Lgs Icin Ne Gerekli Haberleri

LGS başvuruları bugün sona eriyor! LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için başvurular bugün sona erecek.

Egitim 2024-03-29 10:58:49

Ekmeğin üzeri neden çizilir? Ekmeğin üzerindeki çizgi ne anlama gelir? Ekmeğin üzerindeki çizginin anlamı

Ekmeklerin üzerindeki çizgi herkesin dikkatini çekmiştir. Bazı kişiler bu çizgilerin görsel amaçla çizildiğini düşünür. Bazı kişiler ise bu çiziği, ekmeğin yapımında gerekli bir unsur olarak açıklar. Peki, ekmeğin üzeri neden çizilir?

Yemek 2024-03-21 23:03:43

İftara ne kadar kaldığı nasıl ve nereden öğrenilir?

Oruç tutma zamanı tan yerinin ağarması (fecr-i sadık) ile başlar ve güneşin batmasına kadar devam eder. Oruca başlamaya imsak, orucu açmaya ise iftar denilmektedir. Ramazan ayının gelişi, imsakiyelerin de evlerde yerini alması anlamına gelir. Oruç tutan Müslümanlar için mutlaka gerekli bir materyal olan imsakiye, günümüzde internet ve çeşitli dijital cihazlar vasıtasıyla takip edilebilir. Peki, iftara ne kadar kaldığı nasıl ve nereden öğrenilir?

Haber 2024-03-15 02:28:34

Instagram, Facebook ve Threads dünya çapında çökmüştü! Peki o sırada ne oldu, neler yaşandı? İçerideki kaynaklarıma sordum diyerek paylaştı

Sosyal medya platformları Instagram, Facebook ve Threads dün akşam saatlerinde çöktü. Sorun Meta'nın gerekli aksiyonları almasının sonucunda giderilirken, sorunun neden kaynaklandığı, erişim sorununa neyin sebep olduğu merak edilmeye başlandı. Gazeteci Kenan Taş ise "İçerideki kaynaklarıma sordum" diyerek konuyla ilgili ilgi çeken ifadelerin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

Haber 2024-03-06 15:28:00

Diğer Haber Etiketleri

lgs lgs başvuru ekmek somun ekmek iftara kaç saat kaldı iftara ne kadar iftara ne kadar kaldı Ramazan Instagram facebook kenan taş mon saç boyası nasıl çıkar Saç boyası saç boyası elden nasıl çıkar Recep Tayyip Erdoğan Emekli bayram ikramiyesi emekli maaşı pin kodu öğrenme pin kodu öğrenme turkcell pasaport pasaport randevu Ehliyet lgs ne zaman lgs tarihi son dakika meb yusuf tekin isteğe bağlı sigorta apple garanti apple garanti sorgulama iphone garanti sorgulama püf noktası tarifi fasulye turşusu türksat 6a kyk yurt ücreti kyk yurt kayıt kyk yurt ödeme Ev hanımı üniversite kaydı nasıl yapılır üniversite kayıt için gerekli belgeler üniversite kayıtlar ne zaman üniversite e kayıt Şok şok market çalışma saatleri Tenis çanta kırtasiye yardımı üniversite kayıt üniversite kayıt tarihleri üniversite kayıtlar ne zaman başlıyor kolluk deniz ayakkabısı güneş kremi şapka kahve kahve bardağı kahve buz küpleri kahve buzları kahve çeşitleri liseler ne zaman açılacak? yaz tatili ne zaman bitecek lise kayıtları lise kayıtları ne zaman başlıyor lise kayıtları ne zaman bitiyor lise kayıtları ne zaman BİLSEM lgs nakil sonuçları lise yerlestirme sonuclari lgs tercih sonuçları lgs tercih sonucları nereden bakılır lgs nakil lise kayıtlar ne zaman başlıyor lgs 2 tercihler ne zaman LGS taban puanları LGS sonuçları lise tercih sonuçları meb lgs tercih lgs tercih sonuçları açiklandi lgs tercih sonuçları meb lgs tercih sonuçları nereden öğrenilir lgs tercih sonuçları öğrenme lgs tercih sonuçlarına nereden bakılır tercih tarihleri meb gov tr lgs tercih sonuçları meb lgs tercih sonuçları

Saç boyası nasıl ve ne ile çıkar? Eldeki saç boyası nasıl çıkar? Evde saç boyası çıkarma yöntemleri

Kadınlar bazı dönemlerde saçlarını evde boyamayı tercih edebilir. Saç boyama esnasında gerekli önlemler alınmadığı zaman saç boyalarının birçok alana bulaşma riski vardır. Bulaşan saç boyalarının nasıl çıkarılacağı konusunda birçok araştırma yapılır. Yüze veya kola bulaşan saç boyalarının nasıl temizleneceği kişilerin araştırdığı bilgiler arasındadır. Peki, saç boyası nasıl çıkar?

Kadin 22-02-24 18:49

Son dakika | Erdoğan Bu ihtilaf bitmeli dedi, yeni anayasayı işaret etti: 'Son dönemdeki tartışmalar, ne kadar gerekli olduğunu gösteriyor'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı geldi. Yüksek yargı kurumları arasında tartışma yaşandığına ve bu ihtilafın bitmesi gerektiğine dikkat çeken Erdoğan, Danıştay 5. İdaresi'nin aldığı kararla ilgili de tepkisini dile getirdi.

Haber 20-02-24 14:46

EMEKLİ İKRAMİYESİ SON DAKİKA | Bu yeni rakamı ilk kez duyacaksınız! SGK Uzmanı Özgür Erdursun net asgari ücret ile hesaplama yaptı: Bayram ikramiyesi 10.625 TL!

Son dakika haberleri.. 2000 TL olan emekli ikramiyesi için düzenleme yapılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ‘Gerekli değerlendirmeleri yapıyoruz’ diyerek emekli bayram ikramiyesi zammı için sinyali vermişti. Peki ‘emekli ikramiyesi ne kadar, kaç TL olacak?’ SGK Uzmanı Özgür Erdursun olası rakamı hesap yaparak açıkladı. 10.625 TL rakamı gündeme geldi. İşte detaylar…

Finans 12-02-24 08:49

SGK, e-Devlet'e devretti: Yeni hizmet! 'Emekli olunca ne kadar maaş alırım' sorusu yanıt buluyor

e-Devlet portalı, vatandaşın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Siteye, emekli adayları için yeni özellik eklendi. Gerekli şartları sağlayan kullanıcılar, yapacakları basit bir işlemle emekli olunca alacakları olası maaşı artık e-Devlet'ten de öğrenebilecek.

Finans 12-02-24 07:52

PIN kodu öğrenme 2024: Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom PIN kodu öğrenme yöntemleri

Günümüzde kullanılan ve birçok farklı özelliğiyle öne çıkan iletişim operatörleri mevcuttur. Her iletişim operatörünün kullanıcıya sunduğu bazı önemli kodlar vardır. Bu kodlardan biri de PIN kodu olarak bilinen ve SIM kartların güvenliği için gerekli olan şifrelerdir. Bazı durumlarda cep telefonu kullanıcıları PIN koduna ihtiyaç duyabilir ancak kodun ne olduğunu bilemeyebilir. Peki, PIN kodu nasıl öğrenilir, Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom PIN kodu öğrenme yöntemleri nelerdir?

Haber 07-01-24 19:35

Pasaport randevusu nasıl, nereden alınır? Harç bedeli ne kadar?

İş, okul, tatil gibi çeşitli gerekçelere bağlı olarak yurt dışına çıkmak isteyen kişilerin pasaport çıkarmaları ya da var olan mevcut pasaportlarını yenilemeleri gerekebilir. Pasaport çıkartmak ya da yenilemek için gerekli bazı işlemler ve kişilerde aranan bazı şartlar bulunur. Tüm koşulları yerine getiren kişiler başvuru yapabilmek için pasaport randevusu almalıdırlar.

Haber 05-01-24 14:30

Ehliyet yenileme son tarih ne zaman? Milyonların merak ettiği soru yanıt buldu: 769 liraydı, yüzde 58,46 zam gelecek

Yılın bitimine kısa bir süre kala eski tip ehliyet ve kimlik sahipleri, ‘Ehliyet kimlik yenileme son tarih ne zaman, uzatıldı mı?’ sorusuna yanıt arıyor. Birçok kişi son sürenin 31 Aralık 2023 olduğunu düşünüyordu. Ehliyet yenilemek için gerekli belgeler ise merak konusu oldu. İşte haberin detayları...

Finans 16-12-23 16:10

MEB 2024 SINAV UYGULAMA TAKVİMİ: İOKBS, LGS, ÖKBYS AÖL, AÖO, AÖIHL-MAÖL ve ehliyet sınavları ne zaman, hangi tarihte?

MEB 2024 sınav uygulama takvimi açıklandı. Önümüzdeki yıl; ehliyet sınavı, İOKBS, LGS, ÖKBYS ve AÖL gibi sınavların hangi tarihlerde yapılacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarında araştırma yapıyor. MEB 2024 sınav uygulama takvimi ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, İOKBS, LGS, ÖKBYS AÖL, AÖO, AÖIHL-MAÖL ve ehliyet sınavları ne zaman, hangi tarihte? İşte ayrıntılar...

Egitim 24-11-23 15:25

2024 LGS NE ZAMAN, hangi tarihte? Bakan Tekin'den son dakika açıklaması! LGS tarihi belli oldu

2024 LGS ne zaman? Merak edilen soru Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yaptığı son dakika açıklaması ile yanıt buldu. Bakan Tekin, çocukların 2023-2024 eğitim öğretim yılını 14 Haziran'da karnelerini alarak tamamlayacaklarını ifade etti ve konuya dair konuştu. Birçok kişi arama motorlarında Liselere Geçiş Sistemi sınavı hakkında sorgulama yapıyor. Peki, 2024 LGS ne zaman? İşte 2024 yılı LGS tarihi...

Egitim 02-11-23 09:56

İsteğe bağlı sigorta emekli olabilir mi? İsteğe bağlı sigorta emeklilik ödemesi ne kadar?

Sigortalı olmak hem gelecekte emekli olma şansını elde etmek hem de özellikle sağlık alanındaki hizmetlerden yararlanabilmek için çok önemlidir. Günümüzde artık hiç çalışmayan ya da tam zamanlı bir işte hizmet vermeyen herkes isteğe bağlı sigorta olarak tabir edilen sigorta türüne dâhil olarak birçok olanaktan faydalanabilir. Bunun için bazı şartların yerine getirilmesi ve gerekli yerlere müracaat edilmiş olması büyük önem taşır. Peki, isteğe bağlı sigorta emekli olabilir mi?

Haber 18-10-23 19:47

İsteğe bağlı sigorta sağlıktan ne zaman yararlanır?

Sigortalı olmak hem sağlık alanındaki hizmetlerden daha kolay faydalanmak hem de gelecekte rahat bir emeklilik süreci geçirmek için gerekli bir durumdur. Kimi insanlar sigortalı bir işte çalışır ve emeklilik yaşı geldiğinde emekli olur. Kimi insanlar ise sigortalı bir işe sahip olmayabilir veya hiçbir işte çalışmamış olabilir. Böyle durumlarda isteğe bağlı sigorta yapılarak sağlık alanındaki olanaklardan faydalanma durumu söz konusudur. Peki, isteğe bağlı sigorta sağlıktan ne zaman yararlanır?

Haber 16-10-23 20:06

Apple garantisi ne zaman başlar? Apple garanti sorgulama nereden yapılır?

Türkiye’de satılan Apple ürünleri için tüketici kanunu çerçevesinde belirlenen hakların tamamı güvence altına alınmıştır. Tüketici kanunu sayesinde kişiler, arızalı cihazları için ücretsiz tamir veya değişim isteğinde bulunabilirler. Bununla birlikte, gerekli durumlarda ücret düşüşü veya geri ödeme talebinde bulunabilmek de mümkündür. Satın alınan iPhone’ların garanti süreleri merak ediliyor ve araştırılıyor. Apple garanti sorgulama nasıl yapılır?

Haber 13-10-23 18:28

Karadeniz mutfağının eşsiz lezzeti: Fasulye turşusu nasıl yapılır? Erimeyen kütür kütür fasulye turşusu tarifi

Karadeniz mutfağının sevilen lezzeti fasulye turşusunun nasıl yapıldığına dair araştırmalar hız kazandı. Yazın yetişen yeşil fasulyelerden, sağlıklı ve bir o kadarda lezzetli fasulye turşusu yapmak isteyenler fasulye turşusu nasıl yapılır? Erimeyen kütür kütür fasulye turşusu için ne gerekli? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte fasulye turşusu yapmanın püf noktası...

Yemek 05-10-23 14:46

Bakan Uraloğlu duyurdu! Türksat 6A'nın uzaya fırlatılma tarihi belli oldu

Türksat 6A uydusunun ne zaman uzaya fırlatılacağı merak ediliyordu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu uydunun Mart 2024'te yerde teslimini planladıklarını belirterek "Sonrasında bu uydunun fırlatılmak üzere Space X firmasıyla yapılan anlaşma gereği fırlatma alanına gönderilerek muhtemelen haziran ayı içinde gerekli fırlatma işlemlerini yapmayı planlıyoruz" dedi.

Haber 16-09-23 18:16

2023 KYK yurt kayıtları nasıl yapılır, ücreti ne kadar? GSB KYK yurt kayıtları için gerekli belgeler neler?

KYK yurt kayıtlarının nasıl ve hangi belgeler ile yapılacağı merak konusu oldu. Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile birlikte KYK yurt başvuruları 29 Ağustos tarihinde alınmaya başlamıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurt sonuçların açıklandığını ifade etti. Peki, 2023 KYK yurt kayıtları nasıl yapılır, ücreti ne kadar? GSB KYK yurt kayıtları için gerekli belgeler neler? İşte detaylar...

Finans 15-09-23 09:40

Ev hanımlarına emeklilik var mı, ev hanımları emekli olabilir mi? Ev hanımlarına emeklilik ne zaman, şartları nelerdir?

Her çalışan vatandaşın belli bir süre çalıştıktan ve gerekli olan koşulları yerine getirdikten sonra emekli olma hakkı kazanır. Ancak emekli olmak için bir işyerinde çalışmak ya da iş yeri sahibi olmak gibi bir zorunluluk yoktur. Türkiye Cumhuriyeti yasaları gereğince ev hanımları da emekli olma ve emekli maaşı alma hakkına sahiptir. Bu hak için bazı şartların yerine getirilmesi gerekir. Peki, ev hanımları emekli olabilir mi?

Haber 28-08-23 10:44

E DEVLET ÜZERİNDEN ÜNİVERSİTE KAYDI 2023: YÖK ile üniversite elektronik kayıt nasıl yapılır? Üniversite kaydı için ne gerekli?

Üniversite kayıt süreci, YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından başladı. Kayıtlar, ÖSYM tarafından yayımlanan tercih kılavuzunda belirtilen tarihler aralığında gerçekleştirilecek. Yapılan açıklamaya göre kayıtlar, e-Devlet 'e-Kayıt' ekranı üzerinden T.C kimlik numarası ile yapılacak. Peki, YÖK ile üniversite elektronik kayıt nasıl yapılır? Kayıt için ne gerekli? İşte, konuya ilişkin detaylar ve e-devlet üniversite kayıt ekranı...

Finans 28-08-23 09:41

Şok market çalışma şartları nelerdir? Şok markette çalışmak için ne gerekli?

Ülkemizde gerek tüketim gerekse yiyecek, içecek üzerine hizmet veren pek çok market zinciri vardır. Bu market zincirleri arasında şok market de bulunmaktadır. Ülkemizin her şehrinde şubeleri bulunan bu market zinciri iş yönünden de fazlasıyla avantaj sağlamaktadır. Bünyesinde çeşitli pozisyonlarda hizmet veren çok sayıda personel mevcuttur. Bu market zincirinde çalışmak için bazı şartlara uygun olunması gerekmektedir. Peki, şok market çalışma şartları nelerdir?

Haber 22-08-23 18:56

İstediğiniz kadar raket ve tenis topu sığdırabileceğiniz uygun fiyatlı en iyi tenis çantası modelleri

Tenise yeni başlayan veya uzun yıllardır bu sporla ilgilenen herkesin edinmesi gereken temel malzemelerden biri tenis çantası. Birbirinden farklı markalar tarafından tasarlanan çantalar, çeşitli özelliklerle sporcuların ihtiyaçlarına cevap verir. Tenis raketiniz ve toplarınız başta olmak üzere gerekli olan tüm eşyalarınızı rahat şekilde taşıyabilmenize yardımcı olacak en iyi tenis çantası modellerinin hangileri olduğunu merak ediyorsanız listemize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 22-08-23 15:54

Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır? 2023 kırtasiye yardımı ne kadar? E-devlet kırtasiye yardımı başvuru ekranı

Kırtasiye yardımı başvuruları hakkında araştırmalar hız kazandı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından farklı ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere yapılan kırtasiye yardımı ödemeleri, gerekli koşulları taşıyan kişilere veriliyor. Kırtasiye yardımı ya da eğitim yardımı e-Devlet üzerinden gerçekleştiriliyor. Peki, kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır? 2023 kırtasiye yardımı ne kadar? İşte E-devlet kırtasiye yardımı başvuru sayfası...

Finans 22-08-23 14:22

ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ 2023: Üniversite kayıtları ne zaman başlayacak? Kesin kayıt için hangi belgeler gerekli? YÖK'ten açıklama!

Üniversite kayıt tarihleri ile ilgili ayrıntılar YÖK'ten yapılan açıklama sonrası merak edildi. Geçtiğimiz cumartesi günü ÖSYM üniversite yerleştirme sonuçlarını erişime açtı. Üniversiteye yerleşen öğrenciler kayıt tarihlerini merak ediyorlar. Peki, 2023-2024 eğitim dönemi üniversite kayıtları ne zaman alınacak? Kesin kayıt için gerekli belgeler neler? İşte üniversite kayıt tarihleri ve konuya dair detaylar...

Egitim 22-08-23 07:49

Yüzme simidinden deniz ayakkabısına tatilde çocuğunuzun güvenliğini sağlayacak ürünler

Yaz sezonunda hemen herkesin aklında aynı şey var: Deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarmak! Tabii bu keyfi daha konforlu hâle getirmek için tatil hazırlıklarını eksiksiz şekilde tamamlamak gerekir. Çocuğu ya da bebeği olanlar içinse bu hazırlık süreci çok daha önemli. Şimdilerde deniz tatili planı yapıyorsanız tatil boyunca çocuklarınızın güvenli bir şekilde eğlenmesi için gerekli olan ürünlere ihtiyacınız var. Onları incelemeye ne dersiniz?

Haber 18-08-23 16:37

Sıcak yaz aylarında içinizi ferahlatıp kahve keyfinizi arttıracak ürünler

Sıcak havalarda sıklıkla tüketilen soğuk kahveleri daha keyif verici bir deneyime dönüştürmeye ne dersiniz? Kahve hazırlarken işinizi kolaylaştıracak ve doğru tarifi uygulamanıza yardımcı olacak mutfak aletleri sayesinde bunu başarabilirsiniz. İçeceklerinize lezzet katacak ve sıradan bir tarifin bambaşka bir hâle bürünmesini sağlayacak soslar, şuruplar ve gerekli olan diğer malzemeleri sizin için seçtik.

Haber 18-08-23 16:36

Liseler ne zaman açılıyor? 2023-2024 lise kayıt ve açılış tarihleri belli oldu mu? İşte MEB takvimi

Liselerin ne zaman açılacağına dair araştırmalar eylül ayının yaklaşmasıyla beraber yoğunlaştı. 2023 LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. Hem lise öğrencileri hem de bu yıl liseye yeni başlayacak olan öğrenciler lise açılış tarihlerini sorguluyorlar. Peki, Liseler ne zaman açılıyor? 2023-2024 lise kayıt ve açılış tarihleri belli oldu mu?

Egitim 18-08-23 13:25

LİSE KAYITLARI başladı mı, ne zaman başlayacak? MEB 2023 lise kayıt tarihleri belli oldu mu? 9. sınıf kaydı için gerekli belgeler!

Lise kayıt tarihleri okulların açılmasına az bir zaman kala yoğun araştırma konusu oldu. Bu yıl LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. İlk tercih işlemleri 3 Temmuz- 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Açıklanan LGS tercih sonuçlarına göre herhangi bir okula yerleşemeyen veya kazandığı okuldan farklı bir okula geçmek isteyen öğrenciler için nakil dönemi başladı. Peki, lise kayıtları ne zaman başlayacak? MEB 2023 lise kayıt tarihleri belli oldu mu?

Egitim 13-08-23 14:47

LGS 3. NAKİL TERCİHLERİ 2023: MEB LGS 3. nakil tercihleri ne zaman? Hiçbir liseye yerleşemeyenler ne yapacak? MEB açıkladı!

LGS 3. nakil tercihleri ile ilgili detaylar hiçbir liseye yerleşemeyen öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere ikinci nakil 3. tercih başvuruları 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında alındı ve sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlandı. Peki, MEB LGS 3. nakil tercihleri ne zaman? Hiçbir liseye yerleşemeyenler ne yapacak?

Egitim 10-08-23 10:24
meb

LGS 3. tercihler ne zaman? 2023 LGS lise üçüncü nakil işlemleri nasıl yapılır?

LGS lise 3. nakil tercihlerine ilişkin MEB'den tarih bilgisi merak konusu oldu. Bilindiği üzere ikinci nakil 3. tercih başvuruları 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında alındı ve sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Peki, 2023 LGS 3. tercihler ne zaman? Lise 3. nakil işlemleri nasıl yapılır? İşte, LGS lise 3. nakil tercih tarihi ile ilgili detaylar...

Egitim 10-08-23 09:04
lgs

BİLSEM kayıtları başladı mı, ne zaman başlayacak? BİLSEM ilk kayıt için gerekli belgeler nelerdir?

BİLSEM kayıtları hakkında araştırmalar hız kazandı. Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri'ne öğrenci almak için uygulanan BİLSEM sınavının sonuçları, 4 Ağustos 2023 tarihinde açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından gözler kayıt tarihlerine çevrildi. Peki, BİLSEM kayıtları başladı mı, ne zaman başlayacak? BİLSEM ilk kayıt için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Egitim 07-08-23 17:16

LGS'de yerleşemeyenler ne yapacak, liselere yerleşemeyenler ne zaman ve nasıl tercih yapacak? LGS 3. tercih var mı? e-okul.MEB.gov.tr sorgulama

LGS 2. nakil sonuçları hakkında MEB'den yapılan son dakika açıklaması sonrası "2023 LGS 3. tercih var mı?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. 2023 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Sonuçlarına bakanlığın internet adresinden ulaşılabiliyor. Peki, LGS'de yerleşemeyenler ne yapacak, liselere yerleşemeyenler ne zaman ve nasıl tercih yapacak? İşte, e-okul.MEB.gov.tr sorgulama...

Egitim 07-08-23 13:26

LGS nakil tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 LGS 2. nakil tercih sonuçları sorgulama

LGS nakil sonuçları için araştırmalar giderek hızlanıyor. LGS nakil sürecinde; her nakil döneminde öğrenciler, her gruptan en fazla 3 (üç) okul tercihinde bulunabiliyor. Birinci nakil sonuçlarının açıklanmasının ardından ikinci nakil süreci başladı. Başvurular ise bugün sona erecek. Peki, LGS 2. nakil tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haber 04-08-23 15:33

LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 LGS 3. tercih (2. nakil) sonuçları nasıl öğrenilir? MEB lise sonuçları

LGS 2. nakil sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Bu yıl LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. İlk tercih işlemleri 3 Temmuz- 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Açıklanan LGS tercih sonuçlarına göre herhangi bir okula yerleşemeyen veya kazandığı okuldan farklı bir okula geçmek isteyen öğrenciler için nakil dönemi başlayacak. Peki, LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 LGS 3. tercih (2. nakil) sonuçları nasıl öğrenilir?

Egitim 03-08-23 16:23

LGS lise kayıtları başladı mı, ne zaman başlayacak? MEB 2023-2024 lise kayıt tarihleri belli oldu mu? İşte gerekli evraklar

Lise kayıtlarının bu yıl hangi tarihlerde yapılacağı merak ediliyor. Bu yıl LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. İlk tercih işlemleri 3 Temmuz- 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Açıklanan LGS tercih sonuçlarına göre herhangi bir okula yerleşemeyen veya kazandığı okuldan farklı bir okula geçmek isteyen öğrenciler için nakil dönemi başladı. Peki, LGS lise kayıtları başladı mı, ne zaman başlayacak? MEB 2023-2024 lise kayıt tarihleri belli oldu mu?

Egitim 31-07-23 23:39

LGS 1. ve 2. nakil işlemleri ne zaman yapılacak? MEB LGS 2023 nakil tercihleri nasıl yapılır?

LGS nakil tarihleri merak ediliyor. Bu yıl LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. İlk tercih işlemleri 3 Temmuz- 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Açıklanan LGS tercih sonuçlarına göre herhangi bir okula yerleşemeyen veya kazandığı okuldan farklı bir okula geçmek isteyen öğrenciler için nakil dönemi başlayacak. Peki, LGS 1. ve 2. nakil işlemleri ne zaman yapılacak? MEB LGS 2023 nakil tercihleri nasıl yapılır?

Egitim 26-07-23 23:43

LGS 2. TERCİHLER 2023: MEB LGS ikinci tercih nasıl yapılır, ne zaman sona erecek? Lise 1. nakil, yerleştirmeye esas nakil işlemleri...

LGS ikinci tercihlerin nasıl yapılacağı Liselere Geçiş Sistemi sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından merak konusu oldu. Beklenen açıklama geçtiğimiz gün MEB tarafından yapıldı. Öte yandan birçok kişi arama motorlarında lise 1. nakil, yerleştirmeye esas nakil işlemleri hakkında sorgulama yapıyor. Peki, 2023 LGS ikinci tercih nasıl yapılır? LGS ikinci tercihler ne zaman sona erecek?

Egitim 25-07-23 14:09

LGS'de yerleşemeyen öğrenciler ne yapacak? 2023 MEB LGS nakil işlemleri ne zaman, nasıl yapılacak? MEB açıkladı

LGS'de yerleşemeyen öğrenciler, lise tercih sonuçlarının açıklanması sonrası arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi ya da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne öğrenim görmek isteyen adayların aklında tek bir soru var: "2023 LGS'de yerleşemeyen öğrenciler ne yapacak?" Peki, 2023 MEB LGS nakil işlemleri ne zaman, nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Egitim 24-07-23 13:18

LGS ANADOLU LİSESİ BOŞ KONTENJANLAR 2023! LGS ek tercihler ne zaman? 2023 LGS Anadolu Liseleri boş kontenjan ve taban puanları

LGS Anadolu Lisesi boş kontenjanlar listesi, lise yerleştirme sonuçları nedeniyle merak konusu oldu. MEB'den yapılan açıklamaya göre yerleştirmeye esas 1 nakil tercih başvuruları 24 - 28 Temmuz 2023 tarihleri arasında alınacak. Anadolu Liseleri boş kontenjan ve taban puanları hakkında bilgi edinmek isteyenler internette araştırma yapıyor. Peki, LGS ek tercihler ne zaman? İşte LGS 2. tercihler ile ilgili detaylar...

Egitim 24-07-23 12:06

LGS BOŞ KONTENJANLAR 2023: LGS boş kontenjanlar belli oldu mu, taban puanları ne? Lise 2. ek tercihler ne zaman? MEB açıkladı!

LGS boş kontenjanlar ve taban puanları lise yerleştirme sonuçları açıklanır açıklanmaz en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer aldı. Fen liseleri başta olmak üzere mesleki ve teknik Anadolu liseleri, sosyal bilimler liseleri, proje okulları için tercihlerini tamamlayan öğrenciler Meb.gov.tr ve e-Okul üzerinden sonuçları görüntüledi. Peki, LGS boş kontenjanlar belli oldu mu, taban puanları ne? LGS 2. ek tercihler ne zaman başlayacak?

Egitim 24-07-23 11:53

LGS'de komşu kayıt alanı nedir, ne anlama gelir? 2023 MEB LGS komşu kayıt alanındaki okullara nasıl nakil yaptırılır?

LGS tercih sonuçları için yapılan son dakika açıklamasının ardından "LGS Komşu kayıt alanındaki okullara nakil nasıl yapılır?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Nakil işlemleri hakkında bilgi edinmek isteyen öğrenci ve veliler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, LGS'de komşu kayıt alanı nedir? LGS komşu kayıt alanındaki okullara nasıl nakil yaptırılır?

Egitim 24-07-23 11:39

LGS 2. TERCİH TARİHLERİ 2023: LGS 2. Tercihler ne zaman başlayacak, lise ek tercih nasıl yapılır? MEB e-okul tercih ekranı

LGS 2. tercihleri ile ilgili detaylar lise yerleştirme sonuçlarının açıklanması nedeniyle merak konusu oldu. 3-19 Temmuz tarihleri arasında yapılan başvuru sürecinin ardından LGS yerleştirme sonuçları açıklandı. Lise yerleştirme sonuçları, Meb.gov.tr ve e-Okul üzerinden öğrenilebiliyor. Öte yandan birçok kişi "2023 LGS 2. Tercihler ne zaman?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2023 LGS ek tercih nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Egitim 24-07-23 10:48

LGS TERCİH SONUÇLARI 2023 ne zaman açıklanacak? LGS tercih sonuçları açıklandı mı? MEB sonuç sorgulama ekranı

LGS tercih sonuçları için nefesler tutuldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından merkezi olarak düzenlenen LGS'ye giren adaylar heyecanla sonuç açıklamasını bekliyorlar. Tercih işlemleri bu sene 3-19 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. MEB tarafından yayımlanan kılavuzda tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında bilgi verildi. Peki, LGS tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Finans 21-07-23 15:38

LGS TERCİH SONUÇLARI 2023 ne zaman açıklanacak? LGS tercih sonuçları açıklandı mı? MEB sonuç sorgulama ekranı

LGS tercih sonuçları için nefesler tutuldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından merkezi olarak düzenlenen LGS'ye giren adaylar heyecanla sonuç açıklamasını bekliyorlar. Tercih işlemleri bu sene 3-19 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. MEB tarafından yayımlanan kılavuzda tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında bilgi verildi. Peki, LGS tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Finans 21-07-23 15:38

LGS TERCİH SONUÇLARI 2023 MEB E-OKUL EKRANI: LGS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

LGS tercih sonuçları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi ya da Meslek Lisesi'ne girmek isteyen adaylar için lise tercih süreci 19 Temmuz tarihinde sona erecek. Peki, LGS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, MEB 2023 LGS tercih sonuçları 2023 sorgulama e-okul ekranı...

Egitim 17-07-23 08:44

LGS TERCİH SONUÇLARI TARİHİ 2023: LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, tercihler hangi tarihte bitiyor? Gözler MEB'de

LGS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Lise adaylarının katıldığı sınav 4 Haziran Pazar günü gerçekleşti. Sınavın tamamlanmasının ardından merakla beklenen tercih dönemi geldi. Adaylar 3 Temmuz Pazartesi günü itibariyle tercihlerini yapmaya başladı. Şimdi tercih sürecini kaçırmak istemeyen birçok kişi internette "2023 tercihler hangi tarihte bitiyor?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Egitim 16-07-23 13:08

LGS 2023 E-OKUL.MEB.GOV.TR TERCİH EKRANI: LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanıyor? MEB lise yerleştirme sonuçları ekranı

LGS tercih sonuçları ile ilgili sorgulamalar Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi ya da Meslek Lisesi'ne girmek isteyen adaylar nedeniyle hız kazandı. 3 Temmuz Pazartesi günü itibarıyla başlayan tercih başvuruları 19 Temmuz 2023 tarihinde sona erecek. Peki, LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanıyor? İşte, MEB LGS yerleştirme sonuçları ekranı...

Egitim 13-07-23 14:16

e-Devlet emekli maaşı sorgulama 2023: 4A, 4B, 4C emekli maaşı nasıl sorgulanır?

Emeklilik hakkı kazanmış olan her Türk vatandaşı için emekli maaşı bağlanır. Vatandaşlar, emekli olmak için gerekli şartları yerine getirdikten sonra kendilerine bağlanacak olan emekli maaşını hesaplamak için çeşitli yöntemlere başvurabilirler. Ne kadar emekli maaşı alınacağı hangi sigorta sisteminden emekli olunduğuna göre değişiklik gösterebilir.

Haber 11-07-23 02:13