Kismetse Olur Bitti Mi Haberleri

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkı bitti mi? O sözlerden sonra dikkat çeken hamle

Komedyen Cem Yılmaz, kısa bir süre önce yeni bir aşka yelken açtığı Necla Karahalil ile görüntülenmişti. Aşk dolu mesajlar kısa sürdü ve iddialar gündeme gelmeye başladı. İddialara göre Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkı bitti.

Magazin 2024-05-09 12:07:29

Emekli zammında hesapları değiştirecek ayrıntı! Net zam oranını verdi, en düşük emekli maaşı için bu rakam ilk kez ortaya çıktı!

Emekli ve memur gözünü temmuz ayına dikti. Zam için mayıs ve haziran enflasyonu bekleniyor. Haziranda enflasyonun açıklanmasıyla emekli, memur ve memur emeklilerinin yılın ikinci yarısında alacağı zam oranı belli olacak. Zam oranı tahmini ne, emekli zammında refah payı gelecek mi, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte ayrıntılar...

Finans 2024-05-09 07:46:58

Bahar dizisi bitti mi? Demet Evgar açıkladı: Bunun hastalığı var...

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolde olduğunu ve reyting rekorları kıran Bahar dizisi son bölüm yayınlanmayacak. İddialardan sonra yapımdan ve Demet Evgar'dan açıklama geldi.

Magazin 2024-05-07 14:56:33

Araştırma tamamlandı: Aşırı öfke kalp krizine neden olur mu? Şaşırtıcı sonuçlar!

Bilim insanları kalp krizine neden olan faktörleri araştıran önemli bir çalışmaya imza attı. 280 kişinin bir teste tabii tutulduğu çalışmada katılımcılar 4 gruba ayrılarak kendilerine öfkelenecekleri, endişelenecekleri, üzülecekleri ve normal hissedecekleri duygular yaşatıldı. Ortaya çıkan sonuç bilim dünyasında heyecanla karşılanırken, aşırı öfke kalp krizini tetikler mi sorusuna da önemli bir cevap vermiş oldu.

Haber 2024-05-02 10:54:35

Sepsis nedir, neden olur? Sepsis geçer mi? Sepsis belirtileri ve tedavisi

Sepsis bir tür enfeksiyon olarak bilinse de gerçekte sepsis çok daha karmaşık ve tehlikeli bir durumdur. Sepsis vücudun enfeksiyona aşırı tepki vermesi sonucu ortaya çıkan yaşamı tehdit eden bir durumdur. Peki, sepsis nedir ve nasıl tedavi edilir?

Haber 29-04-24 19:31

Herkesten nasıl yazılır? Herkesten mi herkesden mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe ögeleri kurallara uygun bir şekilde yazmak ve ifade etmek oldukça önemlidir. İnsanlar, kendilerini ifade edebilmek için sözcükleri kullanırlar. Cümleleri oluşturan sözcüklerin yanlış yazılması, anlamı bozuk cümlelerin oluşmasına sebep olur. Anlam bozulmaları yaşamamak için sözcüklerin doğru yazılışlarını bilmek gerekir. Yazımında sıklıkla hata yapılan kelimelerden biri herkesten sözcüğüdür. Peki, herkesten nasıl yazılır?

Egitim 27-04-24 16:42

Epilepsi nedir, neden olur? Epilepsi hastalığı geçer mi?

Epilepsi sosyal yaşamı etkileyebilecek bir dizi zorlukla ilişkilidir. Nöbetler iş performansını etkileyebilir, araç kullanmayı zorlaştırabilir ve kişinin günlük aktivitelerini kısıtlayabilir. Bu nedenle epilepsi hastaları için destek ve anlayış oldukça önemlidir. Peki, epilepsi nedir ve neden olur?

Haber 27-04-24 10:21

İdrar yolu enfeksiyonuna ne iyi gelir? İdrar yolu enfeksiyonu neden olur, belirtileri nelerdir? Kekik idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelir mi?

İdrar yolu enfeksiyonu yaygın bir sağlık sorunudur ve genellikle bakteriyel kaynaklıdır. İdrar yolu enfeksiyonu, idrar yollarını etkileyen bir enfeksiyon olduğundan, mesane, böbrekler, üretra ve üreterleri içerebilir. Hem kadınları hem de erkekleri etkileyebilir.

Haber 24-04-24 10:39

Denetimli serbestlikte kaç günde bir imza atılır? Denetimli serbestlikte imzaya gidilmezse ne olur? Denetimli serbestlikte başka şehirde imza atılabilir mi?

Denetimli serbestlik, belirli suçlardan hükümlü olan kişilerin, toplumda denetim ve gözetim altında cezalarını infaz etmelerini sağlayan bir ceza infaz yöntemidir. Bu yöntem, hükümlülerin yeniden topluma kazandırılmasını ve suç tekrarını önlemeyi amaçlamaktadır. Denetimli serbestlikten yararlanabilmek için yasalarda belirtilen bazı şartların sağlanması gerekir. Peki, Denetimli serbestlikte kaç günde bir imza atılır? Denetimli serbestlikte imzaya gidilmezse ne olur?

Haber 22-04-24 23:46

Mide yanmasına ne iyi gelir? Mide yanması neden olur, nasıl geçer? Süt mide yanmasına iyi gelir mi?

Mide yanması birçok insanın günlük yaşamında sıkça karşılaştığı rahatsız edici bir durumdur. Genellikle göğüs bölgesinde yanma, acıma veya sıcaklık hissi olarak tanımlanır. Mide yanması reflü hastalığı veya sadece reflü olarak da adlandırılan bir durumun bir belirtisi olabilir. Peki, mide yanması neden olur?

Haber 22-04-24 12:26

%0 Faizli 25.000 TL ile Acil Nakit İhtiyaçlarınıza Faizsiz Çözüm!

Bankadan Şok Teklif! Faizsiz 25.000 TL mi olur demeyin, %0 faizli 6 taksitli 25.000 TL Nakit Avans  Fırsatı Mevcut!

Finans 18-04-24 10:15

SON DAKİKA: Savaş olursa altın, dolar, borsa ne olur? Hepsinin cevabı belli oldu, İslam Memiş iki senaryoyu birden anlattı: Altın fiyatı tahmini bir kez daha değişti

Son dakika: Tatilin ardından piyasalar yeni haftaya ‘merhaba’ diyor. Altın fiyatları, dolar ve borsa ise Orta Doğu’da yaşanan gerginlikleri takip edecek. Peki savaş çıkarsa altın fiyatları ne olur? Dolar/TL düşer mi yükselir mi? Borsa İstanbul’da kritik seviyeler neler? Yatırımcılar bu sorulara yanıt ararken tahminler ve senaryolar belli oldu. Goldman Sachs ons altın tahminini 400 dolar birden yükseltti. İslam Memiş ise iki senaryoda altın, dolar, borsa, Bitcoin ve gümüş tahminini açıkladı.

Finans 15-04-24 07:45

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 08:39

Altın fiyatları için tüm dünya saat 15.30’u bekliyor! ABD enflasyonu planı bozabilir: İslam Memiş, ‘ihlal edildi’ diyerek anlattı, gram altın tahminini açıkladı

Altın fiyatları bayram sonrasında ne olur? Sadece Türkiye değil tüm dünya için en kritik ipucu bugün ABD’den gelecek. Önce Mart ayı ABD enflasyon verileri açıklanacak, ardından ABD Merkez Bankası Fed toplantı tutanakları… Peki altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? ABD'li yatırım bankası Bank of America 12 ay sonrasında ons altın için 3000 dolar tahmini yaptı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise saat 15.30 sonrasına dikkat çekerek gram altın fiyatlarında tahminini açıkladı.

Finans 10-04-24 07:52

3 aylık enflasyon farkı sonrası emekli maaşında hesaplar değişti! Uzman isim 'kök maaş' formülünü paylaştı: 'Büyük devrim olur'

Milyonlarca emeklinin beklediği veriyi TÜİK 3 Nisan'da açıkladı. Mart ayı enflasyonuyla birlikte de emekli maaşlarına yansıyacak 3 aylık enflasyon farkında oran belli oldu. Emeklinin temmuz hesabı değişti. Emeklilere refah payı gelir mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olur?

Finans 07-04-24 13:48

Altın fiyatlarında beklenen oldu! Powell konuştu altın rekor kırdı… Gram altın fiyatı için tahminler ortaya çıktı

Fed Başkanı Powell dün yaptığı açıklamasında faiz indirimi için bekleyecek zamanın olduğunu vurguladı. Açıklamaların ardından ons altın fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Yurt içinde ise gram altın fiyatları yatay seviyelerdeki hareketini sürdürüyor. Peki gram altın fiyatları ne olur, düşecek mi yükselecek mi? Uzman isim altının gram fiyatı için tahminini paylaştı, bu yıl göreceği rakamı açıkladı. İşte Kapalıçarşı’da güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 04-04-24 07:32

Canlı Beykoz ve Fatih seçim sonuçları! Artık son saatler, heyecan dorukta: Beykoz ve Fatih seçim sonuçlarını kim kazandı?

İstanbullular için beklenen gün geldi çattı. Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz ve Fatih'te sonuçları da yakından takip ediliyor. Beykoz ve Fatih'te hangi adaylar seçimi kazandı? Mevcut adaylar mı yarışı önde bitirdi yoksa yeni isimler mi seçimden galip ayrıldı? İşte Beykoz ve Fatih seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 16:23

Sancaktepe seçim sonuçları CANLI! Sancaktepe'de seçim heyecanı sürüyor, AK Parti mi kazandı CHP mi?

Sancaktepe seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Sancaktepe'de mevcut belediye başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti'den aday olurken CHP'nin adayı ise Alper Yeğin oldu. İYİ Parti'de ise Cemal Doğan aday oldu. Sancaktepe seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 16:08

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da AK Parti'nin adayı Murat Aydın mı yoksa CHP'nin adayı Alaattin Köseler mi önde?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 30-03-24 22:31

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a döner mi? Mehmet Demirkol'a para itirafı

Yıllardır devam etmesiyle dizi tarihine adını yazan Arka Sokaklar'dan ayrılmasıyla sevenlerini üzen Şevket Çoruh ayrılık kararının sebebini açıkladı. "Borçlarım bitti" itirafı da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-03-24 11:10

Pemfigus hastalığı nedir, neden olur? Pemfigus hastalığı belirtileri ve tedavisi

Pemfigus, cilt ve mukozalarda kabarcıklara neden olan nadir bir otoimmün hastalıktır. Bu hastalık, vücudun bağışıklık sisteminin kendi sağlıklı hücrelerini yanlışlıkla hedef alması sonucunda ortaya çıkar. Pemfigus hastalığı, özellikle Orta Doğu, Akdeniz ve Hint alt kıtası gibi belirli bölgelerde daha yaygın olarak görülür, ancak dünya genelinde herkesi etkileyebilir. Peki, Pemfigus hastalığı geçer mi?

Haber 21-03-24 15:16

Yalova'daki deprem sonrası Övgün Ahmet Ercan uyardı: 5, 5.5 ve 6 büyüklüğünde depremlere hazır olun dedi, İstanbul için ise 2045 yılını işaret etti

Yalova açıklarında bu sabah saatlerinde meydana gelen deprem endişe yarattı. İstanbul'da da hissedilen depremin ardından akıllara "İstanbul depremini tetikler mi, etkisi ne olur? Büyük deprem yaklaşıyor mu?" soruları geldi. Konuyla ilgili Mynet'e özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan hem rahatlattı hem de uyardı. Prof. Dr. Ercan, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili de tarih verdi.

Haber 20-03-24 11:19

Kestane balının faydaları nelerdir? Kestane balı balgam söker mi, yatarken kestane balı yenirse ne olur?

Günümüzde çok sayıda farklı içeriğe sahip bal bulunur. Kestane balı da bu bal türlerinden biri olarak karşımıza çıkar. Kestane ağaçlarında bulunan çiçek özleri arılar tarafından toplanır. Bu toplanan çiçek özlerinden de kestane balı elde edilir. Bu balın özellikle geleneksel tıp alanında kullanımı epey bir yaygındır. İçeriğinde bulunan bileşenlerinden dolayı sağlık için oldukça yararlıdır. Peki kestane balının faydaları nelerdir, balgam söker mi ve yatarken kestane balı yenirse ne olur?

Haber 12-03-24 18:14

Haskoloğlu'nun bakanlığa ait olduğu belirtiliyor diye yaptığı paylaşım yalanlandı: Böyle habercilik mi olur?

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu sosyal medyadan bir vatandaştan gelen araba fotoğrafını paylaşarak "Gençlik, Spor Bakanlığı resmi görevli aracı olduğunu belirtiyor. Bir de kaldırıma ve engellilerin yürüyüş çizgisine park etmiş" dedi ve 'tasarruf' eleştirisinde bulundu. Haskoloğlu'nun paylaştığı fotoğraftaki aracın bakanlığa ait olduğu iddiası Gençlik ve Spor Bakanlığı Sosyal İlişkiler ve İletişim Dairesi Başkanı Kerim Çomoğlu tarafından kısa sürede yalanlandı.

Haber 11-03-24 14:03

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş dizi yapımcılarına sert çıktı! 'Bir dizide herkes mi entrikacı olur?'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş son dönemdeki popüler dizilerin yapımcılarını eleştirdi. Göktaş; 'reyting uğruna toplumsal değerleri çiğnemeyelim' çağrısı yaptı ve "Bir dizide herkes mi kötü veya entrikacı olur" dedi.

Magazin 01-03-24 10:37
ele

Bakakalmak nasıl yazılır? Bakakalmak ayrı mı bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bakakalmak kelimesi yapısı gereği iki ayrı ögeden oluşurken bunlardan biri bakmak, bir diğeri ise kalmak fiilleridir. Bu iki ayrı fiil a sesiyle bağlandığı zaman ortaya bakakalmak kelimesi çıkmıştır. Söz edilen bu ifade de birleşik fiiller kategorisine dahil olur. Dolayısıyla TDK tarafından doğru olduğu belirtilen bakakalmak yazılışı, sunulan bu bilgiler çerçevesinde ortaya konulmalıdır. Peki, bakakalmak ayrı mı bitişik mi yazılır?

Egitim 21-02-24 06:11

Çiftçi nasıl yazılır? Çiftçi mi çifçi mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizdeki sözcükleri doğru yazmak ve ifade etmek son derece önemli bir konudur. Bireyler, kendini her konuda ifade edebilmek için kelimelere ihtiyaç duyar. Cümleleri anlamlı kılan kelimelerin hatalı yazılması ise anlamı net olmayan cümlelerin oluşmasına neden olur. Anlam bozulmalarını engelleyebilmek için kelimelerin doğru yazılışı hakkında bilgi edinmek gerekir. Yazımında çok fazla hata yapılan sözcüklerden biri çiftçi sözcüğüdür. Peki, çiftçi nasıl yazılır?

Egitim 16-02-24 02:24

Survivor Nihat Altınkaya'nın sakatlığı gündemde! Acun Ilıcalı Çok üzüldüm diyerek açıkladı! Nihat diskalifiye mi oluyor?

Survivor All Star 2024 yarışması kadrosuna dahil olan Nihat Altınkaya yarışmaya dahil olur olmaz sakatlandı. Survivor Nihat sakatlandı mı, Survivor'dan ayrılacak mı, diskalifiye mi oluyor? soruları merak edilirken Acun Ilıcalı'dan üzen haber geldi.

Magazin 04-02-24 11:56

Stil nasıl yazılır? Stil mi sitil mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizdeki sözcükleri doğru yazmak ve telaffuz etmek oldukça önemli bir konudur. İnsanlar, kendilerini her konuda anlaşılır bir şekilde ifade edebilmek için sözcükleri kullanırlar. Cümleleri meydana getiren sözcüklerin hatalı yazılması, anlamı bozuk cümlelerin oluşmasına neden olur. Bundan dolayı sözcüklerin doğru yazımıyla ilgili bilgi edinmek gerekir. Yazımında sıklıkla hata yapılan sözcüklerden biri de stil sözcüğüdür. Peki, stil nasıl yazılır?

Egitim 28-01-24 17:09

Zamlı maaşlar yatmadan yeni zam mı geliyor? Seçimleri hatırlattı, tarih verdi! 'İktidarın masasındaki ek zam planı' iddiası: Asgari ücret, memur ve emekli maaşı...

Zamlı maaşlar birçok vatandaşın hesabına henüz daha yatmadan yeni zam iddiası konuşulmaya başlandı. Emeklilere yapılan son ek zamla birlikte diğer maaşlara da ek zam olup olmayacağı merak edilirken; yerel seçim öncesi için yeni zam iddiası gündeme geldi. "Seçim zammı olur mu? Yeni zam gelir mi? Maaşlara bir daha mı zam gelecek?" sorularına yanıt aranırken, iktidarın masasında yeni zam dosyasının olduğu iddia edildi. Ekonomist Evren Devrim Zelyut ise yeni maaş zammı için tarih verdi.

Finans 25-01-24 07:24

Lens solüsyonu her gün değiştirilmeli mi? Lens solüsyonu günlük değiştirilmezse ne olur?

Göz problemleri arasında en sık karşılaşılan sorunlar yakın veya uzağı görememe durumudur. Uzağı görememe sorunu miyop olarak isimlendirilirken, yakını görememe sorunu ise hipermetrop olarak bilinir. Gözlerdeki bu sorunun çözümünde gözlük kullanılabileceği gibi rahatlık açısından çoğunlukla kontakt lens de tercih edilir. Ancak bu lensleri kullanırken bakımının da ihmal edilmemesi önemlidir. Peki, lens bakımında kullanılan lens solüsyonu her gün değiştirilmeli mi?

Haber 23-01-24 18:51

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine seçim öncesi ara zam sürprizi gelir mi? Canlı yayında kendisini tutamadı: Böyle şey olur mu!

Asgari ücretin 17 bin TL'ye yükseltilmesi emekli zammı için büyük bir umut ışığı olmuştu. Milyonlarca emekli Ocak ayında açıklanacak zammı bekliyordu, en düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak açıklandı. Duyurulan bu zam emekliyi çok memnun etmedi. Temmuz'da emekliler için ek zam gündeme gelecek mi? Seçim süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.

Finans 22-01-24 08:05

Tuğba Ekinci'nin Rafet El Roman ve Gökhan Özen’le ilgili yaptığı yorum gündem oldu! Öyle yumurta gibi erkek mi, olur

Gökhan Özen ile Rafet El Roman'ın yüzlerindeki değişim çok konuşulmuştu. Eleştirilerin hedefi olan ünlü şarkıcılara bir yorum da Tuğba Ekinci'den geldi. Ekinci, iki isim için yaptığı yorumla dikkat çekti.

Magazin 19-01-24 16:20

Pratik kahvaltılık: Milföy hamurundan çıtır simit tarifi! Kaşarlı milföy simit nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Kahvaltıya ne yapsam diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Milföy hamurundan yapılan bu çıtır simit tarifi gerçeğini aratmıyor. Milföyden simit mi olur demeyin! Bu milföy hamurundan kaşarlı simit tarifini mutlaka deneyin. İşte kaşarlı milföy simit tarifi...

Yemek 16-01-24 17:54

SGK uzmanı seçim öncesine işaret etti: Ek zam sonrası seyyanen artış mı gelecek? En düşük emekli maaşında Cumhurbaşkanı detayı, 12 bin TL olur mu?

Milyonlarca emekli maaş zammı açıklamalarını merakla takip ediyor. TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerinin açıklamasının ardından belli olan emekli zamlarında makas açıldı. Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak ek zam oranının ne kadar olacağı merak konusu. SGK uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşının 11 bin TL bandında olmasının beklendiğini söyledi. Erdursun, "Cumhurbaşkanı inisiyatif kullanıp 12 bin liraya çıkarabilecek mi? Pazartesi öğreneceğiz." dedi.

Finans 14-01-24 11:03

Vajinada kaşıntı neden olur, nasıl geçer? Vajina kaşıntısı tehlikeli mi?

Kadınların en çok şikayet ettiği rahatsızlıkların başında gelen vajina kaşıntısının pek çok nedeni olabilir. Vajinal kaşıntıya, menopoz, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, mantar, kimyasallar ve bunun gibi pek çok sorun sebep olabilir. Günlük yaşam konforunu yok eden vajina kaşıntısı neden olur, nasıl geçer?

Kadin 13-01-24 21:29

Çağla Şıkel ile Nail Gönenli aşkı bitti mi? İlk açıklama geldi!

Manken ve sunucu Çağla Şıkel uzun yıllar gözlerden uzak tuttuğu özel hayatıyla şu sıralar gündemde. Çağla Şıkel, 1 yıldır birlikte olduğu avukat Nail Gönenli ile ayrıldığı iddia edilmişti. Ünlü sunucudan konuyla ilgili açıklama geldi. Şıkel, ayrıldığını doğruladı.

Magazin 29-12-23 17:15

Sinan Ateş'in eşi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözünü hatırlatıp çağrıda bulundu! 'Devlet Baba hesap sorsun'

Ankara'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, suikastın 1'inci yılında cinayetin işlendiği noktada açıklama yaptı. "Devlet babamız hesap sorsun istiyoruz" diyen Ateş, "En başından beri 'Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun' diyoruz. Adalet yerini bulmayınca ne mi olur? Bu sorunun cevabını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan en güzel şekilde veriyor" diyerek Erdoğan'ın o sözlerini hatırlattı. İşte o açıklamalar...

Haber 29-12-23 16:59

Parkta katledilmişti! Kan donduran işkence detayı: 'Bağlayıp dövüyormuş'

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Serdar Karamus (30) tarafından parkta tabancayla sırtından ve başından vurularak öldürülen Gözde Karamus'un (29), olay anında annesiyle telefonda konuştuğu ortaya çıktı. Karamus'un babası Yüksel Madi (70), "Annesi resmen cinayet anını telefonda dinlemiş. Böyle katliam, böyle vahşet mi olur?" dedi. Kızının işkenceye maruz kaldığını da belirten Madi, "Çaydanlıkla üzerine sıcak su damlatıyormuş. Bazen bağlayıp dövüyormuş" dedi. İşte detaylar...

Haber 22-12-23 14:59

Keratin saça zararlı mı? Keratin çok sürülürse ne olur, saç döker mi?

Keratin saçlarda, tırnaklarda ve cilt yüzeyinde doğal olarak meydana gelen bir protein türüdür. Özellikle saçlar için çok önemli olan bu protein maddesinde azalmalar olduğunda saçlar cansızlaşır ve sağlığını kaybeder. Bu noktada saçlara belirli aralıklarla keratin bakımı yapılır ve saçların eski sağlığına kavuşması, yeniden canlılığını kazanması sağlanır. Peki, saçlar için oldukça önemli bir madde olan keratin saça zararlı mı?

Kadin 20-12-23 18:22

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti?

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi sorusu futbolseverler tarafından sorgulanmaya başladı. İstanbulspor Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecekti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Bu gelişmenin ardından konuya dair detaylı bilgiler sorgulanmaya başladı. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti? İşte detaylar...

Spor 19-12-23 22:17

Elektrikli bisiklet nasıl kullanılır? Elektrikli bisiklet kullanmak için ehliyet gerekir mi?

Elektrikli bisikletler çağımızın hızlı ve tempolu yaşam tarzına uyum sağlayarak kullanıcılarına benzersiz bir ulaşım deneyimi sunar. Bu yenilikçi taşıma araçları sadece çevre dostu olmaları ile değil, kullanım kolaylıkları ve sağladıkları rahatlıkla da dikkat çekmektedir. Elektrikli bisikletlerin sunduğu rahatlık, sürüş deneyimini de etkiler. Özellikle şehir içi ulaşımda trafik sıkışıklığına takılmadan hareket etmeye yardımcı olur. Peki elektrikli bisiklet nasıl kullanılır ve ehliyet gerekir mi?

Haber 10-12-23 16:56

Günümüz ilişkilerinin en büyük sorunu: Breadcrumbing (Zehirli ekmek kırıntısı) Maruz kalıyorsunuz ama adını dahi bilmiyorsunuz... Uzmanlar tek tek işaretleri anlattı

Günümüz ilişkilerinin en büyük sorunlarının partnerlerin birbirlerine olan güvensizlik durumlarından kaynakladığı ifade edilirken ikili ilişkilere dair yeni bir terim ortaya çıktı. 'Zehirli ekmek kırıntısı' olarak isimlendirilen bu durum çiftlerin birbirlerinin bağlılığını ve hislerini sorgulamayı ifade ediyor. "Beni gerçekten seviyor mu?", "Yoksa sevgisi bitti mi?" sorularını soruyorsanız tam olarak zehirli ekmek kırıntılarının kıyısından geçiyorsunuz demektir.

Trend 07-12-23 16:08

SON DAKİKA: Bakan Işıkhan asgari ücretle ilgili tarihi ilk kez verdi! Resmi Gazete'yi işaret etti, zamlı asgari ücret ne kadar olacak?

Asgari ücretle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de yaşayan milyonlarca vatandaş kadar Anadolu'nun farklı bölgelerinde yaşayan çalışanlar ve aileleri de asgari ücret zammını yakından takip ediyor. Asgari ücrete yapılacak zammın iki kez mi yoksa tek seferlik mi yapılacağı konusuna Bakan Işıkhan tarih vererek noktayı koydu. Işıkhan 'Asgari ücret 17 bin 500 TL olur mu?' sorusuna da yanıt verdi. İşte 2024 asgari ücret zammıyla ilgili son gelişmeler...

Finans 07-12-23 15:54

KABİNE TOPLANTISI BİTTİ Mİ? 6 Aralık 2023 Kabine Toplantısı kararları ne oldu? Son durum!

Kabine Toplantısı tarihi ve saati 6 Aralık 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Asgari ücret ve maaş zamları gibi konuları yakından takip eden kişiler arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Bilindiği üzere asgari ücret Temmuz'da gelen zam ile net 11 bin 402 lira 32 kuruş olmuştu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 11 Aralık'ta toplanacak. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi? 6 Aralık 2023 Kabine Toplantısı konuları ve kararları?

Haber 06-12-23 19:05

Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi? Hande Erçel ve Burak Deniz'li Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman?

Bambaşka Biri dizisi geçtiğimiz gün ekrana gelmedi. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisine ilişkin araştırmalar bugün de sürüyor. Birçok kişi internette "Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Magazin 05-12-23 07:59

Yeğen nasıl yazılır? Yeğen mi yiğen mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Halk arasındaki günlük konuşma dilinde bazı kelimelerin telaffuzları farklı şekilde yerleştiği hali ile kullanılır. Bu durum bu kelimelerin yazımları sırasında da hata yapılmasına neden olur. Yeğen ya da yiğen olarak da telaffuz edilebilen bu kelime de en sık yazım hatası yapılan kelimeler arasında yer alır. Türkçe yazım kurallarına uygun yazılmadığı sürece yazımında hataya düşülür.

Egitim 28-11-23 18:27

Veri tabanı nasıl yazılır? Veri tabanı ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe’de bir kelime farklı kelimeler ile bir araya gelerek yeni anlamlara karşılık gelen kelimeler üretebilir. Bu tür kelimeler birleşik türde kelimeler olarak adlandırılmıştır. Birleşik türde kelimelerin bazıları bitişik bazıları ise ayrı olarak yazılmalıdır. Nasıl yazılacakları Türkçe Yazım Kuralları’na göre belirlenmiştir. Kurallara uyulmaması halinde yazım hatası yapılmış olur.

Egitim 28-11-23 16:29

Kabine Toplantısı bitti mi? 20 Kasım 2023 Kabine Toplantısı kararları ne oldu?

Kabine Toplantısı ile ilgili araştırmalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü hız kazandı. Kabine Toplantısı'nda gündemin ana başlıkları arasında İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin güçlendirilmesine dair hamleler, Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki polemik yer alırken enflasyonla mücadelenin de masaya yatırılması bekleniyordu. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi, hangi kararlar alındı? İşte detaylar...

Haber 20-11-23 19:47