Yemek Yemek Haberleri

Dünya bu adamı konuşuyor! 17 yıldır tek bir lokma bile yemek yemedi... “Kendimi aç hissetmiyorum”

İran’da yaşayan 58 yaşındaki Gholamreza Ardeshiri isimli adam ilginç yaşam tarzı sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2006 yılından bu yana yemek yemeyen ve yaşamanı sadece gazlı içecekler tüketerek geçiren Ardeshiri, “Yemek yemeyi bıraktım. Kendimi aç ve yorgun hissetmiyorum” dedi.

Trend 23-05-2023 07:26

Sağlığımız için en gerekli olan ihtiyaç! Ancak bu durumlarda içilen su hastalıklar için risk oluşturuyor

Su içmek daha sağlıklı ve zinde bir vücuda sahip olmak için yapılması gereken temel görevlerin başında geliyor. Bazı kişiler su içmeyi oldukça severken bazıları günlerce su içmeyebiliyor. Su içmemek vücuda yapılan en zararlı alışkanlıklar arasında bulunuyor. Ancak suyu da doğru zamanlarda içmek gerekiyor. Yanlış zamanda içilen su sağlığınızı tehlikeye atıyor.

Haber 06-10-2022 07:40

Bu şekilde yiyorsanız tehlike büyük! Kanser riskinizi artırıyor

Günümüzde en sık görülen hastalıklardan olan kansere yakalanan kişi sayısı gün geçtikçe artıyor. Değişen yaşam koşulları kanserin oluşmasında büyük rol oynuyor. Yapılan araştırmalara göre beslenme düzeniniz kanser riskini artırıyor. Kanser riskini düşürmek için yaşam alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekiyor.

Haber 18-09-2022 10:38

Bildiğiniz her şeyi unutun! Acıktığınızda yemek yerseniz...

Bilim adamları 'sezgisel olarak yemek yemenin' psikolojik ve fiziksel sağlık için daha iyi olduğunu ortaya çıkaran bir araştırmaya imza attı. Sekiz ülkeden altı bin genç yetişkinin katıldığı yeme alışkanlıkları anketinden çıkan sonuçlar şaşırttı. Yapılan araştırmanın sonucuna göre; vücudun açlık 'sinyallerini' takip edenlerin aşırı yeme olasılığının daha düşük olduğu ortaya çıktı.

Haber 11-08-2022 12:21

Yemek Yemek

Yemek Yemek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yemek Yemek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.