Safa Giray Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'in annesi de ünlü çıktı! Anne-oğul aynı dizide oynamışlar

Kızılcık Şerbeti dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Diziye katılan oyuncu Kaan Taşaner'in performansı çok beğenildi. Dizide Giray karakterine hayat veren oyuncunun meğer annesi de oldukça ünlü bir isim... Hatta, anne ve oğul aynı dizide bile rol almışlar.

Kulis 2024-05-13 15:28:30

Güldür Güldür'den aniden ayrılmıştı! Prens'e transfer olan Giray Altınok açıkladı

Güldür Güldür'den ayrılarak Blu TV'de ekranlara gelen Prens dizisine transfer olan Giray Altınok bu ayrılığa dair ilk kez konuştu. Başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Altınok "Güldür Güldür'e bir daha dönmem" dedi.

Magazin 2024-05-09 11:52:41

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner kendini tutamadı! Feyza Civelek'e olay sözler

Kızılcık Şerbeti'nde Giray Şifacıgil karakterini canlandıran Kaan Taşaner, dizi setinde yaşanan olayları söyleşisinde anlatan Feyza Civelek'e olay sözler söyledi. Civelek Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun özel hayatına dair konuşmuştu.

Magazin 2024-05-05 13:17:17

Güldür Güldür'ün Feridun'u Giray Altınok hastalığını açıkladı! Haluk Bilginer benzetmesi olay oldu

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Feridun karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Giray Altınok son paylaşımıyla dikkat çekti. Hastalığını açıklayan Altınok sesi kısılınca ses tonunu Haluk Bilginer'e benzetti. Ünlü ismin o paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-05-01 12:59:08

Kızılcık Şerbeti'nde Doğa ve Giray öpüştü, Fatih yakaladı! O anlar sosyal medyaya damga vurdu

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti fragmanında Doğa ve Giray öpüştü. Fatih'in o anlara şahit olması ise sosyal medyayı salladı ve yorumların ardı arkası kesilmedi.

Magazin 30-04-24 10:08

Görüntüler sosyal medyada tepkiye yol açtı! Kur'an-ı Kerim'i 3 kez öptükten sonra ayağı ile bastı: Valilik'ten açıklama

Sivas'taki görüntüler sosyal medyada tepkiye neden oldu. Safa Camii'de dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i, 3 kez öptükten sonra ayağı ile basan başkan adaylarından S.K., 'dini değerleri aşağılama' suçundan gözaltına alındı. Sivas Valiliği olayın ardından yazılı açıklama yaptı.

Haber 21-01-24 23:59

Camide içki şişesiyle fotoğraf paylaşmıştı! Cezası belli oldu

Camide içki şişesi ile fotoğraf çekip sosyal medyadan paylaşan Safa Yasin Ö. (19) hakkında 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Duruşmada savunma yapan Sefa Yasin Ö., "Bundan sonraki hayatımda bırakın bu tarz bir paylaşımı sosyal medyada yapmayı, normal hayatımda bile bu tarz bir paylaşımı sözel olarak yapmayacağıma, azınlıkta kalmış bile olsa herhangi bir kesimin dini değerlerini aşağılamayacağıma dair mahkemenize söz veriyorum" dedi.

Haber 11-10-23 15:18

Camide içki içerken fotoğrafını paylaşmıştı! İstenen ceza belli oldu

İstanbul'da camide alkol kullandığını gösteren fotoğraf paylaşan sanık Safa Yasin Ö. hakkında "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" ve "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açıldı. Sanık Safa Yasin Ö. savunmasında, "Amacım mizah yapmaktı. Çok pişmanım. Dinle dalga geçmek gibi bir amacım yoktu. Ailem namazında niyazında olan insanlardır. O gün alkol davranışlarımı olumsuz etkiledi" dedi. İşte detaylar...

Haber 28-09-23 14:59

Usta senarist Safa Önal'ı sinemanın devleri uğurladı! Senaryolarında başrol Türkan Şoray ile Hülya Koçyiğit'indi...

92 yaşında hayatını kaybeden dünya rekortmeni senarist Safa Önal için Atlas Sineması'nda saygı töreni düzenlendi. Saygı törenine ve Teşvikiye Camii'ndeki cenaze törenine Hülya Koçyiğit ile Türkan Şoray başta olmak üzere sinemanın dev isimleri katıldı.

Magazin 01-08-23 17:08

Usta senarist Safa Önal son yolculuğuna uğurlandı

Cenazeye, Yeşilçam'ın usta isimleri Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Serdar Gökhan'ın yanı sıra oyuncular Kerem Alışık, Zafer Algöz ve yönetmen Nazif Tunç da katıldı.

Yurthaber 01-08-23 15:57

Usta senarist Safa Önal için tören düzenlendi

Filme çekilmiş 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren usta senarist Safa Önal için Atlas 1948 Sineması'nda tören düzenlendi.

Yurthaber 01-08-23 13:15

Usta senarist Safa Önal yarın son yolculuğuna uğurlanacak

Filme çekilmiş 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren usta senarist Safa Önal, yarın toprağa verilecek.

Yurthaber 31-07-23 10:57

SAFA ÖNAL KİMDİR? Ünlü senarist Safa Önal kaç yaşındaydı, neden öldü? Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti!

Türk sinemasının en önemli senaristlerinden biri olan Safa Önal, bugün akşam saatlerinde hayata veda etti. Vefat haberini Senaristler Birliği duyurdu. Vefat haberinin ardından Türk sinemasına kazandırdığı 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren usta senarist için aramalar hız kazandı. Kullanıcılar ünlü senaristin ölüm nedenini ve hayatını merak ediyor. Peki, SAFA ÖNAL KİMDİR? Ünlü senarist Safa Önal kaç yaşındaydı, neden öldü? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 30-07-23 18:39

Usta senarist Safa Önal 92 yaşında hayatını kaybetti

Filme çekilmiş 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren usta senarist Safa Önal, 92 yaşında yaşamını yitirdi.

Magazin 30-07-23 18:30

Aykut Enişte 2 filmi nerede ve kaç yılında çekildi? Aykut Enişte 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Aykut Enişte 2 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı, yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali'nin yazdığı Aykut Enişte 2 filmi durum komedisi türünü ele alıyor. Peki, Aykut Enişte 2 filmi nerede ve kaç yılında çekildi? Aykut Enişte 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Magazin 06-06-23 19:01

Erdoğan imzaladı, Merve Safa Kavakçı görevden alındı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Malezya Büyükelçisiyken 7 ay önce Dışişleri Bakanlığı Dış Politika Danışma Kurulu üyeliğine atanan Merve Safa Kavakcı görevden alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çok sayıda ismin de atamasını imzaladı.

Haber 23-03-23 07:26

Bizimkiler ve Perihan Abla dizilerinin usta yönetmeni Yalçın Yelence hayatını kaybetti

Bizimkiler ve Perihan Abla dizilerinin yönetmeni Yalçın Yelence hayatını kaybetti. 69 yaşında hayatını kaybeden usta yönetmenin cenazesinin yarın Kartal Soğanlı Safa Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi.

Magazin 20-01-23 20:00

Aynı safa çayı faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Aynı safa çayı nasıl yapılır ve demlenir?

Bitki çayları bilinen faydaları ile insanların oldukça rağbet ettiği ürünler hâline gelmiştir. Özellikle sağlıklı yaşamak ve doğal ürünler tüketmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bitki çaylarının her biri vücuda farklı olumlu etkiler sağlamaktadır. Bu bitki çaylarından bir tanesi de aynı safa çayıdır. Süs bitkisi olarak da kullanılan aynı safa çiçeği aynı zamanda bitki çayı olarak tüketilebilir ve pek çok faydası vardır. Peki, aynı safa çayı nasıl demlenir?

Haber 01-11-22 17:05

Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Safa Sarı'nın gözünden sakındığı eşine bakın! Görenler şoke oldu

Eser Yenenler'in sunumuyla gerçekleşen Çok Güzel Hareketler 2 programı, pazar akşamlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Rol kabiliyetiyle izleyiciyi gülmekten kırıp geçiren başarılı oyuncu Safa Sarı'nın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 10-10-22 16:24

Güldür Güldür'ün Feridun'u Giray Altınok'un eşi güzelliğiyle parmak ısırttı! O da oyuncu çıktı

Ali Sunal'ın sunumuyla ekrana gelen Güldür Güldür programı, cumartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Aylin Kontente, Alper Kul, Açelya Topaloğlu, Aziz Aslan gibi isimler, izleyiciyi kahkahalara boğmaya devam ediyor. Güldür Güldür'de 'Feridun' karakterini canlandıran Giray Altınok'un yaşamına dair detaylar merak ediliyor. İşte Güldür Güldür'ün Feridun'u Giray Altınok'un güzelliğiyle kendine hayran bırakan eşi...

Magazin 04-10-22 12:45

Soyunma odasında büyük kavga! Dolaba soktular

Son dakika... Trabzonspor'un ve milli takımın eski yıldızlarından olan ve 2016 yılında kariyerini Göztepe'de noktalayan Giray Kaçar, futbolculuk dönemine dair çok konuşulacak bir anısını paylaştı. Kaçar, Trabzonspor'da oynadığı dönemde bir karşılaşmanın ardından soyunma odasında yaşanan bir kavgayı anlatırken, herkes şaşkına döndü. İşte detaylar...

Spor 26-09-22 10:09

Lastik sektörünün en hızlı büyüyen şirketi Petlas oldu

Petlas, Capital 500 2021 sıralamasında bir önceki yıla göre 26 basamak birden yükselerek, 149'uncu sırada yer aldı - AKO Grup Yönetim Kurulu Üyesi Safa Özcan: - "Büyümemizi Türkiye'ye katkı yaparak sürdürmek bizlere gurur veriyor. 2005 yılında devraldığımız Petlas bünyesinde bugüne dek 700 milyon dolar düzeyinde yatırım gerçekleştirdik"

Yurthaber 05-08-22 14:34

Doktor Civanım filminin konusu nedir? Doktor Civanım nerede çekildi, oyuncuları kimlerdir?

Doktor Civanım filmi 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle vatandaşlar tarafından merak edildi. Kemal Sunal'ın oynadığı bu kült Yeşilçam filmi filminin yönetmeni Kartal Tibet, senaristleri ise Safa Önal ve Memduh Ün'dür. Peki Doktor Civanım konusu nedir? İşte Doktor Civanım filminin oyuncuları ve merak edilenler...

Trend 23-07-22 18:42

AKO Grup'tan 30 milyon dolarlık sürdürülebilirlik yatırımı

AKO Grup Yönetim Kurulu Üyesi S. Safa Özcan: - "Türkiye’nin atık lastiğinin yaklaşık dörtte birini dönüştürecek kapasitedeki tesisle, mobilitenin çevresel etkilerinin ortadan kaldırılmasına yönelik somut bir adım atmış oluyoruz"

Yurthaber 22-07-22 15:59

TAYK 51. Yıl Deniz Kuvvetleri Kupası yarışının startı İstanbul'dan verildi

Dördü yabancı toplam 30 teknenin katıldığı yarışta ekipler, 390 millik rotayı tamamlayıp, Turgutreis'te finiş görecek - TAYK Genel Müdürü Can Giray: - "Yarışın bu seneki sloganı, 'Bir yarış, iki boğaz, iki deniz'. Çünkü İstanbul Boğazı ve Çanakkale Boğazı ile Marmara Denizi ve Ege Denizi kat edilecek. Bunu başka bir ülkede yapabilmeniz mümkün değil"

Yurthaber 22-07-22 14:12

Maskeler çıktı, diş estetiği talepleri arttı

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Protetik Diş Tedavisi Bölümü'nden Dt. Özer Giray: - "Özellikle ön bölgede dişlerde bulunan düzensizlikleri gidermek ve yeni bir gülüş meydana getirmek amacıyla kullanılan porselen lamina uygulaması tercih ediliyor"

Yurthaber 06-07-22 11:53

GSK Türkiye, Sağlık Sistemleri Çalıştayı düzenledi

Harvard Üniversitesi Sağlık Sistemleri İnovasyon Laboratuvarı Direktörü Prof. Dr. Rıfat Atun: - "Çalıştay ve panel hem Türkiye’de toplum sağlığı açısından büyük önem taşıyan bu iki hastalıkta daha iyi sağlık sonuçlar hakkında dönüşümsel çözümler geliştirmek ve ülkedeki sağlık sisteminin geliştirilmesi açısından oldukça kıymetliydi" - GSK Türkiye Genel Müdürü Selim Giray: - "GSK Türkiye olarak faaliyet gösterdiğimiz tedavi alanlarında ilgili tüm paydaşları bir araya getirerek, inovatif çözümler geliştirerek toplum sağlığına fayda sağlamak en büyük önceliğimiz"

Yurthaber 05-07-22 12:53

Petlas, Türkiye'nin en büyük 73'üncü sanayi kuruluşu oldu

Petlas Yönetim Kurulu Üyesi Safa Özcan: - "Ülkemizin üretim gücüne inancıyla, üretime yaptığı yatırımlarla hızla büyüyen Petlas hem Türkiye’de hem de dünyanın 120’den fazla ülkesinde tüketicisiyle buluşmaya devam edecek"

Yurthaber 31-05-22 15:51

Safa ne demek? Safa kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Yabancı dillere ait çok sayıda kelimeyi bünyesinde barındıran Türkçe, en çok Arapça, Fransızca ve Farsça dillerindeki kelimelerle bezenmiştir. Ancak bu durum bir sorun gibi görülmez, aksine zenginlik olarak değerlendirilir. Konumu nedeniyle farklı ülkelerle ilişkiler yürüten Türkiye'nin dilini zenginleştiren bu etkileşimler, kelimelerle ilgili yapılan incelemeleri artırmıştır. Safa kelimesiyle ilgili araştırmalar da aynı sebeple yürütülmüştür. Safa ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:22

Giray ne demek? Giray kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Eski zamanlarda yazılmış edebi metinleri okuyabilmek veya günümüzde kullanılan yabancı kökenli sözcüklerin anlamlarını bilmek, tahmin etmek her zaman beklendiği kadar kolay olmayabilir. Dildeki bu çeşitliliğin temel nedeni ise Türkçenin tıpkı diğer diller gibi tarih boyunca komşu ülkeleri ile olan ilişkileri ve yaşadığı siyasal olaylardır. Bu olaylar neticesinde farklı kökene sahip pek kelime, günlük dilde Türkçede de kullanılır hale gelmiştir. Bu da bazı kelimelerin anlamı hakkında net bilgiye sahip olma ihtiyacını doğurur. Anlamı merak edilen ve TDK sözlükte araştırılan kelimelerden bir tanesi olan Giray ne demek? Giray TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 18-05-22 00:15

Safa Sarı’nın babası ve kız kardeşi kaza yaptı

BKM Mutfak oyuncularından Safa Sarı'nın babası ve kız kardeşi Ordu’nun Ünye ilçesinde kaza yaptı. Kazada 3 kişi hafif yaralandı.

Magazin 15-05-22 14:17

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlaması çok konuşulacak! Ünlü yağmuru var...

Trabzonspor Kulübü, 2010-11 sezonu kadrosunda yer alan Onur Kıvrak ve Giray Kaçar'ı Cumartesi günü stadyumda yapılacak olan kutlamalara davet etti.

Spor 13-05-22 15:37

Balıkesirspor'da Giray Bulak ile yollar ayrıldı

Balıkesirspor'da Giray Bulak ile yollar ayrıldı

Yurthaber 21-04-22 18:02

Balıkesirspor-Menemenspor maçının ardından

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak: "Bizim için keyifli bir maçtı. İstediklerimizi yapabilmemiz bakımından pozitif bir maç oldu" - NasaDoge Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: "Son dakikada da olsa golü bulmak iyidir. En azından kazanamadığımız yerde kaybetmemek de önemli"

Yurthaber 16-04-22 16:47

Çok Güzel Hareketler 2'de Nihat Hatipoğlu tiplemesi! İzleyenleri kahkahaya boğdu

Televizyon ekranlarının ilgiyle izlenen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2'nin son bölümünde Nihat Hatipoğlu tiplemesi işlendi. Skeçte "İftara az kala" adlı programın sunucusunu canlandıran oyuncu Safa Sarı, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Magazin 12-04-22 14:02

Balıkesirspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ardından

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak: "5-1 evimizde ağır bir yenilgi oldu ama biz hep iyi oynadık" - Büyükşehir Belediye Erzurumspor Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer: "Kalan yedi maçta sonunu düşünmeden en iyi oyunu oynamaya çalışacağız"

Yurthaber 03-04-22 19:37

Balıkesirspor-Altaş Denizlispor maçının ardından

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak: "Atanın kazanacağı bir maçtı. Rakip attı kazandı" - Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal: "Göreve gelmemden sonra takım iyi tepki verdi. Bu galibiyet bizi daha iyi yerlere götürecektir"

Yurthaber 07-03-22 23:25

Balıkesirspor - İstanbulspor maçının ardından

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak: "Hakem arkadaşlar bizim pozisyonumuza, puan durumumuza göre maç yönetiyorlar" - İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç: "İkinci yarıda arka arkaya gelen gollerle maçı galip bitirmesini bitirdik"

Yurthaber 20-02-22 18:40

Balıkesirspor-Kocaelispor maçının ardından

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak: - "Taktik anlamda oynadığımız oyun, çok pozisyon üretebileceğimiz oyun bizden yanaydı, şans bizden yana değildi" - Kocaelispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak: - "Bütün oyuncularımı, herkesi kutluyorum. Hepimize hayırlı olsun"

Yurthaber 12-02-22 22:06

Güldür Güldür'ün Feridun'u Giray Altınok'un eşi güzelliğiyle dikkat çekti! ''Ne şanslı adamsın!''

SHOW TV'nin sevilen programı Güldür Güldür'de hayat verdiği 'Feridun' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Giray Altınok'un eşi Cansu Diktaş duru güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 07-02-22 11:37

Çok Güzel Hareketler'in oyuncusu Safa Sarı evlendi!

Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldız isimlerinden Safa Sarı sessiz sedasız evlendi. Safa Sarı ve eşi hem düğün öncesi hem de düğün sonrası güzel anlarını sosyal medyadan da paylaştı. İkiliye tebrik mesajı yağdı.

Magazin 07-02-22 07:52

Safa Sarı kimdir, aslen nereli? Safa Sarı kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Şarkılar Bizi Söyler programının bugünkü konuklarından biri de Safa Sarı oldu. Çok Güzel Hareketler kadrosunda yer alan Safa Sarı, 2015 yılında ilk kez Bana Baba Dedi dizisi ile oyunculuk deneyimi yaşamıştı. Peki Safa Sarı kimdir, aslen nereli? Safa Sarı kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Magazin 22-01-22 18:42

Beypiliç Boluspor-Balıkesirspor maçının ardından

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer: - "İçeride oynayacağımız Tuzlaspor maçını da kayıpsız geçirip milli maç arasından sonra da çok daha iyi bir Boluspor izletmek istiyoruz" - Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak: - "Bir maç daha kaybettik. Bunu bir tarafa bırakacağız ve Samsunspor maçına bakacağız"

Yurthaber 09-01-22 19:43

MKE Ankaragücü-Balıkesirspor maçının ardından

MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Necati Erkmen: - "Bizi desteklemeye devam edin, bu yolun sonu şampiyonluk" - Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak: - "10 kişi kalmamız maçı kaybetmemizin en büyük nedeniydi"

Yurthaber 06-12-21 22:36

Balıkesirspor, deplasmanda yapacağı MKE Ankaragücü maçına odaklandı

Teknik direktör Giray Bulak: - "Nasıl oynadıklarını biliyoruz, maçlarını izledik, oyuncularını biliyoruz, ne yapabileceklerini biliyoruz. O bakımdan hiçbir çekingenliğimiz, ürkekliğimiz yok"

Yurthaber 30-11-21 15:23

Aykut Enişte ne zaman ve nerede çekildi? Aykut Enişte oyuncuları kimler?

2019'da vizyona giren komedi türündeki film Aykut Enişte'nin başrollerinde Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Ege Kökenli gibi oyuncular yer alıyor. Onur Bilgetay tarafından yönetilen Aykut Enişte filmi Cem Gelinoğlu ve Giray Altınok tarafından kaleme alındı. İşte merak edilenler...

Magazin 17-10-21 19:19

AKO Grup, Türkiye'nin en büyük 100 sanayi şirketi arasında yükselişini sürdürüyor

AKO Grup Yönetim Kurulu Üyesi Safa Özcan: - "AKO Grup, yerli sermaye, yerli AR-GE ve mühendislik, yerli üretim gücü ile Türkiye’nin milli sanayi gücü kimliğini gururla taşıyor. Ülkemizin yanı sıra dünyanın 100'ü aşkın ülkesinde rekabet gücümüz her gün artış gösteriyor"

Yurthaber 05-07-21 12:36

Okan Bayülgen Renkli Rüyalar Oteli'nin kapıları açılıyor

BluTV, yepyeni ve daha önce denenmemiş bir format ile üyelerinin karşısına çıkıyor. Okan Bayülgen’in her bölüm konuklarını Yalın Alpay ve Emrah Safa Gürkan ile farklı otellerde ağırlayıp hayata dair sohbet edeceği ‘Renkli Rüyalar Oteli’, 3 Temmuz’da başlıyor.

Magazin 02-07-21 17:09

Güldür Güldür oyuncusu Giray Altınok, fiyat pahalılığıyla böyle dalga geçti

Güldür Güldür programındaki skeçler ve sosyal medyada hazırladığı videolarla hayranlarını güldüren Giray Altınok, bu sefer tatil bölgelerindeki fiyat pahalılığını konu alan bir video paylaştı.

Magazin 23-06-21 15:00