Mart Ayı Haberleri

SON DAKİKA: Mart ayı enflasyonu belli oldu! Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama: 'Birinci önceliğimiz...'

Son dakika haberi.... TÜİK mart ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladı. Şubat ayında yüzde 67,07 ile yıllık enflasyonda 15 ayın zirvesi görülmüştü. Memur ve emeklinin zam için gözünü çevirdiği mart ayı enflasyonu ne kadar oldu? Bakan Şimşek mart ayı rakamlarına ilişkin olarak, "Birincil önceliğimiz olan fiyat istikrarı hedefimize ulaşana kadar ne gerekiyorsa yapacağız." düşüncesini dile getirdi.

Finans 03-04-2024 10:01

SGK, SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C fark etmiyor! Emeklinin gözü bankaların mart promosyonunda: Rakam ortaya çıktı

Emekli maaşlarına ve bayram ikramiyelerine ek zam gündemdeyken bankalar da emekli maaşı mart ayı promosyonlarını güncelledi. Bazı bankaların promosyon miktarı 15 bin TL'yi buldu. Emekliler bankalarla görüşmelere başladı.

Finans 07-03-2024 14:56

Erzincan'da çeşitli suçlardan aranan 211 şüpheli yakalandı

Erzincan'da, jandarma tarafından geçen ay yapılan uygulamalarda, 40 düzensiz göçmen ile çeşitli suçlardan aranan 211 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 04-04-2023 15:32

Mart kapıdan baktırıyor! 'Beyaz kış' geri geldi; sıcaklıklar 8-15 derece düştü, kar yağışı başladı... Meteoroloji'den 56 il için sarı ve turuncu kod

Mart ayının sonunda 'Beyaz kış'ı yeniden canlandıracak soğuk hava dalgası yurda giriş yaptı. Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Ege ve Marmara'nın güneyinde ve Torosların kuzey sırtlarında soğuk hava etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 56 il için sarı ve turuncu kod uyarısında bulunurken; Afyonkarahisar, Ankara, Bolu, Denizli, Kastamonu, Yozgat, Kütahya ve İstanbul Çamlıca'nın yüksek kesimlerinde kar yağışının etkili olduğu görüldü. İşte 29 Mart hava durumu tahminleri...

Haber 29-03-2023 07:52

Mart Ayı

Mart Ayı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mart Ayı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mart ayının en zengin burçları! Sonunda şans yüzünüze gülüyor

Her ayın başında o ay parada ve aşkta en şanslı olacak burçlar merak ediliyor. Şubat ayı ülkemiz için oldukça yıpratıcı bir ay oldu. Vatandaşlar yavaş yavaş normale dönmeye çalışırken Mart ayının nasıl geçeceğini merak ediyorlar. Mart ayında en zengin olacak burçlar açıklandı.

Kadin 27-02-2023 10:58