:56

Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar yakından takip ediliyor. Süper Kupa finali kapsamında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al -Awwal Stadium'da oynanacak olan maç, Suudi Arabistan'ın Türk bayrağı ve Atatürk ile ilgili çıkardığı sorunlar nedeniyle ertelendi. Galatasaray Fenerbahçe maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecekti. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Spor 29-12-23 21:49

Galatasaray'da sakatlanan Icardi, bu akşam Fenerbahçe maçında oynayabilecek mi? İşte kulüp doktorunun verdiği son karar...

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçı öncesi sarı-kırmızılılarda Icardi alarmı verildi. Ligde oynanan Fenerbahçe maçında sakatlık yaşayan ve antrenmanlara maskeyle çıkan Arjantinli golcünün bu mücadelede oynayıp oynamayacağı belli oldu.

Spor 29-12-23 12:57

Süper Kupa'da favori değişti! Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Oranları görenler şaşkına döndü

Ligin 18. haftasında Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde oynanan derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile Galatasaray gölsüz berabere kalmıştı. Bu kez Süper Kupa'da karşılaşacak olan ezeli rakipler son hazırlıklarını tamamlarken, favori değişti. İşte detaylar...

Spor 26-12-23 11:23

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Galatasaray Fenerbahçe süper kupa final maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçında hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Karşılaşma Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar...

Spor 25-12-23 15:21

PFDK sevkleri açıkladı! Fred, Galatasaray maçında oynayabilecek mi? İstanbulspor'un 3 puanı silindi...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli oyuncu Fred’e 3 maç, Mert Hakan Yandaş’a ise 2 maç ceza verdi. Kurul ayrıca, Trabzonspor maçında sahadan çekilen İstanbulspor’a ise 3-0 hükmen ve 3 puan silme cezasına çarptırdı.

Spor 23-12-23 23:24

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti?

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi sorusu futbolseverler tarafından sorgulanmaya başladı. İstanbulspor Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecekti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Bu gelişmenin ardından konuya dair detaylı bilgiler sorgulanmaya başladı. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti? İşte detaylar...

Spor 19-12-23 22:17

Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko derbiye yetişecek mi? Sarı lacivertlilerden resmi açıklama geldi...

Bu sene transfer olduğu Fenerbahçe'de taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Boşnak golcü Edin Dzeko, sakatlandı! Fenerbahçe, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Edin Dzeko'nun idman sonrası bir ağrı hissettiğini MR'a girdiğini MR sonucunda da başarılı oyuncunun sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edildiğini duyurdu. Dzeko Galatasaray derbisine yetişecek mi?

Spor 19-12-23 12:59

Ahmet Çakar canlı yayında Acun Ilıcalı'ya Avrupa'da karşılaşsalar Galatasaray'ı mı tutarsın, Hull City'yi mi? diye sordu, Ilıcalı'nın yanıtı tepki çekti!

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı katıldığı bir televizyon programında verdiği yanıt ile gündem oldu. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın Hull City Avrupa'da Galatasaray ile karşılaşsa kimi desteklersin sorusuna yanıt veren Ilıcalı, bu yanıtla tepki çekti. İşte detaylar...

Spor 19-12-23 11:29

Ahmet Çakar açtı ağzını yumdu gözünü! Mehmet Büyükekşi için olay yaratan iddia! ''Galatasaray yenerse mutlu, yenilirse keyifsiz oluyor''

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında eleştiriler devam ediyor. Ahmet Çakar dün akşam yayınlanan programda ilginç ifadeler ortaya atarak sosyal medyada gündeme oturdu. Mehmet Büyükekşi'ye olay yaratan ifadeler kullanan Çakar, "Benim futbolumu bu herif mi yönetecek? Sen 55 defa kiminle görüştün onu açıkla önce" dedi.

Spor 18-12-23 09:17

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI ERTELENDİ Mİ? Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Statta bunlar yasak!

Kopenhag Galatasaray maçı canlı yayını sporseverler tarafından yakından takip edilecek. "Kopenhag Galatasaray maçı ertelendi mi?" sorusunun yanıtını merak eden birçok internet kullanıcısı, arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Teknik Direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı-kırmızılı temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşma 42 bin 305 seyirci kapasiteli Parken Stadı'nda oynanacak. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı ertelendi mi? İşte detaylar...

Spor 13-12-23 00:08

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Kopenhag Galatasaray maçı kaç kaç, ŞİFRESİZ mi? İlk 11'ler

Kopenhag Galatasaray maçı canlı olarak takip edilebilecek. Teknik direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı kırmızılı temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'nde tur peşinde. Maç, 42.305 seyirci kapasiteli Parken Stadyumu'nda oynanacak. Kopenhag Galatasaray maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı kaç kaç, hangi kanalda, şifresiz mi?

Spor 13-12-23 00:07

Exxen çöktü mü, neden açılmıyor? 12 Aralık Exxen Kopenhag Galatasaray maçı TV8,5'ta mı, ne zaman düzelir?

Exxen çöktü mü, sorusu gündemde yer aldı. Dijital içerik platformu Exxen'in 12 Aralık 2023 Salı akşamı Kopenhag - Galatasaray maçını izlemek kişiler tarafından açılmadığı fark edildi. Yaşanan bu durumun ardından Exxen'in ne zaman düzeleceğine dair araştırmalar hız kazandı. Peki, Exxen çöktü mü, neden açılmıyor? 12 Aralık Exxen giriş sorunu düzeldi mi, ne zaman düzelecek?

Haber 12-12-23 23:24

MAÇLAR ERTELENDİ Mİ? Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası maçlar iptal mi, Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? Hakemlerden ortak açıklama!

Ankaragücü Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. Eryaman Stadyumu'nda oynanan maç, 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Son düdüğün ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. Bu olay sonrası TFF'den açıklama geldi. Peki, tüm maçlar ertelendi mi, iptal mi? Süper Lig maçları ne zaman oynanacak, hangi tarihlerde? İşte detaylar...

Spor 12-12-23 10:14

Luis Nani'nin Galatasaray maçı sonrasında Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi? sorusuna verdiği cevap gündem oldu!

Galatasaray ile Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında kozlarını paylaştı. Rams Park'ta oynanan müsabaka, sarı - kırmızılıların 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Konuk ekip Adana Demirspor'da karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Luis Nani, maç sonunda kendisine sorulan "Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi?" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 23:05

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Galatasaray'ın kongre üyesi mi? Resmi açıklama geldi: Üzülerek takip ediyoruz

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün başkanı Faruk Koca'nın Galatasaray Kulübü'nde kongre üyeliğinin bulunduğu öne sürülmüştü. Sarı - lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Hüseyin Aytekin, bu iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Spor 22-11-23 16:47

Rıdvan Yılmaz yeniden Türkiye'ye mi dönüyor? Galatasaray ve Beşiktaş devreye girdi

Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer önceliklerinden biri eski Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz olmuştu. Sarı-kırmızılıların yakından ilgilendiği genç oyuncu ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Spor 15-11-23 09:41

BAYERN MÜNİH GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR LİSTESİ! Bayern Münih Galatasaray maçı şifresiz TV8,5'ta mı, EXXEN'de mi?

Bayern Münih Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar merak edildi. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Almanya temsilcisine konuk olacak olan Okan Buruk'un öğrencileri sahadan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor. Temsilcimiz kendi evinde oynadığı ilk maçtan 3-1 yenilgiyle dönmüştü. Bayern Münih Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar listesi arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Bayern Münih Galatasaray maçı şifresiz TV8,5'ta mı, EXXEN'de mi yayınlanacak?

Spor 08-11-23 14:07

Köprü ve otoyol geçiş ertelendi mi? 15 Temmuz ve FSM köprü geçiş ödemeleri iade mi edilecek?

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam gelmişti. Konuya dair yeni bir gelişme yaşandı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki, Köprü ve otoyol geçiş ertelendi mi? 15 Temmuz ve FSM köprü geçiş ödemeleri iade mi edilecek? İşte detaylar...

Finans 25-10-23 15:06

Köprü ve otoyol zammı ertelendi mi, ne zamana ertelendi? Zamlı alınan geçiş ücretleri ne olacak, iade edilecek mi?

Köprü ve otoyol zammı hakkında araştırmalar hız kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda otoyol ve köprü fiyatlarına zam geldiği açıklanmıştı. Az önce ise yapılan zamların ertelendiği açıklandı. Bu kapsamda Köprü ve otoyol zammı ertelendi mi, ne zamana ertelendi? Zamlı alınan geçiş ücretleri ne olacak, iade edilecek mi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte konuya dair tüm merak edilenler..

Finans 25-10-23 14:56

KÖPRÜ VE OTOYOL ZAMMI ERTELENDİ Mİ? Köprü ve otoyol ücretleri ne kadar, kaç TL? Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçiş...

Köprü ve otoyol geçiş ücretleri 25 Eylül 2023 Çarşamba günü en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz gün Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, otoyol ve köprü ücretlerinin 25 Ekim 2023 Çarşamba günü itibarıyla değiştiği ifade edilmişti. Konuya ilişkin bir açıklama da İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Peki, Köprü ve otoyol geçiş zammı ertelendi mi? Köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar?

Finans 25-10-23 14:52

Exxen çöktü mü, neden açılmıyor? 24 Ekim Exxen Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'ta mı, ne zaman düzelecek?

Exxen çöktü mü, sorusu gündemde yer aldı. Dijital içerik platformu Exxen'in 24 Ekim 2023 Salı akşamı Galatasaray - Bayren Münih maçını izlemek kişiler tarafından açılmadığı fark edildi. Yaşanan bu durumun ardından Exxen'in ne zaman düzeleceğine dair araştırmalar hız kazandı. Peki, Exxen çöktü mü, neden açılmıyor? 24 Ekim Exxen giriş sorunu düzeldi mi, ne zaman düzelecek?

Haber 24-10-23 20:26

EXXEN üyelik iptali ve hesap silme nasıl yapılır? EXXEN 10 gün sonra iptal edilir mi? EXXEN'de tek maç satın alma var mı?

EXXEN üyelik iptaline dair araştırmalar yoğunlaştı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının üçüncü haftası başlıyor. Galatasaray, Almanya ekibi Bayern Münih'i bu akşam sahasında ağırlayacak. Nefeslerin tutulacağı karşılaşma EXXEN üzerinden canlı olarak yayınlanacak. EXXEN, yeni üye olacak kullancılara '10 gün ücretsiz izle' kampanyası başlattı. Bu kapsamda EXXEN üyelik iptali ve hesap silme nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte tüm detaylar...

Haber 24-10-23 19:38

Galatasaray Bayern Münih maçı ücretsiz mi, canlı nasıl izlenir? Ücretsiz EXXEN üyeliği nasıl yapılır?

Ücretsiz EXXEN üyeliği hakkında araştırmalar hız kazandı. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında bu akşam Almanya temsilcisi Bayern Münih'i sahasında konuk edecek. Karşılaşma Exxen'den canlı olarak izlenebilecek. Exxen, Galatasaray Bayern Münih maçı ve diğer Avrupa Kupası mücadeleleri için sevindiren haberi duyurdu. Exxen'e yeni üye olan kullanıcılar, 10 gün boyunca karşılaşmaları ücretsiz izleyebilecek. Peki, Galatasaray Bayern Münih maçı bedava nasıl izlenir?

Spor 24-10-23 19:38

Galatasaray Bayern Münih maçı şifresiz mi, nereden izlenir? Galatasaray Bayern Münih maçı TV8,5'ta mı, EXXEN'de mi? 24 Ekim 2023 TV8,5 yayın akışı

Galatasaray Bayern Münih maçı canlı olarak izlenebilecek. Bilindiği üzere Okan Buruk'un öğrencileri grupta oynadığı ilk maçta Kopenhag karşısında sahadan eşitlikle ayrılmış, deplasmanda ise Manchester United’ı yenmişti. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ülkemizi temsil eden sarı kırmızılılar, grubundaki 3. karşılaşmasında Alman ekibini yenip Rams Park'tan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşmayı izlemek isteyenler ise Galatasaray Bayern Münih maçı şifresiz mi? merak ediyor...

Spor 24-10-23 19:37

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇ SONUCU! Galatasaray Beşiktaş derbisi saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Beşiktaş derbisi geride kaldı. Tüm futbol takipçileri bu akşam oynanan Galatasaray Beşiktaş maçını bekliyordu. Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'ı ağırladı. Sarı kırmızılı takım, sahasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı yenmek için mücadele etti. Peki, Galatasaray Beşiktaş derbisi saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş-Galatasaray maçı şifresiz mi? İşte derbiye dair tüm merak edilenler..

Spor 21-10-23 22:22

Burak Yılmaz, Galatasaray derbisinden önce açıkladı! Salih Uçan ve Gedson Fernandes forma giyecek mi?

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürdü. Sabah saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, görevinin ve sorumluluklarının farkında olduğunu belirterek, yapılacak son taktik antrenmanlarla derbiye yüzde yüz hazır duruma geleceklerini dile getirdi.

Spor 13-10-23 13:25

Mauro Icardi, Inter'e geri mi dönüyor? İtalyan basını flaş gelişmeyi duyurdu...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nun ikinci haftasında Manchester United deplasmanına çıkan Galatasaray, iki kez geriye düştüğü maçta rakibini 3-2 mağlup etmişti. İngiltere'den tarihi bir zaferle dönen sarı - kırmızılılarda Mauro Icardi'nin performansı da öne çıkanlar arasındaydı. Karşılaşmada penaltı kaçırmasına rağmen gol atmayı başaran Arjantinli yıldız için İtalyan basınından flaş bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 07-10-23 14:22

Exxen çöktü mü, neden açılmıyor? 3 Ekim Exxen giriş sorunu düzeldi mi, ne zaman düzelecek?

Exxen çöktü mü, sorusu gündemde yer aldı. Dijital içerik platformu Exxen'in 3 Ekim 2023 Salı akşamı Manchester United – Galatasaray maçını izlemek kişiler tarafından açılmadığı fark edildi. Yaşanan bu durumun ardından Exxen'in ne zaman düzeleceğine dair araştırmalar hız kazandı. Peki, Exxen çöktü mü, neden açılmıyor? 3 Ekim Exxen giriş sorunu düzeldi mi, ne zaman düzelecek?

Haber 03-10-23 22:15

İstanbulspor - Galatasaray maçındaki o görüntü büyük tepki çekmişti! TFF açıkladı: Sözleşme feshedildi!

İstanbulspor ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında kozlarını paylaşmıştı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan müsabaka, sarı - kırmızılıların 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Saha zemini ise sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımını yapan firmanın sözleşmesinin 28 Eylül Perşembe günü itibarıyla feshedileceğini duyurdu.

Spor 27-09-23 20:15

Rıdvan Dilmen'den olay yaratacak iddia! Süper Lig'in formatı değişiyor mu?

Süper Lig'de oynanan İstanbulspor-Galatasaray maçından sonra açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, "Bu ligin play-off, play-out oynatmaktan başka çaresi yok." dedi. Dört büyük takımla diğer kulüpler arasındaki makasın çok açıldığını ifade eden Dilmen, önümüzdeki sezonlarda bu sisteme geçilebileceğini iddia etti.

Spor 27-09-23 07:31

İstanbulspor teknik sorumlusu Olcay Demir'den maç sonu açıklama: Tenhada özür olmaz!

Fatih Tekke'nin ayrılığının ardından bugün oynanan Galatasaray mücadelesinde takımın başında çıkan Olcay Demir, karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-09-23 23:21

İSTANBULSPOR GALATASARAY MAÇI SONUCU! Süper Lig İstanbulspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti?

İstanbulspor Galatasaray maçı canlı olarak ekrana geldi. Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçı bugün Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynandı. Sporseverler İstanbulspor Galatasaray maçı sonucu internette araştırmaya başladı. Peki, İstanbulspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti?

Spor 26-09-23 22:43

SON DAKİKA: İstanbulspor-Galatasaray maçında inanılmaz an! Böyle penaltı görülmedi Tüm dünyada haber olur

Süper Lig'in 3. hafta erteleme mücadelesinde oynanan İstanbulspor-Galatasaray mücadelesinde Sarı-Kırmızılı ekip penaltı kazanırken, sahalarda nadir görülen bir organizasyona imza attı. İşte detaylar...

Spor 26-09-23 20:40