Orlando Magic Haberleri

Orlando Magic, Shaquille O’Neal’ın formasını emekliye ayırdı

NBA ekibi Orlando Magic, eski basketbolcusu Shaquille O’Neal’ın 32 numaralı formasını emekliye ayırdı.

Spor 2024-02-14 12:48:20

Alperen Şengün, NBA'de tarihe geçti! Michael Jordan ve Magic Johnson’ın ardından üçüncü sıraya yerleşti

NBA’de Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, Indiana Pacers ile oynanan maçta 37 dakikada 30 sayı, 16 ribaund, 5 asist ve 4 top çalma istatistiğine imza attı. Genç oyuncu, Michael Jordan ve Magic Johnson’ın ardından bu istatistiklere 21 yaşındayken ulaşan 3. basketbolcu oldu.

Spor 2023-12-27 10:25:29

Atlanta, Orlando karşısında Trae Young’un 41 sayısıyla galibiyete uzandı

NBA’de Atlanta Hawks, deplasmanda Orlando Magic’i 120-119’luk skorla mağlup etti. Atlanta’da 41 sayı, 8 asist ve 4 ribaund kaydeden Trae Young, galibiyetin mimarı oldu.

Spor 2023-11-10 12:09:07

Amerika'da Lionel Messi çılgınlığı devam ediyor! Yine maça damga vurdu...

MLS ve Meksika Ligi takımlarının yer aldığı Leagues Cup'ın son 32 turunda Lionel Messi'nin formasını giydiği Inter Miami ile Orlando City karşı karşıya geldi. Müsabaka; Inter Miami'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanırken, Lionel Messi attığı 2 golle karşılaşmaya damgasını vuran isim oldu. İşte detaylar...

Spor 2023-08-03 09:35:17

Emre Kurttepeli talked about The Magic of Scale-Up Entrepreneurs

Endeavor Scale-Up Summit 2022 was held at Kolektifhouse Maslak on Monday, October 31st with the support of ISTKA, Dentons, BASEAK, Commencis and AloTech!

Finans 06-07-23 10:18

Dünyaca ünlü çocuk parkında iki aile arasında fotoğraf kavgası çıktı! Tekme, tokat ve yumruklar havada uçuştu...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki Disney'in Magic Kingdom tema parkında iki aile arasında başlayan kavga bir anda şiddetlendi. İki ailede aynı adan 100. yıl dönümünü gösteren levhanın önünde fotoğraf çektirmek istediği için başlayan sözlü kavga bir anda fiziksel hale geldi. Aile üyeleri çocuklarının gözü önünde kavga etmeye başladı.

Trend 17-05-23 14:31

NBA'de Pistons-Magic maçındaki olaylar nedeniyle 11 oyuncuya ceza verildi

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Detroit Pistons'ın Orlando Magic'i 121-101 yendiği dünkü karşılaşmada basketbolcular arasında yaşanan olaylar nedeniyle 11 oyuncuya maç ve maaş cezası verildi.

Spor 30-12-22 20:15

Uçurumun kenarına kurduğu hamak yırtıldı! 15 metre yükseklikten kayalıklara çakıldı

Orlando, Florida'da yaşayan 18 yaşındaki Mackenzie Rackliff, bir uçurumun kenarında uzandığı hamağın birden yırtılması üzerine 15 metre yükseklikten aşağı düştü. Hawaii'de yaşanan korkunç olayın ardından hayatta kalmayı başaran genç kadın yaşadıklarını anlattı.

Trend 02-11-22 13:09

Penceresini tıklatan yabancı yüreğini ağzına getirdi! Korku dolu anları sosyal medya hesabında paylaştı

ABD'nin Florida eyaletinde Orlando dışındaki bir şehir olan Apopka'daki bir evin sakinleri korku dolu anlar yaşadı. Evinin penceresini tıklatanın kim olduğunu gördüğünde şoke olan Jocelyn Penson, dehşete düştüğü o anları kayda aldı. Pencereyi tıklatan bir insan değil devasa bir kertenkeleydi.

Trend 22-09-22 14:09

İşlek caddede panik anları! Uçak yolun ortasına inecek diye endişe ettiler ama...

Cuma günü ABD'nin Orlando, Florida bölgesinde korkunç bir kaza meydana geldi. İşlek bir bölge olan bir bulvarda yaşanan olayda, görgü tanıkları tarafından alçaktan uçtuğu fark edilen bir uçak, inmeye çalıştığı zannedilirken birden düştü. Herhangi bir ölüm yaşanmayan olay, bölgedeki insanlarda korkunç bir panik yarattı. Olayın görüntüleri ise kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Trend 23-08-22 16:14

Devasa gemiyi sallayan 60 kişilik kavganın sebebi 'üçlü ilişki' çıktı!

28 Haziran Salı günü erken saatlerde Carnival Magic gemisinin dans pistinde yaklaşık 60 kişi yumruk yumruğa kavga etmiş ve gemi güvenlik ekipleri tarafından New York sahiline ulaştırılmıştı. Dev kavganın sebebinin yolcular arasında gerçekleşen üçlü ilişki olduğu ortaya çıktı.

Trend 02-07-22 11:02

Açık denizde kaos! Devasa yolcu gemisinde 60 kişilik dev kavga

New York'a yanaşmaya hazırlanan Carnival Magic yolcu gemisindeki bir gece kulübündeki sabah 5.20 civarında iki kişi arasında bir tartışma başladı. Raporlara göre, başka insanların da dahil olmasıyla büyüyen tartışma, 60 kişilik dev bir kavgaya dönüştü. Yolcu gemisindeki dans pisti arbedeye dönünce Sahil Güvenlik'in çağrılması gerekti. Sahil Güvenlik, gemiyi limana geri götürdü.

Trend 30-06-22 09:59

O ülke şokta... Bakanı ofisinde öldürdüler! Vuran kişi bakın kim çıktı?

Dominik Cumhuriyeti Çevre Bakanı Orlando Jorge Mera, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Bakanı vuran kişinin ise yakın arkadaşı olduğu bildirildi. İşte haberin detayları...

Haber 06-06-22 22:15

Sevgilisini ve 7 yaşındaki kızını yatakta çıplak yakalayan annenin intikamı acı oldu! Erkek arkadaşını arabayla ezdi

Bir polis raporunda adı Delmer Orlando Ortiz Licona olarak geçen Teksaslı anne, evine geldiğinde erkek arkadaşı ve 7 yaşındaki kızını çıplak bir şekilde yatakta yakaladı. Gördüğü manzara karşısında sinirlenen anne evden kaçmaya çalışan sevgilisini arabasıyla ezdi. Tutuklanan anne soruşturmanın sonrasında mahkemeye çıkartılacak.

Trend 06-05-22 13:56

Beyni rahatlatan halüsinojen mantarlar depresyon tedavisinde kullanılabilir

"Magic mushrooms" adıyla bilinen halüsinojen mantarlar depresyonu benzersiz bir şekilde tedavi edebiliyor.

Haber 03-05-22 19:14

Orlando Bloom'u soymuştu! ''Hayatımı kurtardı!''

Alexis Haines, 2008 ve 2009 yıllarında ünlülerin evlerinden 3 milyon dolar değerinde mal çalan, olay olmuş bir hırsızlık çetesinin üyesiydi. Bu çeteyle, ünlü Hollywood yıldızı Orlando Bloom’u soymuş ve hapse atılmıştı. 30 yaşındaki Haines, şimdi Orlando Bloom’dan özür dilediğini söyledi. Genç kadın ona minnettar çünkü hapse girmek aslında onun hayatını kurtarmış.

Trend 28-04-22 11:26

İngiltere'de araştırma: Beyni rahatlatan halüsinojen mantarlar depresyon tedavisinde kullanılabilir

"Magic mushrooms" adıyla bilinen halüsinojen mantarlar depresyonu benzersiz bir şekilde tedavi edebiliyor.

Haber 13-04-22 05:42

Vodafone, global şebeke hizmetlerinde dördüncü kez dünya lideri oldu

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu: - "2022 Magic Quadrant Global Şebeke Hizmetleri Lideri seçilmek, kurumsal şebekelerini dönüştürme konusunda şirketlerin yanında olma, onlara çeviklik kazandırma, bulut entegrasyonlarını ve dijital dönüşümlerini hızlandırma stratejimizin doğruluğunu ispatlıyor"

Yurthaber 24-03-22 12:37

Katy Perry'den üstsüz paylaşım! Sütyenini çıkarıp...

Hamilelik kilolarını veremediği için eleştirilen ve "Herkes bebek doğurup bir ayda incecik olmak zorunda değil" açıklamasıyla adından söz ettiren Amerikalı şarkıcı Katy Perry, sosyal medya hesabından paylaştığı üstsüz pozu ile kendine hayran bıraktı. Orlando Bloom ile evli olan Perry, geçtiğimiz sene anne olmuştu.

Magazin 15-01-22 11:36

Honor için bir ilk olan Magic V duyuruldu: Galaxy Z Fold3'e ve Find N'ye benziyor! İşte özellikleri ve fiyatı

Huawei'nin eski alt markası Honor, ilk katlanabilir akıllı telefonu Honor Magic V'yi tanıttı. Samsung'un Galaxy Z Fold3 ve Oppo'nun Find N'ye benzer bir katlanır form faktörü kullanan Honor Magic V'nin fiyatı ve özellikleri de açıklandı. İşte Honor Magic V'nin özellikleri ve fiyatı...

Haber 10-01-22 17:14

Son dakika: Galatasaray'da Daryl Dike için girişimler başladı! 10 milyon euro...

Son Dakik Galatasaray Haberleri: Galatasaray'da devre arasında takıma yeni bir golcü kazandırılmak isteniyor. Mostafa Mohamed ve Diagne'nin performansından memnun kalmayan sarı-kırmızılı teknik heyet yeni bir forvet arayışına başladı. Amerika'da Orlando City takımında forma giyen 21 yaşındaki Daryl Dike için Galatasaray'ın temas kurduğu iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 21-12-21 18:54

Luis Nani imzayı atıyor! İşte yeni takımı

Orlando City ile olan sözleşmesini yenilemeyen ve MLS ekibine veda eden Luis Nani'nin yeni adresi Brezilya olabilir.

Spor 16-12-21 16:52

Trajik kazanın ardından adeta süper kahramana dönüştü! Her şeyi aklında tutan adam: Orlando Serrel

Süper kahraman filmleri çoğu kişinin ilgisini çeker. Hatta yaşları daha küçük olanlar bu kahramanların özel güçlerine sahip olmak ister. Peki yaşadığınız bir kazanın sonucunda sizi âdeta süper kahramana dönüştüren bir güce sahip olduğunuzu hayal edebiliyor musunuz? Virgina’da yaşayan Orlando Serrel, kafasına ispat eden bir beyzbol topundan sonra mükemmel bir hafızaya sahip oldu.

Trend 14-12-21 13:50

Luis Nani, devre arasında Fenerbahçe'ye dönmek istiyor

MLS ekiplerinden Orlando City ile olan birlikteliğini noktalayan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Luis Nani, sarı-lacivertlilere geri dönmek istiyor.

Spor 02-12-21 14:58

Magic Mike 3 için kollar sıvandı! Channing Tatum ve Steven Soderbergh yeni projelerini açıkladı

Sevilen oyuncu Channing Tatum ve yönetmen Steven Soderbergh, yeni projelerine dair heyecanlı olduklarını dile getirdi. Erkek striptizci hikayesini ele alan Magic Mike serisinin üçüncü filmi olan Magic Mike's Last Dance için yeniden bir araya geliyor.

Trend 30-11-21 15:15

Orlando Bloom: Annemin bu ay 80 yaşına gireceğine inanamıyorum

Orlando Bloom, annesi Sonia Constance Josephine Copeland'ın dans ettiği anları paylaştı. İngiliz oyuncu, takipçilerine, "Onun bu ay 80 yaşına gireceğine inanmayan tek kişi ben miyim?" sorusunu yöneltti.

Magazin 20-11-21 13:52

ZTE dünyanın en güçlü telefonlarından birini tanıttı: Red Magic 6s Pro

Çinli üreticinin yan markalarından biri olan Nubia uzun süredir yeni oyun odaklı telefonu üzerinde çalışıyordu. Soğutma sistemi sayesinde daha yüksek bir performans vadeden Red Magic 6s Pro nihayet gün yüzüne çıktı. Telefon, Snapdragon 888+ işlemcisi ile geldiği için dünyanın en güçlü telefonlarından biri olarak değerlendiriliyor.

Haber 08-09-21 10:35

Oyun odaklı telefonlara bir yenisi daha ekleniyor

Nubia imzalı Red Magic 6S Pro yolda. Telefonun şimdiye kadar eşi benzeri görülmemiş bir özellikle geleceği söyleniyor.

Haber 03-09-21 09:42

Miranda Kerr’den eski kocası hakkında çarpıcı sözler: Artık benim ağabeyim

Miranda Kerr, eski eşi Orlando Bloom ve onun şu anki nişanlısı Katy Perry ile çok iyi ilişkileri olduğunu söyleyerek, Bloom'u ağabeyi gibi gördüğünü anlattı. Kerr, Katy Perry hakkında da “Onu oğlumun babasından daha çok seviyorum" dedi.

Magazin 19-08-21 10:44

Orlando Bloom herkesin içinde çırılçıplak poz verdi

Dünyaca ünlü aktör Orlando Bloom, Instagram hesabından paylaştığı çırılçıplak pozla sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü şarkıcı Katy Perry ile evli olan aktörün fotoğrafına yarım milyona yakın beğeni geldi.

Magazin 17-08-21 15:37

Honor tüm dikkatleri üzerine çekti

Honor Magic 3 serisi amiral gemisi telefonları, Honor X20 5G, Honor Watch GS akıllı saati ve Honor Tab V7 Pro tableti duyurduğu bir lansman düzenledi. 

Haber 14-08-21 10:53

Honor Magic 3 serisi görücüye çıktı: Magic 3, Magic 3 Pro ve Magic 3 Pro Plus tanıtıldı!

Honor, tanıtımı merakla beklenen Magic 3 serisini ve bu seriye dahil yeni amiral gemisi Android akıllı telefonları Magic 3, Magic 3 Pro ve Magic 3 Pro Plus'ı resmen lanse etti. İşte Honor Magic 3, Magic 3 Pro ve Magic 3 Pro Plus'ın özellikleri ve fiyatları.

Haber 12-08-21 17:25

Honor Magic 3, bu kez kamera özellikleriyle karşımıza çıktı

Honor Magic 3'ün duyuru tarihine günler kala, telefonun arka kamera tasarımını daha detaylı görebildik. Honor Magic 3, kullanıcıları memnun edecek bir performans sergileyecek gibi görünüyor.

Haber 11-08-21 11:01

Honor Magic 3 şimdi de AnTuTu’da göründü

Cihaz, Snapdragon 888+ işlemci, 8GB RAM ve Android 11 işletim sistemi ile Geekbench’te görülmüştü. Şimdi yeni liste ile daha fazla özellik ortaya çıktı.

Haber 06-08-21 11:42

Honor Magic 3 12 Ağustos’ta gelecek

Honor CEO'su akıllı telefonun tasarımını kısmen ortaya koydu. CEO George Zhao, cihazın beş kameraya sahip olacağını gösterdi. Magic 3’ten beklememiz gereken AI yeteneklerinin de tanıtımı yapıldı.

Haber 04-08-21 10:20

Apple Touch ID'li klavyesini Türkiye'ye getirdi! İşte fiyatı

Apple, Apple çipe sahip Mac’ler için geliştirilen ve iki farklı seçeneği olan Touch ID'li Magic Keyboard'u Türkiye mağazasına ekledi. Şimdilik M1 çipe sahip Mac'lerde çalışan Touch ID'li klavyelerin fiyatı da böylece belli oldu.

Haber 04-08-21 10:11

Honor Magic 3 ailesi 4 modelden oluşacak

Erken saatlerde yayınlanan bir tweet’e göre Magic3 ailesi dört modelden oluşacak. Bu modeller, Huawei Mate 40’a benzeyen Magic3 SE , Mate 40 Pro’ya benzeyen Magic3, Magic3 Pro ve Magic3 Pro+.

Haber 19-07-21 10:24

Honor Magic 3 nasıl görünecek?

Yaklaşmakta olan Honor Magic 3 serisi akıllı telefonların Elizabeth olarak kodlanabileceğini açıkladı. TENAA sertifikasyon platformunun veri tabanında ortaya çıkan ELZ-AN00, ELZ-AN10 ve ELZ-AN20 telefonların Magic 3 ailesine ait olduğu görülüyor. 

Haber 17-07-21 11:09

Honor Magic Fold beklentileri karşılayacak

Katlanabilir ekranlı modeller üzerine yatırım yapan isimlerden birisi de Honor. Huawei’den ayrıldıktan sonra bir süre sessizliğini koruyan Honor, peşi sıra pek çok modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Bu modeller arasında en çok dikkat çeken ise şüphesiz Honor Magic Fold.

Haber 16-07-21 11:05

Honor Magic 3 çok iddialı geliyor

Honor her ne kadar Asya pazarında önemli bir pazar payına sahip olsa da küresel pazarda önemli bir paya sahip değil. Şimdi bu durumu tersine çevirecek bir fırsat var elinde.

Haber 15-07-21 09:21

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry'den Bodrum paylaşımı: Sonsuzluk ve ötesi

Dünyaca ünlü yıldız isimler tatil için Bodrum'u tercih etti. Ünlü şarkıcı Katy Perry ile aktör Orlando Bloom, Bodrum'da tatilin tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz günlerde dudak dudağa poz veren çiftten Perry sosyal medya hesabından paylaştığı gönderisine "Sonsuzluk ve ötesi..." notunu düşerek dikkat çekti.

Magazin 05-07-21 15:06

Honor Magic 3'e Snapdragon 888 Plus desteği

Snapdragon 888 Plus yongasını yeni telefonunda kullanacak olan üreticilerden biri, bağımsız bir marka olarak karşımıza çıkan Honor olacak gibi görünüyor.

Haber 01-07-21 10:09

Honor Magic Fold geliyor!

Huawei bünyesinden ayrılan Honor kendi katlanabilir ekranlı modeli için kolları sıvadı. Ortaya çıkan bilgilere göre Honor Magic Fold yolda. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Haber 17-06-21 09:52

Orlando Magic'te Steve Clifford dönemi sona erdi

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Orlando Magic'te başantrenör Steve Clifford görevden ayrıldı.

Spor 06-06-21 10:50
NBA

Red Magic 6 Pro Deuterium Transparent Edition ön siparişe açıldı

Geçen hafta, ZTE destekli Nubia, kendi ülkesi Çin’de Red Magic 6 Pro Deuterium Transparent Edition ‘ı duyurdu ve şimdi şirket Haziran başında bu ürünü ön siparişe sunulacağını doğruladı.

Haber 01-06-21 15:25

RedMagic 6R lansmanla piyasaya sürüldü 

Bu etkinlikte 94 ABD Dolar fiyat etiketine sahip Red Magic Watch Paslanmaz Çelik Sürümünü de tanıttı.

Haber 29-05-21 10:21

144 Hz ekran ile geldi! İşte özellikleri ve fiyatı

Nubia, Red Magic 6R adlı yeni oyun telefonunu duyurdu. 144 Hz ekran yenileme hızıyla gelen Red Magic 6R, ekranı dışında dikkat çekici bir tasarıma da sahip.

Haber 28-05-21 10:47

Nubia Red Magic 6R şekillendi

Oyun telefonu denildiğinde akla gelen ilk serilerden biri olan Red Magic’in yeni modeli TENAA’da ortaya çıktı. İşte Nubia Red Magic 6R ile ilgili tüm detaylar.

Haber 12-05-21 09:16

Cedi Osman'ın 19 sayısı Cavaliers'a yetmedi

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Cleveland Cavaliers forması giyen milli oyuncu Cedi Osman, 109-104 kaybettikleri Orlando Magic maçında 19 sayı attı.

Spor 29-04-21 12:47