Son Kullanma Tarihi Haberleri

Vatandaşlar dikkat! Markette akılalmaz oyun: Son kullanma tarihi yıllar geçmiş ürünler de var, 'indirim' adı altında...

Market raflarında kurulan tuzak gözler önüne serildi. Marketteki 'etiket' oyunundan sonra şimdi de 'indirim' adı altında son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satıldığı ortaya çıktı. Hatta son kullanma tarihi yıllar geçmiş ürünler bile var.

Haber 04-01-2023 07:26

Çocukların da hayatı tehlikedeydi... Mersin'de zincir markette büyük şok! Onlarca üründe tespit edildi

Zincir marketler Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde tanındık birçok markaya verilen cezanın ardından bu kez Mersin'de bir zincir markette son kullanma tarihi geçmiş 70 gıda ürünü tespit edildi. Ürünler arasında bebek mamasının da bulunması çocukların hayati tehlikesine yol açması açısından endişe doğururken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit "Belki o çocuğun yaşamsal olarak zarar görmesi durumuna kadar gidebilecek bir sonucu da doğurabilir" dedi.

Haber 23-12-2022 12:56

Şanlıurfa'da son kullanma tarihi geçmiş 7 ton tavuk eti ele geçirildi

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, son kullanma tarihi geçmiş 7 ton 150 kilo tavuk ele geçirildi.

Yurthaber 19-12-2022 15:25

Tadı garip gelince ortaya çıktı! Sosyal medyada paylaştığı video viral oldu: Sarıçam Belediyesi'nin gıda yardımında 'son kullanma tarihi' iddiası

Belediyenin bir hafta önce başlattığı yardım kampanyasında vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. Belediyeden ücretsiz gıda paketini alan kadının oğlu, paketteki yoğurttan bir kaşık alınca tadındaki tuhaflığı annesine bildirdi. Son kullanma tarihi gören anne-oğul şaşkınlık yaşadı. Kadının diğer ürünlerin de son kullanma tarihlerini çekip sosyal medyadan paylaştığı videolar viral oldu. Birçok kişi benzer durumda olduğunu öne sürerken belediyeden konuyla ilgili açıklama geldi.

Haber 16-12-2022 10:50

Son Kullanma Tarihi

Son Kullanma Tarihi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Son Kullanma Tarihi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şanlıurfa'da son kullanma tarihi geçmiş 3 kamyon gıda ürünü imha edildi

Şanlıurfa'da son kullanma tarihi geçmiş 3 kamyon gıda ürünü imha edildi

Yurthaber 21-08-2022 14:36