Bağışıklık Güçlendirici Yiyecekler Haberleri

Soğuk havalarda hastalıklara teslim olmayın! Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek öneriler

Soğuk havaların etkisini göstermesiyle grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklar da artıyor. Vücut direncinin kırılgan olduğu soğuk havalarda hastalıklardan korunmak için bağışıklık sistemini güçlü tutmak gerekiyor. Birbirinden etkili yöntemlerle bağışıklık sisteminizi güçlendirmek ister misiniz? İşte soğuk havalarda kolayca uygulayabileceğiniz beslenme ve takviye önerileri!

Haber 23-02-2023 15:14

Mutfağınızdan eksik etmeyin! Bağışıklığı güçlendiriyor, iltihabı bitiriyor

Kışın grip ve soğuk algınlığından korunmak için sebze tüketimine önem vermek gerekiyor. Yediğimiz yiyecekler tüm sağlığımızı etkisi altına alabiliyor. Yediklerimizin zararlarını ve faydalarını yeteri kadar bilmiyoruz. Oysa ki kışın vazgeçilmez gıdaları arasında bulunan bir sebze kanserden romatizmaya kadar birçok hastalığa karşı etkili sonuçlar veriyor.

Haber 20-01-2023 10:48

Hastalığı, doktor yolunu unutturuyor! Bağışıklığı zirveye çıkaran kış aylarının süper gıdası

Kış mevsimi, diğer mevsimlere göre daha zorlayıcı oluyor. Hastalık sezonunun açılmasıyla herkes grip ve soğuk algınlığı türündeki hastalıklardan nasibini almaya başladı. Hastalıklardan uzak durmak için beslenmeye çok dikkat etmelisiniz. Sağlıksız beslenmeyle birlikte hareketsizliğin de artmasıyla başta bağırsak sağlığı olmak üzere birçok hastalığa açık hale gelebilirsiniz. İşte bağışıklığınızı ve bağırsaklarınızı güçlü ve sizi hastalıklardan uzak tutacak kış aylarının 5 süper gıdası.

Haber 12-11-2022 16:06

Dikkat edin! Düşüklerin en büyük sebebi

Anne adayları gebelik sürecinde oldukça zorlu aşamalardan geçebiliyorlar. Bazı etkenler gebelikte düşük ihtimalini artırıyor. Düşüğe neden olan en büyük neden arasında enfeksiyonlar bulunuyor. Uzmanlar gebelikte oluşan enfeksiyonlara karşı uyarıyor.

Kadin 29-08-2022 16:32