Oral Seks Nasil Yapilir Haberleri

Türkiye'den Rusya'ya giden yolcu uçağında skandal anlar! Erkek yolcuyu taciz etti, rüşvet vererek uçuş personelini susturmak istedi... Uçağı birbirine kattı

Türkiye'den Rusya'ya hareket eden bir yolcu uçağında hareketli anlar yaşandı. İsmi açıklanmayan bir kadın yolcu yanındaki erkek yolcuyu taciz etti. Erkek yolcunun cinsel organını zorla tutarak oral seks yapmak isteyen kadın yolcu, kendisine engel olan personele rüşvet teklif etti. Olayın sonrasında kadın yolcunun tutuklandığı belirtildi.

Trend 2023-11-29 15:10:52

Bunun adı eşek şakası! Arkadaşının arabasının arkasına “Oral seks için kornaya basın” yazdı... Korna sesleri durmadı

Arkadaşına şaka yapmak isteyen genç bir adam şakanın dozunu kaçırınca ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada viral oldu. Şakadan habersiz bir şekilde araba süren şakazede olayın farkına vardığında ise ortalık bir anda karıştı. O anlar sosyal medyada viral oldu

Trend 2023-05-06 10:39:44

Canlı yayındaki oral seks skandalından sonra cezası ödül oldu! Fenomen ismin izlenmesi zirve yaptı

Twitch’te yaklaşık 7.4 milyon takipçiye sahip olan Heelmike geçtiğimiz aylarda canlı yayın açtığı sırada yaptığı uygunsuz hareketlerin sonrasında kısa bir süre yasaklanmıştı. Yasağın ardından geri dönen fenomen ismin izlenmeleri zirveye ulaştı.

Trend 2023-04-06 11:33:03

DEPREM DAYANIKLILIK TESTİ NEDİR, NASIL YAPILIR? Evim depreme dayanıklı mı? 6,4 ve 5,8'lik Hatay depremleri sonrası risk tespiti işlemi

Deprem dayanıklılık testinin nasıl yaptırılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden tam 14 gün sonra, Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği 6,4 ve 5,8'lik depremler sebebiyle tekrar merak konusu oldu. Herkesin aklında tek bir soru var: Evim depreme dayanıklı mı? İstanbul ve Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, deprem dayanıklılık testi nedir, nasıl yapılır?

Haber 2023-02-21 08:56:45

TikTok’u karıştıran iddia! “Diş hekimleri muayene sırasında kısa süre önce oral seks yapıp yapmadığınızı anlıyor”

Yaygın bir söylenti diş hekimlerinin muayene sırasında hastalarının kısa bir süre önce oral seks yapıp yapmadığını anlayabildiğine yönelikti. Şehir efsanesine dönen bu söylentiyi TikTok’ta ‘misginadarling’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan Gina, diş hekimine giderek araştırmak istedi. Gina’nın paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Trend 26-11-22 09:57

Penisine uyuşturucu madde sürüp sevgilisini oral sekse zorlamıştı! Kız arkadaşının ölümüne neden olan doktorun cezası belli oldu

2019 yılında Almanya’da yaşayan 46 yaşındaki doktor Andreas David Niederbichler, Yvonne M. isimli bir kadının ölümüne neden olma suçundan tutuklanmıştı. Cinsel organına uyuşturucu madde süren ve sevgilisini oral seks zorlayarak ölümüne neden olan doktorun cezası kesinleşti. Doktor Niedrbichler, tecavüz ve yaralayarak ölüme neden olma suçlarından 9 yıl hapse mahkum edildi.

Trend 28-10-22 08:56

Meghan Markle'ın arabada oral seks yaptığı sahne viral oldu

Meghan Markle, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, "objeleştirildiği" için ayrıldığını söylemiş ve devamında "aptal ama çekici kadın" rollerini reddettiğini belirtmişti. Açıklamalarının ardından Markle'ın seks sahnelerinde oynadığı video sosyal medyada viral oldu.

Magazin 25-10-22 03:02

Oral seks sahnesiyle tepki çekmişti! Olivia Wilde geceye göğüsleri açık geldi

Don't Worry Darling filminde başrolde olan Olivia Wilde dizideki sahneleriyle gündemdeydi. Sahnelerin bazılarını fragmandan kaldırmak zorunda kaldıklarını söyleyen güzel oyuncu, insanların oral seks sahnesi yüzünden kendisine kızgın olduğunu söylemişti. Wilde son olarak Academy Museum Gala'ya göğüsleri açık geldi.

Magazin 17-10-22 12:40

Bu seks alışkanlıkları sizi kanser yapabilir

Bazı davranışlar, HPV ile ilişkili kanser geliştirme olasılığınızı dört kat artırabilir. Ağız ve boğazı enfekte edebilen insan papilloma virüsü (HPV), orofaringeal kanserin (Ağız kanserleri) en büyük risk faktörlerinden biridir. Önceki çalışmalar, oral seks yapmanın HPV ile ilişkili orofaringeal kanserin yanı sıra HPV'ye yakalanma olasılığını artırabileceği ortaya çıktı.

Haber 14-10-22 21:31

Cinsel hastalık uzmanı belirtiyor: Önce ve sonra kesinlikle sakın yapmayın! Hastalık riski taşıyor

Cinsel ilişki hayatın bir parçası olarak görülüyor. Herkesin cinsel ilişki fikirleri değişim gösteriyor. Bu konunun fazla konuşulmaması cinsel ilişki konusunda bilinçlenmeyi önlüyor. Uzmanlar farklı cinsel ilişkiler arasında bulunan oral seks hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 22-09-22 08:56

2022 YKS EK TERCİH İŞLEMİ NASIL YAPILIR? YKS ek tercih ücreti ne kadar?

YKS ek tercih süreci ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın ardından 7 Eylül 2022 Çarşamba günü başladı. Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerine yerleşemeyen adaylar tarafından araştırılıyor. YKS ek tercih süreci ile ilgili son dakika açıklaması 7 Eylül 2022 Çarşamba günü ÖSYM tarafından yapıldı. Peki, YKS ek tercih işlemi nasıl yapılır, YKS ek tercih ücreti ne kadar?

Egitim 08-09-22 09:18

Olivia Wilde'dan seks sahnesi itirafı! İddialı sahneye atıfta bulundu

Olivia Wilde, Don't Worry Darling'in fragmanındaki şehvetli görüntüleri neden kesmek zorunda olduklarını itiraf etti. Güzel oyuncu bazı sahnelerin fragmandan çıkarılmış olmasına da üzüldüğünü söyledi. Filmle ilgili yayınlanan bir fragmandaki oral seks sahneleri tepki çekmişti.

Magazin 04-09-22 15:46

Takside cinsel ilişki iddiası işinden etti! Savunması olay oldu

Taksi şoförü Daniel Boulton, takside oral seks yapmakla suçlandıktan sonra ehliyetini kaybetti. Suçlamaları reddeden adan, tıbbi bir durumun erekte olmasını engellediği gerekçesiyle bunun imkansız olduğunu iddia etti.

Trend 22-07-22 09:20

Paola Saulino'dan olay itiraf! Chelsea oyuncularının hepsi zan altında... ''Arabada sevişmeye başladık''

Paola Saulino, İtalya'da oldukça meşhur bir oyuncu. Only Fans üyeliği bulunan Saulino, Chelsea'nin yıldızı ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti. Paola Saulino, 2018 yılında, ülkenin başbakanına karşı yapılan referandumda hayır oyu veren herkese oral seks yapacağına dair söz vermişti. Referandumda hayır oyu %59 ile kazanınca, Mart ayında ülkeyi gezmeye başladı ve sözünü tuttu. Bu olayın ardından ününe ün katan Saulino, şimdi de Chelsea'nin yıldızına gözünü dikti. İşte detaylar...

Spor 15-07-22 08:04

Hayvanat bahçesinde oral seks skandalı! Goriller çocukların gözleri önünde ilişkiye girdiler

Geçen yıl Eylül ayında New York City'deki Bronx Hayvanat Bahçesi'nde ziyaret saatleri içinde meydana gelen ilginç bir olay yeniden gündeme oturdu. İki gorilin birden oral seks yapmaya başlayıp ebeveynleri şaşkına çevirdiği olayın ardından aileler öfkelerini dile getirmiş, hayvan tutkunları ise bu anın harika bir öğrenme fırsatı olduğunu söylemişti.

Trend 26-06-22 15:19

Cinsel ilişkiye girerken iç çamaşırınızı çıkarmanıza gerek yok!

Bir iç çamaşırı markası kadınlar için ürettiği cinsel hastalıklardan koruma özellikli külot için FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onayı aldı. Kadınların oral seks sırasında giyebilecekleri, partnerlerinden kendilerine geçebilecek olan cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlara (CYBE) karşı koruyacak ultra ince külotlar, prezervatifler gibi tek kullanımlıktır. Firma külotla ilgili, eşleri oral seks yaparken kadınlar tarafından güvenle giyilebileceğini ve yine de zevk alabileceklerini belirtiyor.

Haber 13-05-22 07:52

Amber Heard ilk kez ifade verdi! Johnny Depp hakkındaki tecavüz iddiası kan dondurdu

Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard, duruşmada ilk kez ifade verdi. Heard, şiddete maruz kaldığına ilişkin kanıtlar sundu. Heard'ün tanığı da tecavüz iddiasında bulundu. Tanık Depp'in eve sinirli geldiği zamanlarda Amber Heard'ü oral seks yapmaya zorladığını ve eğer istediği gibi olmazsa fiziksel şiddete başvurduğunu dile getirdi.

Magazin 05-05-22 14:14

Her satırı iğrenç! Ev temizliği için çağırdı, bıçak zoruyla cinsel saldırıda bulundu

Mide bulandıran olay Sultangazi'de meydana geldi. İnşaat işçisi Ö.E. (32), ev temizliği için çağırdığı Özbekistan uyruklu B.K.'ye (32) bıçak zoruyla cinsel saldırıda bulundu. İddianameye göre, eve gelen B.K. temizlik için üzerini değiştirirken, Ö.E. kendisine bıçak çekip kıyafetlerini çıkarmasını istedi. B.K.'nin regl olduğunu söylemesi üzerine Ö.E kendisini oral seks yapmaya zorladı. Tutuklanan inşaat işçisi Ö.E. hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İşte iğrenç olayın detayları!

Haber 15-01-22 10:58

New York'taki hayvanat bahçesinde panik! Goriller oral seks yapmaya başlayınca...

New York'ta bulunan Bronx Hayvanat Bahçesi'nde yaşanan olay tüm ziyaretçilerin bulunduğu yerden kaçışmasına neden oldu. İki gorilin kucaklaşma sonrası oral seks yapmaya başlaması panik yaratırken, çocuklarıyla hayvanat bahçesine gelen anne ve babaların, ''Gözlerinizi kapatın'' şeklinde bağırdıkları duyuldu.

Haber 25-09-21 08:57

Bu hastalık belirti vermeden ilerliyor! Korunmasız vajinal, oral veya anal seks yapan kişiler...

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar veya cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar genellikle cinsel temas yoluyla edinilir. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara neden olan organizmalar (bakteri, virüs veya parazitler) kan, meni veya vajinal ve diğer vücut sıvılarında insandan insana geçebilir. Peki nasıl belirtileri vardır, cinsel yolla bulaşan hastalıklar nelerdir?

Haber 04-02-21 09:02

Gwyneth Paltrow 48. yaşına özel çırılçıplak poz verdi

Hollywood'un yıldız ismi Gwyneth Paltrow 48 yaşına girdi. Yeni yaşını verdiği çıplak pozla kutlayan Paltrow, sosyal medyanın gündemine oturdu. Gwyneth Paltrow geçtiğimiz ay da oral seks itirafıyla gündeme gelmişti.

Magazin 28-09-20 09:23

Gwyneth Paltrow’dan 'yok artık' dedirten cinsel ilişki itirafı!

ABD'li ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow katıldığı programda samimi itiraflarda bulundu. Paltrow, "Bana oral seks yapmayı Sheryl Berkoff öğretti" diyerek herkesi şoke etti.

Magazin 24-07-20 09:45

Oral seks nedir? Nelere dikkat edilmeli?

Yanlış anlaşılma ya da hafif meşrep görülme endişesiyle kadınların büyük bölümü de partnerinden oral seks yapmasını istemeye utanıyor. Ancak bazı noktalara dikkat edildiği takdirde oral seksin de normal cinsel birleşmeden herhangi bir farkı yoktur.

Kadin 23-06-20 13:48

Sevgilisinin suratına oturan kadına hapis cezası!

ABD'de akıllara durgunluk veren bir olay yargıya taşındı. Bir kadın suratına oturarak zorla oral seks yaptırmak istediği erkek arkadaşını neredeyse boğuyordu. Mahkeme kadına 5 yıl hapis cezası verdi ancak kararın infazını adli kontrol şartıyla erteledi.

Trend 17-10-19 13:54

Uzmanlar uyarıyor: Oral seks ağız kanseri yapıyor!

Ağız kanseri vakalarının çoğu oral seksten kaynaklanıyor. Peki bu nasıl olabilir? Son 20 yılda ağız kanseri teşhisi konan kişilerin sayısı yüzde 135 arttı. Her yıl 8,000'den fazla vaka bildiriliyor ancak vakaların yüzde 50'si sigara ve oral seks ile bağlantılı.

Kadin 11-10-19 09:31

Dünya orgazm olmak üzereyken felç olan kadını konuşuyor!

İngiltere'de tıp tarihine geçecek bir olay yaşandı. 44 yaşındaki bir kadın oral seks sırasında tam orgazma ulaşacağı sırada felç geçirdi.

Trend 13-03-19 15:36

Oral seks kanser mi yapıyor? Uzmanlar uyarıyor

Korumasız cinsel ilişkinin birçok riski beraberinde getirdiği bilinen bir gerçek. Ancak, uzmanlar oral seksin ağız kanseri vakalarında keskin bir artışa yol açtığı konusunda uyarıyorlar.

Kadin 05-11-18 11:06

Arabada sevişen rahipler gözaltına alındı

Miami sahili yakınlarında, otomobil içerisinde birbirlerine oral seks yapan iki rahip gözaltına alındı.

Haber 05-09-18 12:59

Kendisine zorla oral seks yaptıran kocasına dava açtı

Hindistan'da bir kadın kendisine dört yıllık evlilikleri süresinde zorla oral seks yaptırdığı gerekçesiyle dava açtı.

Haber 30-07-18 17:20

Bir skandal daha! Dudakları bu hale geldi, doktorun sözleri şoke etti: Oral seks...

İngiltere'nin Essex kentinde yaşayan 26 yaşındaki Charlotte Neale dudaklarına dolgu yaptırmak için “BeautyBox By Maggie” adlı güzellik salonundaki ilk randevusuna gitti.

Haber 22-06-18 17:52

Uganda'da ilginç karar! Oral seks yasaklanıyor

Eşcinselliğe müebbet hapis cezası getirmek istemesiyle de tanınan Uganda Devlet Başkanı Yoweri Museveni, bu kez oral seksi yasaklamak için yasa çıkaracağını duyurdu.

Haber 18-04-18 22:19

Cinsel organına kokain sürdü! Sonrası dehşet

Almanya'da yaşanan olay, bir kadının ölümüne neden oldu. Cinsel organına kokain süren başhekim, sevgilisine oral seks yaptırınca genç kadının ölümüne sebep oldu.

Haber 12-04-18 20:13

Ünlü TV yıldızı sokakta oral seks yaparken yakalandı

28 yaşındaki Amerikalı televizyon yıldızı Nicole Vargas, erkek arkadaşıyla otoparkta çırılçıplak oral seks yaparken gözaltına alındı

Magazin 12-04-18 09:25

Oral seks hastalıklara davetiye çıkarıyor!

Oral seks, bir partnerin diğer partnerinin cinsel organlarını (penis, testis, vajina, clitoris) ağızını, dudaklarını veya dilini kullanarak uyarmasıdır. Üroloji Uzmanı Op. Dr. Berk Karataş, oral seks hakkındaki tüm merak edilenleri açıkladı.

Kadin 30-03-18 16:56

Daha fazla orgazm için iç çamaşırı ürettiler

İç çamaşırı firması Lorals, dünyanın ilk lateks iç çamaşırını tasarladı. Oral seks sırasında giyilmek üzere tasarlanan çamaşırın kokuyu engellediği, sıvıyı geçirmediği hatta daha iyi orgazm oluşturduğu belirtiliyor.

Kadin 08-03-18 11:48

Backsteet Boys üyesi Nick Carter tecavüz suçlamasını reddetti

Backstreet Boys grubu üyelerinden Nick Carter, meslektaşı Melissa Schuman tarafından tecavüzle suçlanmanın "şok edici ve üzücü" olduğunu açıkladı. Schuman, Carter'ın kendisine oral seks yaptığını ancak kendisinin Carter'a oral seks yapmaması üzerine tecavüz ettiğini söylemişti.

Haber 26-11-17 18:22

İnfial yaratan Rasim Ozan Kütahyalı bugün ne yazdı?

Beyaz TV, “Kusturmalı Boşnak s..su” sözlerinden sonra Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarını ayırdı. Tepkilerin çığ gibi büyümesinin ardından Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapan Rasim Ozan Kütahyalı'nın bugün ne yazacağı merak konusu oldu. Gündemi sarsan oral seks açıklamasına köşesinde değinmeyen Kütahyalı, Reza Zarrab davasını ele aldığı yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef alındığını öne sürdü.

Haber 21-11-17 09:42

Cinsel ilişki raporunda şok detay! Geleneksel biçimler terk edildi

İngiliz bilim insanları, son yıllarda gençler arasında anal ve oral seks gibi geleneksel olmayan cinsel ilişki biçimlerinin çok daha yaygın hale gelmeye başladığını saptadı.

Haber 20-11-17 19:42

700 erkeğe oral seks yaptı!

Fanatik Napoli taraftarı Paola Saulino İtalya'daki erkeklere verdiği sözü tuttu! Referandumda hayır oyu veren 700 kişiyle oral seks yaptı...

Spor 18-11-17 20:22

Oral seks yapanlar dikkat!

Belsoğukluğu hastalığının sadece cinsel organlar yoluyla bulaştığını sanıyorsan yanılıyorsun. Milyarlarca bakteriyi barındıran boğazımız belsoğukluğu mikrobu (gonore) için tehlikeli ve sessiz bir rezervuar! İlaca dirençli bu hastalık tüm dünyada oral seksle yayılıyor. Dünya Sağlık Örgütü, “süper gonore” olarak da adlandırılan bu yeni türe karşı uyarılarda bulunuyor. Çünkü bildik şekilde tedavisi başarılı olmuyor.

Haber 06-11-17 10:51

'En az 5 partnerle oral seks, erkeklerde kanser riskini artırıyor'

İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre, birden fazla partner ile oral seks yapan erkeklerin baş ve boyun kanserine yakalanma riski çok daha yüksek. Oxford Üniversitesi’nin yayınladığı bir tıp dergisi olan Annals of Oncology’deki yeni bir araştırmaya göre, sigara içen ve 5 ya da daha fazla partnerle oral seks yapan erkeklerde HPV olarak bilinen kanser türüne yakalanma riski yüksek bir ihtimal.

Haber 21-10-17 15:52

Oral seks yüzünden Rodos'ta yabancıların düğün yapması yasaklandı

Yunan adası Rodos'ta evlenen İngiliz çiftin seks yaparken çektirdikleri fotoğrafı viral haline gelince Rodos Başepiskoposu yabancı çiftlerin burada düğün yapmasını yasakladı.

Haber 15-10-17 09:59

Ünlü ilahiyatçının oğlu: Oral seks faydalı

Muhafazakar bir televizyon kanalında dört yıl cinsel konularla ilgili program yapan, Yeni Şafak yazarı Hayrettin Karaman'ın oğlu, üroloji uzmanı Prof. Dr. M. İhsan Karaman, muhafazakar çevreler için tabuları yıkan bir çıkış yaptı. Prof. Karaman, “Mutlu Aile İçin Pozitif Cinsellik” isimli kitabında İslami kesimde yıllardır sorulan sorulara cesur cevaplar veriyor: "Oral seksin zaman zaman faydalı olabileceğini ifade etmek lazım."

Haber 11-10-17 08:44

Porno sitesi verilerine göre, oral sekse ilgi artıyor

Dünyanın en çok tıklanan porno sitelerinden Red Tube, sitede ilgi gören porno türlerine ilişkin verilerini yayınladı. Sitenin yayınladığı verilerde en çok dikkat çeken ise "oral seks" başlığına gösterilen ilgi artışı oldu.

Haber 27-08-17 14:43

Korunmasız oral seks bel soğukluğu vakalarının artmasına yol açıyor

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), oral seksin ve prezervatif kullanımındaki düşüşün bel soğukluğu hastalığına neden olan bakterinin yayılmasına yol açtığı uyarısında bulundu. WHO'ya göre antibiyotik direncinin artması da tedaviyi zorlaştırıyor.

Haber 08-07-17 12:44

Eşiniz size oral seks yapmayı neden seviyor?

'Acaba benim de ona yapmam için mi yapıyor'

Kadin 24-01-17 14:07

Oral Seks Problemlerine 10 Ayrı Çözüm

Her erkeğin aynı şeyleri sevmediği bir gerçek ve tabii bunun için asıl çözüm partnerinizle konuşmak. Ama bunun yanı sıra oral seks hakkında genel olarak çoğumuzun aklında olan soru işaretleri mevcut ve burada onları çözmeye çalışıyoruz.

Kadin 03-01-17 11:52

'Clinton'a oy verin hepinize oral seks yaparım' diyen Madonna da kaybetti

ABD'deki kritik başkanlık seçiminde nefes kesen yarışın galibi Donald Trump oldu. Hillary Clinton seçimleri kaybederken, akıllara 'Clinton'a oy verirseniz hepinize oral seks yaparım' diyen Madonna geldi. Dünyaca ünlü pop yıldızı ABD'nin yeni başkanı Trump'ın seçilmesinin ardından sessizliğe büründü.

Magazin 09-11-16 10:28