Ataberk Mutlu Haberleri

Galatasaray, Elias Jelert transferini resmen açıkladı! Taraftarın istediği sağ bek transferinde mutlu sona ulaşıldı...

Galatasaray, Kopenhag'da forma giyen 21 yaşındaki sağ bek Elias Jelert'in transferini resmen açıkladı. Rennes takımında forma giyen Guela Doue uzun süre Galatasaray'ın gündemindeydi fakat oyuncunun menajerinin istekleri bitmeyince sarı kırmızılılar rotayı Danimarka'ya çevirdi. 2003 doğumlu Elias Jelert ve kulübü Kopenhag ile yapılan görüşmeler mutlu sonla bitti. Danimarkalı genç sağ bek Galatasaray'a transfer oldu!

Spor 2024-07-25 15:48:19

Galatasaray, Elias Jelert'i kadrosuna kattı!

Galatasaray sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar, Kopenhag'dan Elias Jelert'i kadrosuna kattı.

Spor 2024-07-24 21:23:43

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri İstanbul'a geldi, pozunu verdi! Sarı-Lacivertliler bu transferle rekor kırdı, Galatasaray'ı geride bıraktı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi şampiyon bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe hamlelerine devam ederken uzun süredir gündeminde olan Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Faslı golcü kendisini Sarı-Lacivertliler'e bağlayan imza atmak için İstanbul'a gelirken, Fenerbahçe bu transferle ezeli rakibi Galatasaray'a air olan bir rekoru da kırmış oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-07-24 15:45:00

'Yılın ilk aylarında boşanma rekoru kırıldı' dendi... Murat Akkoyunlu'ya mutlu evliliğin sırrı soruldu! Eşiyle diyaloğu güldürdü

Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) 2023 yılına ilişkin evlenme ve boşanma istatistiklerinden yaptığı derlemeye göre, geçen yıl evlenen çiftlerin sayısı 565 bin 435, boşananların sayısı 171 bin 881 olarak kayıtlara geçti. Bu verilere göre yılın ilk üç ayında boşanma oranlarının arttığı kaydedildi. Boşanma oranlarındaki artış ünlü oyuncu Murat Akkoyunlu'ya soruldu. Mutlu evliliğin sırrını eşi açıkladı.

Magazin 2024-07-24 12:12:51

Fenerbahçe golcüsüne kavuşuyor! Yıldız oyuncu, Mourinho'nun telefonu sonrası teklifi kabul etti

Fenerbahçe, uzun zamandır ilgilendiği Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncuyla her konuda anlaşan Fenerbahçe, Sevilla'yı da ikna etti. Sevilla kulübü bu hamlenin ardından resmi açıklama yaptı.

Spor 22-07-24 18:16

Fenerbahçe'nin yeni golcüsü uçağa biniyor! Mourinho'nun bir telefonu yetti... Sarı-Lacivertliler Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı... İşte sözleşme maddeleri

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, bir isimde daha mutlu sona ulaştı. Sarı-Lacivertliler Cenk Tosun'un yanı sıra forvete Youssef En-Nesyri'yi de getirmeye çok yakın.

Spor 22-07-24 07:39

Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum

Uzun zaman sonra bir programa katılarak ekrana çıkan oyuncu ve yazar İclal Aydın gözlerden uzakta yaşadığını anlattı. "Foça'nın bir köyünde yaşıyorum" diyen İclal Aydın yeni hayatında çok mutlu olduğunu da söyledi.

Magazin 22-07-24 06:47

Hangi baharat hangi yemekte kullanılır? Yemeklerinize lezzet katacak baharatlar

Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden kimyonun köfteye nasıl bir tat kattığını, tatlılara vanilya ekleyerek nasıl bir fark yaratabileceğinizi biliyor musunuz? Ya da bir tavuğu, köri ile marine ederek nasıl eşsiz bir lezzet bombasına dönüştürebileceğinizi? İçeriğimizde, hangi baharatın hangi yemekte kullanıldığını keşfedecek, misafirlerinizi şaşırtacak ve kendinizi her lokmada mutlu edecek tüyoları öğrenceksiniz. Hazırsanız, mutfakta lezzet dolu bir yolculuğa çıkıyoruz!

Yemek 22-07-24 02:57

Sıla Doğu Dilan Polat'ın doğum gününü kutladı! Eski mutlu günlerden paylaştı: Dayan...

Dilan Polat ile birlikte tutuklanan ancak geçtiğimiz aylarda serbest bırakılan Sıla Doğu kardeşinin doğum gününü kutladı. Üst üste eski pozları paylaşan Sıla Doğu "Dayan pembe panterim" dedi.

Magazin 21-07-24 15:26

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı!

Fenerbahçe, Faslı golcü oyuncu Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncu ile 4 yıllık anlaşmaya varan sarı-lacivertliler kısa süre içinde resmi açıklamayı yapacak.

Spor 20-07-24 10:00

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 10 film birden vizyona girdi (19 Temmuz 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden korkuya, bilim kurgudan animasyona, ikisi yerli, 10 yapım izleyiciyle buluştu. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 19-07-24 11:54

Galatasaray, sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı! Rennes forması giyen Guéla Doué'nin sözleşmesi hazırlanıyor...

Galatasaray transferde gaza bastı. Sağ bek pozisyonu için görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, Rennes forması giyen Guéla Doué ile anlaşmaya vardı.

Spor 18-07-24 10:53

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyr transferini bitirmek üzere! Taraftarlar nöbete başladı...

Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri nöbeti her an mutlu sonuçlanabilir. Bir süredir ilgilenilen yıldız oyuncu için kulübü Sevilla ikna olmak üzere olduğu duyuruldu. Mourinho'nun çok istediği isimlerin başında gelen Youssef En-Nesyri için taraftarlar geri sayıma geçti.

Spor 18-07-24 07:57

Bahçeli ev hayali için harekete geçti, yeni bir mesleği oldu! Siparişlere yetişemiyor... Herkese önerdi: 'Ben yardımcı olurum'

Adana'nın Kozan ilçesinde oto yedek parça satışı yapan bir kişi bahçeli ev hayali kurarak aldığı 6 dönüm araziye tropik meyve üretim merkezine dönüştürürken, siparişlere yetişemediği İstanbul'dan 1 ton sipariş aldığı öğrenildi. Siparişlere yetişememesi konusunda "Çok şükür" ifadesini kullanan Mesut Mutlu, "İnsanlar hep portakal mandalina yetiştiriyor. Avokado yetiştirsinler, benden sonra çok eken oldu. Her türlü ben yardımcı olurum" şeklinde konuştu.

Finans 17-07-24 11:37

Pavyonda köpeği için masa kurdurttu! O anlar sosyal medyada gündem yarattı... Köpek bizden mutlu

Ankara'da kaydedildiği iddia edilen görüntüler kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek popüler oldu. Görüntülerde bir kişinin köpeğiyle birlikte pavyona gitmesi ve köpeğine özel olarak masa kurdurması sosyal medya kullanıcıları tarafından ti'ye alındı. O anlara kullanıcılar binlerce yorum ve beğeni yaptı.

Trend 17-07-24 07:51

Ses yarışmasıyla tanındı! Eski sevgilisinin başından vurduğu Mutlu Kaya son paylaşımıyla dikkat çekti

Katıldığı ses yarışmasında tanındıktan sonra eski erkek arkadaşı tarafından başından vurulan Mutlu Kaya zaman zaman sosyal medyada paylaşımlarda bulunuyor. Mutlu Kaya sosyal medyadaki son paylaşımına düştüğü notla dikkat çekti.

Magazin 16-07-24 13:47

Burak Yılmaz'dan tepki: Çok ayıp etmişler

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, “Kayserispor’un hedefi her zaman her çıktığı maçı kazanmak. Transfer yasağımız kalkarsa çok mutlu olurum. Açılmazsa da yapacağımız bir şey yok” dedi.

Spor 16-07-24 10:30

Ünlü oyuncu Burcu Biricik'in mutlu günü! Luna bebek dünyaya geldi

Ünlü oyuncu Burcu Biricik anne oldu. Doğumu İstanbul'da yapan güzel oyuncu kızı Luna'ya kavuştu.

Magazin 15-07-24 17:36

EURO 2024'ün en iyi çıkış yapan 11'i açıklandı! Listede 3 Türk oyuncu bulunuyor...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mutlu sona ulaşan İspanya Milli Takımı, kupasını kaldırdı. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca, EURO 2024'ün en iyi çıkış yapan oyuncularını listeledi. Yayınlanan listede 3 Türk futbolcu da yer aldı.

Spor 15-07-24 14:14

'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Ali İpin eşiyle pozunu paylaştı! Ne kadar mutlu

Fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Ali İpin, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Eşiyle birlikte geçirdiği 25 yılı kutlayan oyuncunun mutluluğuna yorum yağdı. İşte 'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Ali İpin'in son hali...

Magazin 15-07-24 13:59

Fenerbahçe 3 transferi aynı anda açıklayacak! Taraftarlar bu hafta bayram edecek...

Fenerbahçe bu hafta için 3 transferi açıklamaya hazırlanıyor. Mourinho'nun isteği doğrultusunda anlaşmalarını teker teker yapan sarı-lacivertlilerde taraftarları mutlu edecek anlaşmalar açıklanacak.

Spor 15-07-24 13:58

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Immobile, imzayı atar atmaz Icardi'yi hedef aldı! ''Önümüzdeki sezon...''

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Immobile basın toplantısında konuştu. İtalyan golcü, "Taraftarı mutlu etmeye çalışacağız. Taraftara ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Onlar için elimden geleni yapacağım. Her maç sonunda formamın terli olduğunu görecekler." dedi.

Spor 14-07-24 16:13

Anadolu'nun en büyük adasını satın aldı! Tam 10 bin tane o ağaçtan dikti... Hekres Şanlıurfalı genç üreticiyi konuşuyor

4 yıl önce satışa çıkarılan ve Anadolu'nun en büyük adası olan bir dönümlük arazi Şanlıurfa'da yaşayan genç üretici Ferzan Durmaz tarafından satın alındı. Denize kıyısı olmayan Sivas'taki adayı alan Durmaz, televizyondaki haberleri görünce adayı satın almaya karar verdiğini söyledi. Genç çiftçi, sahibi olduğu adaya 10 bin adet kayısı fidanı dikti ve ayçiçeği ekti. Durmaz, "Denizi olmayan Sivas'ta ada sahibi olmak bizi mutlu etti açıkçası" diye konuştu.

Finans 13-07-24 09:49

Beşiktaş, Ciro Immobile transferini KAP'a bildirdi!

Beşiktaş, Lazio forması giyen Ciro Immobile transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş, İtalyan yıldızın transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Spor 12-07-24 21:32

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 8 film birden vizyona girdi (12 Temmuz 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden korkuya, bilim kurgudan animasyona, ikisi yerli, 8 yapım izleyiciyle buluşacak. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 12-07-24 15:44

Beşiktaş transferde mutlu sona ulaştı! Immobile İstanbul'a geliyor...

Beşiktaş'ın çok istediği isimlerin başında gelen Ciro Immobile transferinde mutlu sona ulaşıldı. Siyah-beyazlılar İtalyan futbolcuyla anlaşmasının ardından Lazio'yu da ikna etti ve transferi bitirdi.

Spor 12-07-24 13:40

Fenerbahçe'de 'KAP' bekleniyor! Mourinho'nun çok istiyordu... Transferde mutlu son

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, Mourinho'nun çok istediği bir isimde mutlu sona ulaştı. Sarı-Lacivertliler Al Ahli forması giyen Allan Saint-Maximin'in kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Spor 10-07-24 14:55

Gökhan Türkmen'in gözlerden uzak büyüttüğü kızı Nil Rona'yı görenler çok şaşırdı! 'Annesinin kopyası'

Çatı Katı, Aşk, Büyük İnsan, Mahşer, Sen İstanbul'un gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gökhan Türkmen 10 yıldır Sinem Aksoy ile mutlu bir evlilik yaşıyor. İki kız babası olan Gökhan Türkmen'in gözlerden uzak büyüttüğü Nil Rona büyüdü ve kocaman oldu. Ünlü ismin kızını görenler çok şaşırdı.

Magazin 10-07-24 11:02

Fenerbahçe'nin En-Nesyri transferi Türkiye tarihine geçecek! Gelmiş geçmiş en pahalı oyuncu...

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi forvet transferi noktalanmak üzere... Jose Mourinho'nun çok istediği Youssef En-Nesyri için tüm şartları zorlayan sarı-lacivertliler mutlu sona çok yakın.

Spor 09-07-24 21:30

Kendisi 63, kocası 26 yaşında! Bebeklerinin cinsiyetini açıkladıkları parti sosyal medyada gündem oldu... Bebeğin şansı hiç yok

Aralarında 37 yıllık yaş farkı bulunan 63 yaşındaki Cheryl McGregor ve eşi 26 yaşındaki Quran McCain TikTok paylaşımları sayesinde kısa sürede popülerliğe ulaştı. Her fırsatta aşklarını haykıran ve mutlu evliliklerine dair paylaşımlar yapan ikili bu kez bebeklerinin cinsiyet partisi için kamera karşısına geçti. İkilinin sosyal medyadan yaptığı paylaşımı gündem yarattı.

Trend 09-07-24 15:05

Abdurrahman Üresin resmen Serik FK'da!

TFF 2. Lig'de mücadele eden Serik FK bir transferde daha mutlu sona ulaştı!

Spor 09-07-24 13:45

A Milli Futbol Takımımız yurda döndü! Cenk Tosun: 'Buradaki yaptıklarımız sadece bir fragmandı'

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final maçında Hollanda’ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda eden A Milli Futbol Takımımız, gece saatlerinde İstanbul’a geldi. Ülkeye sevinç yaşattıkları için mutlu olduğunu söyleyen milli futbolcu Cenk Tosun, "Genç ve yetenekli bir jenerasyonumuz var. İnşallah bir dahaki turnuvada da olmak istiyoruz. Buradaki yaptıklarımız sadece bir fragmandı diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Spor 08-07-24 01:36

Aslı Enver kızının 1 yaşını kutladı! Sade kutlama dikkat çekti

Berkin Gökbudak ile mutlu bir evliliği olan Aslı Enver'in kızı Elay, 1 yaşına bastı. Ünlü oyuncu, kızının doğum gününü sosyal medya hesabından "Elay 1 yaşında" sözleriyle kutladı. Doğum gününün gösterişten uzak sade olması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 07-07-24 13:17

Van konserinde büyük gerginlik! Bengü Ne mutlu Türküm diyene deyince protesto başladı! Pet şişeler havada uçuştu

Dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Bengü, Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne aldı. Konseri ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' sözleriyle bitiren Bengü, iddiaya göre seyircilerin tepkisi ile karşılaştı. Onlarca kişi bir anda sahneye şişe fırlattı. O görüntüler ise kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 06-07-24 10:53

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 10 film birden vizyona girdi (5 Temmuz 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden korkuya, bilim kurgudan animasyona, ikisi yerli, 10 yapım izleyiciyle buluşacak. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 05-07-24 12:03

Maçın yıldızı Merih Demiral konuştu! ''Ne mutlu Türk'üm diyene!

Milli futbolcu Merih Demiral, Avusturya maçında attığı gollerle A Milli Futbol Takımı’ndaki gol sayısını 4 yaptı. A Milli Takım'da Merih Demiral, Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 03-07-24 00:26

50 yıldır evli olan çift yaşamlarına birlikte son verdi: Hollanda'da ikili ötenazi... Sayıları her yıl artıyor

Hollandalı bir çift, 50 yıldır mutlu bir evlilik sürdürürken, yaşadıkları hastalıklar sonrası ikili ötanazi kararı alıp yaşamlarına son verdi. Peki bu süreç nasıl gelişti?

Haber 02-07-24 15:56

Yeşil sahaların yanında borsada da yarış kızıştı: İşte yatırımcısını mutlu eden takım!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor kulüpleri arasında hisseleri yılın ilk yarısının bilançosu da belli oldu. Spor endeksi yılın ilk yarısında yüzde 38,9 artış kaydetti. Dört büyükler arasında yatırımcısını mutlu eden spor şirketi Fenerbahçe oldu.

Finans 02-07-24 12:16

Güldür Güldür'e dönen Onur Buldu kızını paylaştı! Eşiniz gücenmesin ama...

Show TV'nin 11 yıldır devam eden komedi programı Güldür Güldür Show'a geri dönen Onur Buldu özel hayatıyla da merak edilen bir isim. Öğretmen eşiyle mutlu bir beraberliği olan Buldu kızını paylaşınca yorumlar gecikmedi.

Magazin 02-07-24 10:52

Bu sefer futbolcu Alpaslan Öztürk karısı Ebru Şancı'yı ifşa etti!

Futbolcu Alpaslan Öztürk ile mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Ebru Şancı kocasıyla komik anlarını zaman zaman paylaşıyor. Kocasının evdeki dağınık hallerini ifşa eden Şancı'yı bu sefer futbolcu Öztürk ifşa etti.

Kulis 01-07-24 13:33

Beden pozitifliği savunucusu Nelly London vücut tipini eleştirenlere karşı kıvrımlarını sergiledi

Beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çeken Nelly London, sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına tepki gösteriyor. Kadınların kendi bedenleri içinde mutlu olması gerektiğini savunan London, Instagram hesabında 580 bini aşkın takipçisine beden pozitifliği paylaşımları yapıyor. Son olarak vücudunun bazı kıyafetlere uygun olmadığını söyleyen kişilere karşı paylaşım yaptı.

Kadin 01-07-24 10:12

En mutlu günleri faciaya döndü! Beton mikseri gelin arabasının üstüne devrildi: 1 kişi öldü...

İstanbul Kağıthane'de bir beton mikseri, düğün konvoyundaki gelin arabasının üstüne devrildi. Virajı alamayan beton mikserinin devrilmesi sonucu gelin arabasının önünde bekleyen bir çocuk hayatını kaybederken, yaşanan facia saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 30-06-24 15:16

En mutlu gününde acı son! Kalp krizi geçirdi hayatını kaybetti

Elazığ'da 29 yaşındaki kadın, kendisini istemeye gelecekleri günde gittiği kuaförde kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan talihsiz kız Tuğçe A. hayatını kaybetti.

Haber 29-06-24 20:49

Sosyal medyadan yapılan tüm olumsuz eleştirilere vücut pozitifliğini savunarak cevap verdi! Vücudumuzun görevi herkesi mutlu etmek değil

Sosyal medya fenomeni Sarah Nicole Landry, yıllardır Instagram hesaplarından beden pozitfliği ve vücut olumlamaların yönelik mesajlar paylaşıyor. Özellikle sosyal medyada oluşturulan güzellik algısıyla birlikte kendisine yönelik ağır eleştirilere sert tepki gösteren Landry, "Vücudumuzun görevi herkesi mutlu etmek değil. Sadece bizi mutlu etmesi yeterli" dedi.

Trend 29-06-24 15:38

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 10 film birden vizyona girdi (28 Haziran 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden korkuya, bilim kurgudan animasyona, altısı yerli, 10 yapım izleyiciyle buluşacak. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 28-06-24 15:54

Zuhal Topal'dan aşk dolu kareler! 16. evlilik yıl dönümünü böyle kutladı

Ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal, 2008 yılında hayatını birleştirdiği Korhan Saygıner ile mutlu birlikteliği sürüyor. Bir çocuk annesi Topal, 16'ncı evlilik yıl dönümünü romantik bir paylaşımla kutladı. Topal'ın paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-06-24 13:19

Pınar Altuğ yapay zeka ile Gülşen Bubikoğlu'na benzetildi! Yorum yağdı: Alakası yok...

Çocuklar Duymasın ise hafızalara kazınan Pınar Altuğ yapay zeka uygulaması ile Gülşen Bubikoğlu'na benzetildi. Çok mutlu olduğunu söyleyerek paylaşım yapan Altuğ'a ise hayranları bakın ne dedi.

Magazin 27-06-24 08:30

Beykoz’un İshaklı Köyü’nde çiftlik kurdu! İlker Ayrık çok mutlu: Ticarete dönüşmesi için...

Bir süre önce Beykoz’un İshaklı Köyü’nde çiftlik kuran İlker Ayrık şehir kalabalığından uzakta yaşıyor. Doğa ile iç içe yaşayan ünlü oyuncu "Çiftçilik ve aşçılık yapıyorum" diyerek günlerini nasıl geçirdiğini anlattı.

Magazin 26-06-24 14:20

Aralarındaki yaş farkı sosyal medyada gündem yarattı! Kendisinden 21 yaş küçük sevgilisiyle evlendi... Bunun adı aşk

Kanada'nın Ontario bölgesinde yaşayan 58 yaşındaki Colleen ve 37 yaşındaki kocası Haithem aralarındaki yaş farkının tepkilere neden olmasına rağmen evliliğe karar verdiklerini dile getirdi. 5 yıldır mutlu bir evlilikte devam ettiklerini söyleyen Colleen, "60 yaşında yeniden anne olmak istiyorum. Bir aile kurmak için hazırız" dedi.

Trend 25-06-24 10:44