Ahmet Sonuç Haberleri

Gereğini yapacağımızı söylemiştik notuyla paylaştı! 'Jahrein' hakkında iddianame hazırlandı

‘Jahrein’ ismiyle bilinen sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç hakkında eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik ifadeleri sebebi ile ‘kamu görevlisine hakaret‘ suçundan iddianame hazırlandı.

Magazin 18-12-2023 14:41

Jahrein, Meral Akşener ile yaptığı görüşmeyi anlattı: Büyüklük gösterip beni affetti

Sosyal medyada siyasetle ilgili paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Ahmet Sonuç (Jahrein), İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile telefon görüşmesi yaptıklarını duyurdu. Meral Akşener'in kendisini affettiğini ifade eden Jahrein, "Önceden sarf ettiğim haddimi aşan sözlerden ötürü özür diledim kendisinden. 'Gençsin. Olur öyle şeyler' dedi" ifadelerini kullandı.

Haber 19-03-2023 22:19

Altılı masa adayını belirledi, sosyal medya hareketlendi! Jahrein, Meral Akşener'i Kurtlar Vadisi karakterine benzetti! Bundan sonra kimse emniyette değil

Türkiye, 14 Mayıs'ta yeni Cumhurbaşkanı'nı seçecek. Altılı masanın Saadet Partisi ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı adayını belirlemesinin ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İYİ Parti ile CHP arasında adaylık konusunda anlaşmazlık olduğu iddia edilmesiyle birlikte sosyal medya hareketlendi. Ünlü Twitch yayıncısı Jahrein'in (Ahmet Sonuç) İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Kurtlar Vadisi'ni bağdaştırdığı paylaşımı, kısa süre içerisinde en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

Haber 02-03-2023 22:46

Jahrein'in Twitter hesabı neden kapandı? Yüz binlerce kişi Jahrein'i takip ediyordu!

Sosyal medyada Jahrein adıyla bilinen Ahmet Sonuç'un yüz binlerce takipçili ve mavi tikli Twitter hesabı askıya alındı. Twitter'de 700 binden fazla takipçisi olan, gündeme ve siyasete dair yaptığı yorumlarla dikkat çeken Jahrein'in hesabının neden kapatıldığı ise henüz ortaya çıkmadı. Jahrein'in Twitter hesabı geçtiğimiz aylarda da kapatılmış, bir süre sonra ise yeniden erişime açılmıştı.

Magazin 19-10-2022 01:48

Ahmet Sonuç

Ahmet Sonuç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ahmet Sonuç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.