Yeşil Erik Haberleri

Arap şeyhleri kilolarca sipariş veriyor! Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor... 3 bin 500 TL'yi buldu 'Duyunca soluğu burada aldım'

Bursa’da Türkiye’nin en erken erik hasadı yapıldı. İznik ilçesinde Ziraat mühendisi Mustafa Kutay Ası’nın ürettiği eriğin kilosu dudak uçuklatıyor. Kilosu 3 bin 500 liraya satılan eriğe Arap Şeyhleri büyük ilgi gösteriyor. Erken hasat eriğin tanesi gramaja göre 70 ile 100 lira arasında alıcı buluyor.

Finans 28-02-2024 09:46

'Altın alsalar daha karlı bence' Tanesi 100 TL! Şehir dışından gelip 3 tane alıp dönüyorlar... Anne adayları için satışa çıktı

Antalya'da daha çok anne adayları için satışa sunulan yeşil erik fiyatı ile cep yakıyor. Ortalama 20 gram olan adedi 100 TL’den satılıyor. 6 bin TL'lik 1 kg erik, yaklaşık 3 gram altın fiyatına denk geliyor. Tezgahındaki en değerli ürün olduğunu söyleyen bir manav şehir dışından gelip 3 tane alanların olduğunu söyledi. Manav "Altınla yarışıyor fiyatı" derken fiyatını yüksek bulan biri de "Altın alsalar daha karlı bence. Eriğe bu kadar para verilmez. Eşim aşerseydi alırdım herhalde" dedi.

Kadin 02-02-2024 11:21

Erik kilo aldırır mı? Diyette kaç erik yenir?

Erik, yaz aylarında bol miktarda bulunan bir meyvedir. Antioksidanlar, lif ve C vitamini içeriğiyle bağışıklığı destekler, sindirime yardımcı olur. Erik yaz mevsiminde sofralarımızı renklendiren, hem lezzeti hem de sağlığa faydalarıyla popüler bir meyvedir. Özellikle diyet yapanlar için, meyve seçimleri büyük önem taşır. Erik, doğru şekilde tüketildiğinde kilo aldırmaktan ziyade, sağlıklı bir diyetin vazgeçilmez parçalarından biri olabilir.

Haber 30-07-2023 19:06

Yeşil eriği sakın bu şekilde yemeyin! Faydalarının yanında zarara neden oluyor

Yeşil erik yaz aylarının en sevilen meyvelerinden. Yediden yetmişe herkesin favorisi olan eriklerin faydaları saymakla bitmiyor. Şifa kaynağı olarak görülen yeşil erikler yüksek oranda vitamin ve mineral içeriyor. Ancak yeşil eriklerinin hatalı tüketilmesi sağlık sorunları yaratabiliyor.

Haber 15-06-2023 09:49

Yeşil Erik

Yeşil Erik Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yeşil Erik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.